Dostawy pieczywa i ciast dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.
Publication date | 2019-04-18 |
End date | 2019-04-30 00:00:00 |
Instytucja | Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach |
Miejscowość | Popów |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 539047-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158100009 |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy pieczywa i ciast. Zadanie nr 1 – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach: 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu „Baltonowski” kg 2500. 2 Chleb pszenno-żytni kg 200. 3 Chleb żytni kg 200. 4 Chleb razowy kg 200. 5 Bułka - baton kg 10. 6 Drożdżówka z nadzieniem szt. 2500. 7 Bułka pszenna typu „kajzerka” szt. 10000. 8 Bulka pszenna typu „graham” szt. 8000. 9 Bułka hot-dog szt. 700. 10 Rogale szt. 1200. Zadanie nr 2 – dostawy ciast dla OSSW w Kulach: 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" kg 100. 2 Rogaliki z nadzieniem kg 100. 3 Rolada biszkoptowo-makowa kg 100. 4 Rolada z bitą śmietaną kg 100. 5 Sernik typu "Wiedeński" kg 200. 6 Babeczki kruche kg 50. 7 Pączki kg 50. 8 Seromakowiec kg 100. 9 Ciasto jogurtowe kg 150. 10 Makowiec kg 70. 11 Babka marmurkowa kg 100. 12 Ciasteczka francuskie kg 100. 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" kg 100. 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" kg 100. 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" kg 100. 16 Ciasteczka kg 100. 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" kg 100. 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" kg 100. 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" kg 100. 20 Piernik kg 100. 21 Sernik na zimno kg 100. 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 100. Zadanie nr 3 – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie: 1 Bułka tarta kg 150. 2 Kanapka angielka kg 70. 3 Chleb pszenno-żytni duży kg 2500. 4 Chleb żytni pełnoziarnisty kg 1200. 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej kg 1200. 6 Bułka pszenna zwykła kg 480. 7 Bułka graham kg 300. 8 Bułka kajzerka kg 400. 9 Bułka z kapustą kg 90. 10 Zapiekanka kg 100. Zadanie nr 4 – dostawy ciast dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie: 1 Pączek drożdżowy kg 90. 2 Drożdżówka z nadzieniem kg 250. 3 Jagodnik kg 22. 4 Rurka z kremem kg 90. 5 Ciastko francuskie kg 90. 6 Ptyś kg 80. 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie kg 80. 8 Mini pizza kg 120. 9 Sernik kg 150. 10 Placek drożdżowy kg 150. 11 Babka piaskowa marmurkowa kg 150. 12 Ciasto typu Wuzetka kg 130. 13 Ciasto miodowe kg 130. 14 Ciasto sezamowe kg 130. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 55b1915c-e23d-45ca-989e-65a6acb71b7c |
Biuletyn | 539047-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach |
Regon | 00067518100000 |
Zamawiajacy adres ulica | Kule |
Zamawiajacy adres numer domu | 2 |
Zamawiajacy miejscowosc | Popów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 42-110 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 034 3104030 |
Zamawiajacy fax | 034 3103653 |
Zamawiajacy email | dil_kule@sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Oferty należy złożyć w formie pisemnej do siedziby Zamawiającego |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42-110 Popów, Pokój nr 3 sekretariat, pawilon "Liswarta" |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawy pieczywa i ciast dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie. |
Numer referencyjny | OSK-DKW.2232.7.2019.JP |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy pieczywa i ciast. Zadanie nr 1 – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach: 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu „Baltonowski” kg 2500. 2 Chleb pszenno-żytni kg 200. 3 Chleb żytni kg 200. 4 Chleb razowy kg 200. 5 Bułka - baton kg 10. 6 Drożdżówka z nadzieniem szt. 2500. 7 Bułka pszenna typu „kajzerka” szt. 10000. 8 Bulka pszenna typu „graham” szt. 8000. 9 Bułka hot-dog szt. 700. 10 Rogale szt. 1200. Zadanie nr 2 – dostawy ciast dla OSSW w Kulach: 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" kg 100. 2 Rogaliki z nadzieniem kg 100. 3 Rolada biszkoptowo-makowa kg 100. 4 Rolada z bitą śmietaną kg 100. 5 Sernik typu "Wiedeński" kg 200. 6 Babeczki kruche kg 50. 7 Pączki kg 50. 8 Seromakowiec kg 100. 9 Ciasto jogurtowe kg 150. 10 Makowiec kg 70. 11 Babka marmurkowa kg 100. 12 Ciasteczka francuskie kg 100. 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" kg 100. 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" kg 100. 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" kg 100. 16 Ciasteczka kg 100. 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" kg 100. 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" kg 100. 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" kg 100. 20 Piernik kg 100. 21 Sernik na zimno kg 100. 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 100. Zadanie nr 3 – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie: 1 Bułka tarta kg 150. 2 Kanapka angielka kg 70. 3 Chleb pszenno-żytni duży kg 2500. 4 Chleb żytni pełnoziarnisty kg 1200. 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej kg 1200. 6 Bułka pszenna zwykła kg 480. 7 Bułka graham kg 300. 8 Bułka kajzerka kg 400. 9 Bułka z kapustą kg 90. 10 Zapiekanka kg 100. Zadanie nr 4 – dostawy ciast dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie: 1 Pączek drożdżowy kg 90. 2 Drożdżówka z nadzieniem kg 250. 3 Jagodnik kg 22. 4 Rurka z kremem kg 90. 5 Ciastko francuskie kg 90. 6 Ptyś kg 80. 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie kg 80. 8 Mini pizza kg 120. 9 Sernik kg 150. 10 Placek drożdżowy kg 150. 11 Babka piaskowa marmurkowa kg 150. 12 Ciasto typu Wuzetka kg 130. 13 Ciasto miodowe kg 130. 14 Ciasto sezamowe kg 130. |
Cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2020-05-11T00:00:00+02:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Za spełniających ten warunek Zamawiający uzna wykonawców, którzy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy artykułów mleczarskich, niezbędnym do wykazania spełniania warunku doświadczenia, przez co zamawiający rozumie realizację w okresie trzech ostatnich lat minimum dwóch dostaw dla jednej części zamówienia (o określonej wartości sumarycznej dla każdej z dwóch dostaw przewidzianej dla danego zadania): • dla część I – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach, których sumaryczna wartość zamówień dla każdej z dwóch dostaw przekracza kwotę 15.000,00 zł brutto; • dla część II – dostawy ciast dla OSSW w Kulach, których sumaryczna wartość zamówień dla każdej z dwóch dostaw przekracza kwotę 25.000,00 zł brutto; • dla części III – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie, których sumaryczna wartość zamówień dla każdej z dwóch dostaw przekracza kwotę 25.000,00 zł brutto; • dla części IV – dostawy ciast dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie, których sumaryczna wartość zamówień dla każdej z dwóch dostaw przekracza kwotę 15.000,00 zł brutto. Jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy spełnienie niniejszego warunku powinno nastąpić w tym okresie. Wykonawcy muszą podać Zamawiającemu dane dotyczące zrealizowanych w tym okresie dostaw ze wskazaniem wartości, opisu przedmiotu wykonanej dostawy, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy lub usługi były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 |
Zakresie warunkow udzialu | Wykaz wykonanych dostaw odpowiadających swoim rodzajem dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ. |
Inne dokumenty niewymienione | 1. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. 2. Wypełniony i podpisany formularz - załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie zadań od nr 1 do nr 4 - załącznik nr 2 do 2c. |
IV 4 4 data | 2019-04-30T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:30 |
IV 4 4 jezyki | Ofertę należy sporządzić w języku polskim. |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-05-11T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu "Baltonowski" 15811100-7 Chleb świeży niekrojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/. Kształt prostokątny, o wadze 1 kg -1,20 kg, wypiekany w formach . Produkowany na naturalnym kwasie z mąki żytniej i pszennej, fermentujący, posypany makiem. Skórka lekko chropowata i błyszcząca jasno-brązowa. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 2500 2 Chleb pszenno-żytni 15811100-7 Chleb świeży niekrojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400 g do 800 g wypiekane z mąki żytniej i mąki pszennej z dodatkiem ekstraktu słodu jęczmiennego. Chleb wypieczony na przekroju widoczne nasiona słonecznika. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba firmowego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 200 3 Chleb żytni 15811100-7 Chleb świeży niekrojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki żytniej z dodatkiem mąki pszennej, na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego. Skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba żytniego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 200 4 Chleb razowy 15811100-7 Chleb świeży niekrojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki razowej na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego. Skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba razowego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 200 5 Bułka - baton 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 350 - 500g. Kolor jasno złoty w przekroju jednolity. Niedopuszczalny : Baton kwaśny ,kruszący się, niedopieczony. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każda bułka-baton powinna być oznakowana etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: Bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 10 6 Drożdżówka z nadzieniem 15812100-4 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Ciasto otrzymane z połączenia mąki, tłuszczu, jaj, cukru, innych surowców, spulchnione drożdżami. Różne kształty o wadze nie mniejszej niż 90 g. Kolor jasno złoty, posypana cukrem pudrem lub wykończona pomadą lub kruszonką. Nadzienie : ser biały, mak, jabłka, jogurt, marmolada, budyń. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: Drożdżówka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie nie krótszym niż 1 dzień. szt. 2500 7 Bułka pszenna typu "kajzerka" 15811400-0 Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt nie mniej niż 50g , kształt kopulasty o podstawie okrągłej lub owalnej z poprzecznym podziałem lub bez. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca o barwie od złocistej do jasnobrązowej może być posypana makiem, lub sezamem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem Przydatność do spożycia: Bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt. 10000 8 Bułka pszenna typu "graham" 15811400-0 Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej typ 750 , na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 sztuki nie mniej niż 50 g. Kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone oraz ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, chropowata o barwie szarozłocistej do ciemnozłocistej, może być posypana ziarnami. Nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym , z zakalcem, kruszącym się z obecnością grudek mąki lub soli. Smak i zapach swoisty, typowy dla tego rodzaju pieczywa. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna : bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt. 8000 9 Bułka hot - dog 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 90-100g/szt. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka niedopieczona, lub twarda. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień szt. 700 10 Rogale 15811200-8 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego o składzie ( mąka pszenna, woda, drożdże, cukier, margaryna, sól , jaja) wypiekany na blachach. Kształt półkolisty, walcowaty o końcach zwężonych z widocznymi na powierzchni warstwami zwiniętego ciasta. Kolor jasnozłoty. Wykończone posypany makiem, sezamem lub kruszonką. Waga wyrobu gotowego nie mniej niż 90 g. Termin przydatności do spożycia nie więcej niż 2 dni od daty produkcji. Niedopuszczalny rogal twardy lub niedopieczony. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: rogal świeży wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt. 1200 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Dostawy ciast dla OSSW w Kulach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-05-11T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowego, wypiekany na blachach. Biszkopt przekładany kremem otrzymanym z napowietrzonej śmietanki kremowej z galaretką owocową i cukrem pudrem. Wykończony owocami i galaretką owocową . Barwa biszkoptu złocista do jasno-brązowej, masa kremowa delikatna i puszysta przylegająca do biszkoptu. Powierzchnia sucha bez przypaleń i zagnieceń. Galaretka o strukturze jednorodnej. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 2 Rogaliki z nadzieniem 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego w kształcie malutkich rogalików. Nadzienie z kremu budyniowego lub marmolady. Waga jednostkowa 30g- 60g. Każdorazowa dostawa powinna zawierać rogaliki jednakowej wielkości. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej wykończona cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 3 Rolada biszkoptowo-makowa 15812200-5 Wyrób uzyskany z połączenia ciasta biszkoptowego i masy makowej w kształcie rulonu. Wykończony polewą, udekorowany wiórkami kokosowymi lub kolorową posypką. Waga 1 szt. nie mniej niż 1,80 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasno-brązowej. Smak słodki, właściwy dla zastosowanych dodatków. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 4 Rolada z bitą śmietaną 15812200-5 Wyrób uzyskany z połączenia ciasta biszkoptowego i masy kremowej otrzymanej z napowietrzonej śmietanki świeżej i paska galaretki owocowej zwinięty w rulon. Ciasto wykończone polewą lub cukrem pudrem. Waga 1 szt nie mniej niż 1,80 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Ściśle połączona z nadzieniem z bitej śmietany. Smak i zapach właściwy dla ciasta biszkoptowego, użytej słodkiej śmietanki. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 5 Sernik typu "Wiedeński" 15812200-5 Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach z dodatkiem kawałków brzoskwiń lub rodzynek. Wykończony polewą i wiórkami kokosowymi. Barwa masy serowej kremowej do jasno-złotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasno-kremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 200 6 Babeczki kruche 15812200-5 Babeczki otrzymane z ciasta kruchego niesłodzonego poprzez wylepienie foremek w kształcie babeczki z wgłębieniem pojemności równej wybitego jajka kurzego. Barwa złocista do jasnobrązowej. Wyrób charakteryzujący się dużą kruchością. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i dodatków. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 50 7 Pączki 15812100-4 Wyrób z ciasta drożdżowego. Nadziewany przetworami owocowymi, lub śmietaną wykończony cukrem pudrem lub glazurą. Smażony na tłuszczu. Kształt okrągły, masa 70-100 g. Smak i zapach typowy dla drożdżowych wyrobów smażonych. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej. Bez oznak zakalca. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 50 8 Seromakowiec 15812200-5 Ciasto kruche przełożone masami: makową i serową. Masy przylegające ściśle do siebie. Ciasto wypiekane na blachach, wykończone glazurą, posypane wiórkami kokosowymi lub orzechami itp. Korpusy kruche, plastyczne, jasno-kremowe do żółtej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych dodatków, bez oznak zakalca. Barwa masy serowej kremowa do jasno-złotej. Smak słodkawo-kwaśny charakterystyczny dla zastosowanych składników. Masa makowa zwarta drobnoziarnista. Masy ściśle przylegające do siebie nie wykazujące oznak kruszenia. Mak bez zanieczyszczeń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 9 Ciasto jogurtowe 15812200-5 Ciasto jogurtowe z dodatkami np. (nadzienie o smaku malinowym, kawałki ananasa, owoce sezonowe, kakao ). Całość udekorowana np. prażonym kokosem, żelem lub posypką. Smak i zapach właściwy do użytych składników. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 10 Makowiec 15812200-5 Ciasto kruche połączone z masą makową z dodatkiem bakalii. Wykończone paskami z ciasta kruchego i kruszonki. Wypiekane na blachach. W korpusach kruchych charakterystyczna barwa jasnokremowa do żółtej, smak i zapach swoisty, bez oznak kruszenia i rozsypywania. Dobra krajalność. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 70 11 Babka marmurkowa 15812200-5 Wyrób na bazie ciasta biszkoptowo-tłuszczowego Kształt prostokątny nadany formą w której został wypieczony. Na powierzchni górnej charakterystyczne pęknięcie. Część powierzchni babki może mieć powierzchnie brązową. Waga 900-1000g. Posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych składników lekko słodki wyczuwalny dodatek kakao niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Barwa jasnożółta z brązową. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, przypalenia, połamania. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 12 Ciasteczka francuskie 15812200-5 Wyrób z ciasta francuskiego. Kształt ciastek w formie koperty z nadzieniem sera z dodatkiem budyniu. Ciastka posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kremem budyniowym i masą jagodową, wykończone masą kokosową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" 15812200-5 Ciasto piernikowe z dodatkiem cynamonu, jabłek, bakalii i orzechów. Posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe przełożone warstwą kokosu i kremu budyniowego. Całość wykończona polewą czekoladową z rodzynkami. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się oraz smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 16 Ciasteczka 15812200-5 Ciasteczka kokoski - wyrób uzyskany z masy kokosowej o kształcie gwiazdek o średnicy ok. 5 cm. Ciasteczka kruche - wyrób uzyskany z ciasta kruchego z dodatkiem marmolady. Barwa jasnozłocista. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z masą z prażonych jabłek, galaretki i pianki. Całość posypana cukrem pudrem. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" 15812200-5 Ciasto biszkoptowo-kawowe z dodatkiem wiśni i pianki wiśniowej polane galaretką wiśniową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z miodem i kremem budyniowo- śmietankowym wymieszane z prażonymi jabłkami. Całość posypana cukrem pudrem i cynamonem. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się, smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 20 Piernik 15812200-5 Ciasta piernikowe przełożone marmoladą, wykończone polewą kakaową i posypkami. Kształt nadany formą. Barwa jasnobrązowa do ciemnobrązowej, struktura średnio porowata. Niedopuszczalne występowanie zakalca i ciemniejszych smug. Warstwa polewy ściśle połączona z miękiszem. Smak i zapach charakterystyczny do użytych składników. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 21 Sernik na zimno 15812200-5 Ciasto biszkoptowo - kakaowe nasączone kawą wyłożone masą serową uzyskaną z sera białego, ubitej śmietany, cukru, żelatyny . Masa serowa przełożona biszkopcikami. Całość udekorowana posypką. Smak i zapach właściwy do użytych składników. Niedopuszczalne: grudki surowców, ciasto połamane, popękane, rozpadające się, o twardej strukturze, smak i zapach stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego . Wykończony kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach . Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, górna powierzchnia posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy smak. Ciasto bez śladów przypaleń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-05-11T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Bułka tarta 15800000-6 Produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień; struktura i konsystencja: sypka, bez grudek o barwie jasnożółtej; smak i zapach charakterystyczny dla suszonego pieczywa; opakowanie: torba papierowa; waga ok. 500 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 150 2 Kanapka angielka 15811000-6 Bułka pszenna, podłużna o długości około 30 cm, kształtem i wielkością zbliżona do bochenka chleba. Skład: mąka pszenna typu 500, drożdże, cukier, sól, olej słonecznikowy, letnia woda, waga ok. 300 g. Kanapka świeża, krojona, pakowana w worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 70 3 Chleb pszenno-żytni duży 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej i żytniej, na zakwasie, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli; struktura i konsystencja: podłużny, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: suchy w dotyku, krojony; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga 1kg-1,2 kg. Chleb świeży, krojony, pakowany w worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 2500 4 Chleb żytni pełnoziarnisty 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki żytniej razowej, na zakwasie, z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego i ziaren zbóż; struktura i konsystencja: w kształcie podłużnej foremki, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, krojony; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga do 400 g. Chleb krojony, świeży, pakowany w worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 1200 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej, z dodatkiem mąki żytniej oraz grysu kukurydzianego, nasion słonecznika, płatków ziemniaczanych, nasion szałwii hiszpańskiej, soli, siemienia lnianego, pestek dyni; struktura i konsystencja: w kształcie podłużnej foremki, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga do 400 g. Chleb krojony, świeży, pakowanyw worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 1200 6 Bułka pszenna zwykła 15811400-0 Pieczywo spożywcze pszenne, produkowane z mąki pszennej, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, ekstraktu słodowego; struktura i konsystencja: okrągła z poprzecznym podziałem, skórka gładka, błyszcząca, lekko chropowata w miejscu podziału; barwa skórki: złocista do jasności brązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok.100 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 480 7 Bułka graham 15811400-0 Pieczywo spożywcze mieszane, produkowane z mąki graham z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli: struktura i konsystencja: podłużna, skórka chropowata z widocznymi ziarnami; barwa skórki: jasnobrązowa do ciemnobrązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, równomiernie porowaty; smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok. 80 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 300 8 Bułka kajzerka 15811400-0 Pieczywo spożywcze pszenne z mąki pszennej, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, ekstraktu słodowego, cukru, tłuszczu; struktura i konsystencja: okrągła z podziałem "na krzyż", skórka gładka, błyszcząca, lekko chropowata w miejscu podziału; barwa skórki: złocista do jasnobrązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty; smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok. 50 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 400 9 Bułka z kapustą 15812121-7 Skład: Ciasto-mąka, margaryna, cukier, jajka, drożdże, sól. Nadzienie: kapusta, pieczarki, cebula, marchew, olej, sól, pieprz, przyprawy. Produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga od 100g.-150 g. kg 90 10 Zapiekanka 15812121-7 Skład: Bułka pszenna. Nadzienie: pieczarki, cebula, olej, sos boloński, przyprawy. Produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga od 150g.-200g. kg 100 |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Dostawy ciast dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-05-11T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pączek drożdżowy 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu, z nadzieniem z powideł, kremu budyniowego lub tofi nie mniej niż 20% masy pączka; wykończony glazurą lukrową cukrem pudrem, kształt: okrągły, barwa skórki jasnobrązowa; miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty i wyrośnięty; średnia waga w partii ok.100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 90 2 Drożdżówka z nadzieniem 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu i innych dodatków smakowych, z nadzieniem nie mniej niż 40 g lub kruszonką min. 20% masy drożdżówki; kształt okrągły lub podłużny, barwa skórki: złocista do jasnobrązowej, miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, wyrośnięty; średnia waga w partii ok. 100 g.Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 250 3 Jagodnik 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu i innych dodatków smakowych, z nadzieniem ze świeżych jagód nie mniej niż 40 g; kształt okrągły lub podłużny, barwa skórki: złocista do jasnobrązowej, miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, wyrośnięty; średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 22 4 Rurka z kremem 15812100-4 Wyrób z ciasta francuskiego, po upieczeniu odznacza się charakterystycznym listkowaniem; nadzienie: krem budyniowy nie mniej niż 40% ciasta; średnia waga w partii ok. 80 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 90 5 Ciastko francuskie 15812100-4 Wyrób z ciasta francuskiego, odznacza się charakterystycznym listkowaniem, nadzienie: masa serowa, nie mniej niż 40% ciasta, średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 90 6 Ptyś 15812100-4 Wyrób z ciasta parzonego, nadzienie: krem śmietanowo - budyniowy. Kształt okrągły, waga partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 80 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie 15812100-4 Wyrób z ciasta parzonego, nadzienie: krem śmietanowy z dodatkiem brzoskwini. Kształt okrągły, waga partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 80 8 Mini pizza 15812121-7 Podkład z ciasta drożdżowego, nadzienie: pieczarki, szynka, pomidory, cebula, ser żółty, kukurydza, groszek, produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga ok. 150 g. kg 120 9 Sernik 15812200-5 Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach o wielkości ok. 40-60 cm, wysokość masy serowej ok. 5 cm z dodatkiem kawałków brzoskwiń lub rodzynek, korpusy z ciasta kruchego do grubości 1 cm, wykończone polewą kakaową, udekorowany pomadą białą lub czekoladową. Waga ciasta nie niej niż 8 kg. Barwa masy serowej kremowej do jasnozłotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasnokremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 150 10 Placek drożdżowy 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego . Wykończony kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach . Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, górna powierzchnia posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy smak. Ciasto bez śladów przypaleń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 150 11 Babka piaskowa marmurkowa 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowo - tłuszczowego z dodatkiem kakao lub o innych smakach np. cytrynowym, lub pomarańczowym. Kształt prostokątny o dł. ok. 35 cm, szer. ok. 12cm, nadany formą. Posypany cukrem pudrem lub polewą kakaową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 150 12 Ciasto typu Wuzetka 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kakao; odznacza się lekkością, puszystością, jest porowate i elastyczne, z nadzieniem z bitej śmietany 30% z cukrem pudrem, nie mniej niż 50% całego ciasta, równomiernie rozłożona na całym cieście. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 130 13 Ciasto miodowe 15812200-5 Ciasto kruche z miodem, przełożone kremem budyniowym i ciastem biszkoptowym, wykończone kremem budyniowym, czekoladą i orzechami włoskimi. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 130 14 Ciasto sezamowe 15812200-5 Ciasto biszkoptowe, przełożone kremem budyniowym i krówkowym, wykończone zapieczonym sezamem. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 130 |
Criterion
Kryteria | Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
Znaczenie | 30,00 |
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 10,00 |