3/ŻYW/20/21
Publication date | 2020-04-30 |
End date | 2020-05-11 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny Nowogard |
Miejscowość | Nowogard |
Województwo | zachodniopomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 536216-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 153311008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Marchewka z groszkiem (mrożona) – pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 2. Mieszanka wieloskładnikowa (mrożona siedmioskładnikowa) – zawartość podstawowych rodzajów warzyw: marchew, pietruszka, seler, kalafior, fasolka szparagowa, groszek zielony, por, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilośći 1800 kg; 3. Włoszczyzna mrożona – skład: marchew, pietruszka, por, seler, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 2300 kg; 4. Paprykarz warzywny (mrożony leczo) – skład: cebula, papryka, cukinia, fasolka szparagowa, pomidor, pakowany w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 5. Ryba mrożona (tusze), lub tusze innych ryb morskich o podobnych właściwościach (w ofercie podać nazwę ryby) – pakowany w opakowania do 30 kg – w ilości 2000 kg; 6. Śledź solony Matias w zalewie – pakowany w wiadra do 25 kg – w ilości 600 kg. 7. Burgery rybne o okrągłym lub lekko owalnym kształcie, formowane z farszu o zawartość mięsa ryb białych minimum 50%, pokryte równomiernie panierem, wstępnie obsmażone. Farsz ryb wymieszany ze składnikami pochodzenia roślinnego i przyprawami. Wymiary burgera bez panieru ok. 80mm i grubość ok. 8mm. Grubość panieru na powierzchni kotleta 2-3mm. Masa kotleta po obsmażeniu 65-75g. Opakowanie od 3-6kg. - w ilości 2200 kg 8. Płaty śledziowe mrożone – w ilości 1400 kg. Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adres: Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | c87664a1-2679-4085-9307-492053b79d20 |
Biuletyn | 536216-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny Nowogard |
Regon | 32041400000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Zamkowa |
Zamawiajacy adres numer domu | 7 |
Zamawiajacy miejscowosc | Nowogard |
Zamawiajacy kod pocztowy | 72-200 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | zachodniopomorskie |
Zamawiajacy telefon | 914 326 600 |
Zamawiajacy fax | 914 326 604 |
Zamawiajacy email | dkw_nowogard@sw.gov.pl |
Adres strony url | WWW.SW.GOV.PL |
Adres strony internetowej narzedzia | WWW.ZP.SW.GOV.PL |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | ZAKŁAD KARNY |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | WWW.ZP.SW.GOV.PL |
Nazwa nadana zamowieniu | 3/ŻYW/20/21 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Marchewka z groszkiem (mrożona) – pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 2. Mieszanka wieloskładnikowa (mrożona siedmioskładnikowa) – zawartość podstawowych rodzajów warzyw: marchew, pietruszka, seler, kalafior, fasolka szparagowa, groszek zielony, por, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilośći 1800 kg; 3. Włoszczyzna mrożona – skład: marchew, pietruszka, por, seler, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 2300 kg; 4. Paprykarz warzywny (mrożony leczo) – skład: cebula, papryka, cukinia, fasolka szparagowa, pomidor, pakowany w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 5. Ryba mrożona (tusze), lub tusze innych ryb morskich o podobnych właściwościach (w ofercie podać nazwę ryby) – pakowany w opakowania do 30 kg – w ilości 2000 kg; 6. Śledź solony Matias w zalewie – pakowany w wiadra do 25 kg – w ilości 600 kg. 7. Burgery rybne o okrągłym lub lekko owalnym kształcie, formowane z farszu o zawartość mięsa ryb białych minimum 50%, pokryte równomiernie panierem, wstępnie obsmażone. Farsz ryb wymieszany ze składnikami pochodzenia roślinnego i przyprawami. Wymiary burgera bez panieru ok. 80mm i grubość ok. 8mm. Grubość panieru na powierzchni kotleta 2-3mm. Masa kotleta po obsmażeniu 65-75g. Opakowanie od 3-6kg. - w ilości 2200 kg 8. Płaty śledziowe mrożone – w ilości 1400 kg. Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adres: Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty. |
Cpv glowny przedmiot | 15331100-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okreslenie warunkow | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
Zakresie warunkow udzialu | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
Zakresie kryteriow selekcji | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
Inne dokumenty niewymienione | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 3 DO SIWZ |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | W TRAKCIE OBOWIĄZYWANIA UMOWY UMOWY STRONY DOPUSZCZAJĄ ZMIANY CEN W FORMIE ANEKSU DO UMOWY WYŁĄCZNIE W PRZYPADKU ZMIANY STAWKI PODATKU VAT, PRZY CZYM ZMIANIE ULEGNIE WYŁĄCZNIE CENA BRUTTO, CENA NETTO POZOSTANIE BEZ ZMIAN. |
IV 4 4 data | 2020-05-11T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | CZAS ZAŁATWIENIA REKLAMACJI |
Znaczenie | 40,00 |
Kryteria | CENA |
Znaczenie | 60,00 |