ZAMÓWIENIE PUBLICZNE NA DOSTAWĘ WARZYW I OWOCÓW DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
| Publication date | 2020-08-31 |
| End date | 2020-09-08 00:00:00 |
| Instytucja | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej |
| Miejscowość | Choszczno |
| Województwo | zachodniopomorskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 579409-N-2020 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 153000001 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców do kuchni szpitala w Choszcznie szczegółowo określona w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia umieszczonych na stronie internetowej Zamawiającego wraz z pozostałymi dokumentami przetargowymi. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | ed4a20ee-3c0f-49a3-90ef-48b735be15ec |
| Biuletyn | 579409-N-2020 |
| Zamawiajacy nazwa | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej |
| Regon | 21037354300000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Niedziałkowskiego |
| Zamawiajacy miejscowosc | Choszczno |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 73-200 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | zachodniopomorskie |
| Zamawiajacy telefon | 095 7652438, 7657211 w 143 |
| Zamawiajacy fax | 957 652 410 |
| Zamawiajacy email | przetargi@spzozchoszczno.pl |
| Adres strony url | www.bip.spzozchoszczno.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 3 |
| Dostep dokumentow zamowienia | www.bip.spzozchoszczno.pl |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.bip.spzozchoszczno.pl |
| Nazwa nadana zamowieniu | ZAMÓWIENIE PUBLICZNE NA DOSTAWĘ WARZYW I OWOCÓW DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Oferty lub wnioski | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców do kuchni szpitala w Choszcznie szczegółowo określona w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia umieszczonych na stronie internetowej Zamawiającego wraz z pozostałymi dokumentami przetargowymi. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. |
| Cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Waluta calosc | PLN |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Inne dokumenty niewymienione | • Formularz ofertowy (zał. nr 1 do SIWZ); • Formularz asortymentowo-cenowy (zał. nr 2 do SIWZ); • Załącznik nr 2a do SIWZ - czas realizacji zamówienia • Zatwierdzony projekt umowy (załącznik nr 4 do SIWZ) • Oświadczenie o grupie kapitałowej ( załącznik nr 5 do SIWZ) |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| IV 4 4 data | 2020-09-08T00:00:00+02:00 |
| IV 4 4 godzina | 10:00 |
| IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
| Kryteria | CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA |
| Znaczenie | 40,00 |
| Kryteria | CENA |
| Znaczenie | 60,00 |