GuidZP400 |
e46be5a8-81bf-4d20-81b4-20c3a68156d7
|
Biuletyn |
762284-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej
|
Regon |
00077721400000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Wolności
|
Zamawiajacy adres numer domu |
10
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Pniewy
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
62-045
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
wielkopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
612910607, 612911844
|
Zamawiajacy email |
zespolszkolpniewy@wp.pl, bursa_szkolna_pniewy@interia.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. E.SCZANIECKIEJ
|
Nazwa nadana zamowieniu |
SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM.E.SCZANIECKIEJ W PNIEWACH - MIĘSO I PRZETWORY 2021 ROK
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
MIĘSO I PRZETWORY Karkówka wieprzowa b/k surowa kg 280 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 950 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 400 Schab b/k surowy kg 790 szynka b/k kulka kg 175 Żeberka I klasa kg 100 Polędwica wieprzowa kg 8 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1800Kurczak cały świeży, patroszony, tusza kg 55 Filet z indyka kg 120 Skrzydła z indyka kg 100 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe, surowe bez kości krzyzowej kg 950 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 90 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 90 Kieł. typu śląska 90% miesa - cienka kg 30 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 140 Kiełbaski pieprzowe - cienkie kg 30Kieł. typu żywiecka kg 15 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Kabanosy wieprzowe kg 8 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 25 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 65 Polędwica typu sopocka kg 30 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 8 Salami kg 5 Serdelki kg 20 szynka bamberka 73 % mięsa kg 10 Szynka gotowana kg 40 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 20 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 18 szynka pieczona 73 % mięsa kg 17szynka polska kg 9 Szynka tyrolska kg 5 szynka wiejska kg 18 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 12 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 10 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 40 szynka delikatesowa z kurcząt 89% mięsa kg 10 szynka -pierś o smaku maslanym 79% mięsa kg 10 szynka - polędwica z kurcząt - 89% mięsa kg 10 szynka drobiowa z papryką - 89% mięsa kg 10Pierś pieczona z pomidorami i ziołami - 97 % mięsa kg 10 Pierś pieczona 97% mięsa kg 10Wędlina drobiowa kg 8Szynkowa wieprzowa kg 17Smalec kg 2
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
1
|
Data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 Zamawiający wymaga złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik
nr 2 I 3do SIWZ
Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający wymaga złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik
nr 2 do SIWZ
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający wymaga złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik
nr 2 do SIWZ
|
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow |
1
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
DOPUSZCZALNE ZMIANY POSTANOWIEŃ UMOWY ORAZ OKRESLENIE WARUNKÓW ZMIAN ZGODNIE Z ZAPISAMI UMOWY STANOWIĄCEJ ZAŁĄCZNIK NR 4 DO siwz
|
IV 4 4 data |
2020-12-11T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
11:30
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
MIĘSO I PRZETWORY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
MIĘSO I PRZETWORY Karkówka wieprzowa b/k surowa kg 280 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 950 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 400 Schab b/k surowy kg 790 szynka b/k kulka kg 175 Żeberka I klasa kg 100 Polędwica wieprzowa kg 8 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1800Kurczak cały świeży, patroszony, tusza kg 55 Filet z indyka kg 120 Skrzydła z indyka kg 100 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe, surowe bez kości krzyzowej kg 950 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 90 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 90 Kieł. typu śląska 90% miesa - cienka kg 30 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 140 Kiełbaski pieprzowe - cienkie kg 30Kieł. typu żywiecka kg 15 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Kabanosy wieprzowe kg 8 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 25 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 65 Polędwica typu sopocka kg 30 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 8 Salami kg 5 Serdelki kg 20 szynka bamberka 73 % mięsa kg 10 Szynka gotowana kg 40 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 20 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 18 szynka pieczona 73 % mięsa kg 17szynka polska kg 9 Szynka tyrolska kg 5 szynka wiejska kg 18 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 12 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 10 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 40 szynka delikatesowa z kurcząt 89% mięsa kg 10 szynka -pierś o smaku maslanym 79% mięsa kg 10 szynka - polędwica z kurcząt - 89% mięsa kg 10 szynka drobiowa z papryką - 89% mięsa kg 10Pierś pieczona z pomidorami i ziołami - 97 % mięsa kg 10 Pierś pieczona 97% mięsa kg 10Wędlina drobiowa kg 8Szynkowa wieprzowa kg 17Smalec kg 2
|
| |