GuidZP400 |
a8005cc0-e01b-40cf-8398-c55d8060cb61
|
Biuletyn |
638774-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
Regon |
72332074000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Wyspiańskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
5
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Bielsko-Biała
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
43-300
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
33 812 44 29
|
Zamawiajacy fax |
33 812 44 29
|
Zamawiajacy email |
zsgih@op.pl
|
Adres strony url |
www.gastronom.eduportal.bielsko.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www,gastronom.eduportal.bielsko.pl
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www,gastronom.eduportal.bielsko.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
oferty nalezy dostarczyć do sekretariatu Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Stanisława Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztataów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej
|
Numer referencyjny |
ZSGiH-K/26/6/2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej:
Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h),
Pakiet 1i – Ciasta (Załącznik 1i)
Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
|
Cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2020-02-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2020-01-15T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dodatki cukiernicze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15840000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-02-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik nr 1h - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Ciasta
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-02-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik nr 1i - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |