MIĘSA ORAZ PRODUKTY MIĘSNO-WĘDLINIARSKIE WIEPRZOWE, WOŁOWE I DROBIOWE
Publication date | 2019-08-05 |
End date | 2019-08-13 00:00:00 |
Instytucja | Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach |
Miejscowość | Gorlice |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 582437-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostaw mięsa oraz produktów mięsno wędliniarskich w podziale na stanowiące odrębne zamówienie części, zgodnie z zestawieniem rodzajowo ilościowym określonym w Załączniku Nr 3 do SIWZ. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 43e0349b-a39d-463e-9323-b2ed7493ecfd |
Biuletyn | 582437-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach |
Regon | 00030861400000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Węgierska |
Zamawiajacy adres numer domu | 21 |
Zamawiajacy miejscowosc | Gorlice |
Zamawiajacy kod pocztowy | 38-300 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | +48183553317 |
Zamawiajacy fax | +48183553307 |
Zamawiajacy email | bzp@szpital.gorlice.pl |
Adres strony url | www.szpital.gorlice.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.szpital.gorlice.pl |
Wymagane przeslanie ofert inny | Szpital Specjalistyczny im. H. Klimontowicza w Gorlicach, 38-300 Gorlice, ul. Węgierska 21 |
Nazwa nadana zamowieniu | MIĘSA ORAZ PRODUKTY MIĘSNO-WĘDLINIARSKIE WIEPRZOWE, WOŁOWE I DROBIOWE |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 2 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostaw mięsa oraz produktów mięsno wędliniarskich w podziale na stanowiące odrębne zamówienie części, zgodnie z zestawieniem rodzajowo ilościowym określonym w Załączniku Nr 3 do SIWZ. |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 6 |
Data rozpoczecia | 2019-08-19T00:00:00+02:00 |
Data zakonczenia | 2020-02-19T00:00:00+01:00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp. |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | 1 |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zmiana stawki podatku VAT. Zmianie ulegnie cena brutto, natomiast cena netto pozostanie bez zmian. |
IV 4 4 data | 2019-08-13T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-08-19T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-02-19T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 19 pozycji asortymentowych. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-08-19T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-02-19T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - 13 pozycji asortymentowych. |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |