dostawa przez Wykonawcę pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni i Akademickiego Ośrodka Szkoleniowego w Czernicy k. Chojnic.
Publication date | 2020-12-04 |
End date | 2020-12-14 00:00:00 |
Instytucja | Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte |
Miejscowość | Gdynia |
Województwo | pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 759541-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158100009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Babka piaskowa kg 450 Bułka pszenne Kajzerka (a' 50 g) kg 5300 Bułka tarta kg 1400 Bułki graham (a' 70g) kg 4300 Bułki maślane a' 50 g kg 500 Bułki wieloziarniste a' 70g kg 350 Bułki żytnie a' 70 g kg 400 Chleb Pitta 70 g kg 180 Chleb pszenno-żytni (krojony) zwykły kg 11600 Chleb razowy (krojony) kg 7000 Chleb tostowy kg 1000 Chleb wieloziarnisty (krojony) kg 10200 Ciasto cytrynowe kg 350 Ciasto czekoladowe kg 450 Ciasto drożdżowe z owocami kg 270 Drożdżówka z makiem (a' 100 g) kg 650 Drożdżówka z marmoladą (a' 100 g) kg 830 Drożdżówka z serem (a' 100 g) kg 820 Drożdżówki z kruszonką (a' 100 g) kg 320 Jabłecznik kg 170 Makowiec kg 300 Mazurek kg 50 Muffinka czekoladowa kg 770 Pączki (a' 70g) kg 2150 Piernik w polewie kg 180 Pizzerka z serem i pieczarkami ok 150 g kg 1700 Rogale a' 100g kg 170 Sernik kg 260 Zapiekanka z pieczarkami kg 350 Bułka graham 0,05 kg kg 200 Bułka tarta 1 kg kg 250 Bułka wrocławska okrągła 0,05 kg kg 600 Chleb baltonowski 0,5 kg - krojony kg 2700 Chleb razowy 0,4 kg kg 1700 Chleb razowy wieloziarnisty 0,4 kg kg 500 Ciasto cytrynowe kg 80 Ciasto czekoladowe kg 150 Drożdżówki małe różne 0,05 kg kg 200 Jabłecznik kg 20 Pączki małe 0,05 kg kg 150 Pitta 0,07 kg kg 20 Pizzerka 0,12 kg kg 100 Sernik kg 20 Zapiekanka z pieczarkami kg 50 |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | cd51dc7c-369a-4029-9216-5a2422044a14 |
Biuletyn | 759541-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte |
Regon | 19006413600000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Śmidowicza |
Zamawiajacy adres numer domu | 69 |
Zamawiajacy miejscowosc | Gdynia |
Zamawiajacy kod pocztowy | 81-127 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | pomorskie |
Zamawiajacy telefon | 261 262 537 |
Zamawiajacy fax | 261 262 963 |
Zamawiajacy email | a.parasinska@amw.gdynia.pl |
Adres strony url | www.amw.gdynia.pl |
Adres strony internetowej | www.amw.gdynia.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Uczelnia publiczna |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.amw.gdynia.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.amw.gdynia.pl; https://platformazakupowa.pl |
Czy oferty wnioski dostepne | 1 |
Oferty wnioski dostepne | https://platformazakupowa.pl |
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert | 1 |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny | Ofertę w formie papierowej należy złożyć: bud. nr 5, pok. nr 349 - Kancelaria Jawna AMW |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | AKADEMII MARYNARKI WOJENNEJ ul. Śmidowicza 69, 81-127 Gdynia, bud. nr 5, pok. nr 349 - Kancelaria Jawna czynna w godz.: 7.30- 09.30 i od 13.30 - 15.15 codziennie z wyjątkiem sobót, niedziel i dni ustawowo wolnych od pracy |
Nazwa nadana zamowieniu | dostawa przez Wykonawcę pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni i Akademickiego Ośrodka Szkoleniowego w Czernicy k. Chojnic. |
Numer referencyjny | 124/ZP/20 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Babka piaskowa kg 450 Bułka pszenne Kajzerka (a' 50 g) kg 5300 Bułka tarta kg 1400 Bułki graham (a' 70g) kg 4300 Bułki maślane a' 50 g kg 500 Bułki wieloziarniste a' 70g kg 350 Bułki żytnie a' 70 g kg 400 Chleb Pitta 70 g kg 180 Chleb pszenno-żytni (krojony) zwykły kg 11600 Chleb razowy (krojony) kg 7000 Chleb tostowy kg 1000 Chleb wieloziarnisty (krojony) kg 10200 Ciasto cytrynowe kg 350 Ciasto czekoladowe kg 450 Ciasto drożdżowe z owocami kg 270 Drożdżówka z makiem (a' 100 g) kg 650 Drożdżówka z marmoladą (a' 100 g) kg 830 Drożdżówka z serem (a' 100 g) kg 820 Drożdżówki z kruszonką (a' 100 g) kg 320 Jabłecznik kg 170 Makowiec kg 300 Mazurek kg 50 Muffinka czekoladowa kg 770 Pączki (a' 70g) kg 2150 Piernik w polewie kg 180 Pizzerka z serem i pieczarkami ok 150 g kg 1700 Rogale a' 100g kg 170 Sernik kg 260 Zapiekanka z pieczarkami kg 350 Bułka graham 0,05 kg kg 200 Bułka tarta 1 kg kg 250 Bułka wrocławska okrągła 0,05 kg kg 600 Chleb baltonowski 0,5 kg - krojony kg 2700 Chleb razowy 0,4 kg kg 1700 Chleb razowy wieloziarnisty 0,4 kg kg 500 Ciasto cytrynowe kg 80 Ciasto czekoladowe kg 150 Drożdżówki małe różne 0,05 kg kg 200 Jabłecznik kg 20 Pączki małe 0,05 kg kg 150 Pitta 0,07 kg kg 20 Pizzerka 0,12 kg kg 100 Sernik kg 20 Zapiekanka z pieczarkami kg 50 |
Cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | 1. Wykonawca musi mieć wdrożony system HACCP na potwierdzenie czego musi posiadać certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem wdrożonego systemu HACCP (dotyczy wszystkich części). 2. Wykonawca musi posiadać dokument, w postaci kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem, potwierdzający, że podjęta przez Wykonawcę działalność gospodarcza w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi zgłoszona została właściwemu ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy, Wojewódzkiemu Inspektorowi, Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych (podstawa: art. 12 Ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r., o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych; Dz.U. 2019 poz. 2178) (dotyczy wszystkich części). |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji |
Zakresie warunkow udzialu | 1. Potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem wdrożonego systemu HACCP (dotyczy wszystkich części). 2. Dokument, w postaci kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem, potwierdzający, że podjęta przez Wykonawcę działalność gospodarcza w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi zgłoszona została właściwemu ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy, Wojewódzkiemu Inspektorowi, Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych (podstawa: art. 12 Ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r., o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych; Dz.U. 2019 poz. 2178) (dotyczy wszystkich części). |
Inne dokumenty niewymienione | Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ. Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO (załącznik nr 8). Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy (załącznik nr 3). Oświadczenie, że towar będący przedmiotem zamówienia spełnia wymagania obowiązujących przepisów prawa (załącznik nr 7). |
Czy wadium | 1 |
Wadium | Kwota wadium dla części I wynosi: 8 000,00 zł. (słownie: osiem tysięcy złotych 00/100). Kwota wadium dla części II wynosi: 1 000,00 zł. (słownie: jeden tysiąc złotych 00/100). Wadium należy wnieść w jednej z form określonych w art. 45 ust. 6 ustawy Pzp. przed upływem terminu składania ofert (zgodnie z art. 45 ust. 3 Pzp). Numer konta: PEKAO Bank Pekao S.A. 19 1240 2933 1111 0010 2946 0480 |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | 1 |
Zlozenie katalogow elektronicznych informacje dodatkowe | oferty opatrzone kwalifikowanym podpisem elektronicznym należy składać na https://platformazakupowa.pl |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | § 7 pkt 1 projektu umowy: § 7 - UWARUNKOWANIA SPECYFIKI DOSTAW PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Dla wszystkich zadań zgodnie z art. 34 ust. 5 Pzp Zamawiający w ramach prawa opcji przewiduje możliwość zmniejszenia lub zwiększenia przyjętych w umowie ilości i częstotliwości dostaw w sytuacjach, których Zamawiających nie mógł przewidzieć w chwili jej zawarcia (np.: restrukturyzacja sił zbrojnych, zmiana ilości żywionych, osiągania wyższych stanów gotowości bojowej, szkolenia rezerw osobowych, likwidacji klęsk żywiołowych kryzysu, zagrożenia lub wojny lub innych zadań postawionych Zamawiającemu przez organa władzy państwowej). Wartością umowy będzie wówczas końcowa wartość faktycznie zrealizowanych dostaw, ale nie przekroczy ona kwoty 214 000 euro i nie większej niż 10% wartości zamówienia. Wykonawca zagwarantuje bezpłatny dowóz towaru oraz zwiększenie ilości i częstotliwości dostaw do innych miejsc wskazanych przez Zamawiającego. |
IV 6 1 sposob udostepniania | Jeżeli Wykonawca zamierza w treści oferty umieścić informacje będące tajemnicą przedsiębiorstwa należy je złożyć w oddzielnym zszytym pakiecie lub oddzielnym pliku na platformie zakupowej z zaznaczeniem ich lokalizacji w spisie załączników do oferty. Na każdym dokumencie stanowiącym tajemnicę przedsiębiorstwa musi widnieć napis „informacja stanowiąca tajemnicę przedsiębiorstwa – dokument niejawny, nie może być udostępniony innym uczestnikom postępowania”. |
IV 4 4 data | 2020-12-14T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:15 |
IV 4 4 jezyki | PL |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest /Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte, ul. Inż. J. Śmidowicza 69, 81-127 Gdynia/; inspektorem ochrony danych osobowych w /nazwa zamawiającego/ jest Pan/Pani mgr inż. Janusz Gawrych, kontakt: iod@amw.gdynia.pl, 261-262-644/ *; Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego 121/ZP/20 prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie do AMW Gdynia |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Babka piaskowa kg 450 Bułka pszenne Kajzerka (a' 50 g) kg 5300 Bułka tarta kg 1400 Bułki graham (a' 70g) kg 4300 Bułki maślane a' 50 g kg 500 Bułki wieloziarniste a' 70g kg 350 Bułki żytnie a' 70 g kg 400 Chleb Pitta 70 g kg 180 Chleb pszenno-żytni (krojony) zwykły kg 11600 Chleb razowy (krojony) kg 7000 Chleb tostowy kg 1000 Chleb wieloziarnisty (krojony) kg 10200 Ciasto cytrynowe kg 350 Ciasto czekoladowe kg 450 Ciasto drożdżowe z owocami kg 270 Drożdżówka z makiem (a' 100 g) kg 650 Drożdżówka z marmoladą (a' 100 g) kg 830 Drożdżówka z serem (a' 100 g) kg 820 Drożdżówki z kruszonką (a' 100 g) kg 320 Jabłecznik kg 170 Makowiec kg 300 Mazurek kg 50 Muffinka czekoladowa kg 770 Pączki (a' 70g) kg 2150 Piernik w polewie kg 180 Pizzerka z serem i pieczarkami ok 150 g kg 1700 Rogale a' 100g kg 170 Sernik kg 260 Zapiekanka z pieczarkami kg 350 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie – dostawy do AOS w Czernicy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-10-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Bułka graham 0,05 kg kg 200 Bułka tarta 1 kg kg 250 Bułka wrocławska okrągła 0,05 kg kg 600 Chleb baltonowski 0,5 kg - krojony kg 2700 Chleb razowy 0,4 kg kg 1700 Chleb razowy wieloziarnisty 0,4 kg kg 500 Ciasto cytrynowe kg 80 Ciasto czekoladowe kg 150 Drożdżówki małe różne 0,05 kg kg 200 Jabłecznik kg 20 Pączki małe 0,05 kg kg 150 Pitta 0,07 kg kg 20 Pizzerka 0,12 kg kg 100 Sernik kg 20 Zapiekanka z pieczarkami kg 50 |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |