Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych, przetworów owocowo-warzywnych oraz makaronów do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce.
Publication date | 2020-11-26 |
End date | 2020-12-07 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny Gdańsk Przeróbka |
Miejscowość | Gdańsk |
Województwo | |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 615908-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 32113006, 158312004, 153314276, 158511009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część I: Ryż łuskany biały - 6500 kg Mąka pszenna typ 500-550 - 1400 kg Mąka ziemniaczana - 225 kg Płatki owsiane - 300 kg Płatki jęczmienne -300 kg Kasza manna - 400 kg Kasza jęczmienna średnia - 6500 kg Groch łuskany - 1400 kg Fasola biała „Jaś” - 3000 kg Część II: Cukier biały - 5000 kg Herbata czarna granulowana - 450 kg Kawa zbożowa -600 kg Ocet -550 l Budyń owocowy bez cukru - 50 kg Kisiel owocowy bez cukru - 500 kg Ketchup opakowanie „butelkowe” - 200 kg Musztarda - 200 kg Majonez -150 kg Przyprawa do zup w płynie typu maggie - 600 l Bulion drobiowy (kostka rosołowa) - 500 kg Bulion warzywny (kostka rosołowa) bez dodatków zwierzęcych - 550 kg Zupa grzybowa w proszku -250 kg Zupa pieczarkowa w proszku -250 kg Żurek w proszku -230 kg Zupa barszcz czerwony w proszku -170 kg Sos pieczarkowy w proszku - 250 kg Sos pieczeniowy w proszku - 200 kg Sos biały w proszku - 200 kg Sos boloński w proszku - 230 kg Proszek jajeczny ( całe jaja) - 250 kg Olej uniwersalny - 2000 l Sól warzona jodowana - 1300 kg Pieprz czarny mielony - 50 kg Włoszczyzna suszona - 250 kg Czosnek granulowany - 40 kg Majeranek - 40 kg Papryka mielona słodka - 20 kg Ziele angielskie - 45 kg Liść laurowy - 45 kg Cynamon mielony -5 kg Przyprawa uniwersalna typu jarzynka/vegeta - 550 kg Przyprawa do mięsa w proszku - 20 kg Granulat sojowy - 200 kg Kostka sojowa - 550 kg Kotlet sojowy a'la schabowy - 50 kg Sos cygański w proszku - 70 kg Woda niegazowana źródlana - 1500 l Część III: Koncentrat pomidorowy 30 % -1800 kg Chrzan tarty - 50 kg Groszek konserwowy po odcieku - 200 kg Kukurydza konserwowa po odcieku - 200 kg Papryka konserwowa po odcieku - 700 kg Ogórek konserwowy po odcieku - 700 kg Przecier ogórkowy - 400 kg Sałatka szwedzka po odcieku - 800 kg Sałatka wielowarzywna po odcieku - 800 kg Szczaw konserwowy mielony - 400 kg Dżem truskawkowy - 1600 kg Marmolada wieloowocowa - 1600 kg Kompot niesłodzony - 30 kg Część IV: Makaron forma gruba „świderki” -7000 kg Makaron zacierka dwujajeczny - 400 kg |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 0161552e-6ab6-4665-a8ef-5aed5e57d300 |
Biuletyn | 615908-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny Gdańsk Przeróbka |
Regon | 00000000000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Siennicka |
Zamawiajacy adres numer domu | 23 |
Zamawiajacy miejscowosc | Gdańsk |
Zamawiajacy kod pocztowy | 80-758 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy telefon | 058 301-60-33 w. 301 |
Zamawiajacy email | zkgansk@pro.onet.pl |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl, www.zp.swnet.sw.gov.pl |
Wymagane przeslanie ofert inny | oferty należy składać w formie pisemnej |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny Gdańsk-Przeróbka, ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk - sekretariat |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych, przetworów owocowo-warzywnych oraz makaronów do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce. |
Numer referencyjny | 2232/7/2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 4 |
Okreslenie przedmiotu | Część I: Ryż łuskany biały - 6500 kg Mąka pszenna typ 500-550 - 1400 kg Mąka ziemniaczana - 225 kg Płatki owsiane - 300 kg Płatki jęczmienne -300 kg Kasza manna - 400 kg Kasza jęczmienna średnia - 6500 kg Groch łuskany - 1400 kg Fasola biała „Jaś” - 3000 kg Część II: Cukier biały - 5000 kg Herbata czarna granulowana - 450 kg Kawa zbożowa -600 kg Ocet -550 l Budyń owocowy bez cukru - 50 kg Kisiel owocowy bez cukru - 500 kg Ketchup opakowanie „butelkowe” - 200 kg Musztarda - 200 kg Majonez -150 kg Przyprawa do zup w płynie typu maggie - 600 l Bulion drobiowy (kostka rosołowa) - 500 kg Bulion warzywny (kostka rosołowa) bez dodatków zwierzęcych - 550 kg Zupa grzybowa w proszku -250 kg Zupa pieczarkowa w proszku -250 kg Żurek w proszku -230 kg Zupa barszcz czerwony w proszku -170 kg Sos pieczarkowy w proszku - 250 kg Sos pieczeniowy w proszku - 200 kg Sos biały w proszku - 200 kg Sos boloński w proszku - 230 kg Proszek jajeczny ( całe jaja) - 250 kg Olej uniwersalny - 2000 l Sól warzona jodowana - 1300 kg Pieprz czarny mielony - 50 kg Włoszczyzna suszona - 250 kg Czosnek granulowany - 40 kg Majeranek - 40 kg Papryka mielona słodka - 20 kg Ziele angielskie - 45 kg Liść laurowy - 45 kg Cynamon mielony -5 kg Przyprawa uniwersalna typu jarzynka/vegeta - 550 kg Przyprawa do mięsa w proszku - 20 kg Granulat sojowy - 200 kg Kostka sojowa - 550 kg Kotlet sojowy a'la schabowy - 50 kg Sos cygański w proszku - 70 kg Woda niegazowana źródlana - 1500 l Część III: Koncentrat pomidorowy 30 % -1800 kg Chrzan tarty - 50 kg Groszek konserwowy po odcieku - 200 kg Kukurydza konserwowa po odcieku - 200 kg Papryka konserwowa po odcieku - 700 kg Ogórek konserwowy po odcieku - 700 kg Przecier ogórkowy - 400 kg Sałatka szwedzka po odcieku - 800 kg Sałatka wielowarzywna po odcieku - 800 kg Szczaw konserwowy mielony - 400 kg Dżem truskawkowy - 1600 kg Marmolada wieloowocowa - 1600 kg Kompot niesłodzony - 30 kg Część IV: Makaron forma gruba „świderki” -7000 kg Makaron zacierka dwujajeczny - 400 kg |
Cpv glowny przedmiot | 03211300-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okreslenie warunkow | Ocena spełniania tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 Pzp |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Ocena spełniania tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 Pzp |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Ocena spełniania tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 Pzp |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Cena przedmiotu zamówienia w okresie obowiązywania umowy jest stała i nie podlega zmianie za wyjątkiem ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług w okresie obowiązywania umowy. Zmiana cen wymaga formy pisemnej tj. aneksu do niniejszej umowy. Aneks o którym mowa przygotowuje zainteresowana strona z wyprzedzeniem minimum siedmiu dni roboczych przed planowaną zmianą cen. |
IV 4 4 data | 2020-12-07T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Produkty zbożowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03211300-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Ryż łuskany biały - 6500 kg Mąka pszenna typ 500-550 - 1400 kg Mąka ziemniaczana - 225 kg Płatki owsiane - 300 kg Płatki jęczmienne -300 kg Kasza manna - 400 kg Kasza jęczmienna średnia - 6500 kg Groch łuskany - 1400 kg Fasola biała „Jaś” - 3000 kg |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Różne produkty żywnościowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15831200-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Cukier biały - 5000 kg Herbata czarna granulowana - 450 kg Kawa zbożowa -600 kg Ocet -550 l Budyń owocowy bez cukru - 50 kg Kisiel owocowy bez cukru - 500 kg Ketchup opakowanie „butelkowe” - 200 kg Musztarda - 200 kg Majonez -150 kg Przyprawa do zup w płynie typu maggie - 600 l Bulion drobiowy (kostka rosołowa) - 500 kg Bulion warzywny (kostka rosołowa) bez dodatków zwierzęcych - 550 kg Zupa grzybowa w proszku -250 kg Zupa pieczarkowa w proszku -250 kg Żurek w proszku -230 kg Zupa barszcz czerwony w proszku -170 kg Sos pieczarkowy w proszku - 250 kg Sos pieczeniowy w proszku - 200 kg Sos biały w proszku - 200 kg Sos boloński w proszku - 230 kg Proszek jajeczny ( całe jaja) - 250 kg Olej uniwersalny - 2000 l Sól warzona jodowana - 1300 kg Pieprz czarny mielony - 50 kg Włoszczyzna suszona - 250 kg Czosnek granulowany - 40 kg Majeranek - 40 kg Papryka mielona słodka - 20 kg Ziele angielskie - 45 kg Liść laurowy - 45 kg Cynamon mielony -5 kg Przyprawa uniwersalna typu jarzynka/vegeta - 550 kg Przyprawa do mięsa w proszku - 20 kg Granulat sojowy - 200 kg Kostka sojowa - 550 kg Kotlet sojowy a'la schabowy - 50 kg Sos cygański w proszku - 70 kg Woda niegazowana źródlana - 1500 l |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Przetwory owocowo-warzywne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331427-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Koncentrat pomidorowy 30 % -1800 kg Chrzan tarty - 50 kg Groszek konserwowy po odcieku - 200 kg Kukurydza konserwowa po odcieku - 200 kg Papryka konserwowa po odcieku - 700 kg Ogórek konserwowy po odcieku - 700 kg Przecier ogórkowy - 400 kg Sałatka szwedzka po odcieku - 800 kg Sałatka wielowarzywna po odcieku - 800 kg Szczaw konserwowy mielony - 400 kg Dżem truskawkowy - 1600 kg Marmolada wieloowocowa - 1600 kg Kompot niesłodzony - 30 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Makarony |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15851100-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Makaron forma gruba „świderki” -7000 kg Makaron zacierka dwujajeczny - 400 kg |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |