Dostawa warzyw i owoców

Publication date 2020-03-25
End date 2020-04-03 00:00:00
Instytucja Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
Miejscowość Zamość
Województwo lubelskie
Branża
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 525495-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Dostawa warzyw i owoców 42 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2.CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5.a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ b) OGÓREK KISZONY a) 2 500 kg, b) 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA
KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25.RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27.BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA Ih) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg, f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34.WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg

Dodatkowe informacje

GuidZP400 ffd5b812-bb8e-4faa-a092-ac4083796c8c
Biuletyn 525495-N-2020
Zamawiajacy nazwa Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
Regon 60501340000000
Zamawiajacy adres ulica Aleje Jana Pawła II
Zamawiajacy adres numer domu 10
Zamawiajacy miejscowosc Zamość
Zamawiajacy kod pocztowy 22-400
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo lubelskie
Zamawiajacy telefon 846 773 333
Zamawiajacy fax 846 386 669
Zamawiajacy email zampupl@szpital.zam.pl
Adres strony url www.szpital.zam.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.szpital.zam.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.szpital.zam.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Oferty mogą być doręczone osobiście lub przesłane pocztą, za pośrednictwem kuriera, z tym że nie będzie brana pod uwagę data stempla pocztowego, oferta w sposób fizyczny musi wpłynąć w wyznaczonym terminie do siedziby zamawiającego.
Czy komunikacja elektroniczna wymaga 1
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa warzyw i owoców
Numer referencyjny AG.ZP.3320.27.20
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Dostawa warzyw i owoców 42 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2.CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5.a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ b) OGÓREK KISZONY a) 2 500 kg, b) 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25.RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27.BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA Ih) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg, f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34.WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg
Cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentu o których mowa w rozdziale VII ust. 3 pkt. 1 niniejszej specyfikacji składa dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów o których mowa powyżej zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sadowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
Wykaz potwierdzenie okolicznosci 1) Szczegółowy wykaz składników użytych do produkcji oferowanych wyrobów, z wyszczególnieniem alergenów. Wskazane alergeny muszą być zgodne z rozporządzeniem UE nr 1169/2011 – dot. zadania 5. 2) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Inne dokumenty niewymienione 1) Formularz „oferta wykonawcy” (sporządzony według wzoru – zał. nr 1 do SIWZ). 2) Oferta cenowa – wypełnione przez wykonawcę formularze cenowe (zał. nr 5 do SIWZ).
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zmiany przewidziane we wzorze umowy.
IV 4 4 data 2020-04-03T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 4 jezyki J. polski
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)