Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Publication date | 2020-07-27 |
End date | 2020-08-18 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Miejscowość | Bielsko-Biała |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 566719-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 158000006, 153000001, 150000003, 158100009, 153311709, 31425003, 158400008 |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a), Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b), Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c), Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d), Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e) Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f), Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g), Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h), Pakiet 1i – Ciasta (Załącznik 1i) Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | b021fddd-4d44-4614-8ac8-e35c75a3df35 |
Biuletyn | 566719-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Regon | 72332074000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Wyspiańskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 5 |
Zamawiajacy miejscowosc | Bielsko-Biała |
Zamawiajacy kod pocztowy | 43-300 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 33 812 44 29 |
Zamawiajacy fax | 33 812 44 29 |
Zamawiajacy email | zsgih@op.pl |
Adres strony internetowej narzedzia | www.gastronom.eduportal.bielsko.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy | 1 |
Rodzaj zamawiajacego | 2 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.gastronom.eduportal.bielsko.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | oferty należy dostarczyć do sekretariatu Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | ul. Stanisława Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała |
Nazwa nadana zamowieniu | Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej. |
Numer referencyjny | ZSGiH-K/26/2/2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a), Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b), Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c), Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d), Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e) Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f), Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g), Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h), Pakiet 1i – Ciasta (Załącznik 1i) Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie. |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2020-08-18T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Drób, mięso i jego przetwory |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1a - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Różne produkty spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1b - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Warzywa i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1c - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Nabiał, oleje i tłuszcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1d - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1e - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331170-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1f - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1g - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Dodatki cukiernicze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15840000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1h - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Ciasta |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1i - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 95,00 |
Kryteria | termin płatności |
Znaczenie | 5,00 |