Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Publication date | 2019-04-19 |
End date | 2019-04-26 00:00:00 |
Instytucja | Dom Pomocy Społecznej |
Miejscowość | Białystok |
Województwo | podlaskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 540027-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 250 3. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 70 4. Boczek z polędwicą 120 5. Filet świeży z indyka 100 6. Filet świeży z kurczaka 1100 7. Filet wędzony 80 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 200 10. Karkówka wieprzowa surowa b/k 700 11. Kaszanka 250 12. Kiełbasa spod strzechy 100 13. Kiełbasa żywiecka drobiowa 250 14. Kiełbasa biała, parzona 330 15. Kiełbasa krakowska formowana 150 16. Kiełbasa krakowska parzona 250 17. Kiełbasa krakowska sucha 30 18. Kiełbasa krakowska z indyka 30 19. Kiełbasa krucha 130 20. Kiełbasa na „święconkę” 18 21. Kiełbasa pieczona podsuszana 230 22. Kiełbasa podwawelska 130 23. Kiełbasa toruńska 100 24. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 280 25. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 200 26. Kiełbasa zwyczajna 130 27. Krupnioki 150 28. Kurczaki świeże 250 29. Łopatka wieprzowa surowa b/k 2000 30. Mortadela wieprzowa. 150 31. Nogi wieprzowe. 150 32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 300 33. Parówki delikatne 350 34. Parówkowa firmowa 300 35. Pasztet jarski 5 36. Pasztet wieprzowy 30 37. Pasztet z całego kurczaka 250 38. Pasztetowa drobiowa. 100 39. Pasztetowa wp. 190 40. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 60 41. Pieczeń rzymska 200 42. Pieczeń schabowa 50 43. Polędwica drobiowa extra 50 44. Polędwica sopocka drobiowa 130 45. Polędwica wieprzowa sopocka 200 46. Polędwica wiśniowa 100 47. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 50 48. Przysmak z indyka 80 49. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 60 50. Rolada z kurczakiem 80 51. Salceson czosnkowy 60 52. Salceson wieprzowy czarny 70 53. Salceson wieprzowy. 230 54. Schab kruchy 50 55. Schab wieprzowy surowy b/k 1100 56. Schab włoski 280 57. Serca wieprzowe. 100 58. Szynka biała formowana 71% mięsa 120 59. Szynka cygańska 150 60. Szynka gotowana 100 61. Szynka konserwowa 200 62. Szynka wp.tyrolska 300 63. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 64. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 50 65. Szynka z piersi indyka 80 66. Szynkowa luksusowa 100 67. Udziec z kurczaka 1200 68. Wątróbka drobiowa 250 69. Żeberka wieprzowe paski 200 70. Szynka wieprzowa świeża 200 |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 6535cfb8-758e-44cd-92d6-ffe851bd7633 |
Biuletyn | 540027-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Dom Pomocy Społecznej |
Regon | 30467400000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Świerkowa |
Zamawiajacy adres numer domu | 9 |
Zamawiajacy miejscowosc | Białystok |
Zamawiajacy kod pocztowy | 15-328 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podlaskie |
Zamawiajacy telefon | 857 422 360 |
Zamawiajacy fax | 857 458 087 |
Zamawiajacy email | sekretariat@dps.bialystok.pl |
Adres strony url | www.dps.bialystok.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka samorządowa |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.dps.bialystok.pl |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięsa, wędlin i drobiu |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 250 3. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 70 4. Boczek z polędwicą 120 5. Filet świeży z indyka 100 6. Filet świeży z kurczaka 1100 7. Filet wędzony 80 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 200 10. Karkówka wieprzowa surowa b/k 700 11. Kaszanka 250 12. Kiełbasa spod strzechy 100 13. Kiełbasa żywiecka drobiowa 250 14. Kiełbasa biała, parzona 330 15. Kiełbasa krakowska formowana 150 16. Kiełbasa krakowska parzona 250 17. Kiełbasa krakowska sucha 30 18. Kiełbasa krakowska z indyka 30 19. Kiełbasa krucha 130 20. Kiełbasa na „święconkę” 18 21. Kiełbasa pieczona podsuszana 230 22. Kiełbasa podwawelska 130 23. Kiełbasa toruńska 100 24. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 280 25. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 200 26. Kiełbasa zwyczajna 130 27. Krupnioki 150 28. Kurczaki świeże 250 29. Łopatka wieprzowa surowa b/k 2000 30. Mortadela wieprzowa. 150 31. Nogi wieprzowe. 150 32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 300 33. Parówki delikatne 350 34. Parówkowa firmowa 300 35. Pasztet jarski 5 36. Pasztet wieprzowy 30 37. Pasztet z całego kurczaka 250 38. Pasztetowa drobiowa. 100 39. Pasztetowa wp. 190 40. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 60 41. Pieczeń rzymska 200 42. Pieczeń schabowa 50 43. Polędwica drobiowa extra 50 44. Polędwica sopocka drobiowa 130 45. Polędwica wieprzowa sopocka 200 46. Polędwica wiśniowa 100 47. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 50 48. Przysmak z indyka 80 49. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 60 50. Rolada z kurczakiem 80 51. Salceson czosnkowy 60 52. Salceson wieprzowy czarny 70 53. Salceson wieprzowy. 230 54. Schab kruchy 50 55. Schab wieprzowy surowy b/k 1100 56. Schab włoski 280 57. Serca wieprzowe. 100 58. Szynka biała formowana 71% mięsa 120 59. Szynka cygańska 150 60. Szynka gotowana 100 61. Szynka konserwowa 200 62. Szynka wp.tyrolska 300 63. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 64. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 50 65. Szynka z piersi indyka 80 66. Szynkowa luksusowa 100 67. Udziec z kurczaka 1200 68. Wątróbka drobiowa 250 69. Żeberka wieprzowe paski 200 70. Szynka wieprzowa świeża 200 |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
IV 4 4 data | 2019-04-26T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 08:45 |
IV 4 4 jezyki | Polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | jakość |
Znaczenie | 40,00 |
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |