Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkół z terenu Gminy Dubiecko
Publication date | 2020-08-06 |
End date | 2020-08-14 00:00:00 |
Instytucja | Gmina Dubiecko |
Miejscowość | Dubiecko |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 570838-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkół z terenu Gminy Dubiecko: 1. Publiczna Szkoła Podstawowa w Bachórcu (szkoła A) 2. Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dubiecku (szkoła B) 3. Zespół Szkół w Nienadowej (szkoła C) 4. Zespół Szkół w Przedmieściu Dubieckim (szkoła D) Zadanie podzielone jest na 30 części: Publiczna Szkoła Podstawowa w Bachórcu (szkoła A) Część A-1 – różne artykuły spożywcze Część A-2 – świeże owoce i warzywa Część A-3 – ryby konserwowe i mrożone Część A-4 – mięso i wędliny Część A-5 – pieczywo Część A-6 – warzywa i owoce mrożone Część A-7 – nabiał i jaja Część A-8 – wyroby świeże Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dubiecku (szkoła B) Część B-1 – różne artykuły spożywcze Część B-2 – świeże owoce i warzywa Część B-3 – ryby konserwowe i mrożone Część B-4 – mięso i wędliny Część B-5 – pieczywo Część B-6 – warzywa i owoce mrożone Część B-7 – nabiał i jaja Część B-8 – wyroby świeże Zespół Szkół w Nienadowej (szkoła C) Część C-1 – różne artykuły spożywcze Część C-2 – świeże owoce i warzywa Część C-3 – ryby konserwowe i mrożone Część C-4 – mięso i wędliny Część C-5 – pieczywo Część C-6 – warzywa i owoce mrożone Część C-7 – nabiał i jaja Zespół Szkół w Przedmieściu Dubieckim (szkoła D) Część D-1 – różne artykuły spożywcze Część D-2 – świeże owoce i warzywa Część D-3 – ryby konserwowe i mrożone Część D-4 – mięso i wędliny Część D-5 – pieczywo Część D-6 – warzywa i owoce mrożone Część D-7 – nabiał i jaja Szczegółowe warunki oraz szacunkową ilość przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części zawierają Formularze asortymentowo – cenowe stanowiące Załączniki nr od A-1 do D-7 do SIWZ oraz wzór umowy (Załącznik nr 4 do SIWZ). Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość części przedmiotu zamówienia. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 4c77b313-5bd3-4a24-beaa-5e94bcbbcb22 |
Biuletyn | 570838-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Gmina Dubiecko |
Regon | 65090045300000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Przemyska |
Zamawiajacy adres numer domu | 10 |
Zamawiajacy miejscowosc | Dubiecko |
Zamawiajacy kod pocztowy | 37-750 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podkarpackie |
Zamawiajacy telefon | 166 511 156 |
Zamawiajacy fax | 166 511 156 |
Zamawiajacy email | ugdubiecko@wp.pl |
Adres strony url | www.dubiecko.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 2 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://www.biuletyn.net/nt-bin/start.asp?podmiot=dubiecko/&strona=13&typ=podmenu&typmenu=13&menu=1&podmenu=255&str=1 |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Składanie oferty odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz.U. z 2020 r. poz. 1041 ze zm.), osobiście lub za pośrednictwem posłańca |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Urząd Gminy Dubiecko, ul. Przemyska 10, 37-750 Dubiecko, pok. 102 - sekretariat, I piętro |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkół z terenu Gminy Dubiecko |
Numer referencyjny | OŚW.271.5.2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 30 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkół z terenu Gminy Dubiecko: 1. Publiczna Szkoła Podstawowa w Bachórcu (szkoła A) 2. Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dubiecku (szkoła B) 3. Zespół Szkół w Nienadowej (szkoła C) 4. Zespół Szkół w Przedmieściu Dubieckim (szkoła D) Zadanie podzielone jest na 30 części: Publiczna Szkoła Podstawowa w Bachórcu (szkoła A) Część A-1 – różne artykuły spożywcze Część A-2 – świeże owoce i warzywa Część A-3 – ryby konserwowe i mrożone Część A-4 – mięso i wędliny Część A-5 – pieczywo Część A-6 – warzywa i owoce mrożone Część A-7 – nabiał i jaja Część A-8 – wyroby świeże Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dubiecku (szkoła B) Część B-1 – różne artykuły spożywcze Część B-2 – świeże owoce i warzywa Część B-3 – ryby konserwowe i mrożone Część B-4 – mięso i wędliny Część B-5 – pieczywo Część B-6 – warzywa i owoce mrożone Część B-7 – nabiał i jaja Część B-8 – wyroby świeże Zespół Szkół w Nienadowej (szkoła C) Część C-1 – różne artykuły spożywcze Część C-2 – świeże owoce i warzywa Część C-3 – ryby konserwowe i mrożone Część C-4 – mięso i wędliny Część C-5 – pieczywo Część C-6 – warzywa i owoce mrożone Część C-7 – nabiał i jaja Zespół Szkół w Przedmieściu Dubieckim (szkoła D) Część D-1 – różne artykuły spożywcze Część D-2 – świeże owoce i warzywa Część D-3 – ryby konserwowe i mrożone Część D-4 – mięso i wędliny Część D-5 – pieczywo Część D-6 – warzywa i owoce mrożone Część D-7 – nabiał i jaja Szczegółowe warunki oraz szacunkową ilość przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części zawierają Formularze asortymentowo – cenowe stanowiące Załączniki nr od A-1 do D-7 do SIWZ oraz wzór umowy (Załącznik nr 4 do SIWZ). Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość części przedmiotu zamówienia. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej www.dubiecko.biuletyn.net informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp (Informacja z otwarcia ofert), przekazuje Zamawiającemu – bez odrębnego wezwania ze strony Zamawiającego – oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej – Załącznik nr 3 do SIWZ. W przypadku, gdy Wykonawca nie należy do żadnej grupy kapitałowej, może złożyć oświadczenie wraz z ofertą. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. W przypadku wpłynięcia tylko jednej oferty w ramach niniejszego postępowania złożenie ww. oświadczenia nie jest wymagane. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Zakazuje się istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy, chyba że wystąpią istotne okoliczności których nie można było wcześniej przewidzieć, a które przemawiają za koniecznością zmiany postanowień umowy. 2. Mogą to być: a) zmiana danych Wykonawcy (np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy; b) urzędowa zmiana stawki podatku VAT – w celu dostosowania do aktualnie obowiązującej stawki – bez zmiany wartości netto produktów objętych zmianą jednak nie wcześniej niż po dacie rozpoczęcia jej obowiązywania. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy prawnej do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np. rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy do zmiany cen – zmiany umowy; c) w przypadku zmiany powyżej 3% kwartalnego wskaźnika cen towarów i usług podawanego przez GUS, publikowanego w Monitorze Polskim – o wielkość tegoż wskaźnika, jednak nie wcześniej niż po jego ogłoszeniu. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np. rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy prawnej do zmiany cen; d) zmiany przepisów prawa, których treść oddziałuje bezpośrednio lub pośrednio na postanowienia umowy poprzez dostosowanie treści umowy do bezwzględnie obowiązujących przepisów prawa; e) w przypadku obniżenia cen producenta lub zastosowania promocyjnej obniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umową po cenach odpowiednio obniżonych; f) w przypadku podwyższenia jakości parametrów lub innych cech charakterystycznych dla przedmiotu dostawy, w tym zmiana numeru katalogowego produktu lub nazwy własnej produktu pod warunkiem wprowadzenia na rynek produktu o wyższej jakości, lepszych parametrach lub innych korzystniejszych cechach charakterystycznych, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego produktu, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego; g) w przypadku zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową, w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego; h) w przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji towarów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczania odpowiedników towarów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż towary objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego towaru na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego. 3. Wszelkie zmiany do niniejszej umowy wymagają zgody Zamawiającego oraz pod rygorem nieważności zachowania formy pisemnej w postaci aneksu. 4. Nie stanowi zmiany umowy: a. zmiana osoby reprezentującej po stronie Zamawiającego lub Wykonawcy; b. zmiana pracowników upoważnionych przez Zamawiającego do odbioru towaru. |
IV 4 4 data | 2020-08-14T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Część A-1 – różne artykuły spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-1 do SIWZ |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Część A-2 – świeże owoce i warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-2 do SIWZ |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Część A-3 – ryby konserwowe i mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Część A-4 – mięso i wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-4 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Część A-5 – pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-5 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Część A-6 – warzywa i owoce mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-6 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Część A-7 – nabiał i jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-7 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Część A-8 – wyroby świeże |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr A-8 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Część B-1 – różne artykuły spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-1 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Część B-2 – świeże owoce i warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-2 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Część B-3 – ryby konserwowe i mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | Część B-4 – mięso i wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-4 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 13 |
Zalacznik nazwa | Część B-5 – pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-5 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 14 |
Zalacznik nazwa | Część B-6 – warzywa i owoce mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-6 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 15 |
Zalacznik nazwa | Część B-7 – nabiał i jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-7 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 16 |
Zalacznik nazwa | Część B-8 – wyroby świeże |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr B-8 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 17 |
Zalacznik nazwa | Część C-1 – różne artykuły spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr C-1 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 18 |
Zalacznik nazwa | Część C-2 – świeże owoce i warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr C-2 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 19 |
Zalacznik nazwa | Część C-3 – ryby konserwowe i mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr C-3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 20 |
Zalacznik nazwa | Część C-4 – mięso i wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr C-4 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 21 |
Zalacznik nazwa | Część C-5 – pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr C-5 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 22 |
Zalacznik nazwa | Część C-6 – warzywa i owoce mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr C-6 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 23 |
Zalacznik nazwa | Część C-7 – nabiał i jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr C-7 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 24 |
Zalacznik nazwa | Część D-1 – różne artykuły spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr D-1 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 25 |
Zalacznik nazwa | Część D-2 – świeże owoce i warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr D-2 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 26 |
Zalacznik nazwa | Część D-3 – ryby konserwowe i mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr D-3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 27 |
Zalacznik nazwa | Część D-4 – mięso i wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr D-4 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 28 |
Zalacznik nazwa | Część D-5 – pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr D-5 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 29 |
Zalacznik nazwa | Część D-6 – warzywa i owoce mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr D-6 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 30 |
Zalacznik nazwa | Część D-7 – nabiał i jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-08-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Rodzaj oraz ilość zostały określone w Załączniku nr D-7 do SIWZ. |
Criterion
Kryteria | czas reakcji |
Znaczenie | 40,00 |
Kryteria | cena brutto oferty |
Znaczenie | 60,00 |