GuidZP400 |
b524b20b-415b-4793-9d4b-36bad410a469
|
Biuletyn |
583026-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa Nr 5
|
Regon |
71267000000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Kilińskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
12
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Lubin
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
59-300
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
Zamawiajacy telefon |
767 462 241
|
Zamawiajacy fax |
767 462 241
|
Zamawiajacy email |
sp5@ok.um.lubin.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Szkoła Podstawowa
|
Czy oferty wnioski dostepne |
1
|
Oferty wnioski dostepne |
sp5@ok.um.lubin.pl
|
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert |
1
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
osobiście, pocztą, kurier,fax
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa arrtykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 5 w Lubinie
|
Numer referencyjny |
KG211.2.2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 5 tj. produkty przemiału ziarna, produkty skrobiowe, oleje, ryby przetworzone i konserwy oraz różne produkty spożywcze, zgodnie z wykazem określonym w załączniku do SIWZ.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2020-06-30T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
Za spełnienie warunku Zamawiający uzna wykonanie w okresie 3 lat (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) przed upływem terminu składania ofert przynajmniej dwóch dostaw w zakresie określonym w przedmiocie zamówienia o wartości z podatkiem Vat nie mniej niż cena ofertowa Wykonawcy, z podaniem ich wartości, przedmiotu, daty i miejsca wykonania oraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wypełniony formularz ofertowy - załącznik nr 8 SIWZ, Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu , Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia, Wykaz potwierdzający wykonanie dostaw, Zaparafowane wzory umowy, Pełnomocnictwo wystawione dla osoby podpisującej ofertę, Dokument ustanawiający pełnomocnika i upoważniający go do podpisywania oferty oraz reprezentowania podmiotów występujących w niniejszym postępowaniu - tylko w przypadku złożenia oferty wspólnej; Oświadczenie w związku z obowiązkiem informacyjnym.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 6 1 sposob udostepniania |
W przypadku, gdy informacje zawarte w ofercie stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, co do których Wykonawca zastrzega, że nie mogą być udostępnione innym uczestnikom postępowania, muszą być oznakowane klauzulą informacyjną "Informacje stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu ustawy art. 11 ust 4 ustawy z dnia 16 kwietnia o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tj. Dz.U. z 2003 nr 153 poz. 1503 z póź. zm.) Wykonawca nie może w szczególności zastrzec informacji dotyczących cen, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności zawartych w ofercie (art. 86 ust. 4 ustawy 4 Pzp).
|
IV 4 4 data |
2019-08-20T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Rózne produkty spożywcze oraz produkty przemiału ziarna i skrobiowe, oleje. Ryby przetworzone i konserwy.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
40387,95
|
Waluta zal |
pln
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Wymagania dotyczące produktów spożywczych: gat I, opakowania szczelnie zamknięte, bez oznak uszkodzenia, z informacją na opakowaniu o składnikach zawartych w towarze, wyraźnie widoczna data produkcji i data terminu ważności, bez oznak ciał obcych, zanieczyszczeń mineralnych i organicznych.
|
| |