Dostawa mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu
| Publication date | 2020-11-25 |
| End date | 2020-12-08 00:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny w Przemyślu |
| Miejscowość | Przemyśl |
| Województwo | podkarpackie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 615791-N-2020 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 150000008 |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia: Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie: Boczek wędzony – 400kg Kaszanka – 350kg Kiełbasa zwyczajna – 2000kg Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg Lencz – 1100kg Mortadela drobiowa – 1400kg Mortadela wieprzowa – 600kg Parówka drobiowa – 1000kg Polędwica z indyka – 150kg Salceson włoski – 600kg Kiełbasa parówkowa – 600kg Pasztet pieczony drobiowy – 600kg Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg Serdelki drobiowe – 800kg Mielonka wieprzowa – 800kg Pieczeń drobiowa – 1100kg Przysmak śniadaniowy – 800kg Podgardle wędzone – 500kg Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby: Kurczęta – 1000kg Piersi z kurczaka bez skóry – 100kg Mięso mielone drobiowe – 3000kg Wątróbka drobiowa – 300kg Skrzydło z kurczaka – 300kg Żołądki drobiowe – 250kg Ćwiartka z kurczaka – 1750kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 doSIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ. |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | 9bc5f930-9219-488d-bad0-74c5debb36dd |
| Biuletyn | 615791-N-2020 |
| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Przemyślu |
| Regon | 32036000000000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Rokitniańska |
| Zamawiajacy adres numer domu | 1 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Przemyśl |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 37-700 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | podkarpackie |
| Zamawiajacy telefon | 0-16 678 92 71 |
| Zamawiajacy fax | 0-18 678 61 31 |
| Zamawiajacy email | zk_przemysl@sw.gov.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka organiazacyjna więziennictwa |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | pocztą, przez posłańca |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Przemyślu, ul. Rokitniańska 1, 37 - 700 Przemyśl, sekretariat |
| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu |
| Numer referencyjny | D/Kw.2232.9.2020 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia: Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie: Boczek wędzony – 400kg Kaszanka – 350kg Kiełbasa zwyczajna – 2000kg Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg Lencz – 1100kg Mortadela drobiowa – 1400kg Mortadela wieprzowa – 600kg Parówka drobiowa – 1000kg Polędwica z indyka – 150kg Salceson włoski – 600kg Kiełbasa parówkowa – 600kg Pasztet pieczony drobiowy – 600kg Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg Serdelki drobiowe – 800kg Mielonka wieprzowa – 800kg Pieczeń drobiowa – 1100kg Przysmak śniadaniowy – 800kg Podgardle wędzone – 500kg Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby: Kurczęta – 1000kg Piersi z kurczaka bez skóry – 100kg Mięso mielone drobiowe – 3000kg Wątróbka drobiowa – 300kg Skrzydło z kurczaka – 300kg Żołądki drobiowe – 250kg Ćwiartka z kurczaka – 1750kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 doSIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ. |
| Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| IV 4 4 data | 2020-12-08T00:00:00+01:00 |
| IV 4 4 godzina | 10:00 |
| IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia: Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie: Boczek wędzony – 400kg Kaszanka – 350kg Kiełbasa zwyczajna – 2000kg Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg Lencz – 1100kg Mortadela drobiowa – 1400kg Mortadela wieprzowa – 600kg Parówka drobiowa – 1000kg Polędwica z indyka – 150kg Salceson włoski – 600kg Kiełbasa parówkowa – 600kg Pasztet pieczony drobiowy – 600kg Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg Serdelki drobiowe – 800kg Mielonka wieprzowa – 800kg Pieczeń drobiowa – 1100kg Przysmak śniadaniowy – 800kg Podgardle wędzone – 500kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ. |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2021-01-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu, wg poniższego zestawienia: Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby: Kurczęta – 1000kg Piersi z kurczaka bez skóry – 100kg Mięso mielone drobiowe – 3000kg Wątróbka drobiowa – 300kg Skrzydło z kurczaka – 300kg Żołądki drobiowe – 250kg Ćwiartka z kurczaka – 1750kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ. |
Criterion
| Kryteria | termin realizacji reklamacji |
| Znaczenie | 20,00 |
| Kryteria | cena oferty brutto |
| Znaczenie | 60,00 |
| Kryteria | termin płatności |
| Znaczenie | 20,00 |