Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. św. Jana Kantego w Wojniczu ul. Szkolna 10 w 2020 roku
Publication date | 2019-12-19 |
End date | 2019-12-31 00:00:00 |
Instytucja | Szkoła Podstawowa im. Jana Kantego w Wojniczu |
Miejscowość | Wojnicz |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 637646-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 151000009, 153000001, 152000000, 155000003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. św. Jana Kantego w Wojniczu ul. Szkolna 10 w 2020 roku. 3.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ część 1 – część 7. 3.3. Przedmiotem zamówienia dzieli się na 7 części: 1)Artykuły spożywcze (różne). 2)Mięso, drób, przetwory mięsne i wędliny. 3)Warzywa i owoce świeże, kiszonki, jaja. 4)Ryby mrożone, lody, mrożonki owocowe i warzywne. 5)Produkty gastronomiczne. 6)Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie. 7)Mleko i produkty mleczarskie |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | d6ff7f56-524c-4e4b-a917-772a11a364ce |
Biuletyn | 637646-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Szkoła Podstawowa im. Jana Kantego w Wojniczu |
Regon | 71846000000000 |
Zamawiajacy adres ulica | Szkolna |
Zamawiajacy adres numer domu | 10 |
Zamawiajacy miejscowosc | Wojnicz |
Zamawiajacy kod pocztowy | 32-830 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 146 790 019 |
Zamawiajacy fax | 146 790 100 |
Zamawiajacy email | sp.wojnicz@interia.pl |
Adres strony url | www.wojnicz.pl |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.wojnicz.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.wojnicz.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Pisemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Szkoła Podstawowa im. św. Jana Kantego w Wojniczu, ul. Szkolna 10, 32-830 Wojnicz |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. św. Jana Kantego w Wojniczu ul. Szkolna 10 w 2020 roku |
Numer referencyjny | Nr 271.1.2019 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. św. Jana Kantego w Wojniczu ul. Szkolna 10 w 2020 roku. 3.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ część 1 – część 7. 3.3. Przedmiotem zamówienia dzieli się na 7 części: 1)Artykuły spożywcze (różne). 2)Mięso, drób, przetwory mięsne i wędliny. 3)Warzywa i owoce świeże, kiszonki, jaja. 4)Ryby mrożone, lody, mrożonki owocowe i warzywne. 5)Produkty gastronomiczne. 6)Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie. 7)Mleko i produkty mleczarskie |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | 1 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 tekst | Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów poprzez zmianę wielkości zamówienia do 20 %, w przypadku zmiany liczby uczniów w związku z nowym rokiem szkolnym, której Zamawiający nie jest w stanie obecnie dokładnie określić. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. |
Data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia. |
Zakresie warunkow udzialu | Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia. |
Inne dokumenty niewymienione | 1.Oferta na wykonanie zamówienia wg wzoru określonego w - załączniku nr 1 do SIWZ. 2.Oświadczenie wykonawcy dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu - załączniku nr 2 do SIWZ. 3.Oświadczenie wykonawcy że nie podlega wykluczeniu udziału w postępowaniu - załączniku nr 3 do SIWZ 4. Wypełniony formularz asortymentowo-cenowy – załącznik nr 4 do SIWZ. 5. Oświadczenie potwierdzające, że oferowane artykuły spożywcze są dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności – załącznik nr 6 do SIWZ. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów poprzez zmianę wielkości zamówienia do 20 %, w przypadku zmiany liczby uczniów w związku z nowym rokiem szkolnym, której Zamawiający nie jest w stanie obecnie dokładnie określić. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. |
IV 4 4 data | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 08:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Artykuły spożywcze (różne) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Artykuły spożywcze (różne) |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Mięso, drób, przetwory mięsne i wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Mięso, drób, przetwory mięsne i wędliny |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Warzywa i owoce świeże, kiszonki, jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Warzywa i owoce świeże, kiszonki, jaja |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Ryby mrożone, lody, mrożonki owocowe i warzywne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15200000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Ryby mrożone, lody, mrożonki owocowe i warzywne |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Produkty gastronomiczne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Produkty gastronomiczne |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Mleko i produkty mleczarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Mleko i produkty mleczarskie |