Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Kluczborku.
Publication date | 2020-08-31 |
End date | 2020-09-09 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny |
Miejscowość | Kluczbork |
Województwo | opolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 579526-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 32121001, 32211117, 32211131, 32223219, 32214103, 153311424, 32211124, 153310007, 32212606, 32211100 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Burak ćwikłowy - CPV 03221111-7 kg 5 000 2 razy w tygodniu 71 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 2. Cebula - CPV 03221113-1 kg 4 000 2 razy w tygodniu 57 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 3. Jabłka - CPV 03222321-9 kg 9 000 2 razy w tygodniu 129 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 4. Kapusta biała - CPV 03221410-3 kg 7 500 Raz w tygodniu 214 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 5. Kapusta kiszona - CPV 15331142-4 kg 3 000 Raz w tygodniu 86 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 6. Marchew jadalna - CPV 03221112-4 kg 12 000 2 razy w tygodniu 171 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 7. Ogórek kiszony – CPV 15331000-7 kg 350 Raz na dwa tygodnie 21 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 8. Pieczarki – CPV 03221260-6 kg 100 Raz na dwa tygodnie 6 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: wolne od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 9. Pietruszka korzeń - CPV 03221110-0 kg 1 300 Raz w tygodniu 37 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 10. Seler korzeń - CPV 03221110-0 kg 1 200 Raz w tygodniu 34 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 11. Ziemniaki - CPV 03212100-1 kg 50 000 2 razy w tygodniu 714 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 z późn. zm.). 2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy. 3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. 6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane (z częstotliwością opisaną w powyższej tabeli przy każdym produkcie) od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu). 7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 5d19cbab-4f0a-4ec4-bf50-3c27dc54c154 |
Biuletyn | 579526-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny |
Regon | 32100000000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Katowicka |
Zamawiajacy adres numer domu | 4 |
Zamawiajacy miejscowosc | Kluczbork |
Zamawiajacy kod pocztowy | 46-200 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | opolskie |
Zamawiajacy telefon | 77 447 20 70 |
Zamawiajacy fax | 77 417 21 70 |
Zamawiajacy email | dkw_kluczbork@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Adres strony internetowej narzedzia | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Nazwa projektu programu | Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Kluczborku |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 96% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | forma pisemna |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Kluczborku ul. Katowicka 4 46-200 Kluczbork |
Czy komunikacja elektroniczna wymaga | 1 |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Kluczborku. |
Numer referencyjny | DKW.2232.10.2020.EK |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Burak ćwikłowy - CPV 03221111-7 kg 5 000 2 razy w tygodniu 71 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 2. Cebula - CPV 03221113-1 kg 4 000 2 razy w tygodniu 57 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 3. Jabłka - CPV 03222321-9 kg 9 000 2 razy w tygodniu 129 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 4. Kapusta biała - CPV 03221410-3 kg 7 500 Raz w tygodniu 214 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 5. Kapusta kiszona - CPV 15331142-4 kg 3 000 Raz w tygodniu 86 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 6. Marchew jadalna - CPV 03221112-4 kg 12 000 2 razy w tygodniu 171 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 7. Ogórek kiszony – CPV 15331000-7 kg 350 Raz na dwa tygodnie 21 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 8. Pieczarki – CPV 03221260-6 kg 100 Raz na dwa tygodnie 6 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: wolne od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 9. Pietruszka korzeń - CPV 03221110-0 kg 1 300 Raz w tygodniu 37 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 10. Seler korzeń - CPV 03221110-0 kg 1 200 Raz w tygodniu 34 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 11. Ziemniaki - CPV 03212100-1 kg 50 000 2 razy w tygodniu 714 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 z późn. zm.). 2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy. 3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. 6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane (z częstotliwością opisaną w powyższej tabeli przy każdym produkcie) od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu). 7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. |
Cpv glowny przedmiot | 03212100-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 108061,89 |
Waluta calosc | pln |
Data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o kt. mowa w art.25 ust.1 pkt 3 ustawy Pzp. |
Zakresie warunkow udzialu | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o kt. mowa w art.25 ust.1 pkt 1 ustawy Pzp. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o kt. mowa w art.25 ust.1 pkt 2 ustawy Pzp. |
Zmiana umowy | 1 |
IV 4 4 data | 2020-09-09T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Burak ćwikłowy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221111-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Burak ćwikłowy - CPV 03221111-7 kg 5 000 2 razy w tygodniu 71 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Cebula |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221113-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 2. Cebula - CPV 03221113-1 kg 4 000 2 razy w tygodniu 57 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Jabłka |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03222321-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 3. Jabłka - CPV 03222321-9 kg 9 000 2 razy w tygodniu 129 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Kapusta biała |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221410-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 4. Kapusta biała - CPV 03221410-3 kg 7 500 Raz w tygodniu 214 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Kapusta kiszona |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331142-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 5. Kapusta kiszona - CPV 15331142-4 kg 3 000 Raz w tygodniu 86 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Marchew jadalna |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221112-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 6. Marchew jadalna - CPV 03221112-4 kg 12 000 2 razy w tygodniu 171 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Ogórek kiszony |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 7. Ogórek kiszony – CPV 15331000-7 kg 350 Raz na dwa tygodnie 21 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Pieczarki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221260-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 8. Pieczarki – CPV 03221260-6 0kg 100 Raz na dwa tygodnie 6 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: wolne od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Pietruszka korzeń |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221110-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 9. Pietruszka korzeń - CPV 03221110-0 kg 1 300 Raz w tygodniu 37 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Seler korzeń |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221110-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 10. Seler korzeń - CPV 03221110-0 kg 1 200 Raz w tygodniu 34 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Ziemniaki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212100-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 11. Ziemniaki - CPV 03212100-1 kg 50 000 2 razy w tygodniu 714 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. |
Criterion
Kryteria | Termin realizacji reklamacji |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Cena brutto oferty |
Znaczenie | 60,00 |