Dostawa różnych produktów spożywczych

Publication date 2019-11-28
End date 2019-12-09 00:00:00
Instytucja Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
Miejscowość Racibórz
Województwo śląskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 629411-N-2019
Document type ZP-400
Cpv code 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych dla Dom Pomocy Społecznej „Złota Jesień” w Raciborzu w ilości i asortymencie jak niżej:
Lp. Nazwa asortymentu j.m. Ilość dostawy
1. Budyń bez cukru 35 – 45g, wydajność 1 szt na 0,5 litra różne smaki szt 1.200
2. Cukier kryształ kg 1.600
3. Cukier puder kg 5
4. Cukier wanilinowy 30 – 35 g szt 400
5. Galaretki owocowe 75 –80 g , wydajność 1 szt na 0, 5 litra, różne smaki szt 900
6. Herbata miętowa, torebki 1,2g , pakowana po 20 szt szt 150
7. Herbata rozpuszczalna 300g, różne smaki szt 400
8. Kasza gryczana w torebkach kg 90
9. Kasza jaglana kg 160
10 Kasza jęczmienna kg 70
11 Kasza manna kg 180
12 Kawa Inka rozpuszczalna 150g szt 680
13 Kawa naturalna mielona 250 g szt 24
14 Kawa naturalna rozpuszczalna 100g szt 24
15 Makaron domowy( rosołowy) nitka cięta, co najmniej 2- jajeczny opak. 250 g kg 200
16 Makaron domowy drobny :gwiazdki lub muszelka ,jajeczny opak. 250g kg 300
17 Mąka pszenna kg 550
18 Mąka ziemniaczana kg 100
19 Płatki owsiane kg 150
20 Płatki ryżowe 180-200g szt 10
21 Ryż kg 500
22 Soczewica czerwona, żółta , opakowanie do 1 kg kg 20
23 Sól kg 300
24 Suchary bez cukru 280g-300 g szt 20
25 Chrzan tarty 160-200 g szt 180
26 Ketchup łagodny 500g szt 140
27 Musztarda 450- 500 g szt 50
28 Miód 25 g szt 2.300
29 Ocet 10 % 0,5 litra szt 5
30 Olej uniwersalny 0,8-1 litr szt 340
31 Bazylia 10 g szt 50
32 Czosnek granulowany 15-20g szt 30
33 Gałka muszkatołowa mielona 15-20 g szt 15
34 Kwasek cytrynowy 50 g szt 150
35 Liść laurowy 5g-7g szt 300
36 Majeranek 8g-10g szt 120
37 Papryka mielona 15g-20g szt 150
38 Pieprz naturalny 20g szt 350
39 Pieprz ziołowy 15g-20g szt 100
40 Proszek do pieczenia 30g szt 15
41 Przyprawa warzywna do potraw 150 g
Skład: sól ,co najmniej 27% suszonych warzyw ( marchew, pasternak, cebula, por, natka pietruszki itp), przyprawy, bez sztucznych wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez konserwantów, np.: Kucharek Smak Natury, Vegeta Natur Przyprawa warzywna szt 600
42 Przyprawa klasyczna do grilla tuba 80-100 g szt 10
43 Tymianek 10g-15g szt 30
44 Zioła prowansalskie 10g-15g szt 20
45 Żelatyna 50 g szt 30
46 Rodzynki 100 g szt 10
47 Wiórki kokosowe 100g szt 10
48 Ananas w plastrach puszka 550g-600g szt 40
49 Brzoskwinia połówki puszka 800g-900g szt 40
50 Groszek konserwowy puszka 400g szt 120
51 Fasola szparagowa konserwowa, słoik 450 g szt 180
52 Kukurydza konserwowa puszka 400g szt 20
53 Koncentrat pomidorowy 30% 0,8-1kg szt 50
54 Ogórek konserwowy słoik 0,8-0,9l szt 400
55 Papryka konserwowa słoik 0,8-0,9l szt 350
56 Pieczarki konserwowe słoik 0,8-0,9l szt 30
57 Kompot wiśniowy 0,8-0,9l szt 1.000
58 Kompot śliwkowy 0,8-0,9l szt 800
59 Kompot czarna porzeczka 0,8-0,9l szt 1.000
60 Kompot truskawkowy 0,8-0,9l szt 900
61 Sok pomidorowy 0,30-0,33 l skład: nie mniej niż 99% przecier z pomidorów lub zagęszczony sok pomidorowy, pasteryzowany szt 1.800
62 Sok owocowy 0,20 l szt 6.000
63 Sok na bazie marchewki 0,30 –0,33 l różne smaki szt 800
64 Sok owocowy 100% 1l ( pomarańcz, jabłko) bez cukru szt 36
65 Syrop owocowy 400-450g szt 70
66 Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt 3.000
67 Woda mineralna niegazowana 0,5 l szt 1.000
68 Pasztet drobiowy 50 g zawartość produktów drobiowych co najmniej 30% szt 2.000
69 Kakao extra ciemne, łatwo rozpuszczalne o wyrazistym smaku i aromacie, ciemnej barwie , zawartość tłuszczu co najmniej 10g w 100g, opakowanie 80g- 150g np.: Decomorenno, Gellwe
kg
10
70 Herbata ekspresowa czarna toreb. 1,4g -1,5g pakowana po 80-100 torebek, po zaparzeniu klarowna o wyraźnym smaku i aromacie np.: Saga, Posti szt 360
71 Herbata owocowa toreb. 2g pakowana po 25 torebek, po zaparzeniu klarowna o wyraźnym smaku i aromacie np.: Saga, Bifix szt 900
72 Makaron łazankowy wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard kg 60
73 Makaron świderki wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard kg 110
74 Makaron kolanka wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard kg 110
75 Makaron wstążki - gniazda wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard
kg
30
76 Płatki kukurydziane wysokiej jakości, złociste, chrupiące, zawartość grysu kukurydzianego nie mniej niż 99% wzbogacone o witaminy, opak. 250g-1kg np. Corn Flakes Nestle . kg 100
77 Majonez 400-420 ml wartość odżywcza w 100g 690- 740 kcal – np. Winiary, Hellmanns szt 260
78 Koncentrat pomidorowy 30% bez konserwant. 200 g –np. Pudliszki , Rolnik szt 450
79 Płynna przyprawa do zup, sosów, sałatek o wyraźnym aromacie i smaku 960-1040g np.: Winiary, Maggi, Knorr
szt 220


Ilości w/w asortymentu są przewidywana wielkością zamówienia. W uzasadnionych przypadkach przedmiot zamówienia może być realizowany w mniejszym zakresie. Maksymalna wielkość opakowań w przypadku produktów sypkich wynosi 1 kg, makaronu w poz. 72-75 do 2,5 kg, pozostałe produkty zgodnie z opisem. Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. W pozycjach od 69 -79 dokładniej opisano poszczególne artykuły i przykładowo określono marki – producenta produktów, zamawiający dopuszcza zaproponowanie produktów innego producenta –marki o równoważnych walorach jakościowych, odżywczych i smakowych tj. nie gorszych niż opisane dla poszczególnych produktów. Dostawy zamawiający będzie realizował sukcesywnie średnio raz w tygodniu , w dniu roboczy, w terminie 3 dni od złożenia zamówienia przesłanego e-mailem na adres wskazany przez Dostawcę. Dostawca zamówiony towar będzie dostarczał do siedziby zamawiającego własnym transportem na swój koszt w godz. od 7:00 -14:00.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 b0e7da6d-d466-4673-ae42-fd6190c35e54
Biuletyn 629411-N-2019
Zamawiajacy nazwa Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
Regon 12550440000000
Zamawiajacy adres ulica Grzonki
Zamawiajacy adres numer domu 1
Zamawiajacy miejscowosc Racibórz
Zamawiajacy kod pocztowy 47-400
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 324 152 001,
Zamawiajacy fax 324 152 001
Zamawiajacy email sekretariat@zlota-jesien-dps.pl,
Adres strony url www.bip.powiatraciborski.pl/dps/dane_dps.html
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.bip.powiatraciborski.pl/dps/dane_dps.html
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.bip.powiatraciborski.pl/dps/dane_dps.html
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny za pośrednictwem operatora pocztowego, kuriera, osobiście na adres zamawiającego,
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Dom Pomocy Społecznej „Złota Jesień” ul. Grzonki 1 47-400 Racibórz
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa różnych produktów spożywczych
Numer referencyjny SA.252.15.2019
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu Sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych dla Dom Pomocy Społecznej „Złota Jesień” w Raciborzu w ilości i asortymencie jak niżej: Lp. Nazwa asortymentu j.m. Ilość dostawy 1. Budyń bez cukru 35 – 45g, wydajność 1 szt na 0,5 litra różne smaki szt 1.200 2. Cukier kryształ kg 1.600 3. Cukier puder kg 5 4. Cukier wanilinowy 30 – 35 g szt 400 5. Galaretki owocowe 75 –80 g , wydajność 1 szt na 0, 5 litra, różne smaki szt 900 6. Herbata miętowa, torebki 1,2g , pakowana po 20 szt szt 150 7. Herbata rozpuszczalna 300g, różne smaki szt 400 8. Kasza gryczana w torebkach kg 90 9. Kasza jaglana kg 160 10 Kasza jęczmienna kg 70 11 Kasza manna kg 180 12 Kawa Inka rozpuszczalna 150g szt 680 13 Kawa naturalna mielona 250 g szt 24 14 Kawa naturalna rozpuszczalna 100g szt 24 15 Makaron domowy( rosołowy) nitka cięta, co najmniej 2- jajeczny opak. 250 g kg 200 16 Makaron domowy drobny :gwiazdki lub muszelka ,jajeczny opak. 250g kg 300 17 Mąka pszenna kg 550 18 Mąka ziemniaczana kg 100 19 Płatki owsiane kg 150 20 Płatki ryżowe 180-200g szt 10 21 Ryż kg 500 22 Soczewica czerwona, żółta , opakowanie do 1 kg kg 20 23 Sól kg 300 24 Suchary bez cukru 280g-300 g szt 20 25 Chrzan tarty 160-200 g szt 180 26 Ketchup łagodny 500g szt 140 27 Musztarda 450- 500 g szt 50 28 Miód 25 g szt 2.300 29 Ocet 10 % 0,5 litra szt 5 30 Olej uniwersalny 0,8-1 litr szt 340 31 Bazylia 10 g szt 50 32 Czosnek granulowany 15-20g szt 30 33 Gałka muszkatołowa mielona 15-20 g szt 15 34 Kwasek cytrynowy 50 g szt 150 35 Liść laurowy 5g-7g szt 300 36 Majeranek 8g-10g szt 120 37 Papryka mielona 15g-20g szt 150 38 Pieprz naturalny 20g szt 350 39 Pieprz ziołowy 15g-20g szt 100 40 Proszek do pieczenia 30g szt 15 41 Przyprawa warzywna do potraw 150 g Skład: sól ,co najmniej 27% suszonych warzyw ( marchew, pasternak, cebula, por, natka pietruszki itp), przyprawy, bez sztucznych wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez konserwantów, np.: Kucharek Smak Natury, Vegeta Natur Przyprawa warzywna szt 600 42 Przyprawa klasyczna do grilla tuba 80-100 g szt 10 43 Tymianek 10g-15g szt 30 44 Zioła prowansalskie 10g-15g szt 20 45 Żelatyna 50 g szt 30 46 Rodzynki 100 g szt 10 47 Wiórki kokosowe 100g szt 10 48 Ananas w plastrach puszka 550g-600g szt 40 49 Brzoskwinia połówki puszka 800g-900g szt 40 50 Groszek konserwowy puszka 400g szt 120 51 Fasola szparagowa konserwowa, słoik 450 g szt 180 52 Kukurydza konserwowa puszka 400g szt 20 53 Koncentrat pomidorowy 30% 0,8-1kg szt 50 54 Ogórek konserwowy słoik 0,8-0,9l szt 400 55 Papryka konserwowa słoik 0,8-0,9l szt 350 56 Pieczarki konserwowe słoik 0,8-0,9l szt 30 57 Kompot wiśniowy 0,8-0,9l szt 1.000 58 Kompot śliwkowy 0,8-0,9l szt 800 59 Kompot czarna porzeczka 0,8-0,9l szt 1.000 60 Kompot truskawkowy 0,8-0,9l szt 900 61 Sok pomidorowy 0,30-0,33 l skład: nie mniej niż 99% przecier z pomidorów lub zagęszczony sok pomidorowy, pasteryzowany szt 1.800 62 Sok owocowy 0,20 l szt 6.000 63 Sok na bazie marchewki 0,30 –0,33 l różne smaki szt 800 64 Sok owocowy 100% 1l ( pomarańcz, jabłko) bez cukru szt 36 65 Syrop owocowy 400-450g szt 70 66 Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt 3.000 67 Woda mineralna niegazowana 0,5 l szt 1.000 68 Pasztet drobiowy 50 g zawartość produktów drobiowych co najmniej 30% szt 2.000 69 Kakao extra ciemne, łatwo rozpuszczalne o wyrazistym smaku i aromacie, ciemnej barwie , zawartość tłuszczu co najmniej 10g w 100g, opakowanie 80g- 150g np.: Decomorenno, Gellwe kg 10 70 Herbata ekspresowa czarna toreb. 1,4g -1,5g pakowana po 80-100 torebek, po zaparzeniu klarowna o wyraźnym smaku i aromacie np.: Saga, Posti szt 360 71 Herbata owocowa toreb. 2g pakowana po 25 torebek, po zaparzeniu klarowna o wyraźnym smaku i aromacie np.: Saga, Bifix szt 900 72 Makaron łazankowy wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard kg 60 73 Makaron świderki wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard kg 110 74 Makaron kolanka wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard kg 110 75 Makaron wstążki - gniazda wykonany z mąki makaronowej pszennej lub pszenicy durum po ugotowaniu nie sklejający się, sprężysty, zachowujący swój kształt, wartość en. w 100g węglowod. nie mniej niż 38g, białko nie niej niż 6 g - np. Lubella, Sorenti, Goliard kg 30 76 Płatki kukurydziane wysokiej jakości, złociste, chrupiące, zawartość grysu kukurydzianego nie mniej niż 99% wzbogacone o witaminy, opak. 250g-1kg np. Corn Flakes Nestle . kg 100 77 Majonez 400-420 ml wartość odżywcza w 100g 690- 740 kcal – np. Winiary, Hellmanns szt 260 78 Koncentrat pomidorowy 30% bez konserwant. 200 g –np. Pudliszki , Rolnik szt 450 79 Płynna przyprawa do zup, sosów, sałatek o wyraźnym aromacie i smaku 960-1040g np.: Winiary, Maggi, Knorr szt 220 Ilości w/w asortymentu są przewidywana wielkością zamówienia. W uzasadnionych przypadkach przedmiot zamówienia może być realizowany w mniejszym zakresie. Maksymalna wielkość opakowań w przypadku produktów sypkich wynosi 1 kg, makaronu w poz. 72-75 do 2,5 kg, pozostałe produkty zgodnie z opisem. Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. W pozycjach od 69 -79 dokładniej opisano poszczególne artykuły i przykładowo określono marki – producenta produktów, zamawiający dopuszcza zaproponowanie produktów innego producenta –marki o równoważnych walorach jakościowych, odżywczych i smakowych tj. nie gorszych niż opisane dla poszczególnych produktów. Dostawy zamawiający będzie realizował sukcesywnie średnio raz w tygodniu , w dniu roboczy, w terminie 3 dni od złożenia zamówienia przesłanego e-mailem na adres wskazany przez Dostawcę. Dostawca zamówiony towar będzie dostarczał do siedziby zamawiającego własnym transportem na swój koszt w godz. od 7:00 -14:00.
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w przedmiotowym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w przedmiotowym zakresie
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w przedmiotowym zakresie
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Inne dokumenty niewymienione 1) Wypełniony formularz cenowy stanowiący załącznik nr 1A . 2) Aktualne na dzień składania ofert oświadczenie stanowiące potwierdzenie, że nie podlega wykluczeniu z postępowania – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ. 3) Jeśli wykonawca nie należy do żadnej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust.1 pkt 23 ustawy Prawo zamówień publicznych – może dołączyć do oferty oświadczenie o nie należeniu do żadnej grupy kapitałowej- wg wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ, lub złożyć oświadczenie w terminie o którym mowa w pkt.6.3 SIWZ. 4) Pełnomocnictwo, o którym mowa w pkt 10.6 SIWZ ( jeżeli dotyczy). 5) Pełnomocnictwo ustanowione do reprezentowania wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia publicznego( jeżeli dotyczy). Pełnomocnictwo należy dołączyć w oryginale bądź kopii notarialnie potwierdzonej za zgodność z oryginałem. 6) W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają określonym wymaganiom należy dołączyć do oferty, próbki produktów wraz z opisem tych produktów ( wartości odżywcze, składniki itd.) - tylko w przypadku, gdy wykonawca zaproponuje produkty równoważne w pozycjach od 69 do 79 formularza cenowego tj. inne niż wymienione jako przykładowe w opisie przedmiotu zamówienia. Przez próbkę zamawiający rozumie opakowanie jednostkowe z którego można odczytać skład, wartości odżywcze produktu. Próbki zostaną ocenione metodą organoleptyczną. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia (dotyczy również spółki cywilnej, chyba, że wszyscy wspólnicy spółki podpiszą ofertę i załączniki do oferty), w takim przypadku Wykonawcy: 1) Dołączają dodatkowo do formularza oferty dokument ustanawiający pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy ; 2) Składają odrębnie ( każdy z nich) oświadczenie, o których mowa w pkt 6.1.2) i 3) oraz 6.3 SIWZ. Terminy składania innych dokumentów. Wykonawca, w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej wskazanej w punkcie 1. SIWZ informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86. ust.54 Prawo zamówień publicznych, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust.1 pkt 23 przywołanej ustawy, tj. grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie konkurencji i konsumentów ( tj.: Dz.U. z 2017, poz. 229.). Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1) Zamawiający dopuszcza waloryzację cen jednostkowych zaproponowanych w ofercie przez wykonawcę, jednak nie wcześniej niż po upływie 3 miesięcy obowiązywania umowy w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych publikowany przez GUS, na wniosek wykonawcy. Konsekwencją ewentualnych zmian cen jednostkowych jest zmniejszenie ilości dostaw w ramach wartości umowy. 2) Zamawiający dopuszcza zmianę wartości umowy w przypadku ustawowej zmiany podatku VAT dla przedmiotu umowy. 3) Strony przewidują możliwość dokonania zmiany zawartej umowy w przypadku, gdy konieczność wprowadzenia zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, tj. spowodowanych siłą wyższą - rozumianą jako wystąpienie zdarzenia nadzwyczajnego, zewnętrznego, niemożliwego do przewidzenia i zapobieżenia, którego nie dało się uniknąć nawet przy zachowaniu najwyższej staranności, a które uniemożliwia Dostawcy wykonanie jego zobowiązania w całości lub części. W razie wystąpienia siły wyższej Strony Umowy zobowiązane są dołożyć wszelkich starań w celu ograniczenia do minimum opóźnienia w wykonywaniu swoich zobowiązań umownych, powstałego na skutek działania siły wyższej. 4) Zmiana postanowień zawartej umowy może nastąpić, w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych art. 144 ust. 1 pkt 3 - 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych 5) W trakcie realizacji umowy Zamawiający dopuszcza zmianę asortymentu dostaw spowodowanego np.: zmianą technologii produkcji, zaprzestaniem produkcji, zmianą opakowania itp. W przypadku konieczności zmiany asortymentu dostaw Dostawca przedstawi zamawiającemu ofertę wyrobu zastępczego, z zachowaniem ceny jednostkowej zmienianego asortymentu.
IV 4 4 data 2019-12-09T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 13:00
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena oferty
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)