POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA DOSTAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I KUCHENNEGO.

Publication date 2020-09-02
End date 2020-09-08 00:00:00
Instytucja 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Miejscowość Krosno Odrzańskie
Województwo lubuskie
Branża
  • Meble (włącznie z biurowymi), wyposażenie, urządzenia domowe (z wyłączeniem oświetlenia) i środki czyszczące,
  • Elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego do użytku ze środkami spożywczymi

Szczegóły

Numer ogłoszenia 580217-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 390000004, 397111000
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego i kuchennego. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwa zadania:
zadanie 1 - dostawa sprzętu gastronomicznego.
zadanie 2 - dostawa drobnego sprzętu kuchennego.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 0c056dc4-6068-47e3-976c-c0a7e4d129b7
Biuletyn 580217-N-2020
Zamawiajacy nazwa 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Regon 80519145000000
Zamawiajacy adres ulica Słubicka
Zamawiajacy adres numer domu 10
Zamawiajacy miejscowosc Krosno Odrzańskie
Zamawiajacy kod pocztowy 66-600
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo lubuskie
Zamawiajacy telefon 261 672 404,
Zamawiajacy fax 261 672 556
Zamawiajacy email jw5286uzp@wp.pl,
Adres strony url www.44wog.wp.mil.pl
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Wojskowa Jednostka Budżetowa
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.44wog.wp.mil.pl
Nazwa nadana zamowieniu POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA DOSTAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I KUCHENNEGO.
Numer referencyjny 26/ZO/2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego i kuchennego. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwa zadania: zadanie 1 - dostawa sprzętu gastronomicznego. zadanie 2 - dostawa drobnego sprzętu kuchennego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych.
Cpv glowny przedmiot 39000000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w dniach 45
Informacje na temat katalogow Termin wykonania zamówienia Dla zadania 1 - 45 dni od dnia podpisania umowy. Dla zadania 2 - 30 dni od dnia podpisania umowy.
Inne dokumenty niewymienione Warunkiem udziału w zapytaniu ofertowym jest złożenie oferty zawierającej: 1) Prawidłowo wypełniony i podpisany formularz ofertowy, 2) Katalogi i karty wyrobów, zawierające zdjęcie, nr katalogowy, nazwę producenta i opis przedmiotu
IV 4 4 data 2020-09-08T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawa sprzętu gastronomicznego.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 39711100-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w dniach 45
Zalacznik krotki opis Dostawa sprzętu gastronomicznego.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawa drobnego sprzętu kuchennego
Zalacznik cpv glowny przedmiot 39000000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w dniach 30
Zalacznik krotki opis Dostawa drobnego sprzętu kuchennego
  

Criterion

Kryteria cena brutto
Znaczenie 60,00
  
Kryteria TERMIN DOSTAWY OD DNIA PODPISANIA UMOWY
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)