GuidZP400 |
e18a2f33-d79c-471a-b4ab-261a4a937e3e
|
Biuletyn |
636630-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Barczewie
|
Regon |
32015300000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Klasztorna
|
Zamawiajacy adres numer domu |
7
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Barczewo
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
11-010
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Zamawiajacy telefon |
89 514-84-41 w. 226
|
Zamawiajacy fax |
89 532-87-01
|
Zamawiajacy email |
dkw_barczewo@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Barczewie, ul. Klasztorna 7, 11-010 Barczewo
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
|
Numer referencyjny |
D/Kw.Zp.2232.8.2019.BK
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
2
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia według załącznika nr 5 do SIWZ
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ - Formularz ofertowy
|
Czy wadium |
1
|
Wadium |
1. Ustala się wadium w wysokości:
1) Część I - 10 000,00 PLN (słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100).
2) Część II - 6 000,00 PLN (słownie: sześć tysięcy złotych 00/100).
2. Wadium można wnieść w następujących formach:
1) w pieniądzu – przelewem na rachunek bankowy zamawiającego:
90 1010 1397 0030 0113 9120 0000 z dopiskiem: Wadium w przetargu – nr D/Kw.Zp.2232.8.2019.BK cz. I/II
a) Skuteczne wniesienie wadium w pieniądzu następuje z chwilą uznania środków pieniężnych na rachunku bankowym zamawiającego przed upływem terminu składania ofert (tj. przed upływem dnia i godziny wyznaczonej jako ostateczny termin składania ofert).
b) Zamawiający zaleca, aby w przypadku wniesienia wadium w formie pieniężnej – dokument potwierdzający dokonanie przelewu wadium został załączony do oferty i złożony razem z ofertą przed upływem terminu składania ofert.
2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo – kredytowej, z tym że poręczenia kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym,
3) gwarancjach bankowych,
4) gwarancjach ubezpieczeniowych,
5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2019 r., poz. 310).
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2019-12-23T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
Język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny wieprzowo-wołowe oraz tłuszcze zwierzęce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mięso i wędliny wieprzowo-wołowe oraz tłuszcze zwierzęce według załącznika nr 5 do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Mięsa i wędliny drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mięso i wędliny drobiowe według załącznika nr 5 do SIWZ
|
| |