dostawa nabiału
Publication date | 2020-09-22 |
End date | 2020-09-30 00:00:00 |
Instytucja | ZOZ Szpitala Powiatowego w Sochaczewie |
Miejscowość | Sochaczew |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 587882-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 155100006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Mleko 2%, (opk. 1 litr) Pakowane w folie, min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 2. Śmietana 18% 200-250 g min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 3. Ser biały półtłusty, pakowany w pergamin, opk. 1 kg min. okres przydatności do spożycia 7 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 4. Ser żółty, twardy typu Gouda - plastry min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 5. Ser żółty, twardy typu Gouda - blok min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 6. Ser żółty wędzony typu Rolada Ustrzycka min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 7. Serek śmietankowo-kremowy, jogurtowy, naturalny 120-135 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 8. Serek homogenizowany naturalny 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 9. Serek homogenizowany (waniliowy, owocowy) 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 15 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 10. Jogurt owocowy 100-160 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 11. Jogurt naturalny bez cukru 100-160g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 12. Kefir 110-190 g min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 13. Masło 82% tłuszczu 200 g (kostka) Bez dodatków tłuszczów roślinnych, min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 61019f79-29f7-4ab3-a594-2bb15fbe6a94 |
Biuletyn | 587882-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | ZOZ Szpitala Powiatowego w Sochaczewie |
Regon | 17222233000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Batalionów Chłopskich |
Zamawiajacy adres numer domu | 42436 |
Zamawiajacy miejscowosc | Sochaczew |
Zamawiajacy kod pocztowy | 96-500 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | mazowieckie |
Zamawiajacy telefon | 468 649 521 |
Zamawiajacy fax | 468 649 525 |
Zamawiajacy email | dor@szpitalsochaczew.pl |
Adres strony url | www.szpitalsochaczew.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 3 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.szpitalsochaczew.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zespół Opieki Zdrowotnej Szpitala Powiatowego w Sochaczewie, ul. Batalionów Chlopskich 3/7, 96-500 Sochaczew, sekretariat pok. 145 |
Nazwa nadana zamowieniu | dostawa nabiału |
Numer referencyjny | EK-ZZ/ZP.261.54.D.2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Mleko 2%, (opk. 1 litr) Pakowane w folie, min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 2. Śmietana 18% 200-250 g min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 3. Ser biały półtłusty, pakowany w pergamin, opk. 1 kg min. okres przydatności do spożycia 7 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 4. Ser żółty, twardy typu Gouda - plastry min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 5. Ser żółty, twardy typu Gouda - blok min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 6. Ser żółty wędzony typu Rolada Ustrzycka min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 7. Serek śmietankowo-kremowy, jogurtowy, naturalny 120-135 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 8. Serek homogenizowany naturalny 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 9. Serek homogenizowany (waniliowy, owocowy) 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 15 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 10. Jogurt owocowy 100-160 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 11. Jogurt naturalny bez cukru 100-160g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 12. Kefir 110-190 g min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 13. Masło 82% tłuszczu 200 g (kostka) Bez dodatków tłuszczów roślinnych, min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) |
Cpv glowny przedmiot | 15510000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 71358,00 |
Waluta calosc | pln |
Okres w miesiacach | 12 |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zdolności technicznej lub zawodowej. Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że dysponuje: - obiektem do produkcji lub przechowywania i sprzedaży przedmiotu zamówienia - środkiem transportu do przewozu artykułów spożywczych dopuszczonych przez Inspekcje Sanitarną. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | 5. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia, może wezwać wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń lub dokumentów: a) Decyzja Inspekcji Sanitarnej dopuszczająca obiekt do produkcji i sprzedaży przedmiotu zamówienia b) Decyzja Inspekcji Sanitarnej dopuszczająca środek transportu do przewozu artykułów spożywczych. c) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy. |
Inne dokumenty niewymienione | W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy spełniają wymagania określone w SIWZ, Wykonawca, wraz z ofertą złoży następujące dokumenty: 1. potwierdzony opis przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do siwz, 2. deklaracja o wdrożeniu HACCP, |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zgodnie z zapisami projektu umowy stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ |
IV 4 4 data | 2020-09-30T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 11:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |