Dostawy warzyw i owoców świeżych oraz warzyw mrożonych
Publication date | 2020-04-24 |
End date | 2020-05-11 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Nysie |
Miejscowość | Nysa |
Województwo | opolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 531368-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 30000001, 150000008 |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część 1 ziemniaki – dostawy do Zakładu Karnego w Nysie 1. Ziemniak jadalny - powinien być jednolity odmianowo, jędrny, zdrowy, czysty, mieć dobry smak i przyjemny zapach, jasną jednolitą barwę miąższu. W obróbce termicznej winien gotować się równomiernie. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Nysa – 35000 kg, Część 2 ziemniaki – dostawy do Oddziału Zewnętrznego w Prudniku 1. Ziemniak jadalny - powinien być jednolity odmianowo, jędrny, zdrowy, czysty, mieć dobry smak i przyjemny zapach, jasną jednolitą barwę miąższu. W obróbce termicznej winien gotować się równomiernie. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Prudnik: 4000 kg Część 3 warzywa korzeniowe 1. Burak czerwony – ćwikłowy - korzenie czyste, zdrowe, całe o barwie ciemnoczerwonej, o regularnym kształcie właściwym dla danej odmiany, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki, wolny od szkodników, zanieczyszczeń ziemią i bez oznak świadczących o wyrastaniu korzenia w pęd nasienny. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 3700 kg: Nysa: 2500 kg, Prudnik: 1200 kg 2. Marchew korzeń - czysta, zdrowa, jędrna, barwa czerwono- pomarańczowa, cała, niepopękana, niepołamana, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 4500 kg: Nysa: 3500 kg, Prudnik: 1000 kg 3. Seler korzeń -korzenie czyste, zdrowe, całe bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki, miąższ biały lub kremowy, drobne korzenie przycięte. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 1500 kg: Nysa: 1500 kg, Prudnik: 0 kg Część 4 warzywa kapustne 1. Kapusta biała - czysta, niezwiędnięta, zdrowa, nieuszkodzona, jednolita odmianowo, główki powinny mieć liście ochronne, zwinięte ściśle, głąb przycięty w odległości 1 cm pod dolnym liściem. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 4500 kg, Nysa: 3500 kg Prudnik: 1000 kg 2. Kapusta czerwona - czysta, niezwiędnięta, zdrowa, nieuszkodzona, jednolita odmianowo, główki powinny mieć liście ochronne, zwinięte ściśle, głąb przycięty w odległości 1 cm pod dolnym liściem. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 1500 kg, Nysa: 1000 kg, Prudnik: 500 kg Część 5 warzywa cebulowe 1. Cebula biała - czysta, cała, zdrowa, wolna od szkodników i uszkodzeń, dobrze wysuszona, o średnicy nie mniejszej niż 4 cm. Nie dopuszcza się cebuli z objawami gnicia i przyrostów. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 4000 kg, Nysa: 3000 kg, Prudnik: 1000 kg Część 6 warzywa psiankowate 1. Pomidor świeży - powinien być jędrny, niepomarszczony, gładki lub lekko karbowany, bez narośli, bez zniekształceń, cały, niepopękany, niezawilgocony, bez widocznych śladów chemicznych środków ochrony roślin, bez obcych zapachów, bez zanieczyszczeń organicznych i mineralnych. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 800 kg, Nysa: 800 kg, Prudnik: 0 kg Część 7 warzywa dyniowate 1. Ogórek świeży (zielony) - powinien być świeży, niezwiędnięty, zdrowy, bez uszkodzeń i śladów chemicznych środków ochrony roślin, bez pustych przestrzeni, o barwie typowej dla odmiany, wolny od zanieczyszczeń mineralnych. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 800 kg, Nysa: 800 kg, Prudnik: 0 kg Część 8 warzywa kiszone 1. Kapusta kiszona - jędrna, chrupka o odpowiednim dla warzyw kiszonych smaku i aromacie, bez widocznej pleśni. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 4600kg, Nysa: 4000 kg, Prudnik: 600 kg Część 9 owoce 1. Jabłko -owoce powinny być całe, świeże o swoistym zapachu i wyglądzie, bez uszkodzeń, wolne od szkodników. Niedopuszczalne są ślady gnicia. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 3530 kg, Nysa: 3400 kg, Prudnik: 130 kg Część 10 warzywa mrożone 1. Włoszczyzna -włoszczyzna min. 3 składnikowa paski lub kostka - mrożona w opak zbiorczych od 2kg do 20kg. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 12500 kg, Nysa: 10000 kg, Prudnik: 2500 kg |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 54c572cf-298c-4249-a08c-9f152593020a |
Biuletyn | 531368-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Nysie |
Regon | 32020700000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Kościuszki |
Zamawiajacy miejscowosc | Nysa |
Zamawiajacy kod pocztowy | 48-300 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | opolskie |
Zamawiajacy telefon | 774 332 471 |
Zamawiajacy email | zk_nysa@sw.gov.pl |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | jednostka sektora finansów publicznych |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | forma pisemna |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Nysie ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawy warzyw i owoców świeżych oraz warzyw mrożonych |
Numer referencyjny | DKw.2232.3.2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Część 1 ziemniaki – dostawy do Zakładu Karnego w Nysie 1. Ziemniak jadalny - powinien być jednolity odmianowo, jędrny, zdrowy, czysty, mieć dobry smak i przyjemny zapach, jasną jednolitą barwę miąższu. W obróbce termicznej winien gotować się równomiernie. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Nysa – 35000 kg, Część 2 ziemniaki – dostawy do Oddziału Zewnętrznego w Prudniku 1. Ziemniak jadalny - powinien być jednolity odmianowo, jędrny, zdrowy, czysty, mieć dobry smak i przyjemny zapach, jasną jednolitą barwę miąższu. W obróbce termicznej winien gotować się równomiernie. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Prudnik: 4000 kg Część 3 warzywa korzeniowe 1. Burak czerwony – ćwikłowy - korzenie czyste, zdrowe, całe o barwie ciemnoczerwonej, o regularnym kształcie właściwym dla danej odmiany, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki, wolny od szkodników, zanieczyszczeń ziemią i bez oznak świadczących o wyrastaniu korzenia w pęd nasienny. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 3700 kg: Nysa: 2500 kg, Prudnik: 1200 kg 2. Marchew korzeń - czysta, zdrowa, jędrna, barwa czerwono- pomarańczowa, cała, niepopękana, niepołamana, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 4500 kg: Nysa: 3500 kg, Prudnik: 1000 kg 3. Seler korzeń -korzenie czyste, zdrowe, całe bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki, miąższ biały lub kremowy, drobne korzenie przycięte. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 1500 kg: Nysa: 1500 kg, Prudnik: 0 kg Część 4 warzywa kapustne 1. Kapusta biała - czysta, niezwiędnięta, zdrowa, nieuszkodzona, jednolita odmianowo, główki powinny mieć liście ochronne, zwinięte ściśle, głąb przycięty w odległości 1 cm pod dolnym liściem. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 4500 kg, Nysa: 3500 kg Prudnik: 1000 kg 2. Kapusta czerwona - czysta, niezwiędnięta, zdrowa, nieuszkodzona, jednolita odmianowo, główki powinny mieć liście ochronne, zwinięte ściśle, głąb przycięty w odległości 1 cm pod dolnym liściem. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 1500 kg, Nysa: 1000 kg, Prudnik: 500 kg Część 5 warzywa cebulowe 1. Cebula biała - czysta, cała, zdrowa, wolna od szkodników i uszkodzeń, dobrze wysuszona, o średnicy nie mniejszej niż 4 cm. Nie dopuszcza się cebuli z objawami gnicia i przyrostów. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 4000 kg, Nysa: 3000 kg, Prudnik: 1000 kg Część 6 warzywa psiankowate 1. Pomidor świeży - powinien być jędrny, niepomarszczony, gładki lub lekko karbowany, bez narośli, bez zniekształceń, cały, niepopękany, niezawilgocony, bez widocznych śladów chemicznych środków ochrony roślin, bez obcych zapachów, bez zanieczyszczeń organicznych i mineralnych. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 800 kg, Nysa: 800 kg, Prudnik: 0 kg Część 7 warzywa dyniowate 1. Ogórek świeży (zielony) - powinien być świeży, niezwiędnięty, zdrowy, bez uszkodzeń i śladów chemicznych środków ochrony roślin, bez pustych przestrzeni, o barwie typowej dla odmiany, wolny od zanieczyszczeń mineralnych. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 800 kg, Nysa: 800 kg, Prudnik: 0 kg Część 8 warzywa kiszone 1. Kapusta kiszona - jędrna, chrupka o odpowiednim dla warzyw kiszonych smaku i aromacie, bez widocznej pleśni. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 4600kg, Nysa: 4000 kg, Prudnik: 600 kg Część 9 owoce 1. Jabłko -owoce powinny być całe, świeże o swoistym zapachu i wyglądzie, bez uszkodzeń, wolne od szkodników. Niedopuszczalne są ślady gnicia. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 3530 kg, Nysa: 3400 kg, Prudnik: 130 kg Część 10 warzywa mrożone 1. Włoszczyzna -włoszczyzna min. 3 składnikowa paski lub kostka - mrożona w opak zbiorczych od 2kg do 20kg. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 12500 kg, Nysa: 10000 kg, Prudnik: 2500 kg |
Cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Informacje na temat katalogow | Termin realizacji zamówienia: dla części 1-9 - 01.07.2020r. - 31.10.2020 r. dla części 10 - 01.07.2020 r. - 30.06.2021 r. |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie dokonuje określenia warunków w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie dokonuje określenia warunków w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie dokonuje określenia warunków w tym zakresie. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | W celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia, Wykonawcy składają wraz z ofertą – (formularze ofertowe załączniki nr 2a – 2j do SIWZ aktualne na dzień składania ofert: 1) oświadczenie stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 25a ust. 1 pkt 1) ustawy, który stanowi załącznik nr 3 do SIWZ – dokument musi być złożony w oryginale, 2) pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę (jeżeli dotyczy) - dokument musi zostać złożony w oryginale lub kopii poświadczonej notarialnie. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany ceny artykułów w przypadku: a) zmian wysokości stawki podatki od towarów i usług (VAT) dokonanych ustawą o podatku od towarów i usług, b) obniżenia cen określonych w umowie do uśrednionych cen na tym rynku w przypadku spadku cen towarów na wolnym rynku, c) obniżenia ceny określonej w umowie objętych nią artykułów w sytuacjach wprowadzenia przez Dostawcę cen promocyjnych z uwzględnieniem wymogów określonych w opisie przedmiotu zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do: a) zmniejszenia całkowitej ilości dostaw poszczególnego przedmiotu zamówienia do 30%, ze względu na wystąpienie okoliczności których nie można przewidzieć, zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. b) zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona. |
IV 4 4 data | 2020-05-11T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 12:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | 1. Postępowanie jest prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego, którego wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art.11 ust.8 ustawy Prawo zamówień publicznych. Do udzielenia przedmiotowego zamówienia stosuje się przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004r – Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r., poz. 1843), zwanej dalej ustawą oraz w sprawach nieuregulowanych ustawą, przepisy ustawy – Kodeks cywilny. 2. Zamawiający informuje, iż po wejściu w życie, tj. po dniu 25 maja 2018 r., przepisów dotyczących ochrony danych osobowych, będzie przetwarzał dane osobowe uzyskane w trakcie postępowania, a w szczególności: dane osobowe ujawnione w ofertach i dokumentach i oświadczeniach dołączonych do oferty oraz dane osobowe ujawnione w dokumentach i oświadczeniach składanych na podstawie art. 26 ustawy. 3. Przetwarzanie danych osobowych przez Zamawiającego jest niezbędne dla celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Zamawiającego i wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze. W związku z tym, Wykonawca przystępując do postępowania jest obowiązany do wyrażenia zgody na przetwarzanie informacji zawierających dane osobowe oraz do pisemnego poinformowania i uzyskania zgody każdej osoby, której dane osobowe będą podane w ofercie, oświadczeniach i dokumentach złożonych w postępowaniu. Na tę okoliczność Wykonawca złoży stosowne pisemne oświadczenie (zawarte we wzorze formularzy ofertowych – załączniki 2a-2j do SIWZ). 4. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dyrektor Zakładu Karnego w Nysie ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, tel. 77 433 24 71; inspektorem ochrony danych osobowych w Zakładzie Karnym w Nysie jest Pan kpt. Arkadiusz Komar ul. Kościuszki 4a 48-300 Nysa e-mail: Arkadiusz.Komar@sw.gov.pl tel. 77 406 83 70 wew. 10 fax 77 406 83 80 Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego pn. „Dostawy warzyw i owoców świeżych oraz warzyw mrożonych” nr sprawy DKw.2232.3.2020 prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 1843), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia za-kończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przecho-wywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówie-nia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, sto-sowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych *; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO **; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarza-nie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. * Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. ** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Ziemniaki - dostawy do Zakładu Karnego w Nysie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Ziemniak jadalny - powinien być jednolity odmianowo, jędrny, zdrowy, czysty, mieć dobry smak i przyjemny zapach, jasną jednolitą barwę miąższu. W obróbce termicznej winien gotować się równomiernie. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Nysa – 35000 kg, |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Ziemniaki – dostawy do Oddziału Zewnętrznego w Prudniku |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Ziemniak jadalny - powinien być jednolity odmianowo, jędrny, zdrowy, czysty, mieć dobry smak i przyjemny zapach, jasną jednolitą barwę miąższu. W obróbce termicznej winien gotować się równomiernie. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Prudnik: 4000 kg |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Warzywa korzeniowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | warzywa korzeniowe 1. Burak czerwony – ćwikłowy - korzenie czyste, zdrowe, całe o barwie ciemnoczerwonej, o regularnym kształcie właściwym dla danej odmiany, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki, wolny od szkodników, zanieczyszczeń ziemią i bez oznak świadczących o wyrastaniu korzenia w pęd nasienny. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 3700 kg: Nysa: 2500 kg, Prudnik: 1200 kg 2. Marchew korzeń - czysta, zdrowa, jędrna, barwa czerwono- pomarańczowa, cała, niepopękana, niepołamana, bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 4500 kg: Nysa: 3500 kg, Prudnik: 1000 kg 3. Seler korzeń -korzenie czyste, zdrowe, całe bez uszkodzeń mechanicznych i przez szkodniki, miąższ biały lub kremowy, drobne korzenie przycięte. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 1500 kg: Nysa: 1500 kg, Prudnik: 0 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Warzywa kapustne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | warzywa kapustne 1. Kapusta biała - czysta, niezwiędnięta, zdrowa, nieuszkodzona, jednolita odmianowo, główki powinny mieć liście ochronne, zwinięte ściśle, głąb przycięty w odległości 1 cm pod dolnym liściem. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem: 4500 kg, Nysa: 3500 kg Prudnik: 1000 kg 2. Kapusta czerwona - czysta, niezwiędnięta, zdrowa, nieuszkodzona, jednolita odmianowo, główki powinny mieć liście ochronne, zwinięte ściśle, głąb przycięty w odległości 1 cm pod dolnym liściem. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 1500 kg, Nysa: 1000 kg, Prudnik: 500 kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Warzywa cebulowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | warzywa cebulowe 1. Cebula biała - czysta, cała, zdrowa, wolna od szkodników i uszkodzeń, dobrze wysuszona, o średnicy nie mniejszej niż 4 cm. Nie dopuszcza się cebuli z objawami gnicia i przyrostów. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 4000 kg, Nysa: 3000 kg, Prudnik: 1000 kg |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | warzywa psiankowate |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | warzywa psiankowate 1. Pomidor świeży - powinien być jędrny, niepomarszczony, gładki lub lekko karbowany, bez narośli, bez zniekształceń, cały, niepopękany, niezawilgocony, bez widocznych śladów chemicznych środków ochrony roślin, bez obcych zapachów, bez zanieczyszczeń organicznych i mineralnych. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 800 kg, Nysa: 800 kg, Prudnik: 0 kg |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Warzywa dyniowate |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | warzywa dyniowate 1. Ogórek świeży (zielony) - powinien być świeży, niezwiędnięty, zdrowy, bez uszkodzeń i śladów chemicznych środków ochrony roślin, bez pustych przestrzeni, o barwie typowej dla odmiany, wolny od zanieczyszczeń mineralnych. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 800 kg, Nysa: 800 kg, Prudnik: 0 kg |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Warzywa kiszone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | warzywa kiszone 1. Kapusta kiszona - jędrna, chrupka o odpowiednim dla warzyw kiszonych smaku i aromacie, bez widocznej pleśni. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 4600kg, Nysa: 4000 kg, Prudnik: 600 kg |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03000000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | owoce 1. Jabłko -owoce powinny być całe, świeże o swoistym zapachu i wyglądzie, bez uszkodzeń, wolne od szkodników. Niedopuszczalne są ślady gnicia. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 3530 kg, Nysa: 3400 kg, Prudnik: 130 kg |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Warzywa mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Włoszczyzna -włoszczyzna min. 3 składnikowa paski lub kostka - mrożona w opak zbiorczych od 2kg do 20kg. Dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat. Razem 12500 kg, Nysa: 10000 kg, Prudnik: 2500 kg |
Criterion
Kryteria | termin realizacji reklamacji |
Znaczenie | 40,00 |
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |