Sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie"
Publication date | 2020-12-03 |
End date | 2020-12-11 00:00:00 |
Instytucja | Centrum Kultury i Sztuki |
Miejscowość | Kalisz |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 761253-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik do SIWZ: 1. Ananas 580 g szt 10 ; 2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15 ; 3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15 ; 4. Brokuł róża 2,5 kg szt 30 produkt I-klasy jakości ; 5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ; 6. Brzoskwinie 850 g szt 10 ; 7. Dorsz filet b/s kg 8 ; 8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 2 ; 9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 30 9mm, produkt I-klasy jakości ; 10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ; 11. Frytura 22 l szt. 20 ; 12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ; 13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki ; 14. Grzanki ziołowo-czosnkowe 0,5 kg op 14 ; 15. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości ; 16. Kapary 720 g szt 13 ; 17. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 50 ; 18. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 30 ; 19. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25 ; 20. Malina 1 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ; 21. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 50 produkt I-klasy jakości ; 22. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ; 23. Miruna filet ze skórą kg 15 ; 24. Morele suszone kg 4 ; 25. Ogórki konserwowe 1 kg szt 75 ; 26. Okoń nilowy filet kg 40 ; 27. Oliwki czarne 900 g szt 8 ; 28. Oliwki zielone 900 g szt 8 ; 29. Papryka konserwowa kg 8 ; 30. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15 ; 31. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20 ; 32. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ; 33. Pstrąg patroszony z głową kg 22 ; 34. Rodzynki sułtańskie kg 11 produkt I-klasy jakości ; 35. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 4 ; 36. Szparagi mrożone białe kg 8 ; 37. Szyjki rakowe kg 20 ; 38. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ; 39. Szparagi mrożone zielone kg 8 ; 40. Szparagi konserwowe 370 g szt 12 ; 41. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20 ; 42. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 10 ; 43. Truskawka 2,5 kg szt 60 truskawka cała ; 44. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 4 ; 45. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 10 ; 46. Sandacz mrożony kg 50 bez lodu ; 47. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15 ; 48. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 100 typu abel ; 49. Frytki Julienne 2,5 kg szt 50 produkt I-klasy jakości ; 50. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ; 51. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ; 52. Kapary jabłkowe 1 l szt 5 ; 53. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ; 54. Inne szt/kg 10 ; |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 2142b614-22e8-4f9a-b672-e3e4a5b4cb8c |
Biuletyn | 761253-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Centrum Kultury i Sztuki |
Regon | 28281485925000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Łazienna |
Zamawiajacy adres numer domu | 6 |
Zamawiajacy miejscowosc | Kalisz |
Zamawiajacy kod pocztowy | 62-800 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | wielkopolskie |
Zamawiajacy telefon | 627 652 509 |
Zamawiajacy fax | 627 672 318 |
Zamawiajacy email | ckis@ckis.kalisz.pl |
Adres strony url | http://ckis.kalisz.pl/ |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | samorządowa instytucja kultury |
Dostep dokumentow zamowienia | https://www.e-bip.org.pl/ckis |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | https://www.e-bip.org.pl/ckis |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie" |
Numer referencyjny | ZP/PN/02/2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik do SIWZ: 1. Ananas 580 g szt 10 ; 2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15 ; 3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15 ; 4. Brokuł róża 2,5 kg szt 30 produkt I-klasy jakości ; 5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ; 6. Brzoskwinie 850 g szt 10 ; 7. Dorsz filet b/s kg 8 ; 8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 2 ; 9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 30 9mm, produkt I-klasy jakości ; 10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ; 11. Frytura 22 l szt. 20 ; 12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ; 13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki ; 14. Grzanki ziołowo-czosnkowe 0,5 kg op 14 ; 15. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości ; 16. Kapary 720 g szt 13 ; 17. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 50 ; 18. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 30 ; 19. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25 ; 20. Malina 1 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ; 21. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 50 produkt I-klasy jakości ; 22. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ; 23. Miruna filet ze skórą kg 15 ; 24. Morele suszone kg 4 ; 25. Ogórki konserwowe 1 kg szt 75 ; 26. Okoń nilowy filet kg 40 ; 27. Oliwki czarne 900 g szt 8 ; 28. Oliwki zielone 900 g szt 8 ; 29. Papryka konserwowa kg 8 ; 30. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15 ; 31. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20 ; 32. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ; 33. Pstrąg patroszony z głową kg 22 ; 34. Rodzynki sułtańskie kg 11 produkt I-klasy jakości ; 35. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 4 ; 36. Szparagi mrożone białe kg 8 ; 37. Szyjki rakowe kg 20 ; 38. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ; 39. Szparagi mrożone zielone kg 8 ; 40. Szparagi konserwowe 370 g szt 12 ; 41. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20 ; 42. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 10 ; 43. Truskawka 2,5 kg szt 60 truskawka cała ; 44. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 4 ; 45. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 10 ; 46. Sandacz mrożony kg 50 bez lodu ; 47. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15 ; 48. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 100 typu abel ; 49. Frytki Julienne 2,5 kg szt 50 produkt I-klasy jakości ; 50. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ; 51. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ; 52. Kapary jabłkowe 1 l szt 5 ; 53. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ; 54. Inne szt/kg 10 ; |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Informacje na temat katalogow | Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | informacje zawarte w „Formularzu oferty” stanowią podstawę do przyznania punktów w kryteriach wyboru oferty. Zakres wymaganych informacji zawiera wzór „Formularza oferty” stanowiący załącznik do SIWZ. |
Inne dokumenty niewymienione | Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z wykonawcami, którzy złożyli odrębne oferty w postępowaniu. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje (dowody) potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą, który złożył ofertę nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. W przypadku, gdy ofertę składają Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia wymagane jest załączenie dokumentu pełnomocnictwa określającego zakres umocowania pełnomocnika ustanowionego do reprezentowania ich w postępowaniu, ewentualnie umowy o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo stosownie do art. 23 ust. 2 ustawy Pzp (w oryginale albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza; W przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik – pełnomocnictwo określające jego zakres i podpisane przez osobę/y uprawnioną/e do reprezentowania Wykonawcy (w oryginale albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza). |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zgodnie z zapisami umowy, stanowiącej Załącznik nr 5 do SIWZ |
IV 4 4 data | 2020-12-11T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | Oferta musi być sporządzona w języku polskim, pismem czytelnym |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |