Dostawy pieczywa i ciasta dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

Publication date 2020-07-15
End date 2020-07-23 00:00:00
Instytucja Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Miejscowość Popów
Województwo śląskie
Branża
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 561934-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

przedmiotem zamówienia na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy pieczywa i ciasta. Zadanie nt 1 - dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu "Baltonowski" kg 3500 2 Chleb pszenno-żytni kg 400 3 Chleb żytni kg 200 4 Chleb razowy kg 200
5 Bułka - baton kg 10 6 Drożdżówka z nadzieniem szt. 4000 7 Bułka pszenna typu "kajzerka" szt. 34000 8 Bułka pszenna typu "graham" szt. 10000 9 Bułka hot - dog szt. 2000 10 Rogale szt. 2000. zadanie nr 2 - dostawy ciast dla COSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" kg 150 2 Rogaliki z nadzieniem kg 150
3 Rolada biszkoptowo-makowa kg 150 4 Rolada z bitą śmietaną kg 150 5 Sernik typu "Wiedeński" kg 250 6 Babeczki kruche kg 100 7 Pączki kg 100 8 Seromakowiec kg 150
9 Ciasto jogurtowe kg 200 10 Makowiec kg 150 11 Babka marmurkowa kg 150 12 Ciasteczka francuskie kg 100 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" kg 150 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" kg 150 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" kg 150 16 Ciasteczka kg 100 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" kg 150 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" kg 150 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" kg 150 20 Piernik kg 150 21 Sernik na zimno kg 150 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 150. Zadanie nr 3 - dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach OZ Sulejów L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Bułka tarta kg 240 2 Kanapka angielka kg 70 3 Chleb pszenno-żytni duży kg 4070 4 Chleb żytni pełnoziarnisty kg 2600 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej kg 2625 6 Bułka pszenna zwykła kg 1440 7 Bułka graham kg 1152
8 Bułka kajzerka kg 720 9 Bułka z kapustą kg 180 10 Zapiekanka kg 216. Zadanie nr 4 - dostawy ciast dla COSSW w Kulach OZ Sulejów. L.P Nazwa artykułu j. m Ilość
1 Pączek drożdżowy kg 144 2 Drożdżówka z nadzieniem kg 200 3 Jagodnik kg 24 4 Rurka z kremem kg 144 5 Ciastko francuskie kg 144 6 Ptyś kg 144 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie kg 144 8 Mini pizza kg 144 9 Sernik kg 200 10 Placek drożdżowy kg 200 11 Babka piaskowa marmurkowa kg 200 12 Ciasto typu Wuzetka kg 200 13 Ciasto miodowe kg 200 14 Ciasto sezamowe kg 200. szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7-7c do SIWZ.


Dodatkowe informacje

GuidZP400 aa5522f9-6a12-4c94-aa0b-1ec714511c01
Biuletyn 561934-N-2020
Zamawiajacy nazwa Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Regon 00067518100000
Zamawiajacy adres ulica Kule
Zamawiajacy adres numer domu 2
Zamawiajacy miejscowosc Popów
Zamawiajacy kod pocztowy 42-110
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 034 3104030,
Zamawiajacy fax 034 3103653
Zamawiajacy email zp_kule@sw.gov.pl ,
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Oferty należy złożyć w formie pisemnej do siedziby Zamawiajacego
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42-110 Popów, pokój nr 3 sekretariat pawilon "Liswarta"
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy pieczywa i ciasta dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.
Numer referencyjny COS-DKW.2232.22.2020.JP
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu przedmiotem zamówienia na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy pieczywa i ciasta. Zadanie nt 1 - dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu "Baltonowski" kg 3500 2 Chleb pszenno-żytni kg 400 3 Chleb żytni kg 200 4 Chleb razowy kg 200 5 Bułka - baton kg 10 6 Drożdżówka z nadzieniem szt. 4000 7 Bułka pszenna typu "kajzerka" szt. 34000 8 Bułka pszenna typu "graham" szt. 10000 9 Bułka hot - dog szt. 2000 10 Rogale szt. 2000. zadanie nr 2 - dostawy ciast dla COSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" kg 150 2 Rogaliki z nadzieniem kg 150 3 Rolada biszkoptowo-makowa kg 150 4 Rolada z bitą śmietaną kg 150 5 Sernik typu "Wiedeński" kg 250 6 Babeczki kruche kg 100 7 Pączki kg 100 8 Seromakowiec kg 150 9 Ciasto jogurtowe kg 200 10 Makowiec kg 150 11 Babka marmurkowa kg 150 12 Ciasteczka francuskie kg 100 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" kg 150 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" kg 150 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" kg 150 16 Ciasteczka kg 100 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" kg 150 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" kg 150 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" kg 150 20 Piernik kg 150 21 Sernik na zimno kg 150 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 150. Zadanie nr 3 - dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach OZ Sulejów L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Bułka tarta kg 240 2 Kanapka angielka kg 70 3 Chleb pszenno-żytni duży kg 4070 4 Chleb żytni pełnoziarnisty kg 2600 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej kg 2625 6 Bułka pszenna zwykła kg 1440 7 Bułka graham kg 1152 8 Bułka kajzerka kg 720 9 Bułka z kapustą kg 180 10 Zapiekanka kg 216. Zadanie nr 4 - dostawy ciast dla COSSW w Kulach OZ Sulejów. L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Pączek drożdżowy kg 144 2 Drożdżówka z nadzieniem kg 200 3 Jagodnik kg 24 4 Rurka z kremem kg 144 5 Ciastko francuskie kg 144 6 Ptyś kg 144 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie kg 144 8 Mini pizza kg 144 9 Sernik kg 200 10 Placek drożdżowy kg 200 11 Babka piaskowa marmurkowa kg 200 12 Ciasto typu Wuzetka kg 200 13 Ciasto miodowe kg 200 14 Ciasto sezamowe kg 200. szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7-7c do SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Za spełniających ten warunek Zamawiający uzna wykonawców, którzy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku doświadczenia, przez co zamawiający rozumie realizację w okresie trzech ostatnich lat minimum dwóch dostaw dla każdej z części, przy czym każda z dostaw powinna dotyczyć odrębnej umowy: • dla części I, III których wartość każdej z dostaw przekracza 40.000,00 zł brutto; • dla części II, IV których wartość każdej z dostaw przekracza 40.000,00 zł brutto;
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy
Zakresie warunkow udzialu Wykaz wykonanych dostaw według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
Inne dokumenty niewymienione 1. Wypełniony i podpisany formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie od zadania nr 1 do 4 stanowiący załącznik nr 2-2c do SIWZ.
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-07-23T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Ofertę należy sporządzić w języku polskim
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu "Baltonowski" 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/. Kształt prostokątny, o wadze 1 kg -1,20 kg, wypiekany w formach . Produkowany na naturalnym kwasie z mąki żytniej i pszennej, fermentujący, posypany makiem. Skórka lekko chropowata i błyszcząca jasno-brązowa. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 3500 2 Chleb pszenno-żytni 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki żytniej i mąki pszennej z dodatkiem ekstraktu słodu jęczmiennego. Chleb wypieczony na przekroju widoczne nasiona słonecznika. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba firmowego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 400 3 Chleb żytni 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki żytniej z dodatkiem mąki pszennej, na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego. Skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba żytniego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 200 4 Chleb razowy 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki razowej na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego. Skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca.Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba razowego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 200 5 Bułka - baton 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 350- 500g. Kolor jasno złoty w przekroju jednolity. Niedopuszczalny : Baton kwaśny ,kruszący się, niedopieczony. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każda bułka-baton powinna być oznakowana etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: Bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 10 6 Drożdżówka z nadzieniem 15812100-4 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Ciasto otrzymane z połączenia mąki, tłuszczu, jaj, cukru, innych surowców, spulchnione drożdżami. Różne kształty o wadze nie mniejszej niż 90 g. Kolor jasno złoty, posypana cukrem pudrem lub wykończona pomadą lub kruszonką. Nadzienie : ser biały, mak, jabłka, jogurt, marmolada,budyń. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: Drożdżówka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie nie krótszym niż 1 dzień. szt 4000 7 Bułka pszenna typu "kajzerka" 15811400-0 Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt nie mniej niż 50g , kształt kopulasty o podstawie okrągłej lub owalnej z poprzecznym podziałem lub bez. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca o barwie od złocistej do jasnobrązowej może być posypana makiem, lub sezamem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem Przydatność do spożycia: Bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt 34000 8 Bułka pszenna typu "graham" 15811400-0 Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej typ 750 , na drożdżach z dodatkiem soli i innych surówców określonych recepturą. Waga 1 sztuki nie mniej niż 50 g. Kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone oraz ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, chropowata o barwie szarozłocistej do ciemnozłocistej, może być posypana ziarnami. Niedopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym , z zakalcem, kruszącym się z obecnością grudek mąki lub soli. Smak i zapach swoisty, typowy dla tego rodzaju pieczywa. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna : bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt 10000 9 Bułka hot - dog 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 90-100g/szt. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka niedopieczona, lub twarda. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień szt 2000 10 Rogale 15811200-8 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego o składzie (mąka pszenna, woda, drożdże, cukier, margaryna, sól , jaja) wypiekany na blachach. Kształt półkolisty, walcowaty o końcach zwężonych z widocznymi na powierzchni warstwami zwiniętego ciasta. Kolor jasnozłoty. Wykończone posypany makiem, sezamem lub kruszonką. Waga wyrobu gotowego nie mniej niż 90 g. Termin przydatności do spożycia nie więcej niż 2 dni od daty produkcji. Niedopuszczalny rogal twardy lub niedopieczony. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: rogal świeży wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt 2000
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy ciast dla COSSW w Kulach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowego, wypiekany na blachach. Biszkopt przekładany kremem otrzymanym z napowietrzonej śmietanki kremowej z galaretką owocową i cukrem pudrem. Wykończony owocami i galaretką owocową . Barwa biszkoptu złocista do jasno-brązowej, masa kremowa delikatna i puszysta przylegająca do biszkoptu. Powierzchnia sucha bez przypaleń i zagnieceń. Galaretka o strukturze jednorodnej. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 2 Rogaliki z nadzieniem 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego w kształcie malutkich rogalików. Nadzienie z kremu budyniowego lub marmolady. Waga jednostkowa 30g- 60g. Każdorazowa dostawa powinna zawierać rogaliki jednakowej wielkości. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej wykończona cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 3 Rolada biszkoptowo-makowa 15812200-5 Wyrób uzyskany z połączenia ciasta biszkoptowego i masy makowej w kształcie rulonu. Wykończony polewą, udekorowany wiórkami kokosowymi lub kolorową posypką. Waga 1 szt nie mniej niż 1,80 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasno-brązowej. Smak słodki, właściwy dla zastosowanych dodatków. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 4 Rolada z bitą śmietaną 15812200-5 Wyrób uzyskany z połączenia ciasta biszkoptowego i masy kremowej otrzymanej z napowietrzonej śmietanki świeżej i paska galaretki owocowej zwinięty w rulon. Ciasto wykończone polewą lub cukrem pudrem. Waga 1 szt nie mniej niż 1,80 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Ściśle połączona z nadzieniem z bitej śmietany. Smak i zapach właściwy dla ciasta biszkoptowego, użytej słodkiej śmietanki. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 5 Sernik typu "Wiedeński" 15812200-5 Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach z dodatkiem kawałków brzoskwiń lub rodzynek. Wykończony polewą i wiórkami kokosowymi. Barwa masy serowej kremowej do jasno-złotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasno-kremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 250 6 Babeczki kruche 15812200-5 Babeczki otrzymane z ciasta kruchego niesłodzonego poprzez wylepienie foremek w kształcie babeczki z wgłębieniem pojemności równej wybitego jajka kurzego. Barwa złocista do jasnobrązowej. Wyrób charakteryzujący się dużą kruchością. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i dodatków .Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 7 Pączki 15812100-4 Wyrób z ciasta drożdżowego. Nadziewany przetworami owocowymi, lub śmietaną wykończony cukrem pudrem lub glazurą. Smażony na tłuszczu. Kształt okrągły, masa 70-100g. Smak i zapach typowy dla drożdżowych wyrobów smażonych. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej. Bez oznak zakalca. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 8 Seromakowiec 15812200-5 Ciasto kruche przełożone masami: makową i serową. Masy przylegające ściśle do siebie. Ciasto wypiekane na blachach, wykończone glazurą, posypane wiórkami kokosowymi lub orzechami itp. Korpusy kruche, plastyczne, jasno-kremowe do żółtej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych dodatków, bez oznak zakalca. Barwa masy serowej kremowa do jasno-złotej. Smak słodkawo -kwaśny charakterystyczny dla zastosowanych składników. Masa makowa zwarta drobnoziarnista. Masy ściśle przylegające do siebie nie wykazujące oznak kruszenia. Mak bez zanieczyszczeń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 9 Ciasto jogurtowe 15812200-5 Ciasto jogurtowe z dodatkami np.(nadzienie o smaku malinowym, kawałki ananasa, owoce sezonowe, kakao ). Całość udekorowana np. prażonym kokosem, żelem lub posypką. Smak i zapach właściwy do użytych składników. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 200 10 Makowiec 15812200-5 Ciasto kruche połączone z masą makową z dodatkiem bakalii. Wykończone paskami z ciasta kruchego i kruszonki. Wypiekane na blachach. W korpusach kruchych charakterystyczna barwa jasnokremowa do żółtej, smak i zapach swoisty, bez oznak kruszenia i rozsypywania. Dobra krajalność. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 11 Babka marmurkowa 15812200-5 Wyrób na bazie ciasta biszkoptowo- tłuszczowego Kształt prostokątny nadany formą w której został wypieczony. Na powierzchni górnej charakterystyczne pęknięcie. Część powierzchni babki może mieć powierzchnie brązową. Waga 900-1000g. Posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych składników lekko słodki wyczuwalny dodatek kakao niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Barwa jasnożółta z brązową. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, przypalenia , połamania. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 12 Ciasteczka francuskie 15812200-5 Wyrób z ciasta francuskiego . Kształt ciastek w formie koperty z nadzieniem sera z dodatkiem budyniu. Ciastka posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kremem budyniowym i masą jagodową, wykończone masą kokosową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" 15812200-5 Ciasto piernikowe z dodatkiem cynamonu, jabłek, bakalii i orzechów. Posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe przełożone warstwą kokosu i kremu budyniowego. Całość wykończona polewą czekoladową z rodzynkami. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się oraz smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 16 Ciasteczka 15812200-5 Ciasteczka kokoski - wyrób uzyskany z masy kokosowej o kształcie gwiazdek o średnicy ok. 5 cm. Ciasteczka kruche - wyrób uzyskany z ciasta kruchego z dodatkiem marmolady. Barwa jasnozłocista. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z masą z prażonych jabłek, galaretki i pianki. Całość posypana cukrem pudrem. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" 15812200-5 Ciasto biszkoptowo-kawowe z dodatkiem wiśni i pianki wiśniowej polane galaretką wiśniową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kremem budyniowo- śmietankowym wymieszane z prażonymi jabłkami. Całość posypana cukrem pudrem i cynamonem. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się, smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 20 Piernik 15812200-5 Ciasta piernikowe przełożone marmoladą, wykończone polewą kakaową i posypkami. Kształt nadany formą. Barwa jasnobrązowa do ciemnobrązowej, struktura średnio porowata. Niedopuszczalne występowanie zakalca i ciemniejszych smug. Warstwa polewy ściśle połączona z miękiszem. Smak i zapach charakterystyczny do użytych składników. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 21 Sernik na zimno 15812200-5 Ciasto biszkoptowo - kakaowe nasączone kawą wyłożone masą serową uzyskaną z sera białego, ubitej śmietany, cukru, żelatyny . Masa serowa przełożona biszkopcikami. Całość udekorowana posypką. Smak i zapach właściwy do użytych składników. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec oznaki przypalenia, ciasto połamane, popękane, rozpadające się, o twardej strukturze, smak i zapach stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego . Wykończony kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach . Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, górna powierzchnia posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy smak. Ciasto bez śladów przypaleń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach OZ w Sulejowie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Bułka tarta 15800000-6 Produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień; struktura i konsystencja: sypka, bez grudek o barwie jasnożółtej; smak i zapach charakterystyczny dla suszonego pieczywa; opakowanie: torba papierowa; waga ok. 500 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 240 2 Kanapka angielka 15811000-6 "Bułka pszenna, podłużna o długości około 30 cm, kształtem i wielkością zbliżona do bochenka chleba. Skład: mąka pszenna typu 500, drożdże, cukier, sól, olej słonecznikowy, letnia woda, kg 70 3 Chleb pszenno-żytni duży 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej i żytniej, na zakwasie, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli; struktura i konsystencja: podłużny, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: suchy w dotyku, krojony; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga 1kg-1,2 kg. Chleb świeży, krojony, pakowany w worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 4070 4 Chleb żytni pełnoziarnisty 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki żytniej razowej, na zakwasie, z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego i ziaren zbóż; struktura i konsystencja: w kształcie podłużnej foremki, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, krojony; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga do 400 g. Chleb krojony, świeży, pakowany w worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 2600 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej, z dodatkiem mąki żytniej oraz grysu kukurydzianego, nasion słonecznika, płatków ziemniaczanych, nasion szałwii hiszpańskiej, soli, siemienia lnianego, pestek dyni; struktura i konsystencja: w kształcie podłużnej foremki, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga do 400 g. Chleb krojony, świeży, pakowanyw worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 2625 6 Bułka pszenna zwykła 15811400-0 Pieczywo spożywcze pszenne, produkowane z mąki pszennej, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, ekstraktu słodowego; struktura i konsystencja: okrągła z poprzecznym podziałem, skórka gładka, błyszcząca, lekko chropowata w miejscu podziału; barwa skórki: złocista do jasności brązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok.100 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 1440 7 Bułka graham 15811400-0 Pieczywo spożywcze mieszane, produkowane z mąki graham z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli: struktura i konsystencja: podłużna, skórka chropowata z widocznymi ziarnami; barwa skórki: jasnobrązowa do ciemnobrązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, równomiernie porowaty; smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok. 80 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 1152 8 Bułka kajzerka 15811400-0 Pieczywo spożywcze pszenne z mąki pszennej, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, ekstraktu słodowego, cukru, tłuszczu; struktura i konsystencja: okrągła z podziałem "na krzyż", skórka gładka, błyszcząca, lekko chropowata w miejscu podziału; barwa skórki: złocista do jasnobrązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty; smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok. 50 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 720 9 Bułka z kapustą 15812121-7 Skład: Ciasto-mąka, margaryna, cukier, jajka, drożdże, sól. Nadzienie: kapusta, pieczarki, cebula, marchwe, olej, sól, pieprz, przyprawy. Produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga od 100g.-150 g. kg 180 10 Zapiekanka 15812121-7 Skład: Bułka pszenna. Nadzienie: pieczarki, cebula, olej, sos boloński, przyprawy. Produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga od 150g.-200g. kg 216
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dostawy ciast dla COSSW w Kulach OZ w Sulejowie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Pączek drożdżowy 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu, z nadzieniem z powideł, kremu budyniowego lub tofi nie mniej niż 20% masy pączka; wykończony glazurą lukrową cukrem pudrem, kształt: okrągły, barwa skórki jasnobrązowa; miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty i wyrośnięty; średnia waga w partii ok.100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 2 Drożdżówka z nadzieniem 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu i innych dodatków smakowych, z nadzieniem nie mniej niż 40 g lub kruszonką min. 20% masy drożdżówki; kształt okrągły lub podłużny, barwa skórki: złocista do jasnobrązowej, miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, wyrośnięty; średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 3 Jagodnik 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu i innych dodatków smakowych, z nadzieniem ze świeżych jagód nie mniej niż 40 g; kształt okrągły lub podłużny, barwa skórki: złocista do jasnobrązowej, miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, wyrośnięty; średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 24 4 Rurka z kremem 15812100-4 Wyrób z ciasta francuskiego, po upieczeniu odznacza się charakterystycznym listkowaniem; nadzienie: krem budyniowy nie mniej niż 40% ciasta; średnia waga w partii ok. 80 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 5 Ciastko francuskie 15812100-4 Wyrób z ciasta francuskiego, odznacza się charakterystycznym listkowaniem, nadzienie: masa serowa, nie mniej niż 40% ciasta, średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 6 Ptyś 15812100-4 Wyrób z ciasta parzonego, nadzienie: krem śmitanowo - budyniowy. Kształt okrągły, waga partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie 15812100-4 Wyrób z ciasta parzonego, nadzienie: krem śmitanowy z dodatkiem brzoskwini. Kształt okrągły, waga partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 8 Mini pizza 15812121-7 Podkład z ciasta drożdżowego, nadzienie: pieczarki, szynka, pomidory, cebula, ser żółty, kukurydza, groszek, produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga ok. 150 g. kg 144 9 Sernik 15812200-5 Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach o wielkości ok. 40-60 cm, wysokość masy serowej ok. 5 cm z dodatkiem kawałków brzoskwiń lub rodzynek, korpusy z ciasta kruchego do grubości 1 cm, wykończone polewą kakaową, udekorowany pomadą białą lub czekoladową. Waga ciasta nie niej niż 8 kg. Barwa masy serowej kremowej do jasnozłotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasnokremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 10 Placek drożdżowy 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego . Wykończony kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach . Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, górna powierzchnia posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy smak. Ciasto bez śladów przypaleń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 11 Babka piaskowa marmurkowa 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowo - tłuszczowego z dodatkiem kakao lub o innych smakach np. cytrynowym, lub pomarańczowym. Kształt prostokątny o dł. ok. 35 cm, szer. ok. 12cm, nadany formą. Posypany cukrem pudrem lub polewą kakaową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 12 Ciasto typu Wuzetka 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kakao; odznacza się lekkością, puszystością, jest porowate i elastyczne, z nadzieniem z bitej śmietany 30% z cukrem pudrem, nie mniej niż 50% całego ciasta, równomiernie rozłożona na całym cieście. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 13 Ciasto miodowe 15812200-5 Ciasto kruche z miodem, przełożone kremem budyniowym i ciastem biszkoptowym, wykończone kremem budyniowym, czekoladą i orzechami włoskimi. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 14 Ciasto sezamowe 15812200-5 Ciasto biszkoptowe, przełożone kremem budyniowym i krówkowym, wykończone zapieczonym sezamem. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200.
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Dodatkowa dostawa realizowana w niedziele
Znaczenie 10,00
  
Kryteria Najkrótszy czas wymiany towaru
Znaczenie 30,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)