Dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich dla Zespołu Pieśni i Tańca „Śląsk” im. Stanisława Hadyny w Koszęcinie
| Publication date | 2020-11-23 |
| End date | 2020-12-01 00:00:00 |
| Instytucja | Zespół Pieśni i Tańca "Śląsk" im. Stanisława Hadyny |
| Miejscowość | Koszęcin |
| Województwo | śląskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 613940-N-2020 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 151000009 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich w podziale na części: Zakres I - mięso i podroby, Zakres II - wyroby wędliniarskie, Zakres III - drób, Zakres IV - wyroby garmażeryjne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do siwz oraz załącznik nr 4 do siwz - wzór umowy. 15100000-9 – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Przedmioty dodatkowe: 15110000-2 – Mięso 15114000-0 – Podroby 15131130-5 – Wędliny 15112000-6 – Drób |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | ac82be19-a7be-44c1-84ac-23210b94073f |
| Biuletyn | 613940-N-2020 |
| Zamawiajacy nazwa | Zespół Pieśni i Tańca "Śląsk" im. Stanisława Hadyny |
| Regon | 66379800000000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Zamkowa |
| Zamawiajacy adres numer domu | 3 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Koszęcin |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 42-286 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
| Zamawiajacy telefon | 343 106 415 |
| Zamawiajacy fax | 343 106 416 |
| Zamawiajacy email | kancelaria@zespolslask.pl |
| Adres strony url | http://bip-slaskie.pl/zpits/zamowienia_publiczne/1, www.zespolslask.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | Instytucja Kultury Samorządu Województwa Śląskiego współprowadzona przez MKiDN |
| Dostep dokumentow zamowienia | http://bip-slaskie.pl/zpits/zamowienia_publiczne/1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zespolslask.pl |
| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich dla Zespołu Pieśni i Tańca „Śląsk” im. Stanisława Hadyny w Koszęcinie |
| Numer referencyjny | DZP.IK-PN/5/2020 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich w podziale na części: Zakres I - mięso i podroby, Zakres II - wyroby wędliniarskie, Zakres III - drób, Zakres IV - wyroby garmażeryjne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do siwz oraz załącznik nr 4 do siwz - wzór umowy. 15100000-9 – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Przedmioty dodatkowe: 15110000-2 – Mięso 15114000-0 – Podroby 15131130-5 – Wędliny 15112000-6 – Drób |
| Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Okreslenie warunkow | Zamawiający wymaga przedłożenia aktualnej decyzji w sprawie zatwierdzenia zakładu do produkcji lub obrotu, wydanej przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organ Inspekcji Weterynaryjnej. |
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Informacje dodatkowe |
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Wymagane jest spełnienie minimalnych warunków dotyczących doświadczenia umożliwiające realizację zamówienia na odpowiednim poziomie jakości. Aby spełnić powyższy warunek należy wykazać odpowiednio: Zakres I: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. mięsa i podrobów na kwotę co najmniej 60 000,00 zł brutto (słownie: sześćdziesiąt tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5a, Zakres II: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. wędlin na kwotę co najmniej 20 000,00 zł brutto (słownie: dwadzieścia tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5b, Zakres III: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. dostawy drobiu na kwotę co najmniej 35 000,00zł brutto (słownie: trzydzieści pięć tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5c, Zakres IV: Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 1 dostawy odpowiadającej swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. dostawy wyrobów garmażeryjnych na kwotę co najmniej 20 000,00zł brutto (słownie: dwadzieścia tysięcy złotych) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodu potwierdzającego, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, np. referencje - załącznik nr 5d |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | Zgodnie z art. 26 ust. 2 ustawy zamawiający wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnienie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z zapisami siwz. |
| Zakresie warunkow udzialu | Zgodnie z art. 26 ust. 2 ustawy zamawiający wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnienie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z zapisami siwz. |
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci | W celu spełnienia powyższego warunku Zamawiający wymaga przedłożenia dokumentu wystawionego na Wykonawcę przez organy upoważnione do urzędowej kontroli żywności lub certyfikat stwierdzający, że u Wykonawcy w produkcji i w obrocie zaoferowanego do dostawy asortymentu został wdrożony i jest stosowany system HACCP. |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| IV 4 4 data | 2020-12-01T00:00:00+01:00 |
| IV 4 4 godzina | 11:00 |
| IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | mięso i podroby |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | wyroby wędliniarskie |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz |
| Zalacznik czesc nr | 3 |
| Zalacznik nazwa | Drób |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz |
| Zalacznik czesc nr | 4 |
| Zalacznik nazwa | Wyroby garmażeryjne |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | Zgodnie z załącznikiem nr 7 do siwz |
Criterion
| Kryteria | cena |
| Znaczenie | 60,00 |
| Kryteria | termin płatności faktury |
| Znaczenie | 40,00 |