| GuidZP400 |
bb102fb0-4e0d-4589-a928-1b187162280b
|
| Biuletyn |
608405-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
|
| Regon |
00067518100000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
Kule
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
2
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Popów
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
42-110
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
| Zamawiajacy telefon |
034 3104030,
|
| Zamawiajacy fax |
034 3103653
|
| Zamawiajacy email |
zp_kule@sw.gov.pl ,
|
| Adres strony url |
https://www.zp.sw.gov.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
oferty należy złożyć w formie pisemnej do siedziby Zamawiającego
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42-110 Popów, Pokójnr 3 sekretariat pawilon "Liswarta"
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawy artykułów spożywczych do COSSW w Kulach w roku 2021.
|
| Numer referencyjny |
COS-DKW.2232.38.2020.MS
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, są dostawy artykułów spożywczych w roku 2021 w tym zup, sosów oraz wody i soków. L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Groch połówki kg 100; 2 Orzechy włoskie łuskane. kg 6; 3 Fasola biała „Jaś” kg 80; 4 Rodzynki kg 15; 5 Ogórek kiszony kg 400; 6 Kapusta kiszona kg 800; 7 Minikolby kukurydzy kg 10; 8 Przecier ogórkowy kg 50; 9 Szczaw konserwowy kg 50; 10 Koncentrat buraczany l 20; 11 Seler konserwowy łagodny kg 60; 12 Pieczarki marynowane kg 10; 13 Pieczarki krojone kg 30; 14 Papryka konserwowa kg 250; 15 Chrzan tarty kg 50; 16 Pomidory krojone kg 30; 17 Koncentrat pomidorowy kg 220; 18 Groszek konserwowy kg 200; 19 Fasola konserwowa czerwona kg 40; 20 Kukurydza konserwowa kg 200; 21 Ogórek konserwowy kg 400; 22 Żurawina mięsa kg 10; 23 Dżem niskosłodzony kg 50; 24 Dżem wysoko słodzony kg 200; 25 Ananas w syropie kg 100; 26 Brzoskwinie w syropie kg 50; 27 Śliwki suszone kalifornijskie kg 35; 28 Olej roślinny popularny l 600; 29 Oliwa z oliwek l 5; 30 Mąka pszenna kg 500; 31 Kasza jęczmienna kg 200; 32 Kasza manna kg 50; 33 Kasza gryczana kg 100; 34 Płatki – musli kg 5; 35 Płatki czekoladowe kg 25; 36 Płatki kukurydziane kg 25; 37 Płatki z miodem kg 25; 38 Ryż biały kg 320; 39 Mąka ziemniaczana kg 120; 40 Kwasek cytrynowy kg 4; 41 Bułka tarta kg 220; 42 Groszek ptysiowy kg 20; 43 Paluszki solone kg 40; 44 Grzanki kg 15; 45 Cukier kg 1200; 46 Miód kg 200; 47 Napój kakaowy kg 20; 48 Czekolada mleczna szt 2000; 49 Krem o smaku czekoladowym kg 100; 50 Wafelek w czekoladzie szt 3000; 51 Makaron gruby kg 250; 52 Makaron nitki kg 50; 53 Zacierki kg 30; 54 Makaron ryżowy kg 40; 55 Makaron lasagne kg 60; 56 Kawa rozpuszczalna kg 25; 57 Kawa naturalna kg 10; 58 Herbata expresowa kg 100; 59 Liść laurowy kg 1; 60 Majeranek kg 4; 61 Papryka mielona słodka kg 3; 62 Ziele angielskie kg 3; 63 Tymianek kg 1; 64 Ocet spirytus. 10% l 50; 65 Ketchup kg 300; 66 Musztarda delikatesowa stołowa kg 120; 67 Przyprawa do potraw kg 40; 68 Przyprawa do mięsa kg 20; 69 Przyprawa do ryb kg 6; 70 Przyprawa do zup w płynie uniwersalna l 100; 71 Przyprawa do potraw poddawanych obróbce term. kg 40; 72 Przyprawa do kurczaka kg 20; 73 Przyprawa gyros kg 1; 74 Przyprawa curry kg 1; 75 Czosnek granulowany kg 3; 76 Przyprawa do potraw typu "Kucharek" kg 40; 77 Majonez dekoracyjny l 300; 78 Gałka muszkatołowa kg 1; 79 Cynamon kg 1; 80 Pieprz czarny kg 15; 81 Zioła prowansalskie kg 1; 82 Sól jodowana kg 200; 83 Sól czosnkowa kg 3; 84 Żelatyna spożywcza kg 10; 85 Żurek w płynie l 150; 86 Proszek do pieczenia kg 1; 87 Cukier waniliowy kg 1; 88 Pasztet drobiowy kg 100; 89 Konserwa mięsna- kg 100; 90 Sos myśliwski kg 5; 91 Sos sałatkowy ogrodowy kg 10; 92 Sos z zielonym pieprzem kg 10; 93 Sos do spagetti kg 5; 94 Sos węgierski kg 5; 95 Zupa szparagowa kg 10; 96 Żurek w proszku kg 25; 97 Rosół z kury kg 25; 98 Zupa porowa kg 10; 99 Sos tomato pronto kg 15; 100 Sok owocowy l 600; 101 Sok pomarańczowy l 2000; 102 Sok jabłkowy l 500; 103 Woda mineralna 0,5l l 5000; 104 Woda mineralna 1,5 l l 9000; Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data rozpoczecia |
2021-03-02T00:00:00+01:00
|
| Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Za spełniających ten warunek Zamawiający uzna wykonawców, którzy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy produktów spożywczych w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku doświadczenia, przez co zamawiający rozumie realizację w okresie trzech ostatnich lat minimum dwóch dostaw produktów spożywczych w ramach odrębnych umów, których sumaryczna wartość zamówień przekracza kwotę 50 000,00 zł brutto dla każdej z nich. Jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy spełnienie niniejszego warunku powinno nastąpić w tym okresie. Wykonawcy muszą podać Zamawiającemu dane dotyczące zrealizowanych w tym okresie dostaw ze wskazaniem wartość, opisu przedmiotu wykonanej dostawy, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie.
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1.
|
| Zakresie warunkow udzialu |
Wykaz wykonanych dostaw według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
|
| Inne dokumenty niewymienione |
1. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP.
2. Wypełniony i podpisany formularz oferty - załącznik nr 1.
3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy - załącznik nr 2.
|
| IV 4 4 data |
2020-11-20T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:30
|
| IV 4 4 jezyki |
ofertę należy sporządzić w języku polskim
|
| IV 4 5 okres |
30
|