GuidZP400 |
23108340-349d-4af8-8915-28f9180ff549
|
Biuletyn |
535111-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Regon |
30462200000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Kościuszki
|
Zamawiajacy adres numer domu |
15
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Węgrów
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
07-100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
257 922 833
|
Zamawiajacy fax |
257 922 833
|
Zamawiajacy email |
zamowienia@spzoz-wegrow.home.pl
|
Adres strony url |
https://platformazakupowa.pl/pn/spzoz_wegrow
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
https://platformazakupowa.pl/pn/spzoz_wegrow
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://platformazakupowa.pl/pn/spzoz_wegrow
|
Czy oferty wnioski dostepne |
1
|
Oferty wnioski dostepne |
https://platformazakupowa.pl/pn/spzoz_wegrow
|
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert |
1
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
Operator pocztowy
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Sekretariat, ul. Kościuszki 15, 07-100 Węgrów
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa żywności dla potrzeb kuchni Szpitala Powiatowego w Węgrowie
|
Numer referencyjny |
ZP/ZY/5/20
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności dla potrzeb kuchni Szpitala Powiatowego w Węgrowie w podziale na: mięsa, wędliny, drób nabiał, jaja kurze, ryby oraz artykuły ogólnospożywcze
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 2 Specyfikacji – Formularz cenowy.
3. Miejsce dostawy: Magazyn Żywnościowy Szpitala Powiatowego w Węgrowie, ul. Kościuszki 201.
4. ilość pakietów: 7
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający dla warunków udziału w ww. postępowaniu nie określa szczegółowych wymagań, a za spełnienie warunków uzna złożenie Oświadczenia stanowiącego Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający dla warunków udziału w ww. postępowaniu nie określa szczegółowych wymagań, a za spełnienie warunków uzna złożenie Oświadczenia stanowiącego Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający dla warunków udziału w ww. postępowaniu nie określa szczegółowych wymagań, a za spełnienie warunków uzna złożenie Oświadczenia stanowiącego Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
1. Zaświadczenie właściwej miejscowo Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, że podlega stałemu jej nadzorowi;
2. Aktualne zaświadczenia lekarskie o posiadaniu badań przeprowadzonych na podstawie rozporządzenia Ministra Zdrowia z 18.12.2002r. w sprawie badań lekarskich do celów sanitarno-epidemiologicznych
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. Sporządzony przez Wykonawcę, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do Specyfikacji, Formularz ofertowy,
2. Sporządzony przez Wykonawcę, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 2 do Specyfikacji, Formularz cenowy,
3. Oświadczenie Wykonawcy wykazujące brak podstaw do wykluczenia, które stanowi Załącznik nr 3 do Specyfikacji.
3.1. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających o zamówienie.
3.2. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnia – w zakresie w jakim powołuje się na zasoby – warunków udziału w postępowaniu składa także oświadczenie.
4. Dokument KRS lub CEDiG w celu weryfikacji osób uprawnionych do reprezentowania Wykonawcy, tym samym składania oświadczenia woli.
5. Oświadczenie dotyczące zaświadczenia Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej – Oświadczenie, że Wykonawca posiada zaświadczenie właściwej miejscowo Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, że podlega stałemu jej nadzorowi lub oświadczenie, że nie dotyczy, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 5 do Specyfikacji.
6. Oświadczenie dotyczące pracowników – Oświadczenie Wykonawcy, że do realizacji zamówienia będą dopuszczeni tylko pracownicy posiadający aktualne zaświadczenia lekarskie o posiadaniu badań przeprowadzonych na podstawie rozporządzenia Ministra Zdrowia z 18.12.2002r.
w sprawie badań lekarskich do celów sanitarno-epidemiologicznych, lub oświadczenie, że nie dotyczy, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 6 do Specyfikacji.
7. Oświadczenie dotyczące środków transportu – Oświadczenie Wykonawcy, że do realizacji zamówienia użyje środków transportu dopuszczonych do transportu żywności zgodnie
z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności lub oświadczenie, że nie dotyczy według wzoru stanowiącego Załącznik nr 7 do Specyfikacji
8. Oświadczenie HACCP – Oświadczenie potwierdzające, że Wykonawca posiada wdrożony system kontroli jakości HACCP lub oświadczenie, że nie dotyczy, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 8 do Specyfikacji.
9. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, które Wykonawca składa w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez Zamawiającego informacji o których mowa w art.86 ust. 5, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 4 do SIWZ
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1. Istotne Postanowienia umowy, Zamawiający zawarł w projekcie umowy stanowiącym Załącznik nr 9 Specyfikacji.
2. Zamawiający przewiduje zmiany zawartej umowy. Katalog dopuszczonych zmian znajduje się w projekcie umowy.
3. Wszelkie zmiany zapisów umowy (w tym, zmiany istotne) winny być dokonywane w formie pisemnej (aneksu do umowy).
|
IV 4 4 data |
2020-05-08T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet 1
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Mięso wołowe, wieprzowe, cielęce, smalec, wątroba wieprzowa - 12 pozycji
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet 2
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Wędlina - 10 pozycji
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet 3
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Drób - 4 pozycje
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet 4
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Mleko, śmietana, margaryna, masło, twaróg, ser żółty, jogurt - 14 pozycji
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet 5
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Jaja kurze
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet 6
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Ryba mrożona, śledzie - 2 pozycje
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet 7
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Artykuły ogólnospożywcze - 62 pozycje
|
| |