„Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury, ośrodek szkoleniowy w Dębem – 11 części”
Publication date | 2020-11-25 |
End date | 2020-12-07 00:00:00 |
Instytucja | Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury |
Miejscowość | Kraków |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 614451-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 158110006, 158120003, 155000003, 158960005, 158940001, 153000001, 152000000, 151100002, 31425003, 158943004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury, ośrodek szkoleniowy w Dębem (dalej „Ośrodka”) z podziałem na części: -Część 1 - artykuły ogólnospożywcze; -Część 2 – pieczywo; -Część 3 – ciasta; -Część 4 – nabiał; -Część 5 - mrożonki; -Część 6 - przetwory warzywno - owocowe; -Część 7 - świeże owoce i warzywa; -Część 8 - ryby i przetwory rybne; -Część 9 - mięsa i wędliny; -Część 10 – jaja; -Część 11 – wyroby mączne, ręcznie robione, świeże. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części zawiera załącznik nr 1 do SIWZ, formularz oferty wraz z formularzami asortymentowo – cenowymi część 1-11 załącznik nr 2 do SIWZ oraz wzór umowy dla części 1-11 załącznik nr 3 do SIWZ. 3. Oferowane produkty, a także sposób ich przewozu i przechowywania winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności, a w szczególności: -Ustawy z dnia 21 grudnia 2000r., o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 2178 ze zm.); - Ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz. U. z 2020 r. 1753); -Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021); -Rozporządzenie Ministra Gospodarki z dnia 20 lipca 2009r. w sprawie szczegółowych wymagań dotyczących oznakowań towarów paczkowanych (Dz.U. 2009 r. nr 122 poz.1010), wraz aktami wykonawczymi wydanymi na podstawie tych ustaw. 4. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1333/2008 z dnia 16 grudnia 2008 r. w sprawie dodatków do żywności (Dz. Urz. UE L 354 z 31.12.2008, str. 16, z późn. zm.). 5. Każdy produkt winien być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP, GMP/GHP. 6. Jakość dostarczanych produktów winna być zgodna z obowiązującymi przepisami oraz atestami dla produktów pierwszego gatunku / klasy. 7. Każdy dostarczony produkt nie może odbiegać od Polskich Norm, na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi. 8. Dostawa i rozładunek przedmiotu zamówienia na koszt i ryzyko Wykonawcy - do magazynu ośrodek szkoleniowego Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w Dębem, 05-140 Serock. 9. Artykuły spożywcze pakowane powinny być dostarczone w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach, oznakowanych zgodnie z wymaganiami rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014r w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (DZ. U. z 2015 r., poz. 29 z późn. zm.). 10. Opakowania produktów spożywczych powinny zawierać takie informacje jak: nazwę produktu, nazwę i adres producenta lub przedsiębiorcy paczkującego środek spożywczy, wykaz i ilość składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. 11. Materiał opakowaniowy winien być dopuszczony do kontaktu z żywnością. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Produkty w puszkach winny być wyposażone w elementy do otwierania ręcznego, bez pomocy otwieracza mechanicznego. 12. W/w produkty muszą być dostarczone odpowiednim środkiem transportu (w szczególności mrożonki chłodnią), spełniającym obowiązujące wymogi sanitarne i dopuszczonym decyzją właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej do przewozu artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia. Osoby wykonujące dostawę muszą legitymować się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie Zamawiającego. 13. Wykonawca zobowiązuje się do przekazania skrzynek (pojemników) przy każdorazowej dostawie towaru do Ośrodka na okres do następnej dostawy. 14. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczanych produktów (ukryte, nie ukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt w terminie nie dłuższym niż do godz. 16.00 w dniu dostawy. 15. Realizacja zamówienia następować będzie według faktycznych potrzeb Zamawiającego, na podstawie zamówień częściowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo realizacji dostaw w ilości mniejszej niż podana w załączniku „formularz asortymentowo - cenowy nr 1-11” do formularza oferty, a Wykonawca nie będzie z tego tytułu wnosił żadnych roszczeń do Zamawiającego. 16. Zamawiający będzie składał zamówienia częściowe telefonicznie, potwierdzone faksem lub drogą elektroniczną. Zamówienia będą realizowane z minimum jednodniowym wyprzedzeniem (składane do godz. 14.00), od poniedziałku do piątku. Wykonawca dostarczy zamówioną partię towaru każdorazowo w ustalonych godzinach między 6.00 a 10.00 zgodnie z zapisami wzoru umowy. Wykonawca powinien zapewnić, że oferowane wyroby będą wysokiej jakości, będą posiadać atesty i/lub certyfikaty higieniczno - sanitarne oraz będą świeże (z ważnym terminem przydatności do spożycia). Wymagane jest złożenie odpowiedniego oświadczenia, a Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania przedstawienia odpowiednich dokumentów potwierdzających jakość produktów przy danej dostawie. 17. ZASTRZEZENIE: ewentualne nazwy własne znajdujące się w SIWZ zostały przywołane jedynie przykładowo i nie mogą być w żaden sposób traktowane, jako rekomendacja ich nabycia, użycia, czy promocji. Ewentualne powołanie przykładowej nazwy własnej nie może być interpretowane, jako ocena właściwości danego produktu, ani tym bardziej, jako przesłanka uznania go za lepszy od innych analogicznych produktów, mających wymagania Zamawiającego. 18. W pozycjach dotyczących produktów wskazanych z nazwy handlowej Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. 19. Zgodnie z art. 30 ust. 5 ustawy Pzp Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego produkty spełniają wymagania stawiane przez Zamawiającego. 20. W przypadku dostawy produktu równoważnego Zamawiający wymaga, aby opakowanie tego produktu zawierało wszystkie informacje umożliwiające identyfikację spełnienia wskazanych wymagań minimalnych(parametrów) dla danego produktu (gramatura, zawartość procentowa poszczególnych składników, wydajność z opakowania, wartość odżywcza itp) wskazanych w ofercie. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 97cd937e-7144-4229-96fb-bc96195bf3eb |
Biuletyn | 614451-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury |
Regon | 14058042800000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Przy Rondzie |
Zamawiajacy adres numer domu | 5 |
Zamawiajacy miejscowosc | Kraków |
Zamawiajacy kod pocztowy | 31-547 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 0048 12 6179655 |
Zamawiajacy fax | 0048 12 6179653 |
Zamawiajacy email | zamowienia@kssip.gov.pl |
Adres strony url | https://www.kssip.gov.pl/ |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Uczelnia publiczna |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | https://www.kssip.gov.pl/zamowienia-publiczne/ogloszenia/0 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | https://www.kssip.gov.pl/zamowienia-publiczne/ogloszenia/0 |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | pisemne zgodnie z rodziałem 11 SIWZ |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury, ul. Przy Rondzie 5, 31-547 kraków, Kancelaria Ogólna (na parterze budynku) |
Nazwa nadana zamowieniu | „Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury, ośrodek szkoleniowy w Dębem – 11 części” |
Numer referencyjny | BD-V.2611.44.2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury, ośrodek szkoleniowy w Dębem (dalej „Ośrodka”) z podziałem na części: -Część 1 - artykuły ogólnospożywcze; -Część 2 – pieczywo; -Część 3 – ciasta; -Część 4 – nabiał; -Część 5 - mrożonki; -Część 6 - przetwory warzywno - owocowe; -Część 7 - świeże owoce i warzywa; -Część 8 - ryby i przetwory rybne; -Część 9 - mięsa i wędliny; -Część 10 – jaja; -Część 11 – wyroby mączne, ręcznie robione, świeże. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części zawiera załącznik nr 1 do SIWZ, formularz oferty wraz z formularzami asortymentowo – cenowymi część 1-11 załącznik nr 2 do SIWZ oraz wzór umowy dla części 1-11 załącznik nr 3 do SIWZ. 3. Oferowane produkty, a także sposób ich przewozu i przechowywania winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności, a w szczególności: -Ustawy z dnia 21 grudnia 2000r., o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 2178 ze zm.); - Ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz. U. z 2020 r. 1753); -Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021); -Rozporządzenie Ministra Gospodarki z dnia 20 lipca 2009r. w sprawie szczegółowych wymagań dotyczących oznakowań towarów paczkowanych (Dz.U. 2009 r. nr 122 poz.1010), wraz aktami wykonawczymi wydanymi na podstawie tych ustaw. 4. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1333/2008 z dnia 16 grudnia 2008 r. w sprawie dodatków do żywności (Dz. Urz. UE L 354 z 31.12.2008, str. 16, z późn. zm.). 5. Każdy produkt winien być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP, GMP/GHP. 6. Jakość dostarczanych produktów winna być zgodna z obowiązującymi przepisami oraz atestami dla produktów pierwszego gatunku / klasy. 7. Każdy dostarczony produkt nie może odbiegać od Polskich Norm, na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi. 8. Dostawa i rozładunek przedmiotu zamówienia na koszt i ryzyko Wykonawcy - do magazynu ośrodek szkoleniowego Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w Dębem, 05-140 Serock. 9. Artykuły spożywcze pakowane powinny być dostarczone w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach, oznakowanych zgodnie z wymaganiami rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014r w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (DZ. U. z 2015 r., poz. 29 z późn. zm.). 10. Opakowania produktów spożywczych powinny zawierać takie informacje jak: nazwę produktu, nazwę i adres producenta lub przedsiębiorcy paczkującego środek spożywczy, wykaz i ilość składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. 11. Materiał opakowaniowy winien być dopuszczony do kontaktu z żywnością. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Produkty w puszkach winny być wyposażone w elementy do otwierania ręcznego, bez pomocy otwieracza mechanicznego. 12. W/w produkty muszą być dostarczone odpowiednim środkiem transportu (w szczególności mrożonki chłodnią), spełniającym obowiązujące wymogi sanitarne i dopuszczonym decyzją właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej do przewozu artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia. Osoby wykonujące dostawę muszą legitymować się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie Zamawiającego. 13. Wykonawca zobowiązuje się do przekazania skrzynek (pojemników) przy każdorazowej dostawie towaru do Ośrodka na okres do następnej dostawy. 14. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczanych produktów (ukryte, nie ukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt w terminie nie dłuższym niż do godz. 16.00 w dniu dostawy. 15. Realizacja zamówienia następować będzie według faktycznych potrzeb Zamawiającego, na podstawie zamówień częściowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo realizacji dostaw w ilości mniejszej niż podana w załączniku „formularz asortymentowo - cenowy nr 1-11” do formularza oferty, a Wykonawca nie będzie z tego tytułu wnosił żadnych roszczeń do Zamawiającego. 16. Zamawiający będzie składał zamówienia częściowe telefonicznie, potwierdzone faksem lub drogą elektroniczną. Zamówienia będą realizowane z minimum jednodniowym wyprzedzeniem (składane do godz. 14.00), od poniedziałku do piątku. Wykonawca dostarczy zamówioną partię towaru każdorazowo w ustalonych godzinach między 6.00 a 10.00 zgodnie z zapisami wzoru umowy. Wykonawca powinien zapewnić, że oferowane wyroby będą wysokiej jakości, będą posiadać atesty i/lub certyfikaty higieniczno - sanitarne oraz będą świeże (z ważnym terminem przydatności do spożycia). Wymagane jest złożenie odpowiedniego oświadczenia, a Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania przedstawienia odpowiednich dokumentów potwierdzających jakość produktów przy danej dostawie. 17. ZASTRZEZENIE: ewentualne nazwy własne znajdujące się w SIWZ zostały przywołane jedynie przykładowo i nie mogą być w żaden sposób traktowane, jako rekomendacja ich nabycia, użycia, czy promocji. Ewentualne powołanie przykładowej nazwy własnej nie może być interpretowane, jako ocena właściwości danego produktu, ani tym bardziej, jako przesłanka uznania go za lepszy od innych analogicznych produktów, mających wymagania Zamawiającego. 18. W pozycjach dotyczących produktów wskazanych z nazwy handlowej Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. 19. Zgodnie z art. 30 ust. 5 ustawy Pzp Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego produkty spełniają wymagania stawiane przez Zamawiającego. 20. W przypadku dostawy produktu równoważnego Zamawiający wymaga, aby opakowanie tego produktu zawierało wszystkie informacje umożliwiające identyfikację spełnienia wskazanych wymagań minimalnych(parametrów) dla danego produktu (gramatura, zawartość procentowa poszczególnych składników, wydajność z opakowania, wartość odżywcza itp) wskazanych w ofercie. |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | a) odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej,jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp; b) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego. c)Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt a) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: 1) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju miejsca zamieszkania osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt c) zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Terminy określone w pkt c) stosuje się. |
Inne dokumenty niewymienione | Oferta winna zawierać wszystkie dokumenty wymienione w SIWZ w następującym układzie: a) wypełniony i podpisany przez osobę uprawnioną „Formularz oferty” – według załącznika nr 2 do SIWZ wraz z formularzem asortymentowo - cenowym (załączniki 1-11 do formularza ofertowego); b)oświadczenia i dokumenty, o których mowa w Rozdziale 7 SIWZ; c) w przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik - do oferty musi być załączone pełnomocnictwo w oryginale lub kopii potwierdzonej notarialnie, określające jego zakres i podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy; d) w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia do oferty winno zostać załączone bądź to pełnomocnictwo (oryginał lub kopia poświadczona notarialnie) bądź to umowa o współpracy, z której takie pełnomocnictwo będzie wynikać. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, jest zobowiązany do przekazania Zamawiającemu oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Propozycja treści oświadczenia wskazana została w załączniku nr 5 do SIWZ. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Wzór umowy zawarty jest w załączniku nr 3 do SIWZ. 2. Zmiany umowy wymagają zachowania formy pisemnego aneksu do umowy pod rygorem nieważności. 3. Wprowadzenie jakichkolwiek zmian i nowych postanowień do niniejszej umowy możliwe jest tylko w granicach unormowania art. 144 ustawy Pzp. 4. Dopuszcza się możliwość zmiany Umowy w stosunku do treści oferty Wykonawcy w następującym zakresie: 1) wysokości wynagrodzenia w przypadku zmiany stawki podatku VAT, w odniesieniu do tej części wynagrodzenia, której zmiana dotyczy; 2) terminu realizacji przedmiotu zamówienia, w sytuacji gdy Zamawiający podejmie decyzję o zbyciu Ośrodka Szkoleniowego w Dębem, 05-140 Serock. 5. Inicjatorem zmian w umowie mogą być obie strony umowy z tym, że ostateczna decyzja co do wprowadzenia zmian i ich zakresu należy do Zamawiającego. 6. Zamawiający nie przewiduje zawarcia w umowie klauzuli waloryzacyjnej, umowa obejmuje okres nie dłuższy niż 12 miesięcy. 7. Każdemu Wykonawcy, a także innemu podmiotowi, jeżeli ma lub miał interes w uzyskaniu danego zamówienia oraz poniósł lub może ponieść szkodę w wyniku naruszenia przez Zamawiającego przepisów ustawy Pzp, przysługują środki ochrony prawnej przewidziane w Dziale VI ustawy Pzp jak dla postępowań poniżej kwoty określonej w przepisach wykonawczych wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Pzp. 8. Środki ochrony prawnej wobec ogłoszenia o zamówieniu oraz SIWZ przysługują również organizacjom wpisanym na listę, o której mowa w art. 154 pkt 5 ustawy Pzp. |
IV 4 4 data | 2020-12-07T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 12:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | art.ogólnospożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych art. ogólnospożywczych dla KSSiP Ośrodka Szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (ogólnospożywcze) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 1 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych pieczywo dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (pieczywo) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 2 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | ciasta |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15812000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych ciasta dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (ciasta) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 3 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | nabiał |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych nabiał dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (nabiał) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 4 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | mrożonki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15896000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych mrożonki dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (ogólnospożywcze) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 5 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | przetwory warzywno-owocowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15894000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych przetwory warzywne i owocowe dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (przetwory warzywno-owocowe) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 6 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | świeże owoce i warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych świeże owoce i warzywa dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (świeże owoce i warzywa) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 7 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | ryby i przetwory rybne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15200000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych ryby i przetwory rybne dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (ryby i przetwory rybne) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 8 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | mięsa i wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15110000-2 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych mięsa, drobiu i wędlin dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (mięsa i wędliny) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 9 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych jaja dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (jaja) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 10 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | wyroby mączne, ręcznie robione, świeże |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15894300-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-02-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2022-01-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych wyroby mączne, ręcznie robione, świeże dla KSSiP ośrodka szkoleniowego w Dębem. Artykuły żywnościowe (wyroby mączne, ręcznie robione, świeże) wraz z podaniem maksymalnej wielkości zapotrzebowania zostały opisane w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 11 do formularza oferty. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, w zależności od potrzeb, zgodnie ze składanymi zamówieniami zwanymi dalej „zamówieniami częściowymi". Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ oraz wzór umowy 1 do 11 załącznik nr 3 do SIWZ. |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |