Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych i kuchennych do Internatu Technikum Nr 1 w Zespole Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich we Wronkach
Publication date | 2019-11-20 |
End date | 2019-12-10 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich |
Miejscowość | Wronki |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 624968-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 153000001, 153300000, 31425003, 154210005, 156000004, 158000006, 152000000, 158100009, 158121004, 155100006, 150000000, 151121306, 151300008, 151315000, 158710004, 392220004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
III. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych, według grup od I do XVIII: Grupa I – świeże owoce (CPV 15300000-1) Grupa II – owoce, warzywa przetworzone i konserwowe (CPV 15330000-0) Grupa III – warzywa (CPV 15300000-1, 03212100-1) Grupa IV – mrożonki (CPV 15330000-0) Grupa V – jaja (CPV 03142500-3) Grupa VI – oleje roślinne (CPV 15421000-5) Grupa VII – produkty przemiału ziarna, skrobi (CPV15600000-4) Grupa VIII – różne produkty spożywcze (CPV:15800000-6, 15830000-5, 15840000-8, 15850000-1, 15860000-4, 15890000-3, 15871200-6) Grupa IX – ryby przetworzone i konserwowane (15200000-0, 15210000-3, 15234000-7, 15241000-9) Grupa X – chleb i pieczywo (CPV 15810000-9, 15811100-6) Grupa XI – produkty piekarskie (CPV 15812100-4) Grupa XII – produkty mleczarskie (CPV 15510000-6, 15530000-2, 15540000-5, 15551000-5) Grupa XIII – mięso wieprzowe, wołowe (CPV15000000, 15100000-9, 15111000-9, 15111200-0, 15113000-3) Grupa XIV – świeży drób (CPV 15112130-6, 15112300-9) Grupa XV – wędliny wieprzowe, wołowe (CPV 15130000-8, 15131130-5, 15131200-7) Grupa XVI – wyroby z drobiu (CPV 15131500-0) Grupa XVII – przyprawy (CPV 15871000-4, 15872000-1) Grupa XVIII – artykuły kuchenne (CPV 39222000-4,39223000-1) Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 02.01.2020 r. do 31.12.2020 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | d331ecd6-dfbb-40e0-acf5-4b3e90c58476 |
Biuletyn | 624968-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół Nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich |
Regon | 76742800000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Leśna |
Zamawiajacy adres numer domu | 17 |
Zamawiajacy miejscowosc | Wronki |
Zamawiajacy kod pocztowy | 64-510 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | wielkopolskie |
Zamawiajacy telefon | 672 540 213 |
Zamawiajacy fax | 672 540 213 |
Zamawiajacy email | sekretariat@szkolanalesnej.edu.pl |
Adres strony url | www.szkolanalesnej.edu.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.szkolanalesnej.edu.pl |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | ul. Leśna 17, 64-510 Wronki |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych i kuchennych do Internatu Technikum Nr 1 w Zespole Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich we Wronkach |
Numer referencyjny | ZSNr1.271.ZP.4.2019 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 18 |
Okreslenie przedmiotu | III. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych, według grup od I do XVIII: Grupa I – świeże owoce (CPV 15300000-1) Grupa II – owoce, warzywa przetworzone i konserwowe (CPV 15330000-0) Grupa III – warzywa (CPV 15300000-1, 03212100-1) Grupa IV – mrożonki (CPV 15330000-0) Grupa V – jaja (CPV 03142500-3) Grupa VI – oleje roślinne (CPV 15421000-5) Grupa VII – produkty przemiału ziarna, skrobi (CPV15600000-4) Grupa VIII – różne produkty spożywcze (CPV:15800000-6, 15830000-5, 15840000-8, 15850000-1, 15860000-4, 15890000-3, 15871200-6) Grupa IX – ryby przetworzone i konserwowane (15200000-0, 15210000-3, 15234000-7, 15241000-9) Grupa X – chleb i pieczywo (CPV 15810000-9, 15811100-6) Grupa XI – produkty piekarskie (CPV 15812100-4) Grupa XII – produkty mleczarskie (CPV 15510000-6, 15530000-2, 15540000-5, 15551000-5) Grupa XIII – mięso wieprzowe, wołowe (CPV15000000, 15100000-9, 15111000-9, 15111200-0, 15113000-3) Grupa XIV – świeży drób (CPV 15112130-6, 15112300-9) Grupa XV – wędliny wieprzowe, wołowe (CPV 15130000-8, 15131130-5, 15131200-7) Grupa XVI – wyroby z drobiu (CPV 15131500-0) Grupa XVII – przyprawy (CPV 15871000-4, 15872000-1) Grupa XVIII – artykuły kuchenne (CPV 39222000-4,39223000-1) Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 02.01.2020 r. do 31.12.2020 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia os spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia os spełnianiu warunków udziału w postępowaniu |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia os spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | W celu wykazania przez Wykonawcę braku podstaw do wykluczenia w okolicznościach o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp Wykonawca winien przedłożyć oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia – załącznik nr 21 do SIWZ |
Zakresie warunkow udzialu | W celu wykazania spełniania przez Wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, Wykonawca winien przedłożyć oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp na podstawie ogłoszonego SIWZ – załącznik nr 19 do SIWZ |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | W celu potwierdzenia okoliczności, o których mowa w art.25 ust.1.pkt 2 ustawy Pzp Wykonawca złoży Oświadczenie określające wymogi jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia dzieci i młodzieży w jednostkach systemu oświaty zgodnie z art.52c ust. 6 Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. 2015, poz 594 z późn. zmianami) – załącznik nr 20 do SIWZ |
Inne dokumenty niewymienione | Wykonawca ponadto przedkłada: 1. Formularz ofertowy (sporządzony według formularzy stanowiących załączniki nr od 1 do 18 do SIWZ). Formularz ofertowy należy sporządzić w oparciu o formularz cenowy Zamawiającego. W formularzu cenowym Wykonawca zobowiązany jest do ujęcia wszystkich pozycji. Wycenione winny być wszystkie elementy. Wykonawca nie ma prawa do dokonywania zmian w przekazanym formularzu cenowym (np. dopisywania pozycji, zmiany ilości, itp.). Formularz ofertowy musi być sporządzony na podstawie i w układzie formularza przekazanego przez Zamawiającego. Wszystkie wartości należy wpisywać po zaokrągleniu do dwóch miejsc po przecinku. 2. Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu o zamówienie publiczne albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego (w przypadku składania oferty wspólnej). |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Wszelkie przyszłe zobowiązania i warunki wymagane przez zamawiającego określa załączony projekt umowy. 1. Zamawiający przewiduje możliwość istotnych zmian postanowień umowy w przypadku wystąpienia co najmniej jednej z okoliczności: a. zmiany nazwy, adresu (siedziby) wykonawcy oraz innych danych ujawnionych w rejestrach publicznych, b. zmiany osób reprezentujących zamawiającego i wykonawcę, c. zmiany wynagrodzenia: w przypadku zmiany podatku VAT; wynagrodzenie za wykonanie zamówienia może również ulec zmianie tylko w skutek niezależnego od wykonawcy wzrostu elementów kalkulacyjnych ceny zawartej w ofercie, a w szczególności takich jak: energii paliwa, surowców i materiałów do wytworzenia wyrobów. 2. Dokonanie zmian, o których mowa w ust. 1 wymaga aneksu do umowy w formie pisemnej pod rygorem nieważności. |
IV 4 4 data | 2019-12-10T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Świeże owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | owoce, warzywa przetworzone i konserwowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15330000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | mrożonki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15330000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | oleje roślinne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15421000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | różne produkty spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | ryby przetworzone i konserwowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15200000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | chleb i pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | produkty piekarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15812100-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | produkty mleczarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15510000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 13 |
Zalacznik nazwa | mięso wieprzowe, wołowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 14 |
Zalacznik nazwa | świeży drób |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112130-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 15 |
Zalacznik nazwa | wędliny wieprzowe, wołowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15130000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 16 |
Zalacznik nazwa | wyroby z drobiu |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131500-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 17 |
Zalacznik nazwa | przyprawy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15871000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Zalacznik czesc nr | 18 |
Zalacznik nazwa | artykuły kuchenne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 39222000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sprzedaż wraz z dostawą artykułów żywnościowych wg SIWZ. Oferowane artykuły spożywcze muszą być dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów spożywczych i kuchennych w okresie od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r. według grup wykazanych w załącznikach od 1 do 18 2. Dostawa będzie odbywać się na zgłoszenie telefoniczne, faksem lub e-mailem pracownika Internatu: a) w ilościach określonych w zgłoszeniu, b) w czasie określonym w zgłoszeniu, c) dopuszcza się minimum 3-dniowe wyprzedzenie zamówienia, d) w dniach od poniedziałku do soboty. 3. Miejsce dostawy przedmiotu zamówienia: Magazyn Internatu technikum nr 1 Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich ul. Leśna 17A, 64-510 Wronki (tel. 067 25 40 743). 4. Koszty transportu związane z dostawą przedmiotu zamówienia ponosi Wykonawca. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy podane w grupach przez Zamawiającego są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości co produkty podane przykładowo. |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |