Dostawa artykułów spożywczych różnych i jaj kurzych
| Publication date | 2020-11-19 |
| End date | 2020-11-30 00:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny w Koronowie |
| Miejscowość | Koronowo |
| Województwo | kujawsko-pomorskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 611430-N-2020 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 153310001, 158630005, 31425003, 153311424 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Grupa 1: 1. Sałatka warzywna (cebula, marchew, kapusta, papryka czerwona) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997 2. Sałatka warzywna (kapusta, cebula, marchew, burak czerwony) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997 3. Sałatka szwedzka – 800 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997 4. Groszek konserwowy – 120 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803 5. Koncentrat pomidorowy 30 % – 1 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601 Grupa 2: 1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg – 650 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg – 1000 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006 3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 2 500 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg – 70 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002 6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 45 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 50 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A – 86965:1997/Az1:2002 8) Liść laurowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 45 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A – 86965:1997/Az1:2002 9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 10)Papryka ostra mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 11) Czosnek granulowany w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 130 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 7 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 2 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A – 86955:1997/Az1:2002 15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 4 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg – 300 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004 17) Ketchup w opakowaniach 1-5 kg – 600 kg, nomenklatura CPV: 15871230-5, PN-A86964:2002/Az1:2004 18) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l– 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 19) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l – 500 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003 20) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 – 3 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004, 21) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg – 150 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 22) Kisiel truskawkowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg – 15 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 23) Pieprz ziołowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 25 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5 GRUPA 3: 1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie – symbol “M”, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 – 84 000 szt. GRUPA 4: 1. Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi, drobno szatkowana, o swoistym smaku i zapachu – 8 000 kg,( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV:15331142-4, PN-72/A-77700:2006 2. Ogórki kiszone o swoistym zapachu i smaku – 1 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-/A-77701:1997 |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | 00ef2727-f344-4589-aa2e-7de2b0591c7d |
| Biuletyn | 611430-N-2020 |
| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Koronowie |
| Regon | 31962900000000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Bydgoska |
| Zamawiajacy adres numer domu | 27 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Koronowo |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 86-010 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | kujawsko-pomorskie |
| Zamawiajacy telefon | 0 52 382 22 11 |
| Zamawiajacy fax | 0 52 382 09 00 |
| Zamawiajacy email | dkw_koronowo@sw.gov.pl |
| Adres strony url | www.sw.gov.pl; |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | ZAKŁAD KARNY |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | BYDGOSKA 27, 86-010 Koronowo |
| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa artykułów spożywczych różnych i jaj kurzych |
| Numer referencyjny | D/Kw.2232.13.2020 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Grupa 1: 1. Sałatka warzywna (cebula, marchew, kapusta, papryka czerwona) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997 2. Sałatka warzywna (kapusta, cebula, marchew, burak czerwony) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997 3. Sałatka szwedzka – 800 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997 4. Groszek konserwowy – 120 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803 5. Koncentrat pomidorowy 30 % – 1 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601 Grupa 2: 1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg – 650 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg – 1000 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006 3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 2 500 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg – 70 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002 6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 45 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 50 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A – 86965:1997/Az1:2002 8) Liść laurowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 45 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A – 86965:1997/Az1:2002 9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 10)Papryka ostra mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 11) Czosnek granulowany w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 130 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 7 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 2 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A – 86955:1997/Az1:2002 15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 4 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg – 300 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004 17) Ketchup w opakowaniach 1-5 kg – 600 kg, nomenklatura CPV: 15871230-5, PN-A86964:2002/Az1:2004 18) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l– 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 19) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l – 500 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003 20) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 – 3 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004, 21) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg – 150 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 22) Kisiel truskawkowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg – 15 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 23) Pieprz ziołowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 25 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5 GRUPA 3: 1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie – symbol “M”, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 – 84 000 szt. GRUPA 4: 1. Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi, drobno szatkowana, o swoistym smaku i zapachu – 8 000 kg,( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV:15331142-4, PN-72/A-77700:2006 2. Ogórki kiszone o swoistym zapachu i smaku – 1 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-/A-77701:1997 |
| Cpv glowny przedmiot | 15331000-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz) |
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz) |
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz) |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | 1. W celu wykazania spełniania przez wykonawców warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych tj. warunków określonych w niniejszej siwz w rozdziale VIII pkt 1, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty: 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do niniejszej siwz). 2. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia wykonawców z postępowania o udzielenie zamówienia, o których mowa w art. 24 ust. 1 i 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, tj. warunków określonych w niniejszej siwz w rozdziale VIII pkt 3, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty: 1) podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (załącznik nr 3 do niniejszej siwz); Informacje zawarte w oświadczeniach będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oświadczenia te Wykonawca składa zgodnie ze wzorami stanowiącymi Załącznik nr 2 i 3. 3. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu zamieszcza informację o tych podmiotach w oświadczeniach, o których mowa w pkt 1 i 2 tego rozdziału. 4. Wykonawca zgodnie z art. 24 ust 11 ustawy pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust 5 ustawy pzp, jest zobowiązany do przekazania Zamawiającemu oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. Nr 50, poz. 331, z pózn. zm.). Wraz ze złożeniem oświadczenia Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzi do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi (Załącznik nr 4 do siwz). UWAGA: Oświadczenie nie będzie wymagane jeśli w postępowaniu zostanie złożona tylko jedna oferta. 5. Zamawiający zgodnie z art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp w niniejszym postępowaniu najpierw dokona oceny ofert, a następnie będzie badał czy Wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki w niniejszym postępowaniu. 6. Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego. |
| Inne dokumenty niewymienione | Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego. Dodatkowo zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: w stosunku do którego otwarto likwidację, w zatwierdzonym przez sąd układzie w postępowaniu restrukturyzacyjnym jest przewidziane zaspokojenie wierzycieli przez likwidację jego majątku lub sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 332 ust. 1 ustawy z dnia 15 maja 2015 r. – Prawo restrukturyzacyjne (Dz. U. z 2015, poz. 978, z późn. zm.) lub którego upadłość ogłoszono, z wyjątkiem wykonawcy, który po ogłoszeniu upadłości zawarł układ zatwierdzony prawomocnym postanowieniem sądu, jeżeli układ nie przewiduje zaspokojenia wierzycieli przez likwidację majątku upadłego, chyba że sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 366 ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. – Prawo upadłościowe (Dz. U. z 2015 r. poz. 233, z późn. zm.); |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| Zmiana umowy | 1 |
| Zmiana umowy tekst | 1. Zamawiający i Wykonawca ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych 1. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 pkt 1 i/lub pkt 2; 2) urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 3) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego; 3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy. 4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem pkt 5. 5. Zamawiający i Wykonawca dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy. |
| IV 4 4 data | 2020-11-30T00:00:00+01:00 |
| IV 4 4 godzina | 11:00 |
| IV 4 4 jezyki | polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | GRUPA 1 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331000-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Sałatka warzywna (cebula, marchew, kapusta, papryka czerwona) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997 2. Sałatka warzywna (kapusta, cebula, marchew, burak czerwony) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997 3. Sałatka szwedzka – 800 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997 4. Groszek konserwowy – 120 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803 5. Koncentrat pomidorowy 30 % – 1 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601 |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | grupa 2 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15863000-5 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg – 650 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg – 1000 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006 3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 2 500 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg – 70 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002 6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 45 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 50 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A – 86965:1997/Az1:2002 8) Liść laurowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 45 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A – 86965:1997/Az1:2002 9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 10)Papryka ostra mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 11) Czosnek granulowany w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 130 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A – 86965:1997/Az1:2002 13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 7 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 2 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A – 86955:1997/Az1:2002 15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 4 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002 16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg – 300 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004 17) Ketchup w opakowaniach 1-5 kg – 600 kg, nomenklatura CPV: 15871230-5, PN-A86964:2002/Az1:2004 18) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l– 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 19) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l – 500 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003 20) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 – 3 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004, 21) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg – 150 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 22) Kisiel truskawkowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg – 15 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 23) Pieprz ziołowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 25 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5 |
| Zalacznik czesc nr | 3 |
| Zalacznik nazwa | grupa 3 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie – symbol “M”, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 – 84 000 szt. |
| Zalacznik czesc nr | 4 |
| Zalacznik nazwa | grupa 4 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331142-4 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi, drobno szatkowana, o swoistym smaku i zapachu – 8 000 kg,( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV:15331142-4, PN-72/A-77700:2006 2. Ogórki kiszone o swoistym zapachu i smaku – 1 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-/A-77701:1997 |