dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
Publication date | 2019-12-05 |
End date | 2019-12-13 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Dublinach |
Miejscowość | Korsze |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 632669-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg; 2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg; 3 Mortadela 1 356,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg; 5 Kaszanka baton 816,91 kg; 6 Pasztetowa 114,11 kg; 7 Salceson włoski 1 026,13 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg; 9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg; 10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg; Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg; 3 Rolada drobiowa 295,00 kg; 4 Polędwica drobiowa 324,50 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg; 6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg; 7 Szynka drobiowa 295,00 kg; 8 Blok drobiowy 295,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 944,00 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg; 11 Salceson drobiowy 472,00 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg; 13 Parówki drobiowe 944,00 kg; Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach* 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg; 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg; 7 Kości wieprzowe 708,00 kg; Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg; 6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg; Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg; Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg; 2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg; 3 Mortadela 471,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg; 5 Kaszanka baton 495,60 kg; 6 Pasztetowa 696,67 kg; 7 Salceson włoski 463,03 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg; 9 Przysmak szynkowy 127,44 kg; 10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg; Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg; 3 Rolada drobiowa 260,54 kg; 4 Polędwica drobiowa 133,10 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg; 6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg; 7 Szynka drobiowa 131,69 kg; 8 Blok drobiowy 531,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 647,11 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg; 11 Salceson drobiowy 363,91 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg; 13 Parówki drobiowe 652,78 kg; Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg; 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg; 7 Kości wieprzowe 716,50 kg; Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg; 6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg; Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg; |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 229a9598-fff6-4b81-a7a0-e2db73da9fb0 |
Biuletyn | 632669-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Dublinach |
Regon | 28035160400000 |
Zamawiajacy adres ulica | Dubliny |
Zamawiajacy adres numer domu | 16 |
Zamawiajacy miejscowosc | Korsze |
Zamawiajacy kod pocztowy | 11-430 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Zamawiajacy telefon | 89 7543831, |
Zamawiajacy fax | 89 7543612 |
Zamawiajacy email | dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl |
Adres strony url | http://www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 3 |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | http://www.zp.sw.gov.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Pisemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11 - 430 Korsze |
Nazwa nadana zamowieniu | dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych |
Numer referencyjny | DKW.2232.3.2019.PB |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 10 |
Okreslenie przedmiotu | Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg; 2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg; 3 Mortadela 1 356,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg; 5 Kaszanka baton 816,91 kg; 6 Pasztetowa 114,11 kg; 7 Salceson włoski 1 026,13 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg; 9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg; 10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg; Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg; 3 Rolada drobiowa 295,00 kg; 4 Polędwica drobiowa 324,50 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg; 6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg; 7 Szynka drobiowa 295,00 kg; 8 Blok drobiowy 295,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 944,00 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg; 11 Salceson drobiowy 472,00 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg; 13 Parówki drobiowe 944,00 kg; Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach* 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg; 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg; 7 Kości wieprzowe 708,00 kg; Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg; 6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg; Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg; Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg; 2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg; 3 Mortadela 471,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg; 5 Kaszanka baton 495,60 kg; 6 Pasztetowa 696,67 kg; 7 Salceson włoski 463,03 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg; 9 Przysmak szynkowy 127,44 kg; 10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg; Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg; 3 Rolada drobiowa 260,54 kg; 4 Polędwica drobiowa 133,10 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg; 6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg; 7 Szynka drobiowa 131,69 kg; 8 Blok drobiowy 531,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 647,11 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg; 11 Salceson drobiowy 363,91 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg; 13 Parówki drobiowe 652,78 kg; Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg; 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg; 7 Kości wieprzowe 716,50 kg; Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg; 6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg; Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg; |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | sporządzony przez wykonawcę załącznik nr 1a lub/i nr 1b do SIWZ - formularz ofertowy dla danej części zamówienia |
IV 4 4 data | 2019-12-13T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 12:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg; 2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg; 3 Mortadela 1 356,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg; 5 Kaszanka baton 816,91 kg; 6 Pasztetowa 114,11 kg; 7 Salceson włoski 1 026,13 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg; 9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg; 10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg; |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg; 3 Rolada drobiowa 295,00 kg; 4 Polędwica drobiowa 324,50 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg; 6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg; 7 Szynka drobiowa 295,00 kg; 8 Blok drobiowy 295,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 944,00 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg; 11 Salceson drobiowy 472,00 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg; 13 Parówki drobiowe 944,00 kg; |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg; 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg; 7 Kości wieprzowe 708,00 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg; 6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg; |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg; |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg; 2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg; 3 Mortadela 471,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg; 5 Kaszanka baton 495,60 kg; 6 Pasztetowa 696,67 kg; 7 Salceson włoski 463,03 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg; 9 Przysmak szynkowy 127,44 kg; 10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg; |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg; 3 Rolada drobiowa 260,54 kg; 4 Polędwica drobiowa 133,10 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg; 6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg; 7 Szynka drobiowa 131,69 kg; 8 Blok drobiowy 531,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 647,11 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg; 11 Salceson drobiowy 363,91 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg; 13 Parówki drobiowe 652,78 kg; |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg; 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg; 7 Kości wieprzowe 716,50 kg; |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg; 6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg; |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg; |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |