Dostawy warzyw i owoców
Publication date | 2019-07-03 |
End date | 2019-07-17 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Tarnowie |
Miejscowość | Tarnów |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 568646-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 153000001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy warzyw i owoców sklasyfikowanych w grupie CPV 03200000-3 i CPV 15300000-1 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część 1 – Warzywa i owoce Buraki czerwone 7 000 kg Cebula o średnicy min. 5 cm 3 000 kg Kapusta czerwona (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 100 kg Kapusta biała (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 900 kg Marchew o średnicy min. 2-3 cm 11 800 kg Pietruszka 2 800 kg Por 1 800 kg Seler 3 300 kg Ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 49 000 kg Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 720 kg Jabłka 11 600 kg Papryka czerwona 660 kg Część 2 – Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek Kapusta kiszona 4 000 kg Ogórek kiszony 2 200 kg Kapusta biała kwaszona z dodatkami 3 700 kg (warzywa i przyprawy). Planowany zakup świeżej papryki czerwonej w okresie wrzesień-październik. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Dostarczane warzywa i owoce winny być czyste, zdrowe, jędrne, nie namarznięte i nie uszkodzone. Dostarczana marchewka o średnicy min. 2 – 3 cm ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana pietruszka ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, gładka i prosta – bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana papryka czerwona ma być czerwona, cała, zdrowa - nie dopuszcza się papryki czerwonej z objawami gnicia lub z innymi zmianami, które czynią ją niezdatną do spożycia, czysta, praktycznie wolna od uszkodzeń, o świeżym wyglądzie, jędrna, bez oparzelin słonecznych, o masie pomiędzy 150-250 gram, pakowana w siatce lub skrzynce do 20 kg netto. Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do wszystkich lub wybranych przez siebie części zamówienia. Zamawiający nie określa maksymalnej liczby części, na którą można złożyć ofertę lub na które zamówienie może zostać udzielone jednemu Wykonawcy. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w ramach jednej części ani ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających oraz wymagań o których mowa w art. 29 ust. 3a oraz art. 29 ust. 4. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: – warzywa, ziemniaki - opakowania o pojemności do 30 kg, - jabłka i papryka czerwona – skrzynki lub siatka - o pojemności do 20 kg, – fasola - pakowana po 0,5 – 1 kg, – warzywa przetworzone – kiszonki, sałatki, surówki z kiszonek - opakowania o pojemności do 20 kg. Warzywa z tych grup winny ponadto posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 miesiąc od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.09.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 września od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby Zamawiającego średnio ok. 1 raz lub 2 razy w tygodniu, w zależności od potrzeb w dni robocze poniedziałek – czwartek w godzinach 7.30 – 10.00. Zamówienia jednostkowe będą składane telefonicznie lub pisemnie (faks, email) przez referenta żywnościowego. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | ef4aab4d-3350-4dd4-9c36-15b9fa2613f8 |
Biuletyn | 568646-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Tarnowie |
Regon | 32000600000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. St. Konarskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 2 |
Zamawiajacy miejscowosc | Tarnów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 33-100 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 0-14 623-51-00 wew. 231 |
Zamawiajacy fax | 146 215 677 |
Zamawiajacy email | zp_tarnow@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Tarnowie ul. Konarskiego 2, 33-100 Tarnów |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawy warzyw i owoców |
Numer referencyjny | D/Kw.2232.7.2019.EW |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Zastrzega prawo grup czesci | nie zastrzega |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 2 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy warzyw i owoców sklasyfikowanych w grupie CPV 03200000-3 i CPV 15300000-1 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część 1 – Warzywa i owoce Buraki czerwone 7 000 kg Cebula o średnicy min. 5 cm 3 000 kg Kapusta czerwona (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 100 kg Kapusta biała (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 900 kg Marchew o średnicy min. 2-3 cm 11 800 kg Pietruszka 2 800 kg Por 1 800 kg Seler 3 300 kg Ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 49 000 kg Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 720 kg Jabłka 11 600 kg Papryka czerwona 660 kg Część 2 – Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek Kapusta kiszona 4 000 kg Ogórek kiszony 2 200 kg Kapusta biała kwaszona z dodatkami 3 700 kg (warzywa i przyprawy). Planowany zakup świeżej papryki czerwonej w okresie wrzesień-październik. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Dostarczane warzywa i owoce winny być czyste, zdrowe, jędrne, nie namarznięte i nie uszkodzone. Dostarczana marchewka o średnicy min. 2 – 3 cm ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana pietruszka ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, gładka i prosta – bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana papryka czerwona ma być czerwona, cała, zdrowa - nie dopuszcza się papryki czerwonej z objawami gnicia lub z innymi zmianami, które czynią ją niezdatną do spożycia, czysta, praktycznie wolna od uszkodzeń, o świeżym wyglądzie, jędrna, bez oparzelin słonecznych, o masie pomiędzy 150-250 gram, pakowana w siatce lub skrzynce do 20 kg netto. Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do wszystkich lub wybranych przez siebie części zamówienia. Zamawiający nie określa maksymalnej liczby części, na którą można złożyć ofertę lub na które zamówienie może zostać udzielone jednemu Wykonawcy. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w ramach jednej części ani ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających oraz wymagań o których mowa w art. 29 ust. 3a oraz art. 29 ust. 4. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: – warzywa, ziemniaki - opakowania o pojemności do 30 kg, - jabłka i papryka czerwona – skrzynki lub siatka - o pojemności do 20 kg, – fasola - pakowana po 0,5 – 1 kg, – warzywa przetworzone – kiszonki, sałatki, surówki z kiszonek - opakowania o pojemności do 20 kg. Warzywa z tych grup winny ponadto posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 miesiąc od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.09.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 września od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby Zamawiającego średnio ok. 1 raz lub 2 razy w tygodniu, w zależności od potrzeb w dni robocze poniedziałek – czwartek w godzinach 7.30 – 10.00. Zamówienia jednostkowe będą składane telefonicznie lub pisemnie (faks, email) przez referenta żywnościowego. |
Cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 4 |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy w ciągu ostatnich 3 lat wykonali minimum 2 dostawy odpowiadające rodzajem na kwotę: dla części I – 33 900,00 zł, dla części II – 5 300,00 zł. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu 2. oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania 3.Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej (www.zp.sw.gov.pl) informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23.ustawy prawo zamówień publicznych. |
Zakresie warunkow udzialu | Wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona winien złożyć na wezwanie Zamawiającego: 1. wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były lub są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. |
Inne dokumenty niewymienione | 1. Oświadczenie o zamiarze powierzenia wykonania zamówienia podwykonawcom. 2. Oświadczenie w zakresie wypełniania obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO. W celu zapewnienia, że Wykonawca wypełnił obowiązki wynikające z art. 13 lub 14 RODO, Zamawiający żąda oświadczenia w zakresie wypełniania ww. obowiązków informacyjnych. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zmiana ceny może nastąpić na pisemny wniosek wykonawcy tylko w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i usług i tylko o wielkość tej zmiany, w formie aneksu do zawartej umowy. |
IV 4 4 data | 2019-07-17T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 11:00 |
IV 4 4 jezyki | Język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | Klauzula informacyjna z art. 13 RODO . Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Zakład Karny Tarnów, ul. Konarskiego 2, 33-100 Tarnów; inspektorem ochrony danych osobowych w Zakładzie Karnym w Tarnowie jest mł. chor. Magdalena Brożek, e-mail: iod_zk_tarnow@sw.gov.pl, tel: 14 623-51-54 *; Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego na dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Tarnowie, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego, o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Prawo zamówień publicznych; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. ______________________ * Wyjaśnienie: informacja w tym zakresie jest wymagana, jeżeli w odniesieniu do danego administratora lub podmiotu przetwarzającego istnieje obowiązek wyznaczenia inspektora ochrony danych osobowych. ** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. *** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Warzywa i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 4 |
Zalacznik krotki opis | Część 1 – Warzywa i owoce Buraki czerwone 7 000 kg Cebula o średnicy min. 5 cm 3 000 kg Kapusta czerwona (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 100 kg Kapusta biała (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 900 kg Marchew o średnicy min. 2-3 cm 11 800 kg Pietruszka 2 800 kg Por 1 800 kg Seler 3 300 kg Ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 49 000 kg Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 720 kg Jabłka 11 600 kg Papryka czerwona 660 kg Planowany zakup świeżej papryki czerwonej w okresie wrzesień-październik. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Dostarczane warzywa i owoce winny być czyste, zdrowe, jędrne, nie namarznięte i nie uszkodzone. Dostarczana marchewka o średnicy min. 2 – 3 cm ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana pietruszka ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, gładka i prosta – bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana papryka czerwona ma być czerwona, cała, zdrowa - nie dopuszcza się papryki czerwonej z objawami gnicia lub z innymi zmianami, które czynią ją niezdatną do spożycia, czysta, praktycznie wolna od uszkodzeń, o świeżym wyglądzie, jędrna, bez oparzelin słonecznych, o masie pomiędzy 150-250 gram, pakowana w siatce lub skrzynce do 20 kg netto. Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do wszystkich lub wybranych przez siebie części zamówienia. Zamawiający nie określa maksymalnej liczby części, na którą można złożyć ofertę lub na które zamówienie może zostać udzielone jednemu Wykonawcy. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w ramach jednej części ani ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających oraz wymagań o których mowa w art. 29 ust. 3a oraz art. 29 ust. 4. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: – warzywa, ziemniaki - opakowania o pojemności do 30 kg, - jabłka i papryka czerwona – skrzynki lub siatka - o pojemności do 20 kg, – fasola - pakowana po 0,5 – 1 kg, – warzywa przetworzone – kiszonki, sałatki, surówki z kiszonek - opakowania o pojemności do 20 kg. Warzywa z tych grup winny ponadto posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 miesiąc od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.09.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 września od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 4 |
Zalacznik krotki opis | Część 2 – Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek Kapusta kiszona 4 000 kg Ogórek kiszony 2 200 kg Kapusta biała kwaszona z dodatkami 3 700 kg (warzywa i przyprawy). Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: – warzywa przetworzone – kiszonki, sałatki, surówki z kiszonek - opakowania o pojemności do 20 kg. Warzywa z tych grup winny ponadto posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 miesiąc od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.09.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 września od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby Zamawiającego średnio ok. 1 raz lub 2 razy w tygodniu, w zależności od potrzeb w dni robocze poniedziałek – czwartek w godzinach 7.30 – 10.00. |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin płatności faktury |
Znaczenie | 40,00 |