GuidZP400 |
6f9006d1-ac79-4317-a9df-df2a74c1220b
|
Biuletyn |
626978-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Pieśni i Tańca "Śląsk" im. Stanisława Hadyny
|
Regon |
66379800000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Zamkowa
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Koszęcin
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
42-286
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
343 106 415
|
Zamawiajacy fax |
343 106 416
|
Zamawiajacy email |
kancelaria@zespolslask.pl
|
Adres strony url |
http://bip-slaskie.pl/zpits/zamowienia_publiczne/1, www.zespolslask.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Instytucja Kultury Samorządu Województwa Śląskiego współprowadzona przez MKiDN
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://bip-slaskie.pl/zpits/zamowienia_publiczne/1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zespolslask.pl
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich dla Zespołu Pieśni i Tańca „Śląsk” im. Stanisława Hadyny w Koszęcinie
|
Numer referencyjny |
DZP.IK-PN/5/2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich w podziale na części: Zakres I - mięso i podroby, Zakres II - wyroby wędliniarskie, Zakres III - drób, Zakres IV - wyroby garmażeryjne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do siwz oraz załącznik nr 4 do siwz - wzór umowy.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający wymaga przedłożenia aktualnej decyzji w sprawie zatwierdzenia zakładu do produkcji lub obrotu, wydanej przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organ Inspekcji Weterynaryjnej.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wymagane jest spełnienie minimalnych warunków dotyczących doświadczenia umożliwiające realizację zamówienia na odpowiednim poziomie jakości. Aby spełnić powyższy warunek należy wykazać odpowiednio:
Zakres I: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. mięsa i podrobów na kwotę co najmniej 60 000,00 zł brutto (słownie: sześćdziesiąt tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5a, Zakres II: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. wędlin na kwotę co najmniej 20 000,00 zł brutto (słownie: dwadzieścia tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5b,
Zakres III: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. dostawy drobiu na kwotę co najmniej 35 000,00zł brutto (słownie: trzydzieści pięć tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5c,
Zakres IV: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. dostawy wyrobów garmażeryjnych na kwotę co najmniej 20 000,00zł brutto (słownie: dwadzieścia tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5d
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Zgodnie z art. 26 ust. 2 ustawy zamawiający wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnienie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z zapisami siwz.
|
Zakresie warunkow udzialu |
W celu spełnienia powyższego warunku Zamawiający wymaga przedłożenia dokumentu wystawionego na Wykonawcę przez organy upoważnione do urzędowej kontroli żywności lub certyfikat stwierdzający, że u Wykonawcy w produkcji i w obrocie zaoferowanego do dostawy asortymentu został wdrożony i jest stosowany system HACCP.
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Zgodnie z art. 26 ust. 2 ustawy zamawiający wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnienie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z zapisami siwz.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2019-12-03T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
mięso i podroby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
wyroby wędliniarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131130-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
drób
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
wyroby garmażeryjne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15894200-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz
|
| |