Dostawa mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu

Publication date 2020-11-25
End date 2020-12-08 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Przemyślu
Miejscowość Przemyśl
Województwo podkarpackie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 615791-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 150000008
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia:
Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie:
 Boczek wędzony – 400kg
 Kaszanka – 350kg
 Kiełbasa zwyczajna – 2000kg
 Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg
 Lencz – 1100kg
 Mortadela drobiowa – 1400kg
 Mortadela wieprzowa – 600kg
 Parówka drobiowa – 1000kg
 Polędwica z indyka – 150kg
 Salceson włoski – 600kg
 Kiełbasa parówkowa – 600kg
 Pasztet pieczony drobiowy – 600kg
 Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg
 Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg
 Serdelki drobiowe – 800kg
 Mielonka wieprzowa – 800kg
 Pieczeń drobiowa – 1100kg
 Przysmak śniadaniowy – 800kg
 Podgardle wędzone – 500kg

Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby:
 Kurczęta – 1000kg
 Piersi z kurczaka bez skóry – 100kg
 Mięso mielone drobiowe – 3000kg
 Wątróbka drobiowa – 300kg
 Skrzydło z kurczaka – 300kg
 Żołądki drobiowe – 250kg
 Ćwiartka z kurczaka – 1750kg
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 doSIWZ.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia).
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 9bc5f930-9219-488d-bad0-74c5debb36dd
Biuletyn 615791-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Przemyślu
Regon 32036000000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Rokitniańska
Zamawiajacy adres numer domu 1
Zamawiajacy miejscowosc Przemyśl
Zamawiajacy kod pocztowy 37-700
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 0-16 678 92 71
Zamawiajacy fax 0-18 678 61 31
Zamawiajacy email zk_przemysl@sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka organiazacyjna więziennictwa
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny pocztą, przez posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Przemyślu, ul. Rokitniańska 1, 37 - 700 Przemyśl, sekretariat
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu
Numer referencyjny D/Kw.2232.9.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia: Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie:  Boczek wędzony – 400kg  Kaszanka – 350kg  Kiełbasa zwyczajna – 2000kg  Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg  Lencz – 1100kg  Mortadela drobiowa – 1400kg  Mortadela wieprzowa – 600kg  Parówka drobiowa – 1000kg  Polędwica z indyka – 150kg  Salceson włoski – 600kg  Kiełbasa parówkowa – 600kg  Pasztet pieczony drobiowy – 600kg  Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg  Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg  Serdelki drobiowe – 800kg  Mielonka wieprzowa – 800kg  Pieczeń drobiowa – 1100kg  Przysmak śniadaniowy – 800kg  Podgardle wędzone – 500kg Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby:  Kurczęta – 1000kg  Piersi z kurczaka bez skóry – 100kg  Mięso mielone drobiowe – 3000kg  Wątróbka drobiowa – 300kg  Skrzydło z kurczaka – 300kg  Żołądki drobiowe – 250kg  Ćwiartka z kurczaka – 1750kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 doSIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-12-08T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia: Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie:  Boczek wędzony – 400kg  Kaszanka – 350kg  Kiełbasa zwyczajna – 2000kg  Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg  Lencz – 1100kg  Mortadela drobiowa – 1400kg  Mortadela wieprzowa – 600kg  Parówka drobiowa – 1000kg  Polędwica z indyka – 150kg  Salceson włoski – 600kg  Kiełbasa parówkowa – 600kg  Pasztet pieczony drobiowy – 600kg  Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg  Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg  Serdelki drobiowe – 800kg  Mielonka wieprzowa – 800kg  Pieczeń drobiowa – 1100kg  Przysmak śniadaniowy – 800kg  Podgardle wędzone – 500kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia: Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby:  Kurczęta – 1000kg  Piersi z kurczaka bez skóry – 100kg  Mięso mielone drobiowe – 3000kg  Wątróbka drobiowa – 300kg  Skrzydło z kurczaka – 300kg  Żołądki drobiowe – 250kg  Ćwiartka z kurczaka – 1750kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.
  

Criterion

Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria cena oferty brutto
Znaczenie 60,00
  
Kryteria termin płatności
Znaczenie 20,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)