GuidZP400 |
aab9b8be-0534-4870-8748-61280d473713
|
Biuletyn |
572479-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa Józefa Nathana w Branicach
|
Regon |
00029105500000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Szpitalna
|
Zamawiajacy adres numer domu |
18
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Branice
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
48-140
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
opolskie
|
Zamawiajacy telefon |
(077) 4034302,
|
Zamawiajacy fax |
(077) 4868446
|
Zamawiajacy email |
sekretariat@swsb.pl,
|
Adres strony url |
www.szpitalbranice.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.szpitalbranice.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
W formie pisemnej, pocztą, kurierem lub osobiście.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
u. Szpitalna 18, 48-140 Branice Specjalistyczny Szpital sekretariat pokój nr 8
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa drobiu i wędlin drobiowych oraz nabiału
|
Numer referencyjny |
PN 12/2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa drobiu, wędlin drobiowych i nabiału. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1A.
|
Cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnego warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnego warunku.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnego warunku.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
oświadczenie
|
Zakresie warunkow udzialu |
oświadczenie
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
W celu potwierdzenia spełnienia warunków dotyczących przedmiotu zamówienia należy przedstawić:
a. dokumenty potwierdzające posiadanie certyfikatu ISO 22000-2005 – system zarządzania bezpieczeństwem żywności.
b. karty techniczne proponowanego asortymentu zawierające co najmniej nazwę asortymentu, dane dostawcy, gramaturę skład, okres przydatności do spożycia, sposób przechowywania.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zakres zmian został opisany w projekcie umowy zał. nr 2 do SIWZ
|
IV 4 4 data |
2020-08-14T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
dostawa drobiu i wędlin drobiowych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Opis zamówienia zawiera załącznik nr 1A
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
dostawa nabiału
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
szczegółowy opis zamówienia zawiera zał. nr 1A
|
| |