Mięso i wędliny wieprzowe, wołowe i drobiowe

Publication date 2019-12-19
End date 2020-01-03 00:00:00
Instytucja Areszt Śledczy
Miejscowość Olsztyn
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 637664-N-2019
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

OPIS
PRZEDMIOTU I WARUNKÓW ZAMÓWIENIA
(warunki rozpatrzenia oferty)
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ I – dostawy do Aresztu Śledczego w Olsztynie
Część IA- 1511300-3 Wieprzowina oraz 15111000-9 Mięso wołowe dostawy do Aresztu Śledczego w Olsztynie

lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg)
1. kaszanka baton 1 500,000
2. pasta boczkowa (tuszonka) baton 100g-130g 1 000,000
3. k. biała parzona 1 520,000
4. karkówka z/k 400,000
5. k. zwyczajna 3 550,000
6. k. parówkowa 1 450,000
7. k. mortadela 1 620,000
8. k. piwna 1 300,000
9. k. krakowska 1 000,000
10. k. mazurska 1 200,000
11. k. podwawelska 1 000,000
12. parówki cienkie 1 200,000
13. serdelki wieprzowe 1 200,000
14. salceson biały 1 420,000
15. mielonka wieprzowa 1 420,000
16. podgardle wędzone 1 300,000
17. k. pasztetowa 1 220,000
18. pasztet wieprzowy pieczony (formowany) 1 720,000
19. m. wieprzowe II kl. (świeże) 4 000,000
20. m.wołowe kl.II A (świeże) 800,000

Elementy mięsa wieprzowego muszą pochodzić z półtusz wieprzowych klasy E, U, R wg EUROP, półtusze o jasnej barwie z młodych zwierząt rzeźnych o wadze żywej nie przekraczającej 135kg.


CZĘŚĆ IB - 12131135-0 Wędliny drobiowe, 15112000-6 Drób do Aresztu Śledczego w Olsztynie


lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg)
1. mielonka drobiowa 400,000
2. mortadela drobiowa 400,000
3. k.szynkowa drobiowa 620,000
4. wędlina czysto drobiowa 400,000
5. szynka drobiowa 560,000
6. serdelki drobiowe 1 850,000
7. pierś z kurczaka (świeża) 750,000
8. szynka z piersi indyka 60,000
9. wątróbka drobiowa 2 300,000
10. ćwiartka z kurczaka (świeża) 3 000,000
11. polędwica złota drobiowa 600,000
12. serca drobiowe 2 000,000
13. żołądki drobiowe 2 000,000
14. przysmak z kurczaka 400,000
15. polędwica sopocka drobiowa 360,000
16. szynkówka drobiowa 400,000

Część II – dostawy do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie
Część IIA- 1511300-3 Wieprzowina oraz 15111000-9 Mięso wołowe dostawy do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie


lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg)
1. kaszanka baton 320,000
2. pasta boczkowa (tuszonka) baton 100g-130g 200,000
3. k. biała parzona 320,000
4. karkówka z/k 60,000
5. k. zwyczajna 850,000
6. k. parówkowa 300,000
7. k. mortadela 450,000
8. k. piwna 280,000
9. k. Toruńska 360,000
10. k. krakowska 200,000
11. k. mazurska 60,000
12. k. podwawelska 60,000
13. k. śląska 60,000
14. parówki cienkie 300,000
15. salceson ciemny 250,000
16. salceson biały 250,000
17. pieczeń wieprzowa 250,000
18. pieczeń z przyprawami 250,000
19. blok konserwowy 150,000
20. mielonka wieprzowa 250,000
21. mielonka konserwowa 250,000
22. mielonka luncheon-meat 250,000
23. mielonka tyrolska 250,000
24. mielonka w galarecie 250,000
25. podgardle wędzone 250,000
26. k. pasztetowa 250,000
27. pasztet wieprzowy pieczony (formowany) 250,000
28. wątroba wieprzowa (świeża) 350,000
29. m. wieprzowe II kl. (świeże) 800,000
30. m.wołowe kl.II A (świeże) 800,000
31. mięso mielone wieprzowo wołowe 150,000
32. mięso mielone wołowe 240,000




CZĘŚĆ IIB - 12131135-0 Wędliny drobiowe, 15112000-6 Drób do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie

lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg)
1 2 3
1. mielonka drobiowa 100,000
2. mortadela z warzywami min 3 warzywa 250,000
3. mortadela drobiowa 100,000
4. k.szynkowa drobiowa 80,000
5. pierś drobiowa gotowana 50,000
6. szynka drobiowa 110,000
7. parówki drobiowe-zawartość mięsa min 70 % 100,000
8. pierś z kurczaka (świeża) 180,000
9. szynka z piersi indyka 50,000
10. wątróbka drobiowa 80,000
11. ćwiartka z kurczaka (świeża) 1 600,000
12. polędwica drobiowa 70,000
13. polędwica drobiowa bankietowa 50,000
14. polędwica kujawska 80,000
15. polędwica królewska drobiowa 50,000
16. polędwica studencka 80,000
17. polędwica miodowa 70,000
18. polędwica kanadyjska 70,000
19. polędwica z kurczaka 50,000
20. polędwica złota drobiowa 50,000
21. żołądki drobiowe 300,000
22. polędwica sopocka drobiowa 80,000
23. szynkówka drobiowa 50,000

Warunki realizacji zamówienia

1. podane ilości są ilościami szacunkowymi
2. zamawiający gwarantuje złożenie zamówień na dostawę przedmiotu zamówienia na poziomie nie mniejszym niż 50% wartości brutto umowy ( realizacja umowy w pozostałym zakresie uzależniona będzie od faktycznych potrzeb zamawiającego wynikających ze zmiennej liczby stanu żywionych )
3. towar musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującym prawem żywnościowym, zasadami GMP/GHP oraz systemem HACCP
4. towar oznakowany w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania: nazwa oraz rodzaj produktu, nazwa oraz adres producenta lub dostawcy, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład i waga ( dot. wędlin )
5. waga produktu netto ma odpowiadać faktycznie zamówionej i zafakturowanej (bez opakowań typu: foremki aluminiowe, folia map itp.) ilości towaru
6. wykonawca dostarczy towar spełniający wymogi określone w SIWZ i wytworzony zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa tj.: ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. nr 171, poz. 1225 z późn. zm.)
7. wykonawca zobowiązany jest do realizacji dostaw w odpowiednich opakowaniach oraz czystym i wolnym od innych zapachów transportem, zapewniającym należyte zabezpieczenie dostarczonych towarów przed czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami oraz spełniającym wymogi higieniczne określone w Załączniku Nr II do Rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 z dnia 29 kwietnia 2004r. rozdz. IV dotyczącym transportu środków spożywczych, a także w przypadku towarów wymagających warunków chłodniczych, transportem umożliwiającym utrzymanie wymaganych przez producentów temperatur
8. dostawa mięsa i wędlin środkami transportu spełniającymi wymagania higieniczno-sanitarne ( w tym dotyczące czynności związanych z załadunkiem i rozładunkiem – zapewnienie kierowcy czystego fartucha ochronnego ); zamawiający zastrzega sobie prawo do wglądu w dokumentację kontroli sanitarnej pojazdu, kartę dopuszczenia samochodu do przewozu środków spożywczych
9. każdorazowo do dostawy wymagany jest Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI)
10. dostawa towaru do Aresztu Śledczego w Olsztynie na al. Piłsudskiego 3 i do Oddziału Zewnętrznego w Szczytnie ul. Sienkiewicza 10 dwa razy w tygodniu w godz. 8:00 – 11:00, transportem i na koszt wykonawcy, w ilościach podanych telefonicznie lub mailem na 2 dni przed planowaną dostawą ( zamawiający dopuszcza, po uprzednim uzgodnieniu, możliwość zmiany dnia i godziny dostawy)
11. opakowania odpowiadające właściwościom towaru gwarantujące zabezpieczenie jego jakości, przeznaczone do pakowania żywności ( wędliny ułożone w sposób nie powodujący ich deformacji )
12. termin przydatności do spożycia : minimum 14 dni (wędliny) i 3 dni (mięso) od dnia dostawy do zamawiającego
13. wyłoniony w postępowaniu wykonawca przy pierwszej dostawie zobowiązany jest przedłożyć kserokopię decyzji Powiatowego Lekarza Weterynarii o objęciu nadzorem danego zakładu i nadaniu weterynaryjnego numeru identyfikacyjnego wydanego przez Powiatowego Lekarza Weterynarii, na podstawie art. 21 ust. 4 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2006 r. Nr 17, poz. 127 ze zm.); w przypadku wykonawcy nie objętego nadzorem weterynaryjnym należy złożyć kserokopię aktualnej decyzji administracyjnej potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w obrocie żywnością oraz właściwej jakości zdrowotnej sprzedawanych artykułów (wydanej przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub aktualnej decyzji administracyjnej dopuszczającej do działalności w zakresie produktów pochodzenia zwierzęcego wydanej przez Powiatowego Lekarza Weterynarii właściwego ze względu na miejsce prowadzenia działalności )
14. cechy dyskwalifikujące towar :
wędliny – obcy posmak i zapach, nalot pleśni, oślizgłość, brak opakowania, oznakowania opakowania bądź jego uszkodzenie mechaniczne
mięso – zazielenienie mięsa, oślizgłość, zapach świadczący o procesach jego rozkładu

Dodatkowe informacje

GuidZP400 23114114-531d-4a51-b5dd-89e633ea8be1
Biuletyn 637664-N-2019
Zamawiajacy nazwa Areszt Śledczy
Regon 59045000000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Piłsudskiego
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Olsztyn
Zamawiajacy kod pocztowy 10-575
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 895 248 600
Zamawiajacy fax 895 248 638
Zamawiajacy email as_olsztyn@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA SŁUŻBY WIĘZIENNEJ
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://zp.sw.gov.pl
Nazwa nadana zamowieniu Mięso i wędliny wieprzowe, wołowe i drobiowe
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 4
Okreslenie przedmiotu OPIS PRZEDMIOTU I WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (warunki rozpatrzenia oferty) OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ I – dostawy do Aresztu Śledczego w Olsztynie Część IA- 1511300-3 Wieprzowina oraz 15111000-9 Mięso wołowe dostawy do Aresztu Śledczego w Olsztynie lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1. kaszanka baton 1 500,000 2. pasta boczkowa (tuszonka) baton 100g-130g 1 000,000 3. k. biała parzona 1 520,000 4. karkówka z/k 400,000 5. k. zwyczajna 3 550,000 6. k. parówkowa 1 450,000 7. k. mortadela 1 620,000 8. k. piwna 1 300,000 9. k. krakowska 1 000,000 10. k. mazurska 1 200,000 11. k. podwawelska 1 000,000 12. parówki cienkie 1 200,000 13. serdelki wieprzowe 1 200,000 14. salceson biały 1 420,000 15. mielonka wieprzowa 1 420,000 16. podgardle wędzone 1 300,000 17. k. pasztetowa 1 220,000 18. pasztet wieprzowy pieczony (formowany) 1 720,000 19. m. wieprzowe II kl. (świeże) 4 000,000 20. m.wołowe kl.II A (świeże) 800,000 Elementy mięsa wieprzowego muszą pochodzić z półtusz wieprzowych klasy E, U, R wg EUROP, półtusze o jasnej barwie z młodych zwierząt rzeźnych o wadze żywej nie przekraczającej 135kg. CZĘŚĆ IB - 12131135-0 Wędliny drobiowe, 15112000-6 Drób do Aresztu Śledczego w Olsztynie lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1. mielonka drobiowa 400,000 2. mortadela drobiowa 400,000 3. k.szynkowa drobiowa 620,000 4. wędlina czysto drobiowa 400,000 5. szynka drobiowa 560,000 6. serdelki drobiowe 1 850,000 7. pierś z kurczaka (świeża) 750,000 8. szynka z piersi indyka 60,000 9. wątróbka drobiowa 2 300,000 10. ćwiartka z kurczaka (świeża) 3 000,000 11. polędwica złota drobiowa 600,000 12. serca drobiowe 2 000,000 13. żołądki drobiowe 2 000,000 14. przysmak z kurczaka 400,000 15. polędwica sopocka drobiowa 360,000 16. szynkówka drobiowa 400,000 Część II – dostawy do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie Część IIA- 1511300-3 Wieprzowina oraz 15111000-9 Mięso wołowe dostawy do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1. kaszanka baton 320,000 2. pasta boczkowa (tuszonka) baton 100g-130g 200,000 3. k. biała parzona 320,000 4. karkówka z/k 60,000 5. k. zwyczajna 850,000 6. k. parówkowa 300,000 7. k. mortadela 450,000 8. k. piwna 280,000 9. k. Toruńska 360,000 10. k. krakowska 200,000 11. k. mazurska 60,000 12. k. podwawelska 60,000 13. k. śląska 60,000 14. parówki cienkie 300,000 15. salceson ciemny 250,000 16. salceson biały 250,000 17. pieczeń wieprzowa 250,000 18. pieczeń z przyprawami 250,000 19. blok konserwowy 150,000 20. mielonka wieprzowa 250,000 21. mielonka konserwowa 250,000 22. mielonka luncheon-meat 250,000 23. mielonka tyrolska 250,000 24. mielonka w galarecie 250,000 25. podgardle wędzone 250,000 26. k. pasztetowa 250,000 27. pasztet wieprzowy pieczony (formowany) 250,000 28. wątroba wieprzowa (świeża) 350,000 29. m. wieprzowe II kl. (świeże) 800,000 30. m.wołowe kl.II A (świeże) 800,000 31. mięso mielone wieprzowo wołowe 150,000 32. mięso mielone wołowe 240,000 CZĘŚĆ IIB - 12131135-0 Wędliny drobiowe, 15112000-6 Drób do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1 2 3 1. mielonka drobiowa 100,000 2. mortadela z warzywami min 3 warzywa 250,000 3. mortadela drobiowa 100,000 4. k.szynkowa drobiowa 80,000 5. pierś drobiowa gotowana 50,000 6. szynka drobiowa 110,000 7. parówki drobiowe-zawartość mięsa min 70 % 100,000 8. pierś z kurczaka (świeża) 180,000 9. szynka z piersi indyka 50,000 10. wątróbka drobiowa 80,000 11. ćwiartka z kurczaka (świeża) 1 600,000 12. polędwica drobiowa 70,000 13. polędwica drobiowa bankietowa 50,000 14. polędwica kujawska 80,000 15. polędwica królewska drobiowa 50,000 16. polędwica studencka 80,000 17. polędwica miodowa 70,000 18. polędwica kanadyjska 70,000 19. polędwica z kurczaka 50,000 20. polędwica złota drobiowa 50,000 21. żołądki drobiowe 300,000 22. polędwica sopocka drobiowa 80,000 23. szynkówka drobiowa 50,000 Warunki realizacji zamówienia 1. podane ilości są ilościami szacunkowymi 2. zamawiający gwarantuje złożenie zamówień na dostawę przedmiotu zamówienia na poziomie nie mniejszym niż 50% wartości brutto umowy ( realizacja umowy w pozostałym zakresie uzależniona będzie od faktycznych potrzeb zamawiającego wynikających ze zmiennej liczby stanu żywionych ) 3. towar musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującym prawem żywnościowym, zasadami GMP/GHP oraz systemem HACCP 4. towar oznakowany w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania: nazwa oraz rodzaj produktu, nazwa oraz adres producenta lub dostawcy, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład i waga ( dot. wędlin ) 5. waga produktu netto ma odpowiadać faktycznie zamówionej i zafakturowanej (bez opakowań typu: foremki aluminiowe, folia map itp.) ilości towaru 6. wykonawca dostarczy towar spełniający wymogi określone w SIWZ i wytworzony zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa tj.: ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) 7. wykonawca zobowiązany jest do realizacji dostaw w odpowiednich opakowaniach oraz czystym i wolnym od innych zapachów transportem, zapewniającym należyte zabezpieczenie dostarczonych towarów przed czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami oraz spełniającym wymogi higieniczne określone w Załączniku Nr II do Rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 z dnia 29 kwietnia 2004r. rozdz. IV dotyczącym transportu środków spożywczych, a także w przypadku towarów wymagających warunków chłodniczych, transportem umożliwiającym utrzymanie wymaganych przez producentów temperatur 8. dostawa mięsa i wędlin środkami transportu spełniającymi wymagania higieniczno-sanitarne ( w tym dotyczące czynności związanych z załadunkiem i rozładunkiem – zapewnienie kierowcy czystego fartucha ochronnego ); zamawiający zastrzega sobie prawo do wglądu w dokumentację kontroli sanitarnej pojazdu, kartę dopuszczenia samochodu do przewozu środków spożywczych 9. każdorazowo do dostawy wymagany jest Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) 10. dostawa towaru do Aresztu Śledczego w Olsztynie na al. Piłsudskiego 3 i do Oddziału Zewnętrznego w Szczytnie ul. Sienkiewicza 10 dwa razy w tygodniu w godz. 8:00 – 11:00, transportem i na koszt wykonawcy, w ilościach podanych telefonicznie lub mailem na 2 dni przed planowaną dostawą ( zamawiający dopuszcza, po uprzednim uzgodnieniu, możliwość zmiany dnia i godziny dostawy) 11. opakowania odpowiadające właściwościom towaru gwarantujące zabezpieczenie jego jakości, przeznaczone do pakowania żywności ( wędliny ułożone w sposób nie powodujący ich deformacji ) 12. termin przydatności do spożycia : minimum 14 dni (wędliny) i 3 dni (mięso) od dnia dostawy do zamawiającego 13. wyłoniony w postępowaniu wykonawca przy pierwszej dostawie zobowiązany jest przedłożyć kserokopię decyzji Powiatowego Lekarza Weterynarii o objęciu nadzorem danego zakładu i nadaniu weterynaryjnego numeru identyfikacyjnego wydanego przez Powiatowego Lekarza Weterynarii, na podstawie art. 21 ust. 4 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2006 r. Nr 17, poz. 127 ze zm.); w przypadku wykonawcy nie objętego nadzorem weterynaryjnym należy złożyć kserokopię aktualnej decyzji administracyjnej potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w obrocie żywnością oraz właściwej jakości zdrowotnej sprzedawanych artykułów (wydanej przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub aktualnej decyzji administracyjnej dopuszczającej do działalności w zakresie produktów pochodzenia zwierzęcego wydanej przez Powiatowego Lekarza Weterynarii właściwego ze względu na miejsce prowadzenia działalności ) 14. cechy dyskwalifikujące towar : wędliny – obcy posmak i zapach, nalot pleśni, oślizgłość, brak opakowania, oznakowania opakowania bądź jego uszkodzenie mechaniczne mięso – zazielenienie mięsa, oślizgłość, zapach świadczący o procesach jego rozkładu
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w tym zakresie. Ocena spełniania tego warunku na podstawie złożonego oświadczenia
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w tym zakresie. Ocena spełniania tego warunku na podstawie złożonego oświadczenia
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w tym zakresie. Ocena spełniania tego warunku na podstawie złożonego oświadczenia
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający informuje, że przewiduje możliwość zmiany umowy. Zmiana zawartej umowy może nastąpić w następujących przypadkach, gdy: 1. ulegnie zmianie stan prawny w zakresie dotyczącym realizowanej umowy, który spowoduje konieczność zmiany sposobu wykonania zamówienia przez wykonawcę; 2. wystąpią przeszkody o obiektywnym charakterze (zdarzenia nadzwyczajne, zewnętrzne i niemożliwe do zapobieżenia, a więc mieszczące się w zakresie pojęciowym tzw. siły wyższej), np. pogoda uniemożliwiająca wykonywanie umowy, zdarzenia nie leżące po żadnej ze stron umowy. Strony mają prawo do skorygowania uzgodnionych zobowiązań i przesunięcia terminu realizacji maksymalnie o czas trwania siły wyższej. Strony zobowiązują się do natychmiastowego poinformowania się nawzajem o wystąpieniu w/w przeszkód. Strony dopuszczają możliwość zmian redakcyjnych, korekty omyłek pisarskich oraz zmian będących następstwem zmian danych ujawnionych w rejestrach publicznych bez konieczności sporządzania aneksu.Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana, zobowiązany będzie do podpisania umowy na warunkach określonych w Projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 6 do siwz.
IV 4 4 data 2020-01-03T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 4 jezyki POLSKI
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Część IA- 1511300-3 Wieprzowina oraz 15111000-9 Mięso wołowe dostawy do Aresztu Śledczego w Olsztynie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1. kaszanka baton 1 500,000 2. pasta boczkowa (tuszonka) baton 100g-130g 1 000,000 3. k. biała parzona 1 520,000 4. karkówka z/k 400,000 5. k. zwyczajna 3 550,000 6. k. parówkowa 1 450,000 7. k. mortadela 1 620,000 8. k. piwna 1 300,000 9. k. krakowska 1 000,000 10. k. mazurska 1 200,000 11. k. podwawelska 1 000,000 12. parówki cienkie 1 200,000 13. serdelki wieprzowe 1 200,000 14. salceson biały 1 420,000 15. mielonka wieprzowa 1 420,000 16. podgardle wędzone 1 300,000 17. k. pasztetowa 1 220,000 18. pasztet wieprzowy pieczony (formowany) 1 720,000 19. m. wieprzowe II kl. (świeże) 4 000,000 20. m.wołowe kl.II A (świeże) 800,000
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa CZĘŚĆ IB - 12131135-0 Wędliny drobiowe, 15112000-6 Drób do Aresztu Śledczego w Olsztynie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1. mielonka drobiowa 400,000 2. mortadela drobiowa 400,000 3. k.szynkowa drobiowa 620,000 4. wędlina czysto drobiowa 400,000 5. szynka drobiowa 560,000 6. serdelki drobiowe 1 850,000 7. pierś z kurczaka (świeża) 750,000 8. szynka z piersi indyka 60,000 9. wątróbka drobiowa 2 300,000 10. ćwiartka z kurczaka (świeża) 3 000,000 11. polędwica złota drobiowa 600,000 12. serca drobiowe 2 000,000 13. żołądki drobiowe 2 000,000 14. przysmak z kurczaka 400,000 15. polędwica sopocka drobiowa 360,000 16. szynkówka drobiowa 400,000
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Część IIA- 1511300-3 Wieprzowina oraz 15111000-9 Mięso wołowe dostawy do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1. kaszanka baton 320,000 2. pasta boczkowa (tuszonka) baton 100g-130g 200,000 3. k. biała parzona 320,000 4. karkówka z/k 60,000 5. k. zwyczajna 850,000 6. k. parówkowa 300,000 7. k. mortadela 450,000 8. k. piwna 280,000 9. k. Toruńska 360,000 10. k. krakowska 200,000 11. k. mazurska 60,000 12. k. podwawelska 60,000 13. k. śląska 60,000 14. parówki cienkie 300,000 15. salceson ciemny 250,000 16. salceson biały 250,000 17. pieczeń wieprzowa 250,000 18. pieczeń z przyprawami 250,000 19. blok konserwowy 150,000 20. mielonka wieprzowa 250,000 21. mielonka konserwowa 250,000 22. mielonka luncheon-meat 250,000 23. mielonka tyrolska 250,000 24. mielonka w galarecie 250,000 25. podgardle wędzone 250,000 26. k. pasztetowa 250,000 27. pasztet wieprzowy pieczony (formowany) 250,000 28. wątroba wieprzowa (świeża) 350,000 29. m. wieprzowe II kl. (świeże) 800,000 30. m.wołowe kl.II A (świeże) 800,000 31. mięso mielone wieprzowo wołowe 150,000 32. mięso mielone wołowe 240,000
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa CZĘŚĆ IIB - 12131135-0 Wędliny drobiowe, 15112000-6 Drób do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Szczytnie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis lp. artykuł szacunkowa ilość w okresie trwania zamówienia (kg) 1 2 3 1. mielonka drobiowa 100,000 2. mortadela z warzywami min 3 warzywa 250,000 3. mortadela drobiowa 100,000 4. k.szynkowa drobiowa 80,000 5. pierś drobiowa gotowana 50,000 6. szynka drobiowa 110,000 7. parówki drobiowe-zawartość mięsa min 70 % 100,000 8. pierś z kurczaka (świeża) 180,000 9. szynka z piersi indyka 50,000 10. wątróbka drobiowa 80,000 11. ćwiartka z kurczaka (świeża) 1 600,000 12. polędwica drobiowa 70,000 13. polędwica drobiowa bankietowa 50,000 14. polędwica kujawska 80,000 15. polędwica królewska drobiowa 50,000 16. polędwica studencka 80,000 17. polędwica miodowa 70,000 18. polędwica kanadyjska 70,000 19. polędwica z kurczaka 50,000 20. polędwica złota drobiowa 50,000 21. żołądki drobiowe 300,000 22. polędwica sopocka drobiowa 80,000 23. szynkówka drobiowa 50,000
  

Criterion

Kryteria TERMIN PŁATNOŚCI
Znaczenie 40,00
  
Kryteria CENA
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)