| GuidZP400 |
766f84d3-fba6-4f92-8aef-ed9563566316
|
| Biuletyn |
583381-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Mazurskie Centrum Zdrowia Szpital Powiatowy Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
| Regon |
51946111000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. 3-go Maja
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
17
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Węgorzewo
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
11-600
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
| Zamawiajacy telefon |
874 273 252
|
| Zamawiajacy fax |
874 273 252
|
| Zamawiajacy email |
sekretariat@szpitalwegorzewo.pl
|
| Adres strony url |
www.mazurskiecentrumzdrowia.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
9
|
| Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
www.mazurskiecentrumzdrowia.pl
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.mazurskiecentrumzdrowia.pl
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
|
| Numer referencyjny |
MCZ/PNż/2020II
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych). Wykonawca zobowiązany jest, w ramach zamówienia, dostarczyć komplet naczyń, sztućców, naczyń do picia wielokrotnego użytku, do porcjowania i spożywania posiłków przez pacjentów oraz do odbioru wykorzystanych naczyń po posiłkach z wyznaczonego miejsca. Ogólna ilość dostaw/ osobodni – 41 055, gdzie 1 osobodzień to całodzienne wyżywienie pacjenta tj. śniadanie, obiad , kolacja. Średnie miesięczne ilości osobodni –2 737: śniadanie – 2 737 szt.; obiad - 2 737 szt.; kolacja - 2 737 szt. Podana przez Zamawiającego przewidywana ilość osobodni będąca przedmiotem niniejszego postępowania przetargowego jest średnią szacunkową i w trakcie realizacji umowy może ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu) w zależności od bieżących rzeczywistych potrzeb Zamawiającego wynikających z ilości hospitalizowanych pacjentów.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15894220-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Okres w miesiacach |
15
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający wymaga aktualnego odpisu z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia oraz podpisanego oświadczenia dotyczącego spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnego z załącznikiem nr 2 do SIWZ.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający wymaga aby Wykonawca wykazał co najmniej, że posiada opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę ubezpieczenia nie niższą niż 200.000 PLN (dwieście tysięcy złotych) ogółem i min. 100.000 zł dla jednego zdarzenia, obejmującą m. in. zatrucia pokarmowe i zdarzenia losowe oraz podpisanego oświadczenia dotyczącego spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnego z załącznikiem nr 2 do SIWZ.
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
a/ zaświadczenie właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego potwierdzające, że blok żywieniowy jest pod stałym nadzorem sanitarnym i może świadczyć usługi w zakresie sporządzania i dostaw posiłków na rzecz pacjentów szpitala, b/ Decyzja Państwowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzająca środki transportu do przewozu posiłków, z podaniem marki i numeru rejestracyjnego, c/ Oświadczenie Wykonawcy, iż do sporządzania posiłków zatrudnione są/ będą osoby posiadające aktualne książeczki zdrowia (w formularzu oferty), d/ Oświadczenie, iż wyposażenie kuchni, urządzenia techniczne, termosy i pojemniki posiadają atesty dopuszczające do kontaktu z żywnością oraz o wdrożeniu/ wdrażaniu i stosowaniu systemu HACCP (w formularzu oferty),
|
| IV 4 4 data |
2020-09-17T00:00:00+02:00
|
| IV 4 4 godzina |
11:30
|
| IV 4 5 okres |
30
|