POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA DOSTAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I KUCHENNEGO.
Publication date | 2020-09-02 |
End date | 2020-09-08 00:00:00 |
Instytucja | 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy |
Miejscowość | Krosno Odrzańskie |
Województwo | lubuskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 580217-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 390000004, 397111000 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego i kuchennego. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwa zadania: zadanie 1 - dostawa sprzętu gastronomicznego. zadanie 2 - dostawa drobnego sprzętu kuchennego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 0c056dc4-6068-47e3-976c-c0a7e4d129b7 |
Biuletyn | 580217-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy |
Regon | 80519145000000 |
Zamawiajacy adres ulica | Słubicka |
Zamawiajacy adres numer domu | 10 |
Zamawiajacy miejscowosc | Krosno Odrzańskie |
Zamawiajacy kod pocztowy | 66-600 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | lubuskie |
Zamawiajacy telefon | 261 672 404, |
Zamawiajacy fax | 261 672 556 |
Zamawiajacy email | jw5286uzp@wp.pl, |
Adres strony url | www.44wog.wp.mil.pl |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Wojskowa Jednostka Budżetowa |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.44wog.wp.mil.pl |
Nazwa nadana zamowieniu | POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA DOSTAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I KUCHENNEGO. |
Numer referencyjny | 26/ZO/2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego i kuchennego. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwa zadania: zadanie 1 - dostawa sprzętu gastronomicznego. zadanie 2 - dostawa drobnego sprzętu kuchennego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. |
Cpv glowny przedmiot | 39000000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w dniach | 45 |
Informacje na temat katalogow | Termin wykonania zamówienia Dla zadania 1 - 45 dni od dnia podpisania umowy. Dla zadania 2 - 30 dni od dnia podpisania umowy. |
Inne dokumenty niewymienione | Warunkiem udziału w zapytaniu ofertowym jest złożenie oferty zawierającej: 1) Prawidłowo wypełniony i podpisany formularz ofertowy, 2) Katalogi i karty wyrobów, zawierające zdjęcie, nr katalogowy, nazwę producenta i opis przedmiotu |
IV 4 4 data | 2020-09-08T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 12:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Dostawa sprzętu gastronomicznego. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 39711100-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 45 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa sprzętu gastronomicznego. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Dostawa drobnego sprzętu kuchennego |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 39000000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 30 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa drobnego sprzętu kuchennego |
Criterion
Kryteria | cena brutto |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | TERMIN DOSTAWY OD DNIA PODPISANIA UMOWY |
Znaczenie | 40,00 |