„Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy”

Publication date 2020-06-08
End date 2020-06-19 00:00:00
Instytucja Zespół Szkół w Lipnicy
Miejscowość Lipnica
Województwo pomorskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Przyprawy i przyprawy korzenne,
  • Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej

Szczegóły

Numer ogłoszenia 548440-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 155000003, 152200006, 158700007, 158000006, 32200009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół
w Lipnicy. Dostawy podzielono na 6 części:
• dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu – zgodnie z częścią nr 1 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”);
• dostawa mleka i produktów mleczarskich – zgodnie z częścią nr 2 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”);
• dostawa ryb i mrożonek – zgodnie z częścią nr 3 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”,
• dostawa przypraw i koncentratów – zgodnie z częścią nr 4 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”),
• dostawa pozostałych artykułów spożywczych i deserów – zgodnie z częścią nr 5 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”),
• dostawa warzyw i owoców – zgodnie z częścią nr 6 załącznika „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”.
1. Kody klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV):
Kod CPV: 15100000-9; 15500000-3; 15220000-6; 15870000-7; 15800000-6; 03220000-9.
2. Określone ilości produktów żywnościowych w załączniku nr 1 do SIWZ „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia” zostały podane szacunkowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych.
3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian ilościowych poszczególnych towarów w ramach maksymalnej kwoty określonej na realizację zadań.
4. Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego w sytuacjach zmiany ilości zamawianych artykułów.
5. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w asortymencie i ilościach wynikających z zapotrzebowania składanych bezpośrednio przez Zamawiającego.
• W częściach zamówienia od 2 do 6 informacja o rodzaju i ilości potrzebnego towaru będzie przekazywana z minimalnie 2-dniowym wyprzedzeniem do godz. 12:00, a towar musi zostać dostarczony 2 dni później do godz. 8:00 rano.
• Dla części 1 (dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu) informacja o rodzaju i ilość potrzebnego towaru będzie przekazywana minimalnie jeden dzień przed planowaną dostawą do godz. 10:00, a towar musi zostać dostarczony dnia następnego do godz. 8:00 rano.
- Zamawiający potwierdzi na piśmie przyjęcie dostawy.
6. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami, na koszt i ryzyko Wykonawcy.
7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe (w asortymencie i ilościach wynikających z zamówień) zarówno pod względem norm jakościowych jak i odpowiednim terminem ważności zapewniającym bezpieczne użycie dostarczonych produktów. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami.
8. Rozliczenie dostaw będzie odbywać się raz w miesiącu na podstawie faktury za towar dostarczony w okresie miesiąca. Podstawą płatności będzie prawidłowo wystawiona faktura. Płatność następować będzie na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę zgodnie z terminem płatności zgodnym ze złożoną ofertą.
9. Wykonawca winien posiadać wymagany atest laboratoryjny na oferowane produkty.
10. Rozwiązania równoważne, zgodnie ze swoją definicją, muszą posiadać parametry oraz spełniać standardy nie gorsze niż produkty podane przykładowo.
11. W przypadku towarów posiadających nazwy towarowe ma zastosowanie zapis „lub produkt równoważny”.

12. Szczegółowy wykaz rodzaju i ilości zamawianych produktów w podziale na zadania.

13. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 2cdaccf8-d5d1-4d52-aaa5-f1abd1e39c7e
Biuletyn 548440-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkół w Lipnicy
Regon 77127165000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Szkolna
Zamawiajacy adres numer domu 4
Zamawiajacy miejscowosc Lipnica
Zamawiajacy kod pocztowy 77-130
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo pomorskie
Zamawiajacy telefon 598 217 041
Zamawiajacy fax 598 217 041
Zamawiajacy email l.adamczyk@lipnica.pl
Adres strony url www.bip.lipnica.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.bip.lipnica.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Wymagane jest przesłanie ofert w formie pisemnej- za pośrednictwem operatora pocztowego, w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca. Nie dopuszcza się składania ofert w postaci elektronicznej.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zespól Szkół w Lipnicy ul. Szkolna 4, 77-130 Lipnica (gabinet wice dyrektora (zielony budynek przedszkole)
Nazwa nadana zamowieniu „Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy”
Numer referencyjny ZSL.26.1.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy. Dostawy podzielono na 6 części: • dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu – zgodnie z częścią nr 1 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”); • dostawa mleka i produktów mleczarskich – zgodnie z częścią nr 2 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”); • dostawa ryb i mrożonek – zgodnie z częścią nr 3 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”, • dostawa przypraw i koncentratów – zgodnie z częścią nr 4 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”), • dostawa pozostałych artykułów spożywczych i deserów – zgodnie z częścią nr 5 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”), • dostawa warzyw i owoców – zgodnie z częścią nr 6 załącznika „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”. 1. Kody klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): Kod CPV: 15100000-9; 15500000-3; 15220000-6; 15870000-7; 15800000-6; 03220000-9. 2. Określone ilości produktów żywnościowych w załączniku nr 1 do SIWZ „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia” zostały podane szacunkowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych. 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian ilościowych poszczególnych towarów w ramach maksymalnej kwoty określonej na realizację zadań. 4. Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego w sytuacjach zmiany ilości zamawianych artykułów. 5. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w asortymencie i ilościach wynikających z zapotrzebowania składanych bezpośrednio przez Zamawiającego. • W częściach zamówienia od 2 do 6 informacja o rodzaju i ilości potrzebnego towaru będzie przekazywana z minimalnie 2-dniowym wyprzedzeniem do godz. 12:00, a towar musi zostać dostarczony 2 dni później do godz. 8:00 rano. • Dla części 1 (dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu) informacja o rodzaju i ilość potrzebnego towaru będzie przekazywana minimalnie jeden dzień przed planowaną dostawą do godz. 10:00, a towar musi zostać dostarczony dnia następnego do godz. 8:00 rano. - Zamawiający potwierdzi na piśmie przyjęcie dostawy. 6. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami, na koszt i ryzyko Wykonawcy. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe (w asortymencie i ilościach wynikających z zamówień) zarówno pod względem norm jakościowych jak i odpowiednim terminem ważności zapewniającym bezpieczne użycie dostarczonych produktów. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. 8. Rozliczenie dostaw będzie odbywać się raz w miesiącu na podstawie faktury za towar dostarczony w okresie miesiąca. Podstawą płatności będzie prawidłowo wystawiona faktura. Płatność następować będzie na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę zgodnie z terminem płatności zgodnym ze złożoną ofertą. 9. Wykonawca winien posiadać wymagany atest laboratoryjny na oferowane produkty. 10. Rozwiązania równoważne, zgodnie ze swoją definicją, muszą posiadać parametry oraz spełniać standardy nie gorsze niż produkty podane przykładowo. 11. W przypadku towarów posiadających nazwy towarowe ma zastosowanie zapis „lub produkt równoważny”. 12. Szczegółowy wykaz rodzaju i ilości zamawianych produktów w podziale na zadania. 13. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2021-08-31T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen . W celu poświadczenia, iż brak jest podstaw do wykluczenia Wykonawcy z postępowania o udzielenie zamówienia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 Ustawy, Wykonawca zobowiązany jest złożyć: a) Oświadczenie Wykonawcy o niepodleganiu wykluczeniu z postępowania wg. wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ (DO OFERTY) b) Oświadczenia wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej; w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu (W TERMINIE TRZECH DNI OD DNIA ZAMIESZCZENIA NA STRONIE INTERNETOWEJ ZAMAWIAJĄCEGO INFORMACJI Z OTWARCIA OFERT)
Zakresie warunkow udzialu 7.1.2. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
Inne dokumenty niewymienione 1) Formularz ofertowy (załącznik nr 1 do SIWZ); 2) pełnomocnictwa (jeżeli umocowanie osoby wskazanej w ofercie nie wynika z dokumentów rejestrowych); 3) pełnomocnictwa dla lidera konsorcjum (jeśli oferta składana jest przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia); 4) zobowiązania podmiotu trzeciego do udostępnienia zasobów (jeśli dotyczy).
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zakazuje się zmian istotnych postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy, chyba że zachodzi co najmniej jedna z następujących okoliczności: 1) zmiany zostały przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu lub specyfikacji istotnych warunków zamówienia w postaci jednoznacznych postanowień umownych, które określają ich zakres, w szczególności możliwość zmiany wysokości wynagrodzenia wykonawcy, i charakter oraz warunki wprowadzenia zmian; 2) zmiany dotyczą realizacji dodatkowych dostaw, usług lub robót budowlanych od dotychczasowego Wykonawcy, nieobjętych zamówieniem podstawowym, o ile stały się niezbędne i zostały spełnione łącznie następujące warunki: a) zmiana Wykonawcy nie może zostać dokonana z powodów ekonomicznych lub technicznych, w szczególności dotyczących zamienności lub interoperacyjności sprzętu, usług lub instalacji, zamówionych w ramach zamówienia podstawowego, b) zmiana Wykonawcy spowodowałaby istotną niedogodność lub znaczne zwiększenie kosztów dla Zamawiającego; c) wartość każdej kolejnej zmiany nie przekracza 50 % wartości zamówienia określonej pierwotnie w umowie lub umowie ramowej; 3) zostały spełnione łącznie następujące warunki: a) konieczność zmiany umowy lub umowy ramowej spowodowana jest okolicznościami, których Zamawiający, działając z należytą starannością, nie mógł przewidzieć, b) wartość zmiany nie przekracza 50% wartości zamówienia określonej pierwotnie w umowie. 4) Wykonawcę, któremu Zamawiający udzielił zamówienia, ma zastąpić nowy Wykonawca: a) na podstawie postanowień umownych, o których mowa w pkt 1 b) w wyniku połączenia, podziału, przekształcenia, upadłości, restrukturyzacji lub nabycia dotychczasowego Wykonawcy lub jego przedsiębiorstwa, o ile nowy Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, nie zachodzą wobec niego podstawy wykluczenia oraz nie pociąga to za sobą innych istotnych zmian umowy, c) w wyniku przyjęcia przez Zamawiającego zobowiązań Wykonawcy względem jego podwykonawców; 5) zmiany, niezależnie od ich wartości, nie są istotne w rozumieniu ust. 1e art. 144 ust pzp, 6) łączna wartość zmian jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust 8 i mniejsza od wartości 15 % wartości zamówienia określonej pierwotnie w umowie. 19.3. Zmiana osób wskazanych w ofercie Wykonawcy lub w umowie, przy pomocy których Wykonawca realizuje przedmiot umowy na inne osoby spełniające warunki określone w specyfikacji istotnych warunków zamówienia, według polityki kadrowej Wykonawcy 19.4. Pozostałe zmiany spowodowane następującymi okolicznościami: a. siła wyższa uniemożliwiająca wykonanie przedmiotu umowy zgodnie z SIWZ b. zmiana obowiązującej stawki VAT c. zmiana przepisów podatkowych w zakresie wystawienia faktur, powstania obowiązku podatkowego itp., d. zmiana zakresu przedmiotu umowy w wyniku rezygnacji przez Zamawiającego z realizacji części przedmiotu umowy wraz ze zmniejszeniem wynagrodzenia Wykonawcy e. gdy zaistnieje inna okoliczność prawna, ekonomiczna lub techniczna, skutkująca niemożliwością wykonywania lub należytego wykonania umowy zgodnie z SIWZ, f. wprowadzenia lub zmiany podwykonawcy lub dalszego podwykonawcy robót lub usług lub dostaw, g. zmiana w zakresie zasad rozliczeń i warunków płatności związanych z zawarciem umowy o podwykonawstwo lub dalsze podwykonawstwo. 19.5. Wszystkie powyższe postanowienia stanowią katalog zmian, na które Zamawiający może wyrazić zgodę. Nie stanowią jednocześnie zobowiązania do wyrażenia takiej zgody. 19.6. Strona występująca o zmianę postanowień zawartej umowy zobowiązana jest do udokumentowania zaistnienia okoliczności, o których mowa w ust 1. Wniosek o zmianę postanowień umowy musi być wyrażony na piśmie. 19.7. Zmiana umowy może nastąpić wyłącznie w formie pisemnego aneksu pod rygorem nieważności.
IV 4 4 data 2020-06-19T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 Informacje w związku z RODO Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Wicedyrektor Zespołu Szkół w Lipnicy Stefan , Rudnik ul. Szkolna 4, 77-130 Lipnica • inspektorem ochrony danych osobowych w /Zespole Szkół / jest Pani/Pani Łukasz Golda, adres poczty elektronicznej inspektor@cbi24. 1 • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego /dane identyfikujące postępowanie, np. nazwa, numer/ prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 poz. 1843 ), dalej „ustawa Pzp”; • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; • posiada Pani/Pan: • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **2; • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***3; • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; • nie przysługuje Pani/Panu: • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. 1. Wyjaśnienie: informacja w tym zakresie jest wymagana, jeżeli w odniesieniu do danego administratora lub podmiotu przetwarzającego istnieje obowiązek wyznaczenia inspektora ochrony danych osobowych. 2. Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. 3. Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa • dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu – zgodnie z częścią nr 1 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”);
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa dostawa mleka i produktów mleczarskich
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis dostawa mleka i produktów mleczarskich – zgodnie z częścią nr 2 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”);
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa dostawa ryb i mrożonek
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15220000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis dostawa ryb i mrożonek – zgodnie z częścią nr 3 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”,
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa dostawa przypraw i koncentratów
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15870000-7
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis dostawa przypraw i koncentratów – zgodnie z częścią nr 4 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”),
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa dostawa pozostałych artykułów spożywczych i deserów
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis dostawa pozostałych artykułów spożywczych i deserów – zgodnie z częścią nr 5 dodatku „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”),
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa dostawa warzyw i owoców
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03220000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis dostawa warzyw i owoców – zgodnie z częścią nr 6 załącznika „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”.
  

Criterion

Kryteria termin płatności
Znaczenie 40,00
  
Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)