Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.

Publication date 2020-07-27
End date 2020-08-18 00:00:00
Instytucja Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
Miejscowość Bielsko-Biała
Województwo śląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Warzywa przetworzone,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 566719-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 158000006, 153000001, 150000003, 158100009, 153311709, 31425003, 158400008
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej:
Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a),
Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b),
Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c),
Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d),
Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e)
Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f),
Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g),
Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h),
Pakiet 1i – Ciasta (Załącznik 1i)
Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 b021fddd-4d44-4614-8ac8-e35c75a3df35
Biuletyn 566719-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
Regon 72332074000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Wyspiańskiego
Zamawiajacy adres numer domu 5
Zamawiajacy miejscowosc Bielsko-Biała
Zamawiajacy kod pocztowy 43-300
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 33 812 44 29
Zamawiajacy fax 33 812 44 29
Zamawiajacy email zsgih@op.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.gastronom.eduportal.bielsko.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy 1
Rodzaj zamawiajacego 2
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.gastronom.eduportal.bielsko.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny oferty należy dostarczyć do sekretariatu Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres ul. Stanisława Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała
Nazwa nadana zamowieniu Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Numer referencyjny ZSGiH-K/26/2/2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a), Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b), Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c), Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d), Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e) Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f), Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g), Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h), Pakiet 1i – Ciasta (Załącznik 1i) Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1.
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-08-18T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Drób, mięso i jego przetwory
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1a - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Różne produkty spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1b - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Warzywa i owoce
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1c - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Nabiał, oleje i tłuszcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1d - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1e - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1f - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1g - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Dodatki cukiernicze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15840000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1h - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Ciasta
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-09-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakres zamówienia określa załącznik nr 1i - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 95,00
  
Kryteria termin płatności
Znaczenie 5,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)