Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych
Publication date | 2020-05-12 |
End date | 2020-05-28 00:00:00 |
Instytucja | Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego |
Miejscowość | Lubliniec |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 536463-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Zadanie nr 1 1 Cukier 1kg kg 2500 2 Cukier puder 500g szt 40 3 Cukier waniliowy 32g szt 250 4 Fasola sucha 1kg kg 30 5 Groch suchy łuskany 1kg kg 30 6 Kasza kukurydziana gat. I, 0,4 – 1kg kg 100 7 Kasza gryczana gat. I, 0,4 – 1kg kg 50 8 Kasza gryczana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 10 9 Kasza jaglana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 10 Kasza jaglana gat. I, 0,4 – 1kg kg 40 11 Kasza jęczmienna gat. I drobna 1kg kg 60 12 Kasza jęczmienna gat. I średnia 1kg kg 200 13 Kasza jęczmienna 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 14 Kasza manna gat. I 1kg kg 200 15 Mąka pszenna typ 450 lub 500 1kg kg 500 16 Mąka pszenna typ 650 (do ciast drożdżowych) 1kg kg 100 17 Mąka ziemniaczana 1kg kg 250 18 Makaron Czaniec 250g 4-jajeczny (krajanka rosołowa) lub równoważny* szt 700 19 Płatki jęczmienne 0,4 – 1kg kg 60 20 Płatki ryżowe 0,25 – 1kg kg 100 21 Płatki owsiane błyskawiczne 0,4 – 1kg kg 70 22 Ryż długoziarnisty gat. I 1kg kg 500 23 Sól spożywcza 1kg kg 400 Zadanie nr 2 1 Aromat do ciast 10ml szt 20 2 Bazylia 10g szt 15 3 Czosnek granulowany 20g szt 450 4 Cynamon 20g szt 30 5 Fix do potraw meksykańskich 25g szt 20 6 Galaretka owocowa 75g szt 50 7 Gałka muszkat. miel. szt 20 8 Herbata 100g (czarna) liściasta szt 900 9 Imbir mielony 15g szt 20 10 Kakao naturalne ciemne 100g szt 60 11 Kawa zbożowa 500g szt 220 12 Kminek mielony 20g szt 40 13 Kotlety sojowe 100g szt 15 14 Kwasek cytrynowy 50g szt 70 15 Liść laurowy 8g szt 90 16 Lubczyk suszony 10g szt 120 17 Majeranek 10g szt 150 18 Oregano 10g szt 15 19 Papryka słodka 20g szt 250 20 Pieprz czarny, mielony 50g szt 150 21 Proszek do pieczenia 30g szt 30 22 Przyprawa CURRY 20g szt 10 23 Przyprawa warzywna uniwersalna do zup i potraw kg 150 zawartość suszonych warzyw min. 15% 0,4-1 kg 24 Przyprawa ziarenka smaku 200g szt 80 25 Rodzynki 0,2-1 kg kg 10 26 Suchary (bez cukru) 285g szt 30 27 Susz warzywny 100g szt 70 (skład: marchew, seler, pietruszka, lubczyk, por) 28 Tymianek 10g szt 15 29 Ziele angielskie op 15g szt 100 30 Zioła prowansalskie 10g szt 15 31 Żelatyna 50g szt 250 Zadanie nr 3 1 Jaja L szt 25000 Zadanie nr 4 1 Brzoskwinie (puszki) 850g szt 10 2 Chrzan tarty 180-200g szt 70 3 Dżem 260-300g (owoce min. 30g w 100g produktu) szt 350 4 Fasola szparagowa, konserwowa 500ml szt 200 5 Fasola czerwona, konserwowa 400g szt 40 6 Groszek zielony, konserwowy (nie suszony) 400g szt 700 7 Kompot wiśnia 0,9 l szt 180 (masa owoców po odcieku min. 200g) 8 Kompot czarna porzeczka 0,9 l szt 180 (masa owoców po odcieku min. 250g) 9 Koncentrat barszczu czerwonego 300-350ml (sporządzony z zagęszczonego soku z buraków czeronych) szt 40 10 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 190g szt 80 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 1,1 kg pomidorów na opakowanie 11 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 990g szt 160 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30%, lub równoważny* 5,9 kg pomidorów na opakowanie 12 Ketchup 500g szt 50 13 Kukurydza konserwowa 400g szt 100 14 Majonez dekoracyjny 400ml szt 160 15 Mandarynki (puszki) 312g szt 10 16 Marmolada wieloowocowa 600g (twarda) szt 120 17 Miód pszczeli 25g w pudełkach (nie w saszetkach) szt 2200 18 Musztarda 180g-220g szt 500 19 Ocet 0,5 l szt 100 20 Olej 3 l szt 50 21 Olej 1 l szt 200 22 Olej 0,5 l szt 60 23 Ogórek konserwowy 900ml szt 150 24 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g szt 1300 (bez dodatków, skład: mięso drobiowe-14%, wątroba z kurcząt-3%, wątroba wieprzowa, jajka, kasza manna) lub równoważny* 25 Papryka konserwowa 900ml szt 30 26 Powidła śliwkowe 400g szt 200 27 Przyprawa w płynie do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych 0,96 l ; szt 150 składniki: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, E635), ocet, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat. Szklana ciemna butelka 28 Przecier pomidorowy 500g szt 30 29 Szczaw konserwowy 350g szt 100 30 Sok owocowy bez cukru 200ml szt 150 31 Sok przecierowy marchwiowo-owocowy 300-330ml szt 100 typu Kubuś 32 Sos Tatarski 250g szt 30 Zadanie nr 5 1 Makaron świderki 4-jajeczny kg 300 2 Makaron muszelki 4-jajeczny kg 100 3 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg 50 4 Makaron kolanka 4-jajeczny kg 40 5 Makaron razowy 0,3-0,5 kg kg 10 6 Makaron ryżowy 4-jajeczny kg 30 |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | b3f7b614-a627-40a1-a962-fa81278b2fa5 |
Biuletyn | 536463-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego |
Regon | 12701960000000 |
Zamawiajacy adres ulica | Cyrana |
Zamawiajacy adres numer domu | 10 |
Zamawiajacy miejscowosc | Lubliniec |
Zamawiajacy kod pocztowy | 42-700 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 343 564 004, |
Zamawiajacy fax | 343 564 192 |
Zamawiajacy email | administracja@dpskombatant.pl, |
Adres strony url | http:/www.dpskombatant.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Samorządowa jednostka organizacyjna nie mająca osobowości prawnej |
Dostep dokumentow zamowienia | www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl/index.php?idmp=169&r=o |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl/index.php?idmp=169&r=o |
Czy oferty wnioski dostepne | 1 |
Oferty wnioski dostepne | administracja@dpskombatant.pl |
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert | 1 |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im św. Rafała Kalinowskiego, 42-70 Lubliniec, ul. dr E. Cyrana 10 |
Nazwa nadana zamowieniu | Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych |
Numer referencyjny | DAG.26.4.2.20 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Zastrzega prawo grup czesci | 5 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 5 |
Okreslenie przedmiotu | Zadanie nr 1 1 Cukier 1kg kg 2500 2 Cukier puder 500g szt 40 3 Cukier waniliowy 32g szt 250 4 Fasola sucha 1kg kg 30 5 Groch suchy łuskany 1kg kg 30 6 Kasza kukurydziana gat. I, 0,4 – 1kg kg 100 7 Kasza gryczana gat. I, 0,4 – 1kg kg 50 8 Kasza gryczana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 10 9 Kasza jaglana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 10 Kasza jaglana gat. I, 0,4 – 1kg kg 40 11 Kasza jęczmienna gat. I drobna 1kg kg 60 12 Kasza jęczmienna gat. I średnia 1kg kg 200 13 Kasza jęczmienna 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 14 Kasza manna gat. I 1kg kg 200 15 Mąka pszenna typ 450 lub 500 1kg kg 500 16 Mąka pszenna typ 650 (do ciast drożdżowych) 1kg kg 100 17 Mąka ziemniaczana 1kg kg 250 18 Makaron Czaniec 250g 4-jajeczny (krajanka rosołowa) lub równoważny* szt 700 19 Płatki jęczmienne 0,4 – 1kg kg 60 20 Płatki ryżowe 0,25 – 1kg kg 100 21 Płatki owsiane błyskawiczne 0,4 – 1kg kg 70 22 Ryż długoziarnisty gat. I 1kg kg 500 23 Sól spożywcza 1kg kg 400 Zadanie nr 2 1 Aromat do ciast 10ml szt 20 2 Bazylia 10g szt 15 3 Czosnek granulowany 20g szt 450 4 Cynamon 20g szt 30 5 Fix do potraw meksykańskich 25g szt 20 6 Galaretka owocowa 75g szt 50 7 Gałka muszkat. miel. szt 20 8 Herbata 100g (czarna) liściasta szt 900 9 Imbir mielony 15g szt 20 10 Kakao naturalne ciemne 100g szt 60 11 Kawa zbożowa 500g szt 220 12 Kminek mielony 20g szt 40 13 Kotlety sojowe 100g szt 15 14 Kwasek cytrynowy 50g szt 70 15 Liść laurowy 8g szt 90 16 Lubczyk suszony 10g szt 120 17 Majeranek 10g szt 150 18 Oregano 10g szt 15 19 Papryka słodka 20g szt 250 20 Pieprz czarny, mielony 50g szt 150 21 Proszek do pieczenia 30g szt 30 22 Przyprawa CURRY 20g szt 10 23 Przyprawa warzywna uniwersalna do zup i potraw kg 150 zawartość suszonych warzyw min. 15% 0,4-1 kg 24 Przyprawa ziarenka smaku 200g szt 80 25 Rodzynki 0,2-1 kg kg 10 26 Suchary (bez cukru) 285g szt 30 27 Susz warzywny 100g szt 70 (skład: marchew, seler, pietruszka, lubczyk, por) 28 Tymianek 10g szt 15 29 Ziele angielskie op 15g szt 100 30 Zioła prowansalskie 10g szt 15 31 Żelatyna 50g szt 250 Zadanie nr 3 1 Jaja L szt 25000 Zadanie nr 4 1 Brzoskwinie (puszki) 850g szt 10 2 Chrzan tarty 180-200g szt 70 3 Dżem 260-300g (owoce min. 30g w 100g produktu) szt 350 4 Fasola szparagowa, konserwowa 500ml szt 200 5 Fasola czerwona, konserwowa 400g szt 40 6 Groszek zielony, konserwowy (nie suszony) 400g szt 700 7 Kompot wiśnia 0,9 l szt 180 (masa owoców po odcieku min. 200g) 8 Kompot czarna porzeczka 0,9 l szt 180 (masa owoców po odcieku min. 250g) 9 Koncentrat barszczu czerwonego 300-350ml (sporządzony z zagęszczonego soku z buraków czeronych) szt 40 10 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 190g szt 80 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 1,1 kg pomidorów na opakowanie 11 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 990g szt 160 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30%, lub równoważny* 5,9 kg pomidorów na opakowanie 12 Ketchup 500g szt 50 13 Kukurydza konserwowa 400g szt 100 14 Majonez dekoracyjny 400ml szt 160 15 Mandarynki (puszki) 312g szt 10 16 Marmolada wieloowocowa 600g (twarda) szt 120 17 Miód pszczeli 25g w pudełkach (nie w saszetkach) szt 2200 18 Musztarda 180g-220g szt 500 19 Ocet 0,5 l szt 100 20 Olej 3 l szt 50 21 Olej 1 l szt 200 22 Olej 0,5 l szt 60 23 Ogórek konserwowy 900ml szt 150 24 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g szt 1300 (bez dodatków, skład: mięso drobiowe-14%, wątroba z kurcząt-3%, wątroba wieprzowa, jajka, kasza manna) lub równoważny* 25 Papryka konserwowa 900ml szt 30 26 Powidła śliwkowe 400g szt 200 27 Przyprawa w płynie do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych 0,96 l ; szt 150 składniki: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, E635), ocet, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat. Szklana ciemna butelka 28 Przecier pomidorowy 500g szt 30 29 Szczaw konserwowy 350g szt 100 30 Sok owocowy bez cukru 200ml szt 150 31 Sok przecierowy marchwiowo-owocowy 300-330ml szt 100 typu Kubuś 32 Sos Tatarski 250g szt 30 Zadanie nr 5 1 Makaron świderki 4-jajeczny kg 300 2 Makaron muszelki 4-jajeczny kg 100 3 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg 50 4 Makaron kolanka 4-jajeczny kg 40 5 Makaron razowy 0,3-0,5 kg kg 10 6 Makaron ryżowy 4-jajeczny kg 30 |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 39178,80 |
Waluta calosc | PLN |
Data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych warunków |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych warunków |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych warunków |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Oświadczenie w zakresie wskazanym w Rozdziale V ust. 1 SIWZ. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie oświadczenie może być złożone wspólnie, informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu. |
Zakresie warunkow udzialu | 1. Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie okoliczności, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. Wzór oświadczenia stanowi Załącznik Nr 4 do SIWZ. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie oświadczenie takie składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 2. referencje bądź inne dokumenty stanowiące dowód rzetelnej realizacji zamówień o podobnym charakterze przez Wykonawcę w okresie ostatnich 3 lat wystawione przez podmiot na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w okresie ostatnich 3 lat przed upływem składania ofert potwierdzające ich należyte wykonanie. Referencje powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokumenty te składa przynajmniej jeden z Wykonawców. |
Zakresie kryteriow selekcji | formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ wraz z kalkulacją ofertową stanowiącą załącznik nr 2 do SIWZ. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | a) aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp. b) oświadczenie o braku zaległości wobec właściwego Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych – załącznik nr 6 do SIWZ. c) listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej Załącznik Nr 7 do SIWZ. d) Wykonawca może polegać na potencjale technicznym innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował tymi zasobami w trakcie realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia stanowiące załącznik nr 8 do SIWZ. |
Inne dokumenty niewymienione | a) Pełnomocnictwa do reprezentowania Wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej. b) Pełnomocnictwo - w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum). |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Wszelkie zmiany postanowień umowy wymagają dla swojej ważności zachowania formy pisemnego aneksu. 2. Wszelkie zmiany postanowień umowy mogą nastąpić w zakresie określonym w art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych. Zamawiający zastrzega sobie prawo dopuszczenia zmian w umowie w przypadku: a). zmiany ustawowej stawki VAT strony przewidują możliwość zmiany wynagrodzenia o wysokość podaną w obowiązujących przepisach prawa. b) zmiany terminu realizacji umowy – skrócenia w przypadku wyczerpania zakresu przedmiotu umowy c) zmiany oznaczenia Zamawiającego w tym nr ewidencji podatkowej. d) zwiększenia, zmniejszenia lub rezygnacji z zakupu poszczególnych artykułów. e) zwiększenia lub zmniejszenia zamówienia w zakresie 20 % wartości przedmiotu umowy wraz ze zmniejszeniem wynagrodzenia. 3.Niezależnie od zmian opisanych w ust. 2 zmiany umowy mogą nastąpić na podstawie art.15r ustawy z dnia 2 marca 2020 r. o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych. |
IV 4 4 data | 2020-05-28T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Zadanie nr 1 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 10560,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik krotki opis | 1 Cukier 1kg kg 2500 2 Cukier puder 500g szt 40 3 Cukier waniliowy 32g szt 250 4 Fasola sucha 1kg kg 30 5 Groch suchy łuskany 1kg kg 30 6 Kasza kukurydziana gat. I, 0,4 – 1kg kg 100 7 Kasza gryczana gat. I, 0,4 – 1kg kg 50 8 Kasza gryczana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 10 9 Kasza jaglana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 10 Kasza jaglana gat. I, 0,4 – 1kg kg 40 11 Kasza jęczmienna gat. I drobna 1kg kg 60 12 Kasza jęczmienna gat. I średnia 1kg kg 200 13 Kasza jęczmienna 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 14 Kasza manna gat. I 1kg kg 200 15 Mąka pszenna typ 450 lub 500 1kg kg 500 16 Mąka pszenna typ 650 (do ciast drożdżowych) 1kg kg 100 17 Mąka ziemniaczana 1kg kg 250 18 Makaron Czaniec 250g 4-jajeczny (krajanka rosołowa) lub równoważny* szt 700 19 Płatki jęczmienne 0,4 – 1kg kg 60 20 Płatki ryżowe 0,25 – 1kg kg 100 21 Płatki owsiane błyskawiczne 0,4 – 1kg kg 70 22 Ryż długoziarnisty gat. I 1kg kg 500 23 Sól spożywcza 1kg kg 400 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Zadanie nr 2 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 5362,80 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Aromat do ciast 10ml szt 20 2 Bazylia 10g szt 15 3 Czosnek granulowany 20g szt 450 4 Cynamon 20g szt 30 5 Fix do potraw meksykańskich 25g szt 20 6 Galaretka owocowa 75g szt 50 7 Gałka muszkat. miel. szt 20 8 Herbata 100g (czarna) liściasta szt 900 9 Imbir mielony 15g szt 20 10 Kakao naturalne ciemne 100g szt 60 11 Kawa zbożowa 500g szt 220 12 Kminek mielony 20g szt 40 13 Kotlety sojowe 100g szt 15 14 Kwasek cytrynowy 50g szt 70 15 Liść laurowy 8g szt 90 16 Lubczyk suszony 10g szt 120 17 Majeranek 10g szt 150 18 Oregano 10g szt 15 19 Papryka słodka 20g szt 250 20 Pieprz czarny, mielony 50g szt 150 21 Proszek do pieczenia 30g szt 30 22 Przyprawa CURRY 20g szt 10 23 Przyprawa warzywna uniwersalna do zup i potraw kg 150 zawartość suszonych warzyw min. 15% 0,4-1 kg 24 Przyprawa ziarenka smaku 200g szt 80 25 Rodzynki 0,2-1 kg kg 10 26 Suchary (bez cukru) 285g szt 30 27 Susz warzywny 100g szt 70 (skład: marchew, seler, pietruszka, lubczyk, por) 28 Tymianek 10g szt 15 29 Ziele angielskie op 15g szt 100 30 Zioła prowansalskie 10g szt 15 31 Żelatyna 50g szt 250 |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Zadanie nr 3 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 7050,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Jaja L szt 25000 |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Zadanie nr 4 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 12101,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Brzoskwinie (puszki) 850g szt 10 2 Chrzan tarty 180-200g szt 70 3 Dżem 260-300g (owoce min. 30g w 100g produktu) szt 350 4 Fasola szparagowa, konserwowa 500ml szt 200 5 Fasola czerwona, konserwowa 400g szt 40 6 Groszek zielony, konserwowy (nie suszony) 400g szt 700 7 Kompot wiśnia 0,9 l szt 180 (masa owoców po odcieku min. 200g) 8 Kompot czarna porzeczka 0,9 l szt 180 (masa owoców po odcieku min. 250g) 9 Koncentrat barszczu czerwonego 300-350ml (sporządzony z zagęszczonego soku z buraków czeronych) szt 40 10 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 190g szt 80 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 1,1 kg pomidorów na opakowanie 11 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 990g szt 160 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30%, lub równoważny* 5,9 kg pomidorów na opakowanie 12 Ketchup 500g szt 50 13 Kukurydza konserwowa 400g szt 100 14 Majonez dekoracyjny 400ml szt 160 15 Mandarynki (puszki) 312g szt 10 16 Marmolada wieloowocowa 600g (twarda) szt 120 17 Miód pszczeli 25g w pudełkach (nie w saszetkach) szt 2200 18 Musztarda 180g-220g szt 500 19 Ocet 0,5 l szt 100 20 Olej 3 l szt 50 21 Olej 1 l szt 200 22 Olej 0,5 l szt 60 23 Ogórek konserwowy 900ml szt 150 24 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g szt 1300 (bez dodatków, skład: mięso drobiowe-14%, wątroba z kurcząt-3%, wątroba wieprzowa, jajka, kasza manna) lub równoważny* 25 Papryka konserwowa 900ml szt 30 26 Powidła śliwkowe 400g szt 200 27 Przyprawa w płynie do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych 0,96 l ; szt 150 składniki: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, E635), ocet, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat. Szklana ciemna butelka 28 Przecier pomidorowy 500g szt 30 29 Szczaw konserwowy 350g szt 100 30 Sok owocowy bez cukru 200ml szt 150 31 Sok przecierowy marchwiowo-owocowy 300-330ml szt 100 typu Kubuś 32 Sos Tatarski 250g szt 30 |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Zadanie nr 5 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 4105,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Makaron świderki 4-jajeczny kg 300 2 Makaron muszelki 4-jajeczny kg 100 3 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg 50 4 Makaron kolanka 4-jajeczny kg 40 5 Makaron razowy 0,3-0,5 kg kg 10 6 Makaron ryżowy 4-jajeczny kg 30 |
Criterion
Kryteria | Cena brutto oferty |
Znaczenie | 88,00 |
Kryteria | Ilość dni na dostarczenie produktów po otrzymaniu zgłoszenia |
Znaczenie | 6,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 6,00 |