GuidZP400 |
348fa8a1-53e0-4f41-ac83-2eda70a51c7c
|
Biuletyn |
573049-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa nr 2 w Zagórzu
|
Regon |
36941583800000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Wolności
|
Zamawiajacy adres numer domu |
10
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Zagórz
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
38-540
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podkarpackie
|
Zamawiajacy telefon |
134653901
|
Zamawiajacy email |
sprudy@op.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
osobiście w kancelarii szkoły lub pocztą
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Szkoła Podstawowa nr 2 w Zagórzu, ul. Wolności 10, 38-540 Zagórz
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zagórzu
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Zastrzega prawo grup czesci |
tak
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
3
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zagórzu w roku szkolnym 2020. Artykuły będą dostarczane w zależności od potrzeb w ilościach zamawianych telefonicznie przez przedstawiciela szkoły. Dostawa nastąpić musi nie później niż w ciągu dwóch dni roboczych od dnia złożenia zamówienia. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych gdzie część (zadanie) stanowi: 2)Produkty zwierzęce, mięso i podroby mięsne, 3)Wyroby piekarskie i ciastkarskie, 5)Drób świeży, Zamawiający zastrzega sobie prawa do zmiany w ilości dostaw w podanych asortymentach. Wykonawca zobowiązuje się do elastycznego reagowania na zmiany zamawiającego. Wszystkie artykuły żywnościowe wchodzące w skład zamówienia i zaoferowane przez wykonawcę powinny spełniać ustanowione polskim prawem normy i przepisy dla artykułów spożywczych.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
4
|
Data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Czy obejmuje ustanowienie |
1
|
IV 4 4 data |
2020-08-19T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 data |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Produkty zwierzęce, mięso i podroby mięsne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
4
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
boczek wędzony, karkówka wieprzowa, kiełbasa schabowa, kiełbasa szynkowa, kości od schabu wędzone, mięso mielone, łopatka wieprzowa, pasztet z pieca, parówka cielęca, rostbef wołowy, schab b/k, szynka domowa, szynka wieprzowa surowa
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Wyroby piekarskie i ciastkarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
4
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
blat francuski 625g, bułka brykiet 50g, bułka kukurydziana 60g, bułka tarta kg, bułka z dynią 50g, bułka grahamka 90g, bułka śniadaniowa 90g, chleb wiejski domowy 500g,chleb mazowiecki 600g, chleb wieloziarnisty 500g, chleb słonecznikowy krojony 500g, chleb tostowy 500g, chleb żytni krojony 500g, ciasto drożdżowe 400g, drożdżówki 90g, precel półfrancusk 80g, rogale z nadzieniem 60g
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Świeży drób
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
4
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Filet z kurczaka, filet z indyka, kiełbasa drobiowa, kości kulinarne drobiowe, kości kulinarne z kaczki, kurczak cały, parówki drobiowe, pasztet drobiowy pieczony, skrzydło indycze, szynka drobiowa 80% mięsa, udko z kurczaka
|
| |