Dostawy nabiału i jaj kurzych

Publication date 2019-12-10
End date 2019-12-18 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Żytkowicach
Miejscowość Garbatka Letnisko
Województwo mazowieckie
Branża
  • Ser świeży

Szczegóły

Numer ogłoszenia 634779-N-2019
Document type ZP-400
Cpv code 155421000, 31425003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie nabiału i jaj kurzych wyszczególnionych w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach:

CZĘŚĆ I: Nabiał
1. Twaróg chudy; opis przedmiotu zamówienia: Twaróg chudy o zawartości tłuszczu do 2% tłuszczu. Dostarczany w kostkach o wadze 200-250 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 3 500 kg
2. Mleko w proszku; opis przedmiotu zamówienia: Mleko o zawartości maks. 2 % tłuszczu. Wygląd: proszek sypki, jednolity bez grudek. Smak i zapach: charakterystyczny mleczny, bez obcych posmaków i zapachów. Opakowanie maksymalnie 25 kg. Termin przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 1 200 kg
3. Ser żółty; opis przedmiotu zamówienia: Ser twardy żółty typu gouda, edamski. Pojedynczy blok o wadze do 3 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 400 kg
4. Ser topiony; opis przedmiotu zamówienia: Ser topiony, opakowanie jednostkowe kostka o wadze 100 g. Smak serka: naturalny bez dodatków smakowych; lub z dodatkami smakowymi. Okres przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 1 000 kg
5. Jogurt owocowy; opis przedmiotu zamówienia: Jogurt owocowy z wkładem owocowym minimum 2%. Preferowane smaki: wiśniowy, truskawkowy, malinowy, brzoskwiniowy, jagodowy, owoce leśne. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg
6. Jogurt naturalny; opis przedmiotu zamówienia: Jogurt naturalny bez dodatków smakowych, cukru, substancji słodzących. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg
7. Śmietana; opis przedmiotu zamówienia: Śmietana o zawartości 12% tłuszczu. Pakowana w opakowania jednostkowe maksymalnie 1 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 800 kg
8. Margaryna; opis przedmiotu zamówienia: Margaryna z tłuszczów roślinnych z domieszką masła (minimum 2,5% zawartości ogólnej tłuszczów). Zawartość tłuszczów minimum 50%. Pakowana w kostki o wadze 200 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 30 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 9 000 kg
9. Serek fromage z ziołami; opis przedmiotu zamówienia: Serek fromage z wsadem ziołowym. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 100 -150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 650 kg
10. Serek wiejski; opis przedmiotu zamówienia: Serek wiejski (cottage cheese) naturalny bez dodatków smakowych. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg
11. Serek homogenizowany; opis przedmiotu zamówienia: Serek homogenizowany naturalny bądź smakowy. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 650 kg

CZĘŚĆ II: Jaja kurze
13 Jaja kurze; opis przedmiotu zamówienia: Jajko kurze konsumpcyjne, klasa A, wielkość L, waga 63 g do 73 g. Skorupa jaja powinna być gładka z lekkim połyskiem, czysta i nieuszkodzona. Okres przydatności do spożycia co najmniej 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 90 000 szt.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 eb5c1cc0-c1e1-4e4e-b1dd-19d43f45cb7e
Biuletyn 634779-N-2019
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Żytkowicach
Regon 10382000000000
Zamawiajacy adres ulica Żytkowice
Zamawiajacy miejscowosc Garbatka Letnisko
Zamawiajacy kod pocztowy 26-930
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo mazowieckie
Zamawiajacy telefon 486 211 250
Zamawiajacy fax 486 146 030
Zamawiajacy email zk_zytkowice@sw.gov.pl
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny zakład karny
Dostep dokumentow zamowienia https://zp.sw.gov.pl/_layouts/15/ZamowieniaPubliczne/ZP_Start.aspx/
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://zp.sw.gov.pl/_layouts/15/ZamowieniaPubliczne/ZP_Start.aspx/
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny osobiście, za pomocą poczty polskiej lub innej firmy świadczącej usługi pocztowe, bądź kurierskie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Żytkowicach, 26-930 Garbatka Letnisko
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy nabiału i jaj kurzych
Numer referencyjny DKW.2232.5.2019.HB
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie nabiału i jaj kurzych wyszczególnionych w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: CZĘŚĆ I: Nabiał 1. Twaróg chudy; opis przedmiotu zamówienia: Twaróg chudy o zawartości tłuszczu do 2% tłuszczu. Dostarczany w kostkach o wadze 200-250 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 3 500 kg 2. Mleko w proszku; opis przedmiotu zamówienia: Mleko o zawartości maks. 2 % tłuszczu. Wygląd: proszek sypki, jednolity bez grudek. Smak i zapach: charakterystyczny mleczny, bez obcych posmaków i zapachów. Opakowanie maksymalnie 25 kg. Termin przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 1 200 kg 3. Ser żółty; opis przedmiotu zamówienia: Ser twardy żółty typu gouda, edamski. Pojedynczy blok o wadze do 3 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 400 kg 4. Ser topiony; opis przedmiotu zamówienia: Ser topiony, opakowanie jednostkowe kostka o wadze 100 g. Smak serka: naturalny bez dodatków smakowych; lub z dodatkami smakowymi. Okres przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 1 000 kg 5. Jogurt owocowy; opis przedmiotu zamówienia: Jogurt owocowy z wkładem owocowym minimum 2%. Preferowane smaki: wiśniowy, truskawkowy, malinowy, brzoskwiniowy, jagodowy, owoce leśne. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg 6. Jogurt naturalny; opis przedmiotu zamówienia: Jogurt naturalny bez dodatków smakowych, cukru, substancji słodzących. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg 7. Śmietana; opis przedmiotu zamówienia: Śmietana o zawartości 12% tłuszczu. Pakowana w opakowania jednostkowe maksymalnie 1 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 800 kg 8. Margaryna; opis przedmiotu zamówienia: Margaryna z tłuszczów roślinnych z domieszką masła (minimum 2,5% zawartości ogólnej tłuszczów). Zawartość tłuszczów minimum 50%. Pakowana w kostki o wadze 200 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 30 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 9 000 kg 9. Serek fromage z ziołami; opis przedmiotu zamówienia: Serek fromage z wsadem ziołowym. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 100 -150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 650 kg 10. Serek wiejski; opis przedmiotu zamówienia: Serek wiejski (cottage cheese) naturalny bez dodatków smakowych. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg 11. Serek homogenizowany; opis przedmiotu zamówienia: Serek homogenizowany naturalny bądź smakowy. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 650 kg CZĘŚĆ II: Jaja kurze 13 Jaja kurze; opis przedmiotu zamówienia: Jajko kurze konsumpcyjne, klasa A, wielkość L, waga 63 g do 73 g. Skorupa jaja powinna być gładka z lekkim połyskiem, czysta i nieuszkodzona. Okres przydatności do spożycia co najmniej 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 90 000 szt.
Cpv glowny przedmiot 15542100-0
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 166100,00
Waluta calosc PLN
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości zamówionych towarów oraz asortymentu w poszczególnych grupach do kwoty wysokości umowy – podstawą zmiany będzie podpisany aneks przez Zamawiającego i Wykonawcę, zmiana zostanie dokonana na wniosek Zamawiającego. 2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości przedmiotu zamówienia w zakresie do 30%. Zmniejszenie zamówienia, o którym mowa w zdaniu poprzednim nie stanowi odstąpienia od umowy.
IV 4 4 data 2019-12-18T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy nabiału
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15542100-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 131900,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data zakonczenia 2021-01-13T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie nabiału i jaj kurzych wyszczególnionych w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: CZĘŚĆ I: Nabiał 1. Twaróg chudy; opis przedmiotu zamówienia: Twaróg chudy o zawartości tłuszczu do 2% tłuszczu. Dostarczany w kostkach o wadze 200-250 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 3 500 kg 2. Mleko w proszku; opis przedmiotu zamówienia: Mleko o zawartości maks. 2 % tłuszczu. Wygląd: proszek sypki, jednolity bez grudek. Smak i zapach: charakterystyczny mleczny, bez obcych posmaków i zapachów. Opakowanie maksymalnie 25 kg. Termin przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 1 200 kg 3. Ser żółty; opis przedmiotu zamówienia: Ser twardy żółty typu gouda, edamski. Pojedynczy blok o wadze do 3 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 400 kg 4. Ser topiony; opis przedmiotu zamówienia: Ser topiony, opakowanie jednostkowe kostka o wadze 100 g. Smak serka: naturalny bez dodatków smakowych; lub z dodatkami smakowymi. Okres przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 1 000 kg 5. Jogurt owocowy; opis przedmiotu zamówienia: Jogurt owocowy z wkładem owocowym minimum 2%. Preferowane smaki: wiśniowy, truskawkowy, malinowy, brzoskwiniowy, jagodowy, owoce leśne. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg 6. Jogurt naturalny; opis przedmiotu zamówienia: Jogurt naturalny bez dodatków smakowych, cukru, substancji słodzących. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg 7. Śmietana; opis przedmiotu zamówienia: Śmietana o zawartości 12% tłuszczu. Pakowana w opakowania jednostkowe maksymalnie 1 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 800 kg 8. Margaryna; opis przedmiotu zamówienia: Margaryna z tłuszczów roślinnych z domieszką masła (minimum 2,5% zawartości ogólnej tłuszczów). Zawartość tłuszczów minimum 50%. Pakowana w kostki o wadze 200 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 30 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 9 000 kg 9. Serek fromage z ziołami; opis przedmiotu zamówienia: Serek fromage z wsadem ziołowym. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 100 -150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 650 kg 10. Serek wiejski; opis przedmiotu zamówienia: Serek wiejski (cottage cheese) naturalny bez dodatków smakowych. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 600 kg 11. Serek homogenizowany; opis przedmiotu zamówienia: Serek homogenizowany naturalny bądź smakowy. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 650 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy jaj kurzych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 34200,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data zakonczenia 2021-01-13T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie nabiału i jaj kurzych wyszczególnionych w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: CZĘŚĆ II: Jaja kurze Jaja kurze; opis przedmiotu zamówienia: Jajko kurze konsumpcyjne, klasa A, wielkość L, waga 63 g do 73 g. Skorupa jaja powinna być gładka z lekkim połyskiem, czysta i nieuszkodzona. Okres przydatności do spożycia co najmniej 14 dni od daty dostawy. ilość na okres trwania umowy: 90 000 szt.
  

Criterion

Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 0,20
  
Kryteria cena
Znaczenie 0,60
  
Kryteria termin płatności
Znaczenie 0,20
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)