ZAKUP I DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA INTERNATU MIĘDZYSZKOLNEGO W STARYM SĄCZU
Publication date | 2019-11-29 |
End date | 2019-12-09 00:00:00 |
Instytucja | Powiatowe Centrum Usług Wspólnych |
Miejscowość | Stary Sącz |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 626916-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 151000006, 32000003, 155000003, 158100009, 158000006, 159800001, 158960005, 31425003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki placówki z podziałem na zadania: Część nr 1 – Mięso i wędliny Część nr 2 – Warzywa, ziemniaki i owoce Część nr 3 – Artykuły mleczarskie i ser żółty Część nr 4 – Pieczywo Część nr 5 – Wyroby cukiernicze Część nr 6 – Artykuły konserwowe, oleje Część nr 7 – Artykuły spożywcze różne Część nr 8 – Woda mineralna, napoje Część nr 9 - Mrożonki Część nr 10 – Pierogi świeże Część nr 11 - Jaja KOD CPV – główny przedmiot – 15.00.00.00-8– żywność 15.81.00.00-9 , 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3 3.2 Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć Zamawiającemu artykuły spożywcze, towar odpowiedniego gatunku i dobrej jakości odpowiadający polskim normom oraz cechami podanymi w SIWZ. 3.3 Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo-wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych, a także dokonywać sprawdzenia zgodności cen z formularzem asortymentowo-cenowym. 3.4 Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów. 3.5 Koszty opakowania, transportu, załadunku, rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi na własne ryzyko Wykonawca. 3.6 Każdy z produktów musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami, musi spełniać warunki zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z 26 lipca 2016 roku w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach 3.7 Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia zostały określone we wzorze umowy. 3.8 Zamawiający nie przewiduje udzielania zamówień uzupełniających o którym mowa w art. 67 ust. 1 pkt.6 i 7 Prawa zamówień publicznych 3.9 Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3.10 Szczegółowy opis zamówienia zawierają załączniki nr 2 do SIWZ (pakiet nr 1 do 11) 3.11 Dodatkowe wymagania : • Wszystkie produkty dostarczane przez Wykonawcę winny spełniać prawem określone wymogi dla artykułów spożywczych oraz wymogi zdrowotne żywności. • Wykonawca zobowiązuje się dostarczać każdorazowo towar świeży, w dobrym gatunku oraz w opakowaniach dostosowanych do potrzeb zbiorowego żywienia. 3.12 Zamawiający informuje, że ilekroć w niniejszej SIWZ i opisie przedmiotu zamówienia, przedmiot zamówienia opisany jest w sposób wskazany w art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych lub w sposób wskazany w art. 30 ust.1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych - to przyjmuje się, że wskazaniom takim towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Wykonawca, który składa ofertę równoważną zobowiązany jest zgodnie z dyspozycją art. 30 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych poinformować Zamawiającego o fakcie złożenia oferty równoważnej i wykazać, że oferowane dostawy spełniają wymogi Zamawiającego. UDOWODNIENIE RÓWNOWAŻNOŚCI LEŻY PO STRONIE WYKONAWCY. Wskazanie przez Wykonawcę rozwiązań równoważnych w ofercie bez przedstawienia dokumentów na potwierdzenie równoważności spowoduje wezwanie Wykonawcy do przedstawienia brakujących dokumentów w trybie art. 26 ust. 3 w związku z art. 25 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Przez pojęcie produktu równoważnego rozumie się zaproponowanie - w przypadku tego rodzaju zamówienia, produktu o takim samym składzie, jakości, terminie przydatności, walorach smakowych – co produkt wskazany przez Zamawiającego. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 5c94ca43-4ae3-44bb-8116-91a8cabf1b2d |
Biuletyn | 626916-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Powiatowe Centrum Usług Wspólnych |
Regon | 36598738300000 |
Zamawiajacy adres ulica | Daszyńskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 19 |
Zamawiajacy miejscowosc | Stary Sącz |
Zamawiajacy kod pocztowy | 33-340 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 18 446 19 45 |
Zamawiajacy fax | 18 446 19 45 |
Zamawiajacy email | zeos.rachtan@vp.pl |
Adres strony url | www.pcuw.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza podmiot zamawiajacy powierzyl | 1 |
Zamawiajacy powierzyl | Zamawiający: Powiat Nowosądecki, Kierownik zamawiającego: Zarząd Powiatu Nowosądeckiego, z siedzibą: ul. Jagiellońska 33, 33-300 Nowy Sącz, telefon (+48) 18 41 41 600, faks (+48) 18 41 41 700, adres internetowy: www.bip.powiat.nowy-sacz.pl e-mail powiat@nowosadecki.pl; NIP 734-26-15-932; REGON 491893300. W imieniu i na rzecz Zamawiającego w zakresie przygotowania i przeprowadzenia niniejszego postępowania działa Pełnomocnik Zamawiającego: Powiatowe Centrum Usług Wspólnych ul. Daszyńskiego 19 33-340 Stary Sącz Regon 36598738300000 Tel/Fax 18 446 19 45 e-mail: kierownik@pcuw.pl adres internetowy: www.pcuw.pl Pełnomocnik Zamawiającego przygotował i przeprowadzi niniejsze postępowanie na podstawie art. 15 ust. 2, 3 i 4 pkt 3 ustawy Prawo zamówień publicznych. |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.pcuw.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.pcuw.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Zgodnie z art. 10c ust. 2 ustawy Prawo zamówień publicznych w związku z art. 18 ustawy z dnia 22 czerwca 2016r. o zmianie ustawy - Prawo zamówień publicznych oraz niektórych innych ustaw (Dz. U z 2016r. poz. 1020) składanie ofert odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012r. - Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015r. poz. 1830), osobiście lub za pośrednictwem posłańca |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Powiatowe Centrum Usług Wspólnych ul. Daszyńskiego 19, 33-340 Stary Sącz |
Nazwa nadana zamowieniu | ZAKUP I DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA INTERNATU MIĘDZYSZKOLNEGO W STARYM SĄCZU |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 11 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki placówki z podziałem na zadania: Część nr 1 – Mięso i wędliny Część nr 2 – Warzywa, ziemniaki i owoce Część nr 3 – Artykuły mleczarskie i ser żółty Część nr 4 – Pieczywo Część nr 5 – Wyroby cukiernicze Część nr 6 – Artykuły konserwowe, oleje Część nr 7 – Artykuły spożywcze różne Część nr 8 – Woda mineralna, napoje Część nr 9 - Mrożonki Część nr 10 – Pierogi świeże Część nr 11 - Jaja KOD CPV – główny przedmiot – 15.00.00.00-8– żywność 15.81.00.00-9 , 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3 3.2 Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć Zamawiającemu artykuły spożywcze, towar odpowiedniego gatunku i dobrej jakości odpowiadający polskim normom oraz cechami podanymi w SIWZ. 3.3 Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo-wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych, a także dokonywać sprawdzenia zgodności cen z formularzem asortymentowo-cenowym. 3.4 Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów. 3.5 Koszty opakowania, transportu, załadunku, rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi na własne ryzyko Wykonawca. 3.6 Każdy z produktów musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami, musi spełniać warunki zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z 26 lipca 2016 roku w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach 3.7 Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia zostały określone we wzorze umowy. 3.8 Zamawiający nie przewiduje udzielania zamówień uzupełniających o którym mowa w art. 67 ust. 1 pkt.6 i 7 Prawa zamówień publicznych 3.9 Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3.10 Szczegółowy opis zamówienia zawierają załączniki nr 2 do SIWZ (pakiet nr 1 do 11) 3.11 Dodatkowe wymagania : • Wszystkie produkty dostarczane przez Wykonawcę winny spełniać prawem określone wymogi dla artykułów spożywczych oraz wymogi zdrowotne żywności. • Wykonawca zobowiązuje się dostarczać każdorazowo towar świeży, w dobrym gatunku oraz w opakowaniach dostosowanych do potrzeb zbiorowego żywienia. 3.12 Zamawiający informuje, że ilekroć w niniejszej SIWZ i opisie przedmiotu zamówienia, przedmiot zamówienia opisany jest w sposób wskazany w art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych lub w sposób wskazany w art. 30 ust.1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych - to przyjmuje się, że wskazaniom takim towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Wykonawca, który składa ofertę równoważną zobowiązany jest zgodnie z dyspozycją art. 30 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych poinformować Zamawiającego o fakcie złożenia oferty równoważnej i wykazać, że oferowane dostawy spełniają wymogi Zamawiającego. UDOWODNIENIE RÓWNOWAŻNOŚCI LEŻY PO STRONIE WYKONAWCY. Wskazanie przez Wykonawcę rozwiązań równoważnych w ofercie bez przedstawienia dokumentów na potwierdzenie równoważności spowoduje wezwanie Wykonawcy do przedstawienia brakujących dokumentów w trybie art. 26 ust. 3 w związku z art. 25 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Przez pojęcie produktu równoważnego rozumie się zaproponowanie - w przypadku tego rodzaju zamówienia, produktu o takim samym składzie, jakości, terminie przydatności, walorach smakowych – co produkt wskazany przez Zamawiającego. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | W zakresie tego warunku zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu sposobu dokonywania oceny sposobu spełnienia tego warunku. Wykonawca przedłoży jedynie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy. Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | W zakresie tego warunku zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu sposobu dokonywania oceny sposobu spełnienia tego warunku. Wykonawca przedłoży jedynie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy. Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | W zakresie tego warunku Zamawiający wymaga, żeby Wykonawca posiadał doświadczenie w wykonywaniu tego typu zamówienia tj. dostawy produktów spożywczych i potwierdził w oświadczeniu, że realizował je z należytą starannością. Wykonawca przedłoży na potwierdzenie spełnienia tego warunku jedynie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy. Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Oświadczenie |
Zakresie warunkow udzialu | Oświadczenie |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Oświadczenie |
Inne dokumenty niewymienione | III.2.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć: Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.(według załącznika nr 3.1). III.2.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 pkt. 13-22 ustawy, należy przedłożyć: Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (według załącznika nr 3.2 ), III.2.3.2) Dokumenty dołączone do oferty, sporządzone w języku obcym, należy złożyć wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczone przez Wykonawcę. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji z art. 86 ust 5 ustawy pzp przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust 1 pkt 23 ustawy pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia uczciwej konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Postanowienia dotyczące składanych dokumentów: 1) Dokumenty w niniejszym postępowaniu mogą być składane w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę/osoby uprawnione do podpisania oferty, z dopiskiem "za zgodność z oryginałem"; 2) Oferta, wszystkie wymagane załączniki, składane dokumenty oraz oświadczenia podpisane przez upoważnionego przedstawiciela Wykonawcy, wymagają załączenia właściwego pełnomocnictwa lub umocowania prawnego; |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy, w razie wystąpienia, przynajmniej jednej z okoliczności wymienionych poniżej, z uwzględnieniem podawanych warunków ich wprowadzenia w zakresie zmian wynagrodzenia, osób wymienionych w umowie i wykonujących określone czynności: a) zmiana obowiązującej stawki VAT; Jeśli zmiana stawki VAT będzie powodować zmniejszenie lub zwiększenie kosztów wykonania umowy Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie zmniejszonego lub zwiększonego podatku zapłaconego przez wykonawcę. b) zmiany danych organizacyjnych czy administracyjnych dotyczących stron np. zmiana nr rachunku bankowego, dokumentów potwierdzających uregulowanie płatności wobec podwykonawców; zmiany danych teleadresowych, zmiany osób wskazanych do kontaktów miedzy stronami c) wystąpi siła wyższa uniemożliwiająca Wykonawcy wykonanie przedmiotu zamówienia. W takim przypadku strony mogą przesunąć termin zakończenia wykonania niniejszej umowy o czas, w jakim siła wyższa uniemożliwiała wykonanie obowiązków Stron, d) wystąpi brak na rynku dostępnych towarów lub materiałów służących do ich wytworzenia, oferowanych w ofercie Wykonawcy, które mogą być zastąpione innymi materiałami lub towarami spełniającymi wymagania Zamawiającego określone w SIWZ lub wystąpią inne obiektywne okoliczności uniemożliwiające spełnienie przez Wykonawcę świadczenia określonego w umowie; w takich przypadkach Wykonawca i Zamawiający postanowią o zmianie przedmiotu zamówienia lub sposobu świadczenia albo terminu wykonania umowy (o czas trwania ww. okoliczności), bądź też wysokości wynagrodzenia Wykonawcy ustalonego w umowie. e) wystąpi konieczność zmiany osób koordynujących (osób odpowiedzialnych za realizację umowy ze strony Wykonawcy lub ze strony Zamawiającego). f) wystąpi konieczność wprowadzenia innych zmian, które są niezbędne do wykonania umowy, a których nie dało się przewidzieć w chwili zawarcia umowy oraz nie są zmianami istotnych postanowień umowy, g) wystąpi zmiana stawek celnych lub podatkowych powodująca, że wykonanie zobowiązania wiąże się z rażąco wysokimi kosztami, wówczas dopuszczalna jest zmiana wynagrodzenia, h) wystąpi zmiana przepisów prawa, powodująca, że wykonanie zobowiązania wiąże się z rażąco wysokimi kosztami, wówczas dopuszczalna jest zmiana. i) wystąpi zmniejszenie lub zwiększenie zakresu przedmiotu umowy z przyczyn o obiektywnym charakterze. j) prawo opcji – zwiększenie lub zmniejszenie wartości przedmiotu umowy o 35%. k) zamiany określonego produktu w trakcie realizacji umowy – w przypadku, kiedy Zamawiający zaakceptuję zaproponowaną przez Wykonawcę zmianę produktu na inny o równoważnym opisie, tej samej lub niższej cenie. Zmiana taka będzie wymagała pisemnej zgody Zamawiającego, która będzie załącznikiem do aneksu do umowy z Wykonawcą. |
IV 4 4 data | 2019-12-09T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 13:55 |
IV 4 4 jezyki | Język Polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Część nr 1 – Mięso i wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 1 – Mięso i wędliny Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Część nr 2 – Warzywa, ziemniaki i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03200000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Część nr 2 – Warzywa, ziemniaki i owoce Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Część nr 3 – Artykuły mleczarskie i ser żółty |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 3 – Artykuły mleczarskie i ser żółty Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Część nr 4 – Pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 4 – Pieczywo Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Część nr 5 – Wyroby cukiernicze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 5 – Wyroby cukiernicze. Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Część nr 6 – Artykuły konserwowe, oleje |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 6 – Artykuły konserwowe, oleje Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Część nr 7 – Artykuły spożywcze różne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacja jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 7 – Artykuły spożywcze różne Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Część nr 8 – Woda mineralna, napoje |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15980000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 8 – Woda mineralna, napoje Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Część nr 9 - Mrożonki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15896000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 9 - Mrożonki. Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Część nr 10 – Pierogi świeże |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Część nr 10 – Pierogi świeże. Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Część nr 11 - Jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Część nr 11 - Jaja Przedmiot został w sposób szczegółowy opisany w załączniku nr 2 – formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Pozostałe zapisy dotyczące określenia przedmiotu zamówienia zostały zawarte w opisie ogólnym |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 40,00 |