| GuidZP400 |
0c0645d4-21f1-4d14-821d-bcd5f0198ecf
|
| Biuletyn |
531667-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
| Regon |
21037354300000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Niedziałkowskiego
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Choszczno
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
73-200
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
zachodniopomorskie
|
| Zamawiajacy telefon |
095 7652438, 7657211 w 143
|
| Zamawiajacy fax |
957 652 410
|
| Zamawiajacy email |
przetargi@spzozchoszczno.pl
|
| Adres strony url |
www.bip.spzozchoszczno.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
3
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
www.bip.spzozchoszczno.pl
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.bip.spzozchoszczno.pl
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
ZAMÓWIENIE PUBLICZNE NA DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Oferty lub wnioski |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do kuchni szpitala w Choszcznie szczegółowo określona w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia umieszczonych na stronie internetowej Zamawiającego wraz z pozostałymi dokumentami przetargowymi. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Waluta calosc |
PLN
|
| Okreslenie warunkow |
Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia specjalistycznym transportem, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dn. 19.12.2002r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (Dz. U. Nr 21 poz. 179 z dn. 10.02.2003r).
Wykonawca winien zatem posiadać:
- dla mięs i przetworów – handlowy dokument identyfikacyjny
- dla drobiu – świadectwo weterynaryjne
- decyzję właściwego organu inspekcji sanitarnej lub weterynaryjnej dotyczącą zgody na przewóz artykułów spożywczych – żywnościowych tj; mięsa, wędlin, drobiu itp.
|
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Zamawiający przed udzieleniem zamówienia, może wezwać wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń lub dokumentów:
a) aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia.
b) aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert;
|
| Inne dokumenty niewymienione |
Załącznik nr 1- formularz ofertowy,
Załącznik nr 2- formularz asortymentowo- cenowy
Załącznik nr 2 a- czas realizacji zamówienia
Załącznik nr 3 – oświadczenie
Załącznik nr 4 – projekt umowy.
Załącznik nr 5- oświadczenie o grupie kapitałowej
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| IV 4 4 data |
2020-04-24T00:00:00+02:00
|
| IV 4 4 godzina |
10:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|