Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Publication date 2020-04-10
End date 2020-04-17 00:00:00
Instytucja Dom Pomocy Społecznej
Miejscowość Białystok
Województwo podlaskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 531036-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300
2. Baleron z indyka 250
3. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 70
4. Boczek z polędwicą 100
5. Filet świeży z indyka 100
6. Filet świeży z kurczaka 980
7. Filet wędzony 40
8. Flaki wołowe krojone mrożone 150
9. Golonka konserwowa 180
10. Karkówka wieprzowa surowa b/k 600
11. Kaszanka 200
12. Kiełbasa biała, parzona 350
13. Kiełbasa krakowska formowana 250
14. Kiełbasa krakowska parzona 250
15. Kiełbasa krakowska sucha 30
16. Kiełbasa krakowska z indyka 30
17. Kiełbasa krucha 100
18. Kiełbasa na „święconkę” 30
19. Kiełbasa pieczona podsuszana 230
20. Kiełbasa podwawelska 130
21. Kiełbasa spod strzechy 100
22. Kiełbasa toruńska 130
23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 180
24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 250
25. Kiełbasa zwyczajna 100
26. Kiełbasa żywiecka drobiowa 230
27. Krupnioki 100
28. Kurczak po sarmacku 70
29. Kurczaki świeże 180
30. Łopatka prasowana 100
31. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1900
32. Mortadela wieprzowa. 180
33. Nogi wieprzowe. 100
34. Ogonówka wp. wędzona, parzona. 330
35. Parówki delikatne Berlinetki 390
36. Parówkowa firmowa 300
37. Pasztet jarski 30
38. Pasztet wieprzowy 50
39. Pasztet z całego kurczaka 250
40. Pasztetowa drobiowa. 100
41. Pasztetowa wp. 140
42. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 60
43. Pieczeń rzymska 100
44. Pieczeń schabowa 170
45. Polędwica drobiowa extra 120
46. Polędwica drobiowa sopocka 120
47. Polędwica wieprzowa sopocka 220
48. Polędwica wiśniowa 150
49. Polędwica wp. wędzona, parzona zawartość mięsa 75% 50
50. Przysmak z indyka 50
51. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 60
52. Rolada z kurczakiem 80
53. Salceson czosnkowy 60
54. Salceson wieprzowy czarny 70
55. Salceson wieprzowy. 170
56. Schab kruchy 100
57. Schab wieprzowy surowy b/k 980
58. Schab włoski 150
59. Serca wieprzowe. 100
60. Szynka biała formowana 71% mięsa 90
61. Szynka chłopska 150
62. Szynka gotowana 150
63. Szynka konserwowa 240
64. Szynka wieprzowa świeża 10
65. Szynka wp. tyrolska 210
66. Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa minimum 81% 70
67. Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa75% 70
68. Szynka z piersi indyka 90
69. Szynkowa luksusowa 200
70. Udziec z kurczaka 1200
71. Wątróbka drobiowa 220
72. Żeberka wieprzowe paski 350

Dodatkowe informacje

GuidZP400 97e05d46-e21d-4bf4-855e-e1787c257bfe
Biuletyn 531036-N-2020
Zamawiajacy nazwa Dom Pomocy Społecznej
Regon 30467400000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Świerkowa
Zamawiajacy adres numer domu 9
Zamawiajacy miejscowosc Białystok
Zamawiajacy kod pocztowy 15-328
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podlaskie
Zamawiajacy telefon 857 422 360
Zamawiajacy fax 857 458 087
Zamawiajacy email sekretariat@dps.bialystok.pl
Adres strony url www.dps.bialystok.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka samorządowa
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu 1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 250 3. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 70 4. Boczek z polędwicą 100 5. Filet świeży z indyka 100 6. Filet świeży z kurczaka 980 7. Filet wędzony 40 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 180 10. Karkówka wieprzowa surowa b/k 600 11. Kaszanka 200 12. Kiełbasa biała, parzona 350 13. Kiełbasa krakowska formowana 250 14. Kiełbasa krakowska parzona 250 15. Kiełbasa krakowska sucha 30 16. Kiełbasa krakowska z indyka 30 17. Kiełbasa krucha 100 18. Kiełbasa na „święconkę” 30 19. Kiełbasa pieczona podsuszana 230 20. Kiełbasa podwawelska 130 21. Kiełbasa spod strzechy 100 22. Kiełbasa toruńska 130 23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 180 24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 250 25. Kiełbasa zwyczajna 100 26. Kiełbasa żywiecka drobiowa 230 27. Krupnioki 100 28. Kurczak po sarmacku 70 29. Kurczaki świeże 180 30. Łopatka prasowana 100 31. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1900 32. Mortadela wieprzowa. 180 33. Nogi wieprzowe. 100 34. Ogonówka wp. wędzona, parzona. 330 35. Parówki delikatne Berlinetki 390 36. Parówkowa firmowa 300 37. Pasztet jarski 30 38. Pasztet wieprzowy 50 39. Pasztet z całego kurczaka 250 40. Pasztetowa drobiowa. 100 41. Pasztetowa wp. 140 42. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 60 43. Pieczeń rzymska 100 44. Pieczeń schabowa 170 45. Polędwica drobiowa extra 120 46. Polędwica drobiowa sopocka 120 47. Polędwica wieprzowa sopocka 220 48. Polędwica wiśniowa 150 49. Polędwica wp. wędzona, parzona zawartość mięsa 75% 50 50. Przysmak z indyka 50 51. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 60 52. Rolada z kurczakiem 80 53. Salceson czosnkowy 60 54. Salceson wieprzowy czarny 70 55. Salceson wieprzowy. 170 56. Schab kruchy 100 57. Schab wieprzowy surowy b/k 980 58. Schab włoski 150 59. Serca wieprzowe. 100 60. Szynka biała formowana 71% mięsa 90 61. Szynka chłopska 150 62. Szynka gotowana 150 63. Szynka konserwowa 240 64. Szynka wieprzowa świeża 10 65. Szynka wp. tyrolska 210 66. Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa minimum 81% 70 67. Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa75% 70 68. Szynka z piersi indyka 90 69. Szynkowa luksusowa 200 70. Udziec z kurczaka 1200 71. Wątróbka drobiowa 220 72. Żeberka wieprzowe paski 350
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
IV 4 4 data 2020-04-17T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 09:45
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria jakość
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)