Dostawa mięsa , wędlin i podrobów

Publication date 2020-12-04
End date 2020-12-14 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Białystok
Województwo podlaskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 762026-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Część I
1. Wątroba wieprzowa w ilości 1200 kg kod CPV 15113000-3, 2 łopatka wieprzowa surowa (bez kości , bez skóry) w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 3 kaszanka w ilości 1000 kg kod CPV 15131134-3, 4 kiełbasa biła parzona w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5, 5 kiełbasa kanapkowa w ilości 650 kg kod CPV 15131130-5, 6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 7 kiełbasa parówkowa w ilości 900 kg kod CPV 15131130-5, 8 kiełbasa szynkowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 9 kiełbasa podwawelska w ilości 800 kg kod CPV 15131130-5, 10 kiełbasa bieszczadzka w ilości 1000 kg kod CPV 15131130-5, 11 kiełbasa zwyczajna w ilości 1300 kg kod CPV 15131130-5,12 kiełbasa zielonogórksa w ilości 450 kg kod CPV 15131130-5, 13 mielonka wieprzowa w ilości 700 kg kod CPV 15131130-5, 14 mięso mielone wieprzowe w ilości 2000 kg kod CPV 15119000-5, 15 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 1000 kg kod CPV 15113000-3, 16 mięso wołowe gulaszowe w ilośći 1000 kg kod CPV 15111000-9, 17 mortadela wieprzowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 18 parówki cienkie wieprzowe w ilości 400 kg kod CPV 15131130-5, 19 pasztetowa wieprzowa w ilości 300 kg kod CPV 1513400-9, 20 pieczeń rzymska w ilości 750 kg 15131130-5, 21 salceson włoski w ilości 200 kg kod CPV 15131400-9, 22 szynka familijna w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5
Część II
1. Cwiartka tylna z krczaka świeża w ilości 4000 kg kod CPV 15112100-7, 2 filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200kg kod CPV 15112100-7, 3. blok drobiowy w ilości 800 kg kod CPV 15131135-0, 4 mielonka drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 5 mięso gulaszowe z drobiu świeże w ilości 650 kg kod CPV 15119000-5, serca świeże z kurczaka w ilości 500 kg kod CPV 15112300-9, 7 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 620 kg 1513310-1, 8 mortadela drobiowa w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 9 przysmak drobiowy w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 10 polęwica drobiowa w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 11 polędwica kanadyjska w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 12 szynka drobiowa w ilości 620 kg kod CPV 15131135-0, 13 rolada drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 14 sedelki drobiowe w ilości 660 kg kod CPV 15112100-7, 15 skrzydełka świeżę z kurczaka w ilości 1500 kg kod CPV 15112100-7, 16 baleron drobiowy z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 17 kiełbasa szynkowa z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 18 żołądki świeże z kurczaka w ilości 1300 kg kod CPV 15112300-9

Dodatkowe informacje

GuidZP400 dd857602-02bf-427c-aff4-a7bc474df795
Biuletyn 762026-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 50455859000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Hetmańska
Zamawiajacy adres numer domu 89
Zamawiajacy miejscowosc Białystok
Zamawiajacy kod pocztowy 15-727
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podlaskie
Zamawiajacy telefon 856 628 552
Zamawiajacy fax 856 643 401
Zamawiajacy email zk_bialystok@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny inny sposób: Oferty powinny być złożone wyłącznie pisemnie (forma papierowa)
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-727 Białystok
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa , wędlin i podrobów
Numer referencyjny DKw 2232.3.2020.IK
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Część I 1. Wątroba wieprzowa w ilości 1200 kg kod CPV 15113000-3, 2 łopatka wieprzowa surowa (bez kości , bez skóry) w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 3 kaszanka w ilości 1000 kg kod CPV 15131134-3, 4 kiełbasa biła parzona w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5, 5 kiełbasa kanapkowa w ilości 650 kg kod CPV 15131130-5, 6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 7 kiełbasa parówkowa w ilości 900 kg kod CPV 15131130-5, 8 kiełbasa szynkowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 9 kiełbasa podwawelska w ilości 800 kg kod CPV 15131130-5, 10 kiełbasa bieszczadzka w ilości 1000 kg kod CPV 15131130-5, 11 kiełbasa zwyczajna w ilości 1300 kg kod CPV 15131130-5,12 kiełbasa zielonogórksa w ilości 450 kg kod CPV 15131130-5, 13 mielonka wieprzowa w ilości 700 kg kod CPV 15131130-5, 14 mięso mielone wieprzowe w ilości 2000 kg kod CPV 15119000-5, 15 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 1000 kg kod CPV 15113000-3, 16 mięso wołowe gulaszowe w ilośći 1000 kg kod CPV 15111000-9, 17 mortadela wieprzowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 18 parówki cienkie wieprzowe w ilości 400 kg kod CPV 15131130-5, 19 pasztetowa wieprzowa w ilości 300 kg kod CPV 1513400-9, 20 pieczeń rzymska w ilości 750 kg 15131130-5, 21 salceson włoski w ilości 200 kg kod CPV 15131400-9, 22 szynka familijna w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 Część II 1. Cwiartka tylna z krczaka świeża w ilości 4000 kg kod CPV 15112100-7, 2 filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200kg kod CPV 15112100-7, 3. blok drobiowy w ilości 800 kg kod CPV 15131135-0, 4 mielonka drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 5 mięso gulaszowe z drobiu świeże w ilości 650 kg kod CPV 15119000-5, serca świeże z kurczaka w ilości 500 kg kod CPV 15112300-9, 7 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 620 kg 1513310-1, 8 mortadela drobiowa w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 9 przysmak drobiowy w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 10 polęwica drobiowa w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 11 polędwica kanadyjska w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 12 szynka drobiowa w ilości 620 kg kod CPV 15131135-0, 13 rolada drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 14 sedelki drobiowe w ilości 660 kg kod CPV 15112100-7, 15 skrzydełka świeżę z kurczaka w ilości 1500 kg kod CPV 15112100-7, 16 baleron drobiowy z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 17 kiełbasa szynkowa z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 18 żołądki świeże z kurczaka w ilości 1300 kg kod CPV 15112300-9
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 241302,60
Waluta calosc PLN
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Określenie warunków: Warunek spełniony , jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla swojej działalności decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowym,i jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określił szczególnego warunku w tym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego transportem spełniającym wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami i indywidualną decyzją Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w odniesieniu do danego środka transportu.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności , których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w.w okoliczności.
IV 4 4 data 2020-12-14T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa , wędlin i podrobów
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 135038,93
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. Wątroba wieprzowa w ilości 1200 kg kod CPV 15113000-3, 2 łopatka wieprzowa surowa (bez kości , bez skóry) w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 3 kaszanka w ilości 1000 kg kod CPV 15131134-3, 4 kiełbasa biła parzona w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5, 5 kiełbasa kanapkowa w ilości 650 kg kod CPV 15131130-5, 6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 7 kiełbasa parówkowa w ilości 900 kg kod CPV 15131130-5, 8 kiełbasa szynkowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 9 kiełbasa podwawelska w ilości 800 kg kod CPV 15131130-5, 10 kiełbasa bieszczadzka w ilości 1000 kg kod CPV 15131130-5, 11 kiełbasa zwyczajna w ilości 1300 kg kod CPV 15131130-5,12 kiełbasa zielonogórksa w ilości 450 kg kod CPV 15131130-5, 13 mielonka wieprzowa w ilości 700 kg kod CPV 15131130-5, 14 mięso mielone wieprzowe w ilości 2000 kg kod CPV 15119000-5, 15 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 1000 kg kod CPV 15113000-3, 16 mięso wołowe gulaszowe w ilośći 1000 kg kod CPV 15111000-9, 17 mortadela wieprzowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 18 parówki cienkie wieprzowe w ilości 400 kg kod CPV 15131130-5, 19 pasztetowa wieprzowa w ilości 300 kg kod CPV 1513400-9, 20 pieczeń rzymska w ilości 750 kg 15131130-5, 21 salceson włoski w ilości 200 kg kod CPV 15131400-9, 22 szynka familijna w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa , wędlin i podrobów
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 106263,67
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. Cwiartka tylna z krczaka świeża w ilości 4000 kg kod CPV 15112100-7, 2 filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200kg kod CPV 15112100-7, 3. blok drobiowy w ilości 800 kg kod CPV 15131135-0, 4 mielonka drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 5 mięso gulaszowe z drobiu świeże w ilości 650 kg kod CPV 15119000-5, serca świeże z kurczaka w ilości 500 kg kod CPV 15112300-9, 7 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 620 kg 1513310-1, 8 mortadela drobiowa w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 9 przysmak drobiowy w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 10 polęwica drobiowa w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 11 polędwica kanadyjska w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 12 szynka drobiowa w ilości 620 kg kod CPV 15131135-0, 13 rolada drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 14 sedelki drobiowe w ilości 660 kg kod CPV 15112100-7, 15 skrzydełka świeżę z kurczaka w ilości 1500 kg kod CPV 15112100-7, 16 baleron drobiowy z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 17 kiełbasa szynkowa z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 18 żołądki świeże z kurczaka w ilości 1300 kg kod CPV 15112300-9
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)