Dostawa produktów mleczarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu
| Publication date | 2020-11-23 |
| End date | 2020-12-04 00:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny w Przemyślu |
| Miejscowość | Przemyśl |
| Województwo | podkarpackie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 614438-N-2020 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 150000008 |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy produktów mleczarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia: Produkty mleczarskie – CPV: 15500000-3 1. Jogurt owocowy – 90 kg, 2. Jogurt naturalny – 120 kg, 3. Maślanka – 400 l, 4. Śmietana – 450 kg, 5. Ser twaróg – 1 200 kg, 6. Ser żółty Edamski – 150 kg, 7. Blok serowy – 300 kg, 8. Ser topiony – 1 000 kg, 9. Mleko granulowane – 600 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ. |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | 3ab165ca-11c7-46a4-bb8c-9b696d3fe0cb |
| Biuletyn | 614438-N-2020 |
| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Przemyślu |
| Regon | 32036000000000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Rokitniańska |
| Zamawiajacy adres numer domu | 1 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Przemyśl |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 37-700 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | podkarpackie |
| Zamawiajacy telefon | 0-16 678 92 71 |
| Zamawiajacy fax | 0-18 678 61 31 |
| Zamawiajacy email | zk_przemysl@sw.gov.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka organiazacyjna więziennictwa |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | pocztą, przez posłańca |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Przemyślu, ul. Rokitniańska 1, 37 - 700 Przemyśl, sekretariat |
| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa produktów mleczarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu |
| Numer referencyjny | D/Kw.2232.8.2020 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy produktów mleczarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia: Produkty mleczarskie – CPV: 15500000-3 1. Jogurt owocowy – 90 kg, 2. Jogurt naturalny – 120 kg, 3. Maślanka – 400 l, 4. Śmietana – 450 kg, 5. Ser twaróg – 1 200 kg, 6. Ser żółty Edamski – 150 kg, 7. Blok serowy – 300 kg, 8. Ser topiony – 1 000 kg, 9. Mleko granulowane – 600 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ. |
| Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| IV 4 4 data | 2020-12-04T00:00:00+01:00 |
| IV 4 4 godzina | 10:00 |
| IV 4 4 jezyki | polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
| Kryteria | termin płatności |
| Znaczenie | 20,00 |
| Kryteria | cena oferty brutto |
| Znaczenie | 60,00 |
| Kryteria | termin realizacji reklamacji |
| Znaczenie | 20,00 |