dostawa nabiału

Publication date 2020-09-22
End date 2020-09-30 00:00:00
Instytucja ZOZ Szpitala Powiatowego w Sochaczewie
Miejscowość Sochaczew
Województwo mazowieckie
Branża
  • Mleko i śmietana

Szczegóły

Numer ogłoszenia 587882-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 155100006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Mleko 2%, (opk. 1 litr) Pakowane w folie, min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
2. Śmietana 18% 200-250 g min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
3. Ser biały półtłusty, pakowany w pergamin, opk. 1 kg min. okres przydatności do spożycia 7 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
4. Ser żółty, twardy typu Gouda - plastry min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
5. Ser żółty, twardy typu Gouda - blok min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
6. Ser żółty wędzony typu Rolada Ustrzycka min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
7. Serek śmietankowo-kremowy, jogurtowy, naturalny 120-135 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
8. Serek homogenizowany naturalny 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
9. Serek homogenizowany (waniliowy, owocowy) 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 15 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
10. Jogurt owocowy 100-160 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
11. Jogurt naturalny bez cukru 100-160g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
12. Kefir 110-190 g min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
13. Masło 82% tłuszczu 200 g (kostka) Bez dodatków tłuszczów roślinnych, min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)

Dodatkowe informacje

GuidZP400 61019f79-29f7-4ab3-a594-2bb15fbe6a94
Biuletyn 587882-N-2020
Zamawiajacy nazwa ZOZ Szpitala Powiatowego w Sochaczewie
Regon 17222233000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Batalionów Chłopskich
Zamawiajacy adres numer domu 42436
Zamawiajacy miejscowosc Sochaczew
Zamawiajacy kod pocztowy 96-500
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo mazowieckie
Zamawiajacy telefon 468 649 521
Zamawiajacy fax 468 649 525
Zamawiajacy email dor@szpitalsochaczew.pl
Adres strony url www.szpitalsochaczew.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 3
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.szpitalsochaczew.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny pisemnie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zespół Opieki Zdrowotnej Szpitala Powiatowego w Sochaczewie, ul. Batalionów Chlopskich 3/7, 96-500 Sochaczew, sekretariat pok. 145
Nazwa nadana zamowieniu dostawa nabiału
Numer referencyjny EK-ZZ/ZP.261.54.D.2020
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu 1. Mleko 2%, (opk. 1 litr) Pakowane w folie, min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 2. Śmietana 18% 200-250 g min. okres przydatności do spożycia 4 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 3. Ser biały półtłusty, pakowany w pergamin, opk. 1 kg min. okres przydatności do spożycia 7 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 4. Ser żółty, twardy typu Gouda - plastry min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 5. Ser żółty, twardy typu Gouda - blok min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 6. Ser żółty wędzony typu Rolada Ustrzycka min. okres przydatności do spożycia 30 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 7. Serek śmietankowo-kremowy, jogurtowy, naturalny 120-135 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 8. Serek homogenizowany naturalny 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 9. Serek homogenizowany (waniliowy, owocowy) 150-180 g min. okres przydatności do spożycia 15 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 10. Jogurt owocowy 100-160 g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 11. Jogurt naturalny bez cukru 100-160g min. okres przydatności do spożycia 20 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 12. Kefir 110-190 g min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu) 13. Masło 82% tłuszczu 200 g (kostka) Bez dodatków tłuszczów roślinnych, min. okres przydatności do spożycia 10 dni od dostawy (widoczny termin przydatności do spożycia na opakowaniu)
Cpv glowny przedmiot 15510000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 71358,00
Waluta calosc pln
Okres w miesiacach 12
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zdolności technicznej lub zawodowej. Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że dysponuje: - obiektem do produkcji lub przechowywania i sprzedaży przedmiotu zamówienia - środkiem transportu do przewozu artykułów spożywczych dopuszczonych przez Inspekcje Sanitarną.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 5. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia, może wezwać wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń lub dokumentów: a) Decyzja Inspekcji Sanitarnej dopuszczająca obiekt do produkcji i sprzedaży przedmiotu zamówienia b) Decyzja Inspekcji Sanitarnej dopuszczająca środek transportu do przewozu artykułów spożywczych. c) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy.
Inne dokumenty niewymienione W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy spełniają wymagania określone w SIWZ, Wykonawca, wraz z ofertą złoży następujące dokumenty: 1. potwierdzony opis przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do siwz, 2. deklaracja o wdrożeniu HACCP,
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zgodnie z zapisami projektu umowy stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ
IV 4 4 data 2020-09-30T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)