Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Będkowie
Publication date | 2019-12-09 |
End date | 2019-12-17 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkolno-Przedszkolny w Będkowie |
Miejscowość | Będków |
Województwo | łódzkie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 634141-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 155000003, 158110006, 32210006, 153311709, 151100002, 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów i dzieci w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie ul. Reymonta 11, 97 – 319 Będków Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Wspólny słownik zamówień (CPV) 1) Kod CPV 03221000-6 – warzywa; 2) 03222300-6 – owoce inne niż tropikalne; 3) 15811000-6 – pieczywo; 4) 15331170-9 – warzywa mrożone; 5) 03311000-2 – ryby; 6) 15800000-6 – różne produkty spożywcze; 7) 15500000-3 – produkty mleczarskie; 8) 15100000-9 - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne; 9) 15111000-9 – mięso wołowe; 10) 15110000-2 – mięso. 2. Wykonawca zobowiązuje się sukcesywnie dostarczać dla Zamawiającego artykuły spożywcze przedstawione w załączniku nr 1 do SIWZ od 01.01.2020 r. do 31.12.2020 roku. 3. Realizacja dostaw odbywać się będzie od poniedziałku do piątku w dni nauki szkolnej, zgodnie ze zgłoszeniem zapotrzebowania przez Zamawiającego: 1) artykuły spożywcze suche, przyprawowe i przetwory owocowo-warzywne, produkty garmażeryjne – 3 razy w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30; 2) nabiał – we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz.6.30 do godz. 7.30; 3) pieczywo - we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz.6.30 do godz. 7.30; 4) warzywa i owoce – we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz.6.30 do godz. 7.30; 5) mrożonki i ryby – 2 razy w tygodniu, od godz. 6.30 do godz. 7.30; 6) mięso, przetwory wieprzowo- wołowe – we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz. 7.00 do godz. 7.30; 7) mięso drobiowe - 1 raz w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30. 4. Realizacja dostaw w danym dniu nastąpi na podstawie zamówienia przekazanego wykonawcy w formie pisemnej, za pośrednictwem poczty elektronicznej, faksem lub telefonicznie. 5. Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania dostawy w godzinach innych niż wskazuje w ustępie 3, jeżeli różnica nie przekroczy 30 minut. 6. Towar będzie dostarczony na koszt i ryzyko wykonawcy, zorganizowanym przez wykonawcę transportem dostosowanym do rodzaju dostarczanego towaru w odpowiednich opakowaniach zapewniających właściwe zabezpieczenie przewożonych artykułów wraz z jego rozładunkiem do magazynu Zamawiającego. 7. Każdorazowa dostawa musi być zgodna pod względem jakościowym i ilościowym z bieżącym zamówieniem Zamawiającego, potwierdzona i odebrana przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego tj: intendenta lub osobę pisemne upoważnioną przez Dyrektora Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Będkowie. 8. Wykonawca przy każdej dostawie zobowiązany jest do dołączenia dokumentu magazynowego (dowodu dostawy lub dokumentu WZ) z wyszczególnieniem produktów i ich ilości. 9. Faktury wystawiane przez Wykonawcę na koniec każdego miesiąca z wyłączeniem miesiąca grudnia, w którym faktura będzie wystawiona do dnia 23.12.2020 r. 10. Za datę wykonania poszczególnej dostawy, uważa się datę przyjęcia zamówionych artykułów bez zastrzeżeń. 11. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów polegającej na zwiększeniu lub zmniejszeniu o 10% ilości dostarczanych produktów spożywczych w stosunku do ilości wskazanej w załączniku nr 1 do SIWZ ze względu na zwiększenie lub zmniejszenie liczby uczniów korzystających ze stołówki szkolnej. Nie może to stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę jakichkolwiek roszczeń. 12. Zamawiający przewiduje w okresie ferii zimowych, przerw świątecznych oraz wakacji letnich przerwę w zamawianiu dostaw określonych w zamówieniu. 13. Zamawiającemu będzie przysługiwać prawo składania reklamacji dotyczących ilości i jakości dostarczanych artykułów z żądaniem ich wymiany lub uzupełnienia. 14. Wykonawca dokona uzupełnienia lub wymiany towaru w terminie wskazanym w ofercie, nie dłuższym niż 120 minut na towar wolny od wad. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tego tytułu. 15. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia artykułów spożywczych w jakości zgodnej z powszechnie obowiązującymi przepisami, w szczególności: 1) ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252); 2) ustawie z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno spożywczych (Dz. U. z 2018 r. poz. 2164); 3) ustawie z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2019 r. poz. 824); 4) Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymogom, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r.poz.1154); 5) właściwymi przepisami unijnymi. 16. Wykonawca jest zobowiązany spełnić wszystkie wymagane przez przepisy prawa wymogi dotyczące oznakowania towarów, transportu, załadunku, warunków higienicznych i sanitarnych oraz wymogi wynikające z norm HACCP. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 37e827f2-882c-45c8-9adc-d23de84e931d |
Biuletyn | 634141-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkolno-Przedszkolny w Będkowie |
Regon | 10006947700000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Reymonta |
Zamawiajacy adres numer domu | 11 |
Zamawiajacy miejscowosc | Będków |
Zamawiajacy kod pocztowy | 97-319 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | łódzkie |
Zamawiajacy telefon | 447 260 497, |
Zamawiajacy fax | 447 257 020 |
Zamawiajacy email | zsg.bedkow.ksiegowosc@wp.pl, |
Adres strony url | https://zsgbedkow.edupage.org |
Adres strony internetowej narzedzia | https://zsgbedkow.edupage.org |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Nazwa projektu programu | Systematyczna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Będkowie |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Dostep dokumentow zamowienia | https://zsgbedkow.edupage.org |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | https://zsgbedkow.edupage.org |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Sekretariat Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Będkowie ul. Reymonta 11, 97-319 Będków |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Będkowie |
Numer referencyjny | 1/2019 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów i dzieci w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie ul. Reymonta 11, 97 – 319 Będków Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Wspólny słownik zamówień (CPV) 1) Kod CPV 03221000-6 – warzywa; 2) 03222300-6 – owoce inne niż tropikalne; 3) 15811000-6 – pieczywo; 4) 15331170-9 – warzywa mrożone; 5) 03311000-2 – ryby; 6) 15800000-6 – różne produkty spożywcze; 7) 15500000-3 – produkty mleczarskie; 8) 15100000-9 - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne; 9) 15111000-9 – mięso wołowe; 10) 15110000-2 – mięso. 2. Wykonawca zobowiązuje się sukcesywnie dostarczać dla Zamawiającego artykuły spożywcze przedstawione w załączniku nr 1 do SIWZ od 01.01.2020 r. do 31.12.2020 roku. 3. Realizacja dostaw odbywać się będzie od poniedziałku do piątku w dni nauki szkolnej, zgodnie ze zgłoszeniem zapotrzebowania przez Zamawiającego: 1) artykuły spożywcze suche, przyprawowe i przetwory owocowo-warzywne, produkty garmażeryjne – 3 razy w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30; 2) nabiał – we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz.6.30 do godz. 7.30; 3) pieczywo - we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz.6.30 do godz. 7.30; 4) warzywa i owoce – we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz.6.30 do godz. 7.30; 5) mrożonki i ryby – 2 razy w tygodniu, od godz. 6.30 do godz. 7.30; 6) mięso, przetwory wieprzowo- wołowe – we wszystkie dni nauki szkolnej, od godz. 7.00 do godz. 7.30; 7) mięso drobiowe - 1 raz w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30. 4. Realizacja dostaw w danym dniu nastąpi na podstawie zamówienia przekazanego wykonawcy w formie pisemnej, za pośrednictwem poczty elektronicznej, faksem lub telefonicznie. 5. Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania dostawy w godzinach innych niż wskazuje w ustępie 3, jeżeli różnica nie przekroczy 30 minut. 6. Towar będzie dostarczony na koszt i ryzyko wykonawcy, zorganizowanym przez wykonawcę transportem dostosowanym do rodzaju dostarczanego towaru w odpowiednich opakowaniach zapewniających właściwe zabezpieczenie przewożonych artykułów wraz z jego rozładunkiem do magazynu Zamawiającego. 7. Każdorazowa dostawa musi być zgodna pod względem jakościowym i ilościowym z bieżącym zamówieniem Zamawiającego, potwierdzona i odebrana przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego tj: intendenta lub osobę pisemne upoważnioną przez Dyrektora Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Będkowie. 8. Wykonawca przy każdej dostawie zobowiązany jest do dołączenia dokumentu magazynowego (dowodu dostawy lub dokumentu WZ) z wyszczególnieniem produktów i ich ilości. 9. Faktury wystawiane przez Wykonawcę na koniec każdego miesiąca z wyłączeniem miesiąca grudnia, w którym faktura będzie wystawiona do dnia 23.12.2020 r. 10. Za datę wykonania poszczególnej dostawy, uważa się datę przyjęcia zamówionych artykułów bez zastrzeżeń. 11. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów polegającej na zwiększeniu lub zmniejszeniu o 10% ilości dostarczanych produktów spożywczych w stosunku do ilości wskazanej w załączniku nr 1 do SIWZ ze względu na zwiększenie lub zmniejszenie liczby uczniów korzystających ze stołówki szkolnej. Nie może to stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę jakichkolwiek roszczeń. 12. Zamawiający przewiduje w okresie ferii zimowych, przerw świątecznych oraz wakacji letnich przerwę w zamawianiu dostaw określonych w zamówieniu. 13. Zamawiającemu będzie przysługiwać prawo składania reklamacji dotyczących ilości i jakości dostarczanych artykułów z żądaniem ich wymiany lub uzupełnienia. 14. Wykonawca dokona uzupełnienia lub wymiany towaru w terminie wskazanym w ofercie, nie dłuższym niż 120 minut na towar wolny od wad. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tego tytułu. 15. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia artykułów spożywczych w jakości zgodnej z powszechnie obowiązującymi przepisami, w szczególności: 1) ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252); 2) ustawie z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno spożywczych (Dz. U. z 2018 r. poz. 2164); 3) ustawie z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2019 r. poz. 824); 4) Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymogom, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r.poz.1154); 5) właściwymi przepisami unijnymi. 16. Wykonawca jest zobowiązany spełnić wszystkie wymagane przez przepisy prawa wymogi dotyczące oznakowania towarów, transportu, załadunku, warunków higienicznych i sanitarnych oraz wymogi wynikające z norm HACCP. |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2020-01-01T00:00:00+01:00 |
Data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w zakresie sytuacji ekonomicznej lub finansowej. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w zakresie zdolności technicznej lub zawodowej. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu; b) zaświadczenia właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. 2) W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy zamawiający będzie weryfikował Wykonawcę na podstawie odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji. |
Inne dokumenty niewymienione | 1) formularz ofertowy wg Załącznika nr 2 do SIWZ; 2) formularz cenowy na część zamówienia, o której udzielenie ubiega się wykonawca wg załączników 3-9 do SIWZ; 3) dokumenty, z których wynika upoważnienie osób podpisujących ofertę do reprezentacji wykonawcy, w szczególności pełnomocnictwo (o ile w imieniu wykonawcy działa pełnomocnik) lub inne dokumenty potwierdzające umocowanie, jeśli sposób reprezentacji nie wynika z KRS. |
IV 4 4 data | 2019-12-17T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE, PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, PRODUKTY GARMAŻERYJNE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Cukier kryształ biały 1kg kg 400 2. Dżem owocowy Łowicz niskosłodzony słoik 220g /100g na 100g produktu szt. 200 3. Groch łupany 400 g szt. 140 4. Jajka kurze kl. A szt. 7600 5 Koncentrat pomidorowy 30% 990 g szt. 320 6 Kasza jęczmienna średnia 1kg kg 50 7. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 20 8. Chrzan 290 g szt. 20 9. Mąka pszenna 1kg kg 350 10. Majeranek 8 g szt. 60 11. Olej spożywczy rzepakowy 1 l. szt.1030 12. Pieprz czarny mielony 15g szt. 350 13. Ryż biały 1kg kg 260 14. Sól sodowo-potasowa 1kg kg 350 15. Barszcz biały butelka 0,5l szt. 260 16. Fasola „Jaś” średnia kg 80 17. Kasza manna 1 kg kg 5 18. Makaron kolanko ASTER szt. 160 19. Makaron spaghetti LUBELLA 0,4 kg szt. 320 20. Makaron świderki 0,5kg szt. 300 21. Makaron bączek ASTER 0,5 kg szt. 480 22. Makaron do rosołu ASTER 0,5 kg szt. 280 23. Makaron krajanka ASTER0,5 kg szt. 140 24. Rodzynki 100 g szt. 40 25. Pieprz ziarnisty 20 g szt. 40 26 Pieprz mielony APPETITA 280 27. Kasza jęczmienna średnia 1 kg kg 210 28 Fasola „Jaś” drobny kg 40 29 Pierogi z serem kg 200 30 Pierogi z mięsem kg 250 31. Pierogi z kapustą i pieczarką kg 270 32. Kopytka kg 230 33. Kluski śląskie kg 315 34. Kluski leniwe kg 300 35. Płatki kukurydziane CORN FLAKES szt. 110 36. Ziele angielskie APETITA15 g szt. 30 37. Majonez „WINIARY” 700 ml szt. 30 38. Liść laurowy APETITA 6 g szt. 200 39. Musztarda delikatesowa „Devaley” 210g lub równoważny szt. 48 40. Miód pszczeli wielokwiatowy GREEN GARDEN 370 g szt. 50 41. Oregano „APETITA” 10g lub równoważny szt. 30 42. Bazylia APETITA 10g lub równoważny szt. 30 43. Zioła prowansalskie APETITA 10g lub równoważny szt. 20 44. Soczek jabłkowy „Dolina Czerska” 200 ml szt. 2400 45. Mus owocowy 95 g szt. 300 46. Mus owocowy Tymbark 120g szt. 320 47. Przyprawa papryka słodka 20 g „Interjarek” lub równoważny szt. 40 48 Barszcz biały domowy 0.5l szt. 250 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | nabiał |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Masło śmietankowe o zawartości nie mniej niż 82% 200g szt. 30 Mleko1,5% 1l szt. 500 Śmietana 30% Czarnocin szt. 600 Twaróg biały półtłusty „Czrnocin” lub równoważny kg 100 Ser żółty pełnotłusty Gouda lub równoważny kg 20 Kefir „Czarnocin” mały szt. 600 Ser Feta półtłusty 270 g szt. 20 Jogurt naturalny „Czarnocin” mały lub równoważny szt. 2000 Jogurt naturalny „Czarnocin” duży lub równoważny szt. 50 Masło roślinne kubek 250g szt. 700 Masło RAMA 450g szt. 500 |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Bułka zwykła 100g szt. 900 Angielka wieloziarnista szt. 1900 Bułka tarta 0,5kg kg 320 Chleb krojony pszenno-żytni jasny 600g-900g szt. 200 Chleb żytni szt. 40 Drożdże 1 kg kg 12 |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | warzyw i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Ziemniaki jadalne typu kulinarnego (irga,bryza) kg 8400 Kapusta biała świeża kg 200 Marchew korzeń kg 750 Cebula biała korzeń kg 380 Pieczarki gat. I kg 300 Rzodkiewka pęczek 70 Ogórek zielony świeży kg 310 Buraki czerwone świeże kg 680 Kapusta kwaszona kg 600 Jabłka gat. I kg 700 Seler korzeń kg 200 Pomidory świeże kg 180 Sałata zielona szt. 300 Kapusta czerwona świeża kg 100 Por szt. 210 Koper zielony świeży pęczek 400 Pietruszka korzeń kg 200 Kalafior szt. 160 Banany kg 200 Papryka świeża czerwona kg 60 Ogórek kiszony kg 420 Mandarynki kg 50 Pomarańcza kg 30 Nektarynki kg 10 Gruszki kg 300 Czosnek główka szt. 180 Natka pietruszki pęczek 400 Arbuz kg 20 Brzoskwinia kg 10 Winogrono kg 20 Kiwi kg 10 Śliwki „Węgierki” kg 150 Szczypiorek (pęczek) pęczek 20 Jabłka kg 500 Truskawki świeże kg 120 Cytryna kg 150 |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | mrożonki i ryby |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331170-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Fasolka szparagowa 2,5 kg op. 80 Kalafior 2,5 kg op. 20 Mieszanka jarzynowa 8-składnikowa2,5 kg op. 40 Marchew mrożona kostka HORTEX 2,5 kg op. 100 Mieszanka kompotowa 2,5 kg op. 100 Filet z miruny bez skóry kg 300 Filet z dorsza kg 100 Truskawka mrożona 2,5 kg op. 100 Wiśnie mrożone 2,5 kg op. 120 Frytki 2,5 kg op. 90 |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | mięso, przetwory wieprzowo - wołowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15110000-2 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Boczek wędzony nieparzony kg 20 Kiełbasa wiejska* cienka o zawartości mięsa nie mniej niż 82% kg 280 Karczek b/k wieprzowy kg 600 Żeberka kg 150 Mortadela kg 60 Mięso mielone kg 590 Boczek surowy kg 20 Schab z/k wieprzowy kg 1200 Golonka od szynki kg 350 Wołowina b/k kg 60 |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | mięso drobiowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Filet z kurczaka surowy kg 400 Udziec z kurczaka kg 520 Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 660 Wątróbka drobiowa kg 140 Mięso mielone drobiowe kg 100 Porcja rosołowa z indyka – szyja kg 250 Porcja rosołowa z indyka – skrzydło kg 280 Udka kg 800 pałki kg 200 Skrzydło z kurczaka kg 50 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | czas reakcji wymiany lub uzupełnienia artykułów spożywczych po zgłoszeniu reklamacji prze Zamawiającego |
Znaczenie | 30,00 |
Kryteria | termin płatności faktury |
Znaczenie | 10,00 |