Przedmiotem zamówienia jest dostawa nabiału, jaj kurzych, margaryny, ryb mrożonych oraz przetworów rybnych.
Publication date | 2019-12-03 |
End date | 2019-12-04 00:22:26 |
Instytucja | Zakład Karny w Sztumie |
Miejscowość | Sztum |
Województwo | pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 631639-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 155421000, 31425003, 152430003, 155117000, 154311009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część I Nabiał 1. Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne w ilości 3300 kg; 2. Twaróg półtłusty 200g kostka w ilości 4850 kg; 3. Ser topiony 100g kostka (bez dodatków smakowych mięsnych typu szynka, salami, itp.) w ilości 2600 kg; 4. Jogurt naturalny 150g (bez dodatków smakowych) ilości 2500 kg; 5. Serek twarogowy typu kanapkowy 100g – 125g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 1200 kg; 6. Śmietanka UHT zawartość tłuszczu 12%-18% w ilości 1800 litrów; 7. Serek twarogowy typu fromage 80g – 100g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 2000 kg; 8. Ser żółty twardy typu gouda, morski, edamski, tylżycki w ilości 1800 kg. Część II Jaja kurze 1. Jaja kurze średnie klasa M w ilości 106000 szt; Część III Margaryna 1. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa o obniżonej zawartości tłuszczu (kostka 250g) w ilości 24000 kg. Część IV Ryby mrożone i przetwory rybne 1. pasta z makreli w ilości 3000 kg 2. dorsz mrożony tusze w ilości 3600 kg 3. śledź mrożony płaty w ilości 1500 kg 4. burger rybny mrożony w ilości 2000 kg |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 952a14f1-1e7d-4b04-83c7-fd4fa13082c8 |
Biuletyn | 631639-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Sztumie |
Regon | 31972400000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Nowowiejskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 14 |
Zamawiajacy miejscowosc | Sztum |
Zamawiajacy kod pocztowy | 82-400 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | pomorskie |
Zamawiajacy telefon | 552 672 800 |
Zamawiajacy fax | 0-55 2672820 |
Zamawiajacy email | dkw_sztum@sw.gov.pl |
Adres strony url | http://zp.sw.gov.pl |
Adres strony internetowej narzedzia | http://zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 3 |
Dostep dokumentow zamowienia | http://zp.sw.gov.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Składanie ofert odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 12 lipca 2017 r. Prawo pocztowe (Dz. U. z 2017 r. poz. 1481), osobiście lub za pośrednictwem posłańca. |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakłąd Karny w Sztumie, 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego 14 |
Nazwa nadana zamowieniu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa nabiału, jaj kurzych, margaryny, ryb mrożonych oraz przetworów rybnych. |
Numer referencyjny | 2232.07.Ż.2019 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Część I Nabiał 1. Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne w ilości 3300 kg; 2. Twaróg półtłusty 200g kostka w ilości 4850 kg; 3. Ser topiony 100g kostka (bez dodatków smakowych mięsnych typu szynka, salami, itp.) w ilości 2600 kg; 4. Jogurt naturalny 150g (bez dodatków smakowych) ilości 2500 kg; 5. Serek twarogowy typu kanapkowy 100g – 125g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 1200 kg; 6. Śmietanka UHT zawartość tłuszczu 12%-18% w ilości 1800 litrów; 7. Serek twarogowy typu fromage 80g – 100g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 2000 kg; 8. Ser żółty twardy typu gouda, morski, edamski, tylżycki w ilości 1800 kg. Część II Jaja kurze 1. Jaja kurze średnie klasa M w ilości 106000 szt; Część III Margaryna 1. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa o obniżonej zawartości tłuszczu (kostka 250g) w ilości 24000 kg. Część IV Ryby mrożone i przetwory rybne 1. pasta z makreli w ilości 3000 kg 2. dorsz mrożony tusze w ilości 3600 kg 3. śledź mrożony płaty w ilości 1500 kg 4. burger rybny mrożony w ilości 2000 kg |
Cpv glowny przedmiot | 15542100-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Część II Jaja kurze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-03-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-02-28T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Jaja kurze średnie klasa M w ilości 106000 szt; |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Część IV Ryby mrożone i przetwory rybne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15243000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. pasta z makreli w ilości 3000 kg 2. dorsz mrożony tusze w ilości 3600 kg 3. śledź mrożony płaty w ilości 1500 kg 4. burger rybny mrożony w ilości 2000 kg |
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Część I Nabiał |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15511700-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-02-28T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne w ilości 3300 kg; 2. Twaróg półtłusty 200g kostka w ilości 4850 kg; 3. Ser topiony 100g kostka (bez dodatków smakowych mięsnych typu szynka, salami, itp.) w ilości 2600 kg; 4. Jogurt naturalny 150g (bez dodatków smakowych) ilości 2500 kg; 5. Serek twarogowy typu kanapkowy 100g – 125g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 1200 kg; 6. Śmietanka UHT zawartość tłuszczu 12%-18% w ilości 1800 litrów; 7. Serek twarogowy typu fromage 80g – 100g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 2000 kg; 8. Ser żółty twardy typu gouda, morski, edamski, tylżycki w ilości 1800 kg. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Część III Margaryna |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15431100-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-03-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-02-28T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Margaryna roślinna do smarowania pieczywa o obniżonej zawartości tłuszczu (kostka 250g); CPV 15431100-9. |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |