Dostawa warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce

Publication date 2020-04-29
End date 2020-05-07 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Medyka
Województwo podkarpackie
Branża
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego,
  • Sprzęt radiowy, telewizyjny, komunikacyjny, telekomunikacyjny i podobny

Szczegóły

Numer ogłoszenia 535409-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 32000003, 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Główne Kody CPV: 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy.
Dodatkowe kody CPV: 03221000-6-warzywa, 03222321-9-jabłka, 03212100-1-ziemniaki, 15331000-7-warzywa przetworzone.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 5c255285-ffef-4700-88fb-f3f1ac295702
Biuletyn 535409-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 32037700000000
Zamawiajacy adres ulica N/N
Zamawiajacy miejscowosc Medyka
Zamawiajacy kod pocztowy 37-732
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 0-16 671 57 44
Zamawiajacy fax 0-16 671 53 80
Zamawiajacy email dkw_medy@s2.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Państwowa Jednostka Budżetowa
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Zamawiający przewiduje sposób porozumiewania się pisemnie – drogą pocztową, przez posłańca i e-mail-em. Dokumenty składające się na ofertę mogą być przekazywane wyłącznie w zamkniętych opakowaniach – w tym przypadku nie ma możliwości przesłania Zamawiającemu dokumentów e-mail-em.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny, 37-732 Medyka 404B, sekretariat.
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce
Numer referencyjny D/Kw.2232.2.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce: 1. Buraki czerwone – 1 000 kg, 2. Cebula wolska – 2 000 kg, 3. Czosnek - 3 kg, 4. Kapusta biała - 600 kg, 5. Kapusta pekińska - 100 kg, 6. Marchew – 2 500 kg, 7. Seler – 130 kg, 8. Por – 130 kg, 9. Groch łupany - 150 kg, 10. Fasola biała (jaś) - 150 kg, 11. Kapusta czerwona - 150 kg, 12. Pomidory - 30 kg, 13. Ogórek - 30 kg, 14. Pietruszka - 130 kg, 15. Koperek świeży - 10 kg, 16. Jabłka - 800 kg. CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone: 1. Kapusta kiszona – 150 kg, 2. Ogórek kiszony – 150 kg. CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg. OPIS dla części od I do III zamówienia: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej. Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce: 1. Buraki czerwone – 1 000 kg, 2. Cebula wolska – 2 000 kg, 3. Czosnek - 3 kg, 4. Kapusta biała - 600 kg, 5. Kapusta pekińska - 100 kg, 6. Marchew – 2 500 kg, 7. Seler – 130 kg, 8. Por – 130 kg, 9. Groch łupany - 150 kg, 10. Fasola biała (jaś) - 150 kg, 11. Kapusta czerwona - 150 kg, 12. Pomidory - 30 kg, 13. Ogórek - 30 kg, 14. Pietruszka - 130 kg, 15. Koperek świeży - 10 kg, 16. Jabłka - 800 kg. CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone: 1. Kapusta kiszona – 150 kg, 2. Ogórek kiszony – 150 kg. CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg. OPIS dla części od I do III zamówienia: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej. Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ. Główne Kody CPV: 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy. Dodatkowe kody CPV: 03221000-6-warzywa, 03222321-9-jabłka, 03212100-1-ziemniaki, 15331000-7-warzywa przetworzone.
Cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2020-06-01T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2020-09-30T00:00:00+02:00
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy (wzór dokumentu stanowi załącznik nr 4 do SIWZ). Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-05-07T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Ofertę należy sporządzić w formie pisemnej, w języku polskim. Dokumenty sporządzone w języku obcym należy złożyć wraz z tłumaczeniem na język polski.
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Warzywa i owoce
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-06-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-09-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce: 1. Buraki czerwone – 1 000 kg, 2. Cebula wolska – 2 000 kg, 3. Czosnek - 3 kg, 4. Kapusta biała - 600 kg, 5. Kapusta pekińska - 100 kg, 6. Marchew – 2 500 kg, 7. Seler – 130 kg, 8. Por – 130 kg, 9. Groch łupany - 150 kg, 10. Fasola biała (jaś) - 150 kg, 11. Kapusta czerwona - 150 kg, 12. Pomidory - 30 kg, 13. Ogórek - 30 kg, 14. Pietruszka - 130 kg, 15. Koperek świeży - 10 kg, 16. Jabłka - 800 kg. CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone: 1. Kapusta kiszona – 150 kg, 2. Ogórek kiszony – 150 kg. CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg. OPIS dla części od I do III zamówienia: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej. Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Warzywa przetworzone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-06-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-09-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce: 1. Buraki czerwone – 1 000 kg, 2. Cebula wolska – 2 000 kg, 3. Czosnek - 3 kg, 4. Kapusta biała - 600 kg, 5. Kapusta pekińska - 100 kg, 6. Marchew – 2 500 kg, 7. Seler – 130 kg, 8. Por – 130 kg, 9. Groch łupany - 150 kg, 10. Fasola biała (jaś) - 150 kg, 11. Kapusta czerwona - 150 kg, 12. Pomidory - 30 kg, 13. Ogórek - 30 kg, 14. Pietruszka - 130 kg, 15. Koperek świeży - 10 kg, 16. Jabłka - 800 kg. CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone: 1. Kapusta kiszona – 150 kg, 2. Ogórek kiszony – 150 kg. CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg. OPIS dla części od I do III zamówienia: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej. Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ. Główne Kody CPV: 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy. Dodatkowe kody CPV: 03221000-6-warzywa, 03222321-9-jabłka, 03212100-1-ziemniaki, 15331000-7-warzywa przetworzone.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Ziemniaki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-06-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-09-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce: 1. Buraki czerwone – 1 000 kg, 2. Cebula wolska – 2 000 kg, 3. Czosnek - 3 kg, 4. Kapusta biała - 600 kg, 5. Kapusta pekińska - 100 kg, 6. Marchew – 2 500 kg, 7. Seler – 130 kg, 8. Por – 130 kg, 9. Groch łupany - 150 kg, 10. Fasola biała (jaś) - 150 kg, 11. Kapusta czerwona - 150 kg, 12. Pomidory - 30 kg, 13. Ogórek - 30 kg, 14. Pietruszka - 130 kg, 15. Koperek świeży - 10 kg, 16. Jabłka - 800 kg. CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone: 1. Kapusta kiszona – 150 kg, 2. Ogórek kiszony – 150 kg. CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg. OPIS dla części od I do III zamówienia: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej. Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  

Criterion

Kryteria Termin płatności
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena brutto oferty
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)