Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
Publication date | 2020-12-04 |
End date | 2020-12-14 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Dublinach |
Miejscowość | Korsze |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 762035-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg. 2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg 3 Mortadela - 2 014,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg 5 Kaszanka baton - 640,90 kg 6 Salceson włoski - 1 069,10 kg 7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg 8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg 9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg 3 Rolada drobiowa - 332,30 kg 4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg 6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg 7 Szynka drobiowa - 136,10 kg 8 Blok drobiowy - 184,70 kg 9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg 11 Salceson drobiowy - 219,00 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg 13 Parówki drobiowe - 143,00 kg Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg 2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg 5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg 6. Kości wieprzowe - 35,70 kg Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg 3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg 5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg 2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg 3 Mortadela - 293,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg 5 Kaszanka baton - 179,60 kg 6 Pasztetowa - 261,40 kg 7 Salceson włoski - 384,40 kg 8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg 9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg 10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg 3 Rolada drobiowa - 170,70 kg 4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg 6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg 7 Szynka drobiowa - 115,80 kg 8 Blok drobiowy - 470,80 kg 9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg 11 Salceson drobiowy - 204,20 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg 13 Parówki drobiowe - 339,00 kg Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg 2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg 3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg 4. Kości wieprzowe - 406,00 kg Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg 2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg 3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg 4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg 5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg 2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg 3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg 4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 91da4927-a94f-4880-8b96-3b5a51c4a3c3 |
Biuletyn | 762035-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Dublinach |
Regon | 28035160400000 |
Zamawiajacy adres ulica | Dubliny |
Zamawiajacy adres numer domu | 16 |
Zamawiajacy miejscowosc | Korsze |
Zamawiajacy kod pocztowy | 11-430 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Zamawiajacy telefon | 89 7543831, |
Zamawiajacy fax | 89 7543612 |
Zamawiajacy email | dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl |
Adres strony url | https://zp.sw.gov.pl, https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | https://zp.sw.gov.pl, https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11 - 430 Korsze |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych |
Numer referencyjny | DKW.2232.5.2020.PB |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 10 |
Okreslenie przedmiotu | Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg. 2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg 3 Mortadela - 2 014,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg 5 Kaszanka baton - 640,90 kg 6 Salceson włoski - 1 069,10 kg 7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg 8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg 9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg 3 Rolada drobiowa - 332,30 kg 4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg 6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg 7 Szynka drobiowa - 136,10 kg 8 Blok drobiowy - 184,70 kg 9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg 11 Salceson drobiowy - 219,00 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg 13 Parówki drobiowe - 143,00 kg Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg 2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg 5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg 6. Kości wieprzowe - 35,70 kg Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg 3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg 5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg 2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg 3 Mortadela - 293,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg 5 Kaszanka baton - 179,60 kg 6 Pasztetowa - 261,40 kg 7 Salceson włoski - 384,40 kg 8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg 9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg 10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg 3 Rolada drobiowa - 170,70 kg 4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg 6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg 7 Szynka drobiowa - 115,80 kg 8 Blok drobiowy - 470,80 kg 9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg 11 Salceson drobiowy - 204,20 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg 13 Parówki drobiowe - 339,00 kg Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg 2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg 3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg 4. Kości wieprzowe - 406,00 kg Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg 2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg 3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg 4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg 5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg 2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg 3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg 4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp |
Inne dokumenty niewymienione | 1) formularz ofertowy sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego, zał. Nr 1a i/lub 1b do SIWZ. 2) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem Nr 3 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić potwierdzenie, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu. 3) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia zgodnie z załącznikiem Nr 4 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców (konsorcjum, spółka cywilna) ww. oświadczenia składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Umowa w sprawie realizacji zamówienia publicznego zawarta zostanie z uwzględnieniem postanowień wynikających z treści niniejszej specyfikacji oraz danych zawartych w ofercie. 2. Wzór umowy stanowi załącznik nr 6 do niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Zamawiający informuje, że przewiduje możliwość zmiany umowy. Zmiana zawartej umowy może nastąpić w następujących przypadkach, gdy: a) ulegnie zmianie stan prawny w zakresie dotyczącym realizowanej umowy, który spowoduje konieczność zmiany sposobu wykonania zamówienia przez wykonawcę; b) przewiduje się również możliwość zmiany kwoty wynagrodzenia brutto w przypadku zmiany stawki podatku VAT stanowiącego podstawę wyliczenia wysokości tego wynagrodzenia; c) wystąpią przeszkody o obiektywnym charakterze (zdarzenia nadzwyczajne, zewnętrzne i niemożliwe do zapobieżenia, a więc mieszczące się w zakresie pojęciowym tzw. siły wyższej, np. zdarzenia nie leżące po żadnej ze stron umowy). Strony mają prawo do skorygowania uzgodnionych zobowiązań i przesunięcia terminu realizacji maksymalnie o czas trwania siły wyższej. Strony zobowiązują się do natychmiastowego poinformowania się nawzajem o wystąpieniu w/w przeszkód. 4. Wszelkie zmiany umowy wymagają formy pisemnego aneksu pod rygorem nieważności oraz pisemnego wniosku jednej ze stron o zmianę wraz z uzasadnieniem. 5. Strony dopuszczają możliwość zmian redakcyjnych, korekty omyłek pisarskich oraz zmian będących następstwem zmian danych ujawnionych w rejestrach publicznych bez konieczności sporządzania aneksu. |
IV 4 4 data | 2020-12-14T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg. 2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg 3 Mortadela - 2 014,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg 5 Kaszanka baton - 640,90 kg 6 Salceson włoski - 1 069,10 kg 7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg 8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg 9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg 3 Rolada drobiowa - 332,30 kg 4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg 6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg 7 Szynka drobiowa - 136,10 kg 8 Blok drobiowy - 184,70 kg 9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg 11 Salceson drobiowy - 219,00 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg 13 Parówki drobiowe - 143,00 kg |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg 2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg 5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg 6. Kości wieprzowe - 35,70 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg 3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg 5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg 2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg 3 Mortadela - 293,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg 5 Kaszanka baton - 179,60 kg 6 Pasztetowa - 261,40 kg 7 Salceson włoski - 384,40 kg 8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg 9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg 10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg 3 Rolada drobiowa - 170,70 kg 4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg 6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg 7 Szynka drobiowa - 115,80 kg 8 Blok drobiowy - 470,80 kg 9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg 11 Salceson drobiowy - 204,20 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg 13 Parówki drobiowe - 339,00 kg |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg 2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg 3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg 4. Kości wieprzowe - 406,00 kg |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg 2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg 3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg 4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg 5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg 2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg 3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg 4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |