Część I
1. Wątroba wieprzowa w ilości 1200 kg kod CPV 15113000-3, 2 łopatka wieprzowa surowa (bez kości , bez skóry) w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 3 kaszanka w ilości 1000 kg kod CPV 15131134-3, 4 kiełbasa biła parzona w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5, 5 kiełbasa kanapkowa w ilości 650 kg kod CPV 15131130-5, 6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 7 kiełbasa parówkowa w ilości 900 kg kod CPV 15131130-5, 8 kiełbasa szynkowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 9 kiełbasa podwawelska w ilości 800 kg kod CPV 15131130-5, 10 kiełbasa bieszczadzka w ilości 1000 kg kod CPV 15131130-5, 11 kiełbasa zwyczajna w ilości 1300 kg kod CPV 15131130-5,12 kiełbasa zielonogórksa w ilości 450 kg kod CPV 15131130-5, 13 mielonka wieprzowa w ilości 700 kg kod CPV 15131130-5, 14 mięso mielone wieprzowe w ilości 2000 kg kod CPV 15119000-5, 15 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 1000 kg kod CPV 15113000-3, 16 mięso wołowe gulaszowe w ilośći 1000 kg kod CPV 15111000-9, 17 mortadela wieprzowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 18 parówki cienkie wieprzowe w ilości 400 kg kod CPV 15131130-5, 19 pasztetowa wieprzowa w ilości 300 kg kod CPV 1513400-9, 20 pieczeń rzymska w ilości 750 kg 15131130-5, 21 salceson włoski w ilości 200 kg kod CPV 15131400-9, 22 szynka familijna w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5
Część II
1. Cwiartka tylna z krczaka świeża w ilości 4000 kg kod CPV 15112100-7, 2 filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200kg kod CPV 15112100-7, 3. blok drobiowy w ilości 800 kg kod CPV 15131135-0, 4 mielonka drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 5 mięso gulaszowe z drobiu świeże w ilości 650 kg kod CPV 15119000-5, serca świeże z kurczaka w ilości 500 kg kod CPV 15112300-9, 7 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 620 kg 1513310-1, 8 mortadela drobiowa w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 9 przysmak drobiowy w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 10 polęwica drobiowa w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 11 polędwica kanadyjska w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 12 szynka drobiowa w ilości 620 kg kod CPV 15131135-0, 13 rolada drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 14 sedelki drobiowe w ilości 660 kg kod CPV 15112100-7, 15 skrzydełka świeżę z kurczaka w ilości 1500 kg kod CPV 15112100-7, 16 baleron drobiowy z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 17 kiełbasa szynkowa z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 18 żołądki świeże z kurczaka w ilości 1300 kg kod CPV 15112300-9 |
GuidZP400 |
dd857602-02bf-427c-aff4-a7bc474df795
|
Biuletyn |
762026-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
50455859000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Hetmańska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
89
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Białystok
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
15-727
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podlaskie
|
Zamawiajacy telefon |
856 628 552
|
Zamawiajacy fax |
856 643 401
|
Zamawiajacy email |
zk_bialystok@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
inny sposób: Oferty powinny być złożone wyłącznie pisemnie (forma papierowa)
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-727 Białystok
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa , wędlin i podrobów
|
Numer referencyjny |
DKw 2232.3.2020.IK
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Część I
1. Wątroba wieprzowa w ilości 1200 kg kod CPV 15113000-3, 2 łopatka wieprzowa surowa (bez kości , bez skóry) w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 3 kaszanka w ilości 1000 kg kod CPV 15131134-3, 4 kiełbasa biła parzona w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5, 5 kiełbasa kanapkowa w ilości 650 kg kod CPV 15131130-5, 6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 7 kiełbasa parówkowa w ilości 900 kg kod CPV 15131130-5, 8 kiełbasa szynkowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 9 kiełbasa podwawelska w ilości 800 kg kod CPV 15131130-5, 10 kiełbasa bieszczadzka w ilości 1000 kg kod CPV 15131130-5, 11 kiełbasa zwyczajna w ilości 1300 kg kod CPV 15131130-5,12 kiełbasa zielonogórksa w ilości 450 kg kod CPV 15131130-5, 13 mielonka wieprzowa w ilości 700 kg kod CPV 15131130-5, 14 mięso mielone wieprzowe w ilości 2000 kg kod CPV 15119000-5, 15 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 1000 kg kod CPV 15113000-3, 16 mięso wołowe gulaszowe w ilośći 1000 kg kod CPV 15111000-9, 17 mortadela wieprzowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 18 parówki cienkie wieprzowe w ilości 400 kg kod CPV 15131130-5, 19 pasztetowa wieprzowa w ilości 300 kg kod CPV 1513400-9, 20 pieczeń rzymska w ilości 750 kg 15131130-5, 21 salceson włoski w ilości 200 kg kod CPV 15131400-9, 22 szynka familijna w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5
Część II
1. Cwiartka tylna z krczaka świeża w ilości 4000 kg kod CPV 15112100-7, 2 filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200kg kod CPV 15112100-7, 3. blok drobiowy w ilości 800 kg kod CPV 15131135-0, 4 mielonka drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 5 mięso gulaszowe z drobiu świeże w ilości 650 kg kod CPV 15119000-5, serca świeże z kurczaka w ilości 500 kg kod CPV 15112300-9, 7 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 620 kg 1513310-1, 8 mortadela drobiowa w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 9 przysmak drobiowy w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 10 polęwica drobiowa w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 11 polędwica kanadyjska w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 12 szynka drobiowa w ilości 620 kg kod CPV 15131135-0, 13 rolada drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 14 sedelki drobiowe w ilości 660 kg kod CPV 15112100-7, 15 skrzydełka świeżę z kurczaka w ilości 1500 kg kod CPV 15112100-7, 16 baleron drobiowy z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 17 kiełbasa szynkowa z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 18 żołądki świeże z kurczaka w ilości 1300 kg kod CPV 15112300-9
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
241302,60
|
Waluta calosc |
PLN
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Określenie warunków: Warunek spełniony , jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla swojej działalności decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowym,i jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił szczególnego warunku w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego transportem spełniającym wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami i indywidualną decyzją Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w odniesieniu do danego środka transportu.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności , których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w.w okoliczności.
|
IV 4 4 data |
2020-12-14T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa , wędlin i podrobów
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
135038,93
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
1. Wątroba wieprzowa w ilości 1200 kg kod CPV 15113000-3, 2 łopatka wieprzowa surowa (bez kości , bez skóry) w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 3 kaszanka w ilości 1000 kg kod CPV 15131134-3, 4 kiełbasa biła parzona w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5, 5 kiełbasa kanapkowa w ilości 650 kg kod CPV 15131130-5, 6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 7 kiełbasa parówkowa w ilości 900 kg kod CPV 15131130-5, 8 kiełbasa szynkowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 9 kiełbasa podwawelska w ilości 800 kg kod CPV 15131130-5, 10 kiełbasa bieszczadzka w ilości 1000 kg kod CPV 15131130-5, 11 kiełbasa zwyczajna w ilości 1300 kg kod CPV 15131130-5,12 kiełbasa zielonogórksa w ilości 450 kg kod CPV 15131130-5, 13 mielonka wieprzowa w ilości 700 kg kod CPV 15131130-5, 14 mięso mielone wieprzowe w ilości 2000 kg kod CPV 15119000-5, 15 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 1000 kg kod CPV 15113000-3, 16 mięso wołowe gulaszowe w ilośći 1000 kg kod CPV 15111000-9, 17 mortadela wieprzowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 18 parówki cienkie wieprzowe w ilości 400 kg kod CPV 15131130-5, 19 pasztetowa wieprzowa w ilości 300 kg kod CPV 1513400-9, 20 pieczeń rzymska w ilości 750 kg 15131130-5, 21 salceson włoski w ilości 200 kg kod CPV 15131400-9, 22 szynka familijna w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa , wędlin i podrobów
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
106263,67
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
1. Cwiartka tylna z krczaka świeża w ilości 4000 kg kod CPV 15112100-7, 2 filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200kg kod CPV 15112100-7, 3. blok drobiowy w ilości 800 kg kod CPV 15131135-0, 4 mielonka drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 5 mięso gulaszowe z drobiu świeże w ilości 650 kg kod CPV 15119000-5, serca świeże z kurczaka w ilości 500 kg kod CPV 15112300-9, 7 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 620 kg 1513310-1, 8 mortadela drobiowa w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 9 przysmak drobiowy w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 10 polęwica drobiowa w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 11 polędwica kanadyjska w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 12 szynka drobiowa w ilości 620 kg kod CPV 15131135-0, 13 rolada drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 14 sedelki drobiowe w ilości 660 kg kod CPV 15112100-7, 15 skrzydełka świeżę z kurczaka w ilości 1500 kg kod CPV 15112100-7, 16 baleron drobiowy z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 17 kiełbasa szynkowa z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 18 żołądki świeże z kurczaka w ilości 1300 kg kod CPV 15112300-9
|
| |