GuidZP400 |
3d653c7a-0a8a-47f6-b192-146a663cd3fb
|
Biuletyn |
632819-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
ZOZ Szpitala Powiatowego w Sochaczewie
|
Regon |
17222233000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Batalionów Chłopskich
|
Zamawiajacy adres numer domu |
42436
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Sochaczew
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
96-500
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
468 649 521
|
Zamawiajacy fax |
468 649 525
|
Zamawiajacy email |
dor@szpitalsochaczew.pl
|
Adres strony url |
www.szpitalsochaczew.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.szpitalsochaczew.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zespół Opieki Zdrowotnej Szpitala Powiatowego w Sochaczewie, ul. Batalionów Chlopskich 3/7, 96-500 Sochaczew, sekretariat pok. 145
|
Nazwa nadana zamowieniu |
dostawa mięsa wieprzowego i wołowego, drobiu, tłuszczy zwierzęcych i wędlin
|
Numer referencyjny |
EK-ZZ/ZP.261.68.D.2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
dostawa mięsa wieprzowego i wołowego, drobiu, tłuszczy zwierzęcych i wędlin z podziałem na 3 części
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
15984,00
|
Waluta calosc |
PLN
|
Okres w miesiacach |
12
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że dysponuje:
- obiektem do produkcji i sprzedaży przedmiotu zamówienia
- środkiem transportu do przewozu artykułów spożywczych
dopuszczonych przez Inspekcje Sanitarną.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
a) Decyzja Inspekcji Sanitarnej dopuszczająca obiekt do produkcji i sprzedaży przedmiotu zamówienia
b) Decyzja Inspekcji Sanitarnej dopuszczająca środek transportu do przewozu artykułów spożywczych.
c) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy.
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. potwierdzony opis przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do siwz,
2. deklaracja o wdrożeniu HACCP,
3. próbki oferowanego asortymentu w zadaniu III poz. 3, 5, 6, 7 w ilości po 0,5 kg z każdej wymienionej pozycji.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
zgodnie z zapisami projektu umowy stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ
|
IV 4 4 data |
2019-12-16T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|