GuidZP400 |
42bedaea-89b0-401b-957e-b0fc95418b90
|
Biuletyn |
576586-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
Regon |
72332074000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Wyspiańskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
5
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Bielsko-Biała
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
43-300
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
33 812 44 29
|
Zamawiajacy fax |
33 812 44 29
|
Zamawiajacy email |
zsgih@op.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
www.gastronom.eduportal.bielsko.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.gastronom.eduportal.bielsko.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
oferty należy dostarczyć do sekretariatu Zespołu Szkół Gastronomicznych i handlowych
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Stanisława Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
Numer referencyjny |
ZSGiH-K/26/3/2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej:
Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h),
Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
|
Cpv glowny przedmiot |
15400000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2020-09-21T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2020-09-04T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 5 okres |
30
|